DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dacia Logan - Dezamagire totala

pmihai
post 14 Feb 2005, 17:40
Post #1

Group: Members

Salutare.
Nu am apucat sa citesc toate topicurile, dar eu sunt teribil de dezamagit de Logan. Ma gandeam eu ca nu o sa imi placa, dar dezamagirea este crunta.
Ce-i drept, ultima mea masina a fost un Opel Vectra 2.0 DTI ©, pe care am vandut-o si mi-am luat Logan.
Nu am avut inspiratia sa fac un drive test cu ea innainte sa o comand si acum stau si imi dau cu pumnii in cap de cat de neinspirat am putut fi.
De la primul contact cu masina, m-a dat pe spate mirosul. Acest miros urat l-am mai simtit la Renaul Clio.
Cand am pus prima data frana, am crezut ca s-a desfacut scaunul si ca ma duc cu totul in volan. Absolut toate masinile au aceasta problema. Am mers ca un nebun pe la multi dealeri si trageam de scaune sa vad daca doar la a mea este problema asta sau nu.
Un alt moment dificil l-am avut din cauza servodirectiei. Este tare ciudata si din cauza faptului ca este hidraulica, risti sa pierzi masina de sub control in cazul in care o fortezi un pic. Ma intreb cat de mult crestea costul in cazul in care faceau macar coloana de directie reglabila pe inaltime... nu mai vorbesc de profunzime.
Scaunele, ma rog, pernele... dupa parerea mea trebuiau sa fie ceva mai late (nu sunt gras).
Cutia de viteze, desi cica este pe megane si pe laguna, tre sa trag destul de tare de levier ca sa intre intr-adoua. Cu putina neatentie se duce fix intr-a 4-a.
Calculatorul de bord, la capitolul consum instantaneu .... sub 30km/h nu lucreaza ....
Caucuicurile cu care este incaltata masina.... sunt de cosmar. Fereasca sfantu sa fortezi masina.... noroc ca am abs-ul care pana acum nu m-a dezamagit ... cred ca este singurul lucru bun.
Cand am luat masina, presiunea la roti era egala la toate cauciucurile ..... 4.8 atmosfere !
Covoraslele - la masinile serioase covorasele speciale pentru masina in cauza, vin cu dimensiunea exacta cu spatiul destinat lor, astfel incat sa nu se miste sa te trezestti cu el sul sub pedale....
Pedalele sunt mobile.... nu putine au fost cazurile in care nevoit sa execut o franare urgenta, am luat piciorul de pe acceleratie si am cautat frana..... numai ca pedala de frana imi venea numai pe "siret". Coltul de la masca de la bord, cea din dreptul acceleratiei.... daca aveti funda mare,.... corectati pozitia siretului pentru ca mi s-a intamplat sa mi se agate siretul si sa am momente de teama.
Viteza ..... Mergeam pe Kisellef cu fix 60km/h - asa arata pe bord.... radarul m-a luat cu 52 km/h.
Cand inchizi usile din inchiderea centralizata ..... se aude urat.
Daca geamurile sunt ude.... atunci cand le deschizi (electric) merg sacadat.
Comanda audio.... tare ciudata... ,masina topaie oricum si tre sa fii foarte atent unde apesi si mai ales iti distrage atentia de la mers. O rotita cred ca era prea scumpa.
Perna din spate, daca te asezi mai tare ... risti sa te doara undeva .....
BUba cea mai mare .... Consumul ..........
Scrie in carte " conducerea sportiva costa" HAHAHAHAHA ce sa conduci sportiv ??? Logan ????
Care dupa 60 km/h urla motorul si la 70-80 km/h trebuie sa ii dai a5-a ca altfel gafaie.
Motorasul de la spalatorul de parbriz zici ca este porcul pe care il tai de Craciun ...... urla de innebuneshti... si ca sa fie ok pana la capat, cauciucurile de la stergatoare sunt atat de proaste ca nici nu curata parbrizul bine dar si fac un zgomot de mai bine nu il folosesti.
Era dificil sa sincronizeze jeturile de apa, cand actionezi maneta sa stropeasca amandoua simultan. Mai intai pleaca ala din stanga si dupa aia vezi ceva si in dreapta.
Nu mergea sa tragi de maneta sa vina apa pe parbriz si sa si plece stergatoarele .... era scump.
90 CP ?????? Hai sa ne luam la intrecere cu ... sa zicem skoda octavia 1.9. tdi .... 90 de cai sa vedem care are cei 90 de cai .... dar nu vorbim de skoda ca aia este masina germana., iar francezi sunt createur de automobilles .... offfff.
Evident ca injur masina asta de lesin..... diazepam peste diazepam si palme ce-mi dau ca am luat-o. Masina cu personalitate ..... in 10 zile am avut 3 accidente.... 3 destepti m-au lovit. daca era vina mea... asta este. Din nefericire nu sunt blonda ... la volan. Tabla pe logan .... o gluma.
De fapt Dacia Logan este o mare gluma..... 8575 Euro + alarma 250 euro ... hai sa zicem in total, rotund 9000 euro!!! Pentru ce ????
Apropo... vrea cineva o dacia logan - ambition ??? o dau instantaneu !!!!
Dupa ce ca romanul este mai molcom asa..... sa nu folosesc, cuvinte urate... .au mai venit peste noi si belele astea de francezi !
AAAAA, nu v-am spus partea aia cool, calculatorul imi arata un consum mediu de 11.6 %. Am mers 100 km si am bagat benzina (sa-i fac un consum) ......... 17 LITRIIIIII !!! Am crezut ca ma ia inima !
Oricum daca vreun prieten de-al meu vrea logan ... il bat !!!
Bafta !

