Cine ne sunt comentatorii de moda, din ziare...
![]() ![]() ![]() |
Cine ne sunt comentatorii de moda, din ziare...
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) raluca_badulescu.jpg ( Size: 35.66k ) Number of downloads: 291 Acasa_2005_02_15_22_39_36h_1.jpg ( Size: 28k ) Number of downloads: 135 Acasa_2005_02_15_22_38_45h_1.jpg ( Size: 28.96k ) Number of downloads: 160 Acasa_2005_02_15_22_39_34h_1.jpg ( Size: 27.02k ) Number of downloads: 127 |
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Din cite-mi aduc eu aminte, onor madam Badulescu este maritata cu celebrul manechin....Vali Pungă.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Klaus, habar n-am cine sunt astia, dar sunt incaltati de parca ar pleca pe Luna.
![]() Acum, tipul, la pantofii aia de cioclu, are sau nu are ciorapi? Ca daca are, cred ca sunt d'aia de dama "ADESGO". |
--------------------
x
x
- x
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Da ba fraiere..da' cine e fata lu tata lu domnu senator?
Aaaa? Nereusitul copil al doamnei Marinescu sau regretata eroare a doamnei Sarban sau foca mutanta care raspunde la numele de Raluca Badulescu? Iar nea Ciobanu asta s-a insurat cu o bunaciune da' se da si poponar! Adevarul e ca TREBUIE sa fii poponaut ca sa poti rezista mai mult de 5 minute langa o asa...dulapa! Saracul, tot ce trebuie sa zica in apararea lui este: sunt poponar dar ete de ce: exista si femei ca asta si de aia m-a luat greata! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ia mai leaga-te tu mult de nereusita progenitura a dnei. Marinescu si sa vezi ce-ti livreaza unchiu' Marty portia zilnica de Cremosso!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
asarban |
![]()
|
Auzi ma?
Dupa ce ca te-am pomenit de bine tot uichendu (traaaiiii-ti-ar fularu ca o decalotam de frig fara el) te iei de mine? Ai facut dreptul? Era sa fii avocat? E clar ca te-ai nascut cu 3 manute! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca o sa va uitati atent in prima poxa, o sa observati ca amandoi tin microfoanele intr-un mod cat se poate de erotic. Se leaga, se leaga....
![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
Bai asta!
Tu esti dili! Ce dracu poate fi erotic la poza aia ca imi vine sa fac ca Bundy: I'm bliiind! Cand vad freza lu Ciobanu (bre..la unii nomen ist omen) si slanina lu Fulga si mai ales cum isi expune bidoanele si gusa...imi vine sa borasc... |
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
astia si-au invelit sosonii in staniol sau ce naiba? de unde apar entitati de astea ca pe la toate televiziunile le gasesti?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
VIP-uri bey popor, nu prea stiti voi cum e cu chestiile astea.
Eu am niste ghete de la un costum de azbest, tot argintii, dar mai inalte. Pot sa le ofer doritorilor de pret-a-porter pentru sezonul toamna-iarna. |
-------------------- |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(gattoman @ 16 Feb 2005, 15:27) Vorba lui apunake, VIP-uri, frate. Te dor creierii de ei. Au coborit din caruta si de la scuipat seminte si nu mai ai loc de ei. Asta-i imaginea Romaniei. D'aia avem Vanghele, Jiji etc., ca fac ratting si ala trece prin stomac la unii. This post has been edited by bomicabomic: 16 Feb 2005, 15:41 |
--------------------
x
x
- x
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai stiu pe unde am vazut un titlu, interviu cu Razvan Ciobanu in care declara ca nu are nici-o importanta cum arata el, ci tot ceeea ce conteaza este aspectul clientilor lui!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Ce rahant.
