Facultati: AR sau TCM ?, alegerea unei facultati
![]() ![]() ![]() |
Facultati: AR sau TCM ?, alegerea unei facultati
alex_d9 |
![]()
|
||
![]() Membru MCV-ist Group: Members Posts: 78 Joined: 30 September 07 From: romania ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan mcv 1.5 dCi
2007 - préferénce
- VL 05 ---
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Oricare, nu conteazã... ai 99% șanse sã te angajezi în alt domeniu.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
La oricare ai merge, in Pitesti nu cred ca vei avea probleme daca iti dai un pic de interes, ai inclinatie spre materiile pe care le vei face si esti prieten si cu ideea de spaga. Nu se compara Pitestiul cu Bucurestiul, iti spun din proprie experienta, si din experienta unui amic care face electronica(partea cu spaga)...
In plus Maresk are mare dreptate, cel mai probabil sfarsesti in alta parte, fie ca vrei sau nu. Eu fac acum Relatii Internationale dar lucrez la o firma IT unde probabil o sa raman si dupa ce termin. Dar deh, imi trebuie si mie hartoaga aia, cine stie cand imi va fi cu adevarat utila. This post has been edited by Merced: 1 Mar 2009, 21:28 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e f greu AR-u din bucuresti:((
fff greu:(( uite eu am facut AR-u si lucrez in sport:) ![]() ![]() This post has been edited by ydaniel: 1 Mar 2009, 21:33 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
alex_d9 |
![]()
|
![]() Membru MCV-ist Group: Members Posts: 78 Joined: 30 September 07 From: romania ![]() |
Pana la urma care se cauta mai mult inginerii absolventi ai facultatii AR sau TCM ? TCM-ul e un domeniu mult mai vast , de accea as tinde sa cred ca exista mai multe joburi.
|
--------------------
dacia
logan mcv 1.5 dCi
2007 - préferénce
- VL 05 ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Se cautã experiențã. Nu conteazã diploma cu care vii, cã oricum de pe bancile școlii nu capeți ce vor ei...
|
--------------------
-
-
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
eu zic AR
|
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
AR - been there.. still in it
![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Fa o facultate usoara care sa-ti permita sa te angajezi din timpul facultatii.Daca alegi ceva tehnic s-ar putea sa-ti blestemi zilele.Fa ce-ti place, nu ce vor altii.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce sa faci doua lucruri prost in acelasi timp?
Fa ce-ti place.. daca alegi ceva tehnic, din dorinta si pasiunea de a invata ceva, atunci nu te angaja! Daca vrei doar sa ai o hartie fa o facultate oarecare care sa nu solicite intelectul asa mult.. vezi pe la particulare |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
decat sa un robotel intelectual la "multinationalele" astea...pe vremuri sclavii aveau o lopata, ceva. Acu au tastatura....deosebit.
S-ar putea sa iti placa Catia sau ProE. Verifica daca te atrag softurili de genu asta. Pe mine ma ingrozesc. Altceva nu stiu ce sa iti zic. Succes. Ca unu trecut prin o facultate de 5 ani, pot sa iti zic ca materiile sunt suficient de naspa ca sa nu poti sa te angajezi undeva. Daca te duci la curs iei 5 oricum, dar daca nu...oricum daca inveti iei si tu bursa si mai tai din costuri. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
www.nudalaupb.3x.ro enjoy:))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
alex_d9 |
![]()
|
Multi zic ca la Bucuresti e treaba mai serioasa cu facultatile , dar nu inteleg care e diferenta , diploma si specializarea sunt aceleasi .
ydaniel : in nici un caz ASE ![]() |
--------------------
dacia
logan mcv 1.5 dCi
2007 - préferénce
- VL 05 ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cine-a zis de ASE?
|
--------------------
-
-
|
|
alex_d9 |
![]()
|
Pai pe situl ala www.nudalaupb.3x.ro scria de ASE . si erau argumente contra poli.
|
--------------------
dacia
logan mcv 1.5 dCi
2007 - préferénce
- VL 05 ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Pãcat cã asta ai priceput...
|
--------------------
-
-
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca va e frica de facultate ca e grea, nu o faceti. Ce-i asa de greu?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 1 Mar 2009, 21:42) Se cautã experiențã. Nu conteazã diploma cu care vii, cã oricum de pe bancile școlii nu capeți ce vor ei... Cand deschid ejobs, bestjobs, etc, dau la cautare, ca si criterii aleg "toate job-urile" si orasul meu, 90% din job-uri sunt "inginer vanzari", reprezentant medical, agent asigurari, coordonator echipa de vanzari, consilier credite, consilier financiar, reprezentant vanzari, etc, etc, adica numai prostii de job-uri cu care mori de foame in vremurile astea. Rareori gasesti ceva pentru care merita sa aplici, daca ai experienta mai putin de 4-5 ani. |
--------------------
.