--------------------
Dacia Logan 1.6 Ambition - B-41-JXS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
axxa424
post 14 Feb 2005, 17:59
Post #2

Unregistered

Nici tu nu crezi ceea ce scrii...ia zii, ........

Asarban dixit!
Centurati-va singuri limbajul!

This post has been edited by asarban: 15 Feb 2005, 07:36

--------------------
+
JohnyBe
post 14 Feb 2005, 18:01
Post #3

Membru autentic

From: Brasov

Daca ai avut masina asa de buna de ce ti-ai luat jegu asta de Logan?
Aaaa drive test de ce nu ai facut? Daca nu credeai ca o sa-ti placa de ce ai luat-o?
3 accidente in 10 zile? Ce vrei sa zici cu asta, ca este masina proasta sau ca tu nu stii sa conduci?
Drept este ca LGN nu este supermasina dar ... mai las-o balta cu talentele.

--------------------
SLZ Clima LGN Laureate 1.4 - BV 09 UDY
+
Leone
post 14 Feb 2005, 18:05
Post #4

Membru incepator

From: Toronto

pmihai, n-as vrea sa fiu in pielea vreunui prieten de-al tau, dar cred ca ar fi fost bine sa fi avut unul adevarat care sa te potoleasca inainte de a face trecerea de la Opel Vectra 2.0 la Dacia Logan Ambition 1.6.
Prieteneste iti zic, ca nu te-ai gindit bine cind ai apreciat ca vei avea cum sa compari Loganul cu Vectra 2.0 si cu Skoda 1.9. Mai gindeste-te, mai rasfoieste putin (mai mult) forumul si vei vedea cu cine, cum, de ce si cu ce rezultate este comparat Loganul.
Asa ca, prieten sau nu, banuiesc ca diazepamul il meriti pentru ca nu ai facut pasii necesari (unii mentionati chiar si de tine) inainte de a-ti schimba masina!
Recomandarea mea (prieteneasca) este ca de aici incolo sa citeste mai mult rubricile forumului si mai ales cele de tunning!

