Posesorii Dacia vs posesorii BMW, la nesfarsit
![]() ![]() ![]() |
Posesorii Dacia vs posesorii BMW, la nesfarsit
burnout |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 9 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
M6
507 BHP BMW M6 / BMW 120d / Audi A4 1.8T
|
|||
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
mda din pacate toti sunteti bagati in aceeasi oala!uite eu recunosc....daca imi iese unul cu vreun mertan sau bmw de pe vreo straduta si as putea sa il las ....totusi nu o fac!am lasat o gramada si cred ca 2 din 10 mi-au multumit!se pare ca restul nu coboara la nivelul uuni loganist sa ii multumeasca!
This post has been edited by adită: 22 Mar 2009, 22:15 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai era un user care punea problema oarecum similar, dar intre conservari si motociclisti. Se pare insa ca medicatia a avut efect.
![]() "toti am muncit pt masinile noastre, indiferent ca este vorba de BMW, Dacia sau Bentley" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by vijelie: 22 Mar 2009, 22:16 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
burnout |
![]()
|
Eu intotdeauna multumesc si la randul meu las pe altii sa se bage in fata mea la nevoie.
Nu tin cont de ce masina conduc. Este o chestie de bun simt nu altceva, ma respect pe mine in primul rand. |
--------------------
BMW
M6
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Hai sa vorbim mai bine de altceva ca uite ca la Realitatea, Romania prinde radacini.
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
De frustrații cu bmw sh care accelerează când se văd depășiți de o Dacie ce părere ai?
BTW, maneliștii și cocalarii în general au cam lăsat passat-ul șli bmw-urile, crecând la audi... Se pare că mult crom pe calandru și ledurile dau bine... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
si eu ma m apucat de muncit pentru un bentley........
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
burnout |
![]()
|
Intamplator am si un Audi ..si 2 BMW-uri (un M6 si un Seria 1)
Asta ma face cocalarul suprem, sau mi-am castigat ceva puncte in ochii vostri (ca nu am cazane de bmw-uri) ? De ce conteaza atat de mult ce masina ai...este un fenomen social, suntem oameni toti, nu avem o valoare mai mare sau mai mica data de un rahat de masina. Nu inteleg... |
--------------------
BMW
M6
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu uiti de Bentley
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(burnout @ 22 Mar 2009, 22:10) aici fac referire la post-ul lui danyhhh Asa le trebe la aia ... eu a-si veni cu Supra aia in RO si m-asi duce pe langa un manelar cu BMW sau Mertzan sa vezi ce fata va face ala =)) Din citatul pe care l-ai dat nu reiese ca toti posesorii de BMW sunt manelisti. Ci ca poti gasi manelisti in BMW sau Mertzan. Daca tu te-ai autosesizat rapid probabil ca te simti cu musca pe caciula. ![]() Apropos, am remarcat modul in care ai tinut sa-ti afisezi rapid herghelia. ![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
de ce esti asa suparat..nu inteleg..? cineva care se simte cu musca pe caciula se supara..de aia esti asa atins? asta e viata nu la toti le plac manelele...nici mie
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
La mine in cartier, un cartier linistit, au aparut in ultima luna 5 (cinci) bmw seria 5 model 2005-2009. Toti posesorii lor sunt persoane care ies din casa la 10 oaptea si stau afara pana la 4 dimineata. (Vara e deranjant).
Deasemeni toti locuiesc impreuna cu parintii si mai au cate un frate cu care dorm in pat (deh, apartament cu 2 camere). Nu sunt popular prin cartier, imi vad de treaba mea, ii salut, ma saluta, insa ii consider cocalari/manelisti. Daca stateau intr-un apartament inchiriat si aveau masina asta in fata blocului nu aveam nimic impotriva, dar sa stea 4 persoane in apartament de 2 camere si masina de 12.000-15.000 E e deja deplasat. PS: Persoane la 27-30 ani. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
vladrehau |
![]()
|
e o idee mareata
![]() ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(burnout @ 22 Mar 2009, 22:10) Asa le trebe la aia ... eu a-si veni cu Supra aia in RO si m-asi duce pe langa un manelar cu BMW sau Mertzan sa vezi ce fata va face ala =)) Sa nu-mi spui ca a si facut ceea ce a afirmat si te-a nimerit tocmai pe tine ![]() Asa e astia cu daciile invidiosi, eu de exemplu cand vad un BMW am tendinta sa intru in el cu Logan-ul din dotare ![]() ![]() |
--------------------
|
burnout |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 22 Mar 2009, 23:30) Din citatul pe care l-ai dat nu reiese ca toti posesorii de BMW sunt manelisti. Ci ca poti gasi manelisti in BMW sau Mertzan. Daca tu te-ai autosesizat rapid probabil ca te simti cu musca pe caciula. ![]() Apropos, am remarcat modul in care ai tinut sa-ti afisezi rapid herghelia. ![]() ![]() pe acest forum esti moderator, in viata de zi cu zi esti un om, ca si mine... orice atac asupra umanitatii tale sau orice asociere cu ceva ce nu esti te-ar fi "alarmat" sau "infierbantat" si pe tine. Este numai o semnatura, nu imi poate