.
.
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
si tu crezi ca acel inginer de vanzari are habar cu ce se papa acel produs ? Eu cred ca e pierdere de timp cu asa ceva ingineri ar trebui sa stea la proiectare nu in magazine cu capital strain care ne vand noua produse. Cu siguranta cine are o diploma de inginer isi aduce aminte din primele zile de facultate ce se spune despre un inginer ce trebuie sa faca cu viata lui daca tot doreste cu ardoare sa se pregateasca in acest domeniu.
This post has been edited by djasu82: 2 Mar 2009, 18:47 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
si eu sunt in aceeasi dilema, m-as duce la AR, numai sunt curios or cat de bun as fi am sanse sa-mi fac meseria ? au oare facultatile parteneriate cu constructori auto pentru practica, ca ma gandesc ca in practica te poti dovedi nu ?
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
TCM... Tampiti, Cretini, da' Muncitori... am fo si io vre-o doi trei ani...
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
AR rulls! Personal consider ca AR ofera mult mai multe satisfactii profesionale (ca si student si ca absolvent) fata de TCM.
Daca esti pasionar la AR dupa primii 2 ani o sa ti se para floare la ureche, daca nu cauta altceva nu inginerie. Sunt posibilitati reale de angajare in industria auto (eu m-am angajat dupa nici 2 luni) asa ca bafta! PS: nu ca as fi patriot, da; AR din brasov is the best ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
ce ironie eu tot din pitesti si tot la ar vreau sa dau. ce medie ai la mate si la fizica in liceu?
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Poate vrei sa spui coincidenta ca eu nu am observat nicio ironie
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ydaniel |
![]()
|
nu m-as mai duce la AR nici sa-mi dea un princess 50.
Attached thumbnail(s) main_image.jpg ( Size: 18.41k ) Number of downloads: 1547 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
ironia era asa ca vroiam eu sa deschid si eu ceva asemanator ca vreau sa dau la ar da vroiam sa vad ce zic altii care au facut facultatea asta.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
ydaniel |
![]()
|
e worst case scenario...
![]() bine ca nu mai e stoicescu:)) ![]() ![]() ce sa mai zic... tot mai bine e la mare la soare:) cu salupa pe mare... '' au oare facultatile parteneriate cu constructori auto pentru practica, ca ma gandesc ca in practica te poti dovedi nu ? '' asta era inainte de '89-erau uzine:ARO/AUTOBUZUL/TRACTORUL... ![]() acuma au venit capitalistii... This post has been edited by ydaniel: 2 Mar 2009, 22:53 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
C a t a l i n |
![]()
|
Las' cã e anghelake.
|
--------------------
-
-
|
|
Asi |
![]()
|
Eu votez cu AR.. aa am votat deja, damn!
![]() primi 2 ani sunt mai generalisti, asa de prin toate catedrele, deja in anul 3 se restrang materiile doar la cele de specialitate din catedra AR, unde sincer sa fiu majoritatea oamenilor de aici sunt de nota 10 - Andreescu, Oprean, Popa, Negurescu, Mateescu, chiar si Anghelache. Daca treci cu 5 si n-ai inteles nimic.. mai bine faci altceva, daca te pasioneaza ingineria esti binevenit. Referitor la optiuni.. eu sunt de parere ca nu prea conteaza.. adica te poti duce oriunde in politehnica. Pentru ca inginerul e multifunctional ![]() La AR se face carte pe bune, la altele (la FIMM de exemplu - din auzite) se face si acolo carte daca vrei, daca nu vrei tot iei un 5 pt complezenta lucru care poate genera o falsa evaluare a unor "ingineri" dar ofera o hartie. (acuma na, nu e usor nicaieri in poli, dar e mai usor in unele parti fata de altele). Eu personal nu ma muncesc prea tare cu invatatul dar m-am obisnuit sa fiu atent pe la cursuri, sa inteleg ce se face pe acolo, cu ce se manaca, etc, iar pana acum in anul3 in care sunt bursa merge in continuare si fara eforturi exagerate. Sa fi prezent pe cat posibil la cursuri si sa intelegi ce se preda e de un imens ajutor. Succes la alegere.. si nu te lasa influentat prea tare de pareri din astea fataliste cu politehnica.. ca de cele mai multe ori cei ce arunca cu noroi in politehnica sunt cei care sunt un pic certati cu invatatura sau cu obiceiul de a da pe la facultate, asa ca dracul nu e asa de negru pe cum pare. In incheiere pot spune: COME TO THE DARKSIDE! WE HAVE COOKIES! ![]() This post has been edited by Asi: 2 Mar 2009, 23:47 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() ![]() QUOTE(Asi @ 2 Mar 2009, 23:46) restrang materiile doar la cele de specialitate din catedra AR, unde sincer sa fiu majoritatea oamenilor de aici sunt de nota 10 - Mateescu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 11:26 |