--------------------
Toyota/Mazda Corolla/3 2012 - INCANU
Nu e peste ca Bibanu', nici dacie ca Loganu'
+
miki
post 14 Feb 2005, 18:16
Post #5

#Hırsızlargibigeceniniçine

From: Bucuresti

Io zic s-o vinzi daca nu-ti convine!
La 0 KM gasesti destui sa o ia la pretul pe care l-ai dat tu!
Nu vor sa stea la "coada"

Daca n-o vinzi inseamna ca tot ce ai scris mai sus, ai scris degeaba!

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE 2004 / 2019 - XX-B-XXX
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
vv
post 14 Feb 2005, 18:16
Post #6

dilbert.com

Bai, omul e nemultumit. Dreptul lui. Hai sa vedem ce a scris (incerc un sumar ca postul e foarte lung si are multe chestii diferite):
1. Categoria aberatii: "am avut accidente => tabla=o gluma" - inca unul care crede ca tabla groasa face masina buna, pretul, etc.
2. Categoria "stiam deja" - cauciucuri, presiunea in roti, consumul (te asteptai sa fie mic? pe frig, si cu masina in rodaj?), coloana de directie nu e reglabila etc.
3. Categooria "nemultumiri subiective": nu-i plac pernele de la scaun, inchiderea se aude urat, motorasul stropitorilor se aude urat, nu-i plac comenzile radio, etc. Dreptul lui, pe mine nu ma deranjeaza , dar si eu sunt subiectiv aici
4. Probleme rezolvabile: mirosul - vezi sa nu fie de la covorase. Alea de cauciuc pe care le da Cobalcescu put ingrozitor de tare (m-am prins numai cand le-am dus in casa sa le spal). consumul calculator vs. metoda plinului - s-a mai discutat, difera pompele, difera temperatura s.a.m.d.
5. categoria blink.gif : ce ai vrut sa zici cu "Cand am pus prima data frana, am crezut ca s-a desfacut scaunul si ca ma duc cu totul in volan"? ca ai pus frana prea brusc? Sincer nu inteleg - s-a miscat scaunul? Eu nu am patit niciodata ceva similar.
Despre geamurile care merg sacadat - eu nu am patit, dar masina e f. noua inca. A mai patit cineva? Ca nu am mai vazut (mai era cineva care se plangea ca ii freaca chederul si merge greu - da' asta pare sa fie alta problema).
Jeturile de apa - sunt sincronizate. Sa fie al tau un pic infundat? incearca cu un ac, sa vezi daca nu poti imbunatati situatia.

Mi-a scapat ceva?
P.S. Pune un anunt la bursa "vand logan ambition" daca vrei sa o vinzi.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
naturall
post 14 Feb 2005, 18:23
Post #7

Membru

From: IIIrd World

Trebuie sa fii un pic dus ca sa vinzi un Opel Vectra 2.0 si sa te astepti ca LGN sa fie peste!
Oricum toata atitudinea ta si tot ce ai scris mi se pare "faked". Si asta nu ca ar fi LGN cine stie ce scula (cate ceva din ce ai scris e adevarat) ...dar oricum...esti off topic rau smile.gif)

Si nu in ultimul rand puteai sa scrii si tu la sectiunea Cafenea...

--------------------
Dacia Logan 1900 toamna - B69XXX
It's more DACIA than Renault
+
algor
post 14 Feb 2005, 18:29
Post #8

Membru

From: iassy

Fratilor inchideti topicul!! Cred ca subiectul asta in urma carora multi raman "cracanati" este depasit demult! Nu sunt adeptul ca Logan este o masina perfecta buna etc, se vede asta si in urma topicurilor mele, dar "marturisirile" unor indivizi asemeni celui care au deschis topicul cred ca nu fac decit sa ne arate ca romanii asemeni celui ce a deschis topicul prin perseverenta raman niste dobitoci si infumurati!
Daca esti asa de nemultumit...vinde-o frate, scapa de ea dar nu te KKa pe tine ca s-ar putea sa ramaii dezamagit de ce-o sa iasa!
Bafta si inchideti topicul cu inchipuirile astuia..... mai fusesera vro doi cracanati acu doua saptamani...si tind sa cred ca e una si aceeasi persona.....poate a vandut peugeot nu opel...dar asta cine mai stie!