Nenea "iubeste-ma cu ceva" si tanti "sunt cu toate cele 160 kile ale mele nebuna dupa moda". Asa arata o fumeie care si-a bagat picioarele-n el de Austin Powers Goldmember din cauza ca n-a priceput nimic (daca cunoasteti filmul si ce e aia Goldmember). Si asa arata un barbat care s-a uitat la fumeie si si-a zis in sinea lui "taci, ca stie ea ce face. Tot ce tre sa fac e sa ma iau dupa ea si sa adaptez un pic fara s-o supar. Ea poarta hardanale de culoare aurului? Imi trag si eu copite argintii". Ba, cum naiba l-au ratat Nastase si Tiriac pe asta la vanatoare? Iar mesajul lividei prezentari de morga pe Acasa TV e probabil "ia'n priviti ce misto ne potrivim unu' cu allalt: ca aurul cu argintul". Care i-ati extras din mina, bagati-i inapoi repede. O asemenea dislocare din scoarta terestra poate provoca ceva catastrofe. Pamant, Vasile...haoleo... |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Sa nu mor prost (mai stiti, dupa toate variatiile aste bruste de temperatura si valutare), cine sunt cei 2 ?
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
Doua vite abjecte, smulse cu forta de pe WC-ul mondenului romanesc.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lolek |
![]()
|
sunt doi cunoscuti comentatori de monta
![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Merci baieti. Sa-i zic nevestii sa nu-i cheme la pomana, de-o fi sa se intimple.
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Radeti voi, dar cine a facut-o cunoscuta pe Monica Barladeanu, ce era printre preferate voastre pe alt topic? Razvan Ciobanu, cel cu incaltarile argintii..
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Madalina, fii tu linistita, ca pe Monica au facut-o cunoscuta multi altii inainte
![]() Nu dau nume, ca e jugul prea aproape ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
asarban |
![]()
|
de ce e bine ma...ca mie imi vine sa...
|
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
ca-mi pierea pofta... si acum ma mai gandesc daca voi manca in seara asta
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(RIon @ 16 Feb 2005, 18:33) eu zic sa mananci bine urmatoarele luni si sa-ti tragi niste ciubote din astea cu poleiala de ciocolata Poiana...ca io-te ce departe poti sa ajungi. nu uita sa-ti las parul semi-lung si sa-ti tragi o freza d'asta "random spre piscul capului" cu o aureola de par de june prim peste urechi, asa, insinuant, sa cada tantile cu varsta de glorie prin anii 70 pe spate... foarte important e sa te pregatesti un pic si in plan psihologic: burta exista ca sa fie tinuta la vedere, ca d'aia te-ai chinuit cu ditamai dieta de coiot scapat intr-o cireada de bovine raposate de o boala ciudata. pe urma iti dorim succes in a gasi o fumeie pe masura, precum cea din poza de mai sus si trage-i si ei niste ciubote si mai si ca ale tale. ATENTIE: daca ai o moaca cat de cat inteligenta, incearca sa faci ceva si cu asta...ori chirurgie plastica, ori ia un perete si da cu capu-n el pana in momentul in care nu-ti mai aduci aminte de ce faci chestia asta. This post has been edited by Lolek: 16 Feb 2005, 19:55 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(madalina @ 16 Feb 2005, 16:18) Radeti voi, dar cine a facut-o cunoscuta pe Monica Barladeanu, ce era printre preferate voastre pe alt topic? Razvan Ciobanu, cel cu incaltarile argintii.. Asa....SI ?????? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Lasa ma, ca-ti explica George cu lanterna lui magica
![]() Legatura e ca cica ar avea bun gust. Poate a avut si el o data o clipa de nebunie si atunci a remarcat-o pe Monica, dar cred ca a fost exitusul neuronului singuratic din bostanul lui ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asarban |
![]()
|
Ba, daca Ciobanu ala o avea bun gust sau nu, asta numai un pittbull poate sa ne spuna!
|
|
|
madalina |
![]()
|
Omul nu este complet afon in domeniul modei, chiar am vazut colectii dragute ale lui, numai ca talentul si bunul gust nu se manifesta niciodata cand vine vorba de propria-i persoana.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
eek |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 17 December 03 From: McTropolis ![]() |
Vad ca e o tendinta ca maimute ca Teo sau Mihaela Tatu sa fie vedete, sau Mihaela Radulescu... tare urata e femeia aia.
|
--------------------
Oltena 12 TRS
|
|
Marty |
![]()
|
Daca tu o compari pe Miaiela Radulescu cu Teo si cu madam Ratatu, poti sa-l compari si Brad Pitt cu Basescu si Ciorbea!
Parerea mea..... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca este o chestie de barna si pai pe aici pe undeva...
Nici Eistein nu era Adonis, dar se pricepea la ce facea, si facea bine... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 06:34 |