cutia de viteza, intra greu in viteze
![]() ![]() ![]() |
cutia de viteza, intra greu in viteze
enice |
![]()
|
||
![]() membru revenit Group: Members Posts: 82 Joined: 8 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2003 confort
- ct xx nam JYDT7
|
|||
caluboby |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 10 September 07 From: Bucuresti ![]() |
salut. cred ca este de la frig dar nu este rau sa verifici si nivelul si stare uleiului din cutie
|
--------------------
Dacia
DSN 2001 Clima
2001
- 84 CDM
|
|
enice |
![]()
|
masina are 52 000 km in bord si uleiul l-am schimbat la 46 000
|
--------------------
dacia
super nova
2003 confort
- ct xx nam JYDT7
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
citeste topicul asta: http://www.daciaclub.ro/Ajutor-33-Problema...-I-t134677.html
si data viitoare da si tu un search inainte sa deschizi un topic nou... ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
mitzone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 24 May 06 From: Bucuresti ![]() |
pune ulei 75W80
|
--------------------
Renault
Laguna III GT 4Control
2009
- -- -- --
|
|
riky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 November 08 ![]() |
Mergi asa cu uleiul asta ca vine vara ,cand il schimbi pune uleiul care-i dat in cartea tehnica.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 comfort
- cj08ujw
|
|
enice |
![]()
|
decat sa tst aiurea prost si fara rost preferam sa-mi spui ce sa fac Pentru atv ist
|
--------------------
dacia
super nova
2003 confort
- ct xx nam JYDT7
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
e vreo problema dragule?
![]() ![]() ti-am recomandat un topic in care s-a vorbit despre asta....pentru ca ar fi fost mai simplu sa citesti putin decat sa astepti 3 zile si ssa primesti 2 raspunsuri...e treaba ta....dar nimeni nu posteaza de doua ori acelasi lucru pentru ca iti e tie lene sa dai un search ![]() ![]() si sa-ti raspund....sa nu zici ca is eu rau...e normal sa fie asa cand e frig...e o proprietate a uleiului... IN CONCLUZIE: incearca sa-ti dai interesul pentru problemele tale si nu te mai astepta sa faca altii totul pentru tine....apropos....nu stiu ce ai scris acolo de prost dar daca ma jignesti o sa te raportez ![]() This post has been edited by Tince1290: 24 Feb 2009, 17:02 |
--------------------
-
-
-
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ofofof ce ma fac eu cu voi
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:38 |