This post has been edited by see: 14 Feb 2005, 18:33

--------------------
LOGAN PREFERANCE - Tico SL
Sa traiti - bine!
+
Lucian123
post 14 Feb 2005, 18:30
Post #9

Membru autentic

QUOTE(axxa424 @ 14 Feb 2005, 18:59)
Nici tu nu crezi ceea ce scrii...ia zii, câtă pâine îți dă stăpânul tău ca să mănânci atâta kăkat ?
*

Nici eu nu o spuneam mai bine de atat. 168.gif
Prost esti, ma.

This post has been edited by Lucian123: 14 Feb 2005, 18:42

--------------------
DACIA LOGAN Laureate 1.4 Rosu - B40XXX
+
Ake
post 14 Feb 2005, 18:31
Post #10

Morderator

Group: Moderatori

Auzi, nu cumva inainte de Vectra aveai un Peugeot 206? Nu de alta, dar am un sentiment de deja-vu.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
free_fiber
post 14 Feb 2005, 19:02
Post #11

Membru autentic

Io cred ca omul a avut oarecare mici probleme cu ea si de nervos, a mai inflorit el 80% din defecte si le-a pus pe forum. N-am Logan, dar parerea mea este ca nici chiar asa de prost nu poate fi. Faza cu scaunul n-o cred nici mort, la fel si faza cu sireturile... (probabil omul isi face funda sa semene cu niste urechi de elefant). Toate pedalele sunt la fel la toate masinile. (ma rog.. la berlina parca-i frana mai jos).
Si eu am avut mici probleme cu Solenza (dupa o sapt. de la cumparare nu s-a mai deschis usa dreapta-fata). Dar asta e.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.5dci 85CP 2008 - B xx XXX
+
rdesign
post 14 Feb 2005, 19:08
Post #12

Membru

From: Craiova

Te-au trecut la prima sau la salariu de merit pe luna asta, ca prea miroase "critica ta " a audit facut de concurenta, nu de alta dar mai stiu pe unii care au cumparat LOGAN pe numele angajatilor sa-l testeze si de fapt l-au tavalit.
Probabil ca panica e generalizata daca te-au pus sa faci asta.
Avand in vedere ca zi te-ai "logat" si de trei zile te-ai "loganat",tare as fi curios sa-ti vad carnetul de note din clasa I ca dupa cat de inteligent esti si ce memorie ai, sigur esti din aia care fac cinci ani intr-unul si nu pricep nimic.
Oricum trebuie sa recunosti ca este prima ta masina cu net la bord ca numai asa se explica acidentele tale, erai atent sa faci si kilometrii si sa citesti topicurile in acelasi timp.
Nu te necaji, Napoleon a murit de mult.

--------------------
dacia logan - DJ 2810
Am facut atat de multe in viata incat nu stiu daca o sa ies la pensie popa sau medic ginecolog!
+
asarban
post 14 Feb 2005, 19:12
Post #13

Membru autentic

Group: Banned

DACA NU VA POTOLITI CU INJURIILE S-AR PUTEA CA PROBLEMELE LOGANULUI SA SE RASFRANGA ASUPRA VOASTRA!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
RIon
post 14 Feb 2005, 19:18
Post #14

pasionat

From: CJ

da. Nu va mai legati de om, scrie la regulament atacul la persoana se lasa cu asarban (cel putin) asupra voastra ( smile.gif ), cu ban si iar ban...
In alta ordine de idei, omul e un fel de Sadoveanu al forumului, insa ce ne facem daca are dreptate? Cine poate demonstra ca e alba sau nu?

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
algor
post 14 Feb 2005, 19:46
Post #15

Membru

Pai sa le luam asa pe sarite....din cele ce a declarat ca sa ne dam seama ca bate campii!! De fapt nu are nici un sens..ar insemna sa bat si io campii!! Ai drepate stimate domnule pmihai! Oare cine ne-a pus sa ne cumparam logan. Cand ne dam o intalnire sa ne dam unii altora cu pumnii in cap de ciuda ca am facu o mare prostie cu aceasta achizitie? Promit sa tin in mana un ciocan! sa ma scuze moderatorii dar nu m-am putut abtine!

--------------------
Sa traiti - bine!
+
13-UNV
post 14 Feb 2005, 19:57
Post #16

Membru incepator

Nici o problema dragule. Nici un om inteligent nu citeste eticheta inainte de a cumpara produsul ca doar e inteligent, nu? Dar ia zi, inainte de a-l cumpara macar un pliant ai vazut, sau credeai ca are 7 locuri si rulota cu 3 paturi agatata la coada...
Doamne, daca e adevarat ca noi suntem copii lui Dumnezeu, inseamna ca aici e gradina Lui si tare mi-e teama ca nici unul nu i-a sarit gardul, au ramas toti aici...

P.S. Baieti, nu-l mai injurati pe domnul ca putem sa ne spunem rolleyes.gif parerea si elegant..

--------------------
Ce mishto e sa conduci masina altcuiva..
+
costi
post 14 Feb 2005, 20:19
Post #17

Membru autentic

Cosmine sa traiesti tata, bine ai revenit!
Ce-ti mai face Pejo-ul?

--------------------
DSN/SLZ
+
algor
post 14 Feb 2005, 20:26
Post #18

Membru

pejo-ul l-a vandut, si-a luat opel pe care l-a vindu si si-a luat logan!

--------------------
Sa traiti - bine!
+
LucVer
post 14 Feb 2005, 20:54
Post #19

Membru foarte autentic! ;-)

From: Brasov

QUOTE(pmihai @ 14 Feb 2005, 17:40)
...  moment dificil l-am avut din cauza servodirectiei... ca este hidraulica...
*

klaus, pmihai m-a'njurat, pe tine nu? 04.gif

This post has been edited by LucVer: 14 Feb 2005, 20:54

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
+
bomicabomic
post 14 Feb 2005, 20:56
Post #20

Ex-membru DaciaClub

Mai fratilor, lasati omul in pace. Si-a spus si el oful (parerea) despre Logan. E dreptul lui, n-a atacat, n-a jignit pe nimeni de pe forum. El s-a referit la Loganul lui. Na, poate a fost el mai ghiniomist, asta-i viata . Voi cind va spuneti parerea voastra la fel se intimpla?
Mereu spun, haideti sa fim mai putin subiectivi, in tot ceea ce facem aici. Altfel cineva din exterior, care intra pentru prima data va crede ca aici e Logan vs. restul lumii.

Ca o parere personala, sper sa ma insel, dar omul n-are Logan. Nu stiu, dar nr. astea cu JXS si alte variante, le aveau primele Loganuri, alea de serviciu.

This post has been edited by bomicabomic: 14 Feb 2005, 20:58

--------------------
x x - x
+
algor
post 14 Feb 2005, 21:14
Post #21

Membru

QUOTE(bomicabomic @ 14 Feb 2005, 22:56)
Ca o parere personala, sper sa ma insel, dar omul n-are Logan. Nu stiu, dar nr. astea cu JXS si alte variante, le aveau primele Loganuri, alea de serviciu.
*

Pai nu ...are Pejo 206! 168.gif

--------------------
Sa traiti - bine!
+
m-power
post 14 Feb 2005, 22:01
Post #22

Membru

From: Iasiington

Sa faca dovada la o intrunire!!!

--------------------
Dacia Logan Ambiance - IS xx DAM
Daca nu aici...cand??
Daca nu acum....unde ???!?
+
GABI_
post 14 Feb 2005, 22:14
Post #23

Membru incepator

De la primul contact cu masina, m-a dat pe spate mirosul.................

scuzati-ma ca intru si eu asa cu picioarele murdare peste "prietenul nostru" dar voi ce intelegeti prin "primul contact" si "m-a dat pe spate mirosul".............sau numai eu ma gandesc la "contacte".......

p.s. stii biggrin.gif a mea se spala inainte sa ...... radmasa.gif

--------------------
Renault Megane 1,5 dci 100 CP 2006 CE - B 71
+
Logan_Galben
post 14 Feb 2005, 22:33
Post #24

Membru

From: Constanta

Fratioru lu tati daca "zici"ca aveai opel vectra de ce lai vandut sa ti iei logan??? huh.gif...nush cum sa zic dar cine face o asemenea manevra...nu prea are treaba cu viata...
si la fazele cu frana si ca teai dus cu scaunu in volan si faza cu motorasu de stropit,etc aste-s sigur inventate de tine pt ca la nimeni nu sa mai intamplat chestii deastea...
Si cum ziceam du-te la altu sa te bata ca noi nu prea credem ce zici...bft si succes la vanzarea LOGANULUI wink.gif

--------------------
Logan Preference Galben - CT-17-VGT
Noiembrie 2004
+
xoft
post 14 Feb 2005, 22:58
Post #25

Membru incepator

From: Galati

Nenea'....Aberezi....
Oricum spor la vanzare...

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 - Gl-XX-XFT
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former" - A. Einstein
+
asarban
post 14 Feb 2005, 23:01
Post #26

Membru autentic

Mai mai mai dar ce sariti asa!
Poata ca omul are dreptate, aveti vreo dovada ca nu?
Mai bine sariti cu solutii!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
Adrian_Solenza
post 14 Feb 2005, 23:08
Post #27

Solenza... prima iubire!

From: Buc (Ap. Patriei)

Omu si-a creat cont, a postat, si a ramas cu 1 post! biggrin.gif
Daca era hotarat sa se planga, mai scria si altceva! Ori el a aruncat-o asa, si s-a tirat!

I don't belive a word of his sh#t!

Nu inteleg cum eu, dupa 10.000 km si 7 luni, nu am avut nimic la SLZ (nici aer nu i-am bagat in roti)... El la LGN... Sweet Dreams!

--------------------
Citroen C3 1.4Hdi 2011 - Inca numere rosii...
+
Lady V.
post 14 Feb 2005, 23:17
Post #28

Membru incepator

Solutii: sa ia mai mult diazepam, sa si-o spele inainte de contact, sa nu mai treaca pe sub scari, peste capace de canalizare cu 4 gauri, sa nu se mai intoarca din drum si...daca tot nu merge...sa-si bage masina in service, ca doar e in garantie. Pe forumul asta nu va mai avea vreodata client la cum a prezentat acel Logan. Ah, si inca ceva: eu cred ca omul a facut un tur pe la un service unde a rugat un mecanic sa-i insiruie toate posibilele hibe ale unei Dacii, le-a bagat in shaker si le-a servit in chip de coktail cu gust amar aici, pe forum. Pentru ca daca a avut masina aceea inainte si a vandut-o pentru Dacia-Renault, trebuie sa-i spun ca...el este o "dezamagire totala" pentru noi toti, chiar iubitori de Logan fiind.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 - gri perla
You got a fast car/I want a ticket to anywhere/Maybe we make a deal/Maybe together we can get somewhere.
+
n.vasiliu
post 14 Feb 2005, 23:48
Post #29

Membru

QUOTE(asarban @ 14 Feb 2005, 23:01)
Mai bine sariti cu solutii!
*

I-o cumpar eu laugh.gif laugh.gif

--------------------
DACIA/Renault LOGAN Ambition 1.6 - -
+
Lolek
post 14 Feb 2005, 23:49
Post #30

Ignorog

Am eu ac pentru stropitoare. smile.gif

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
2 Pages  1 2 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th May 2025 - 00:42
Forum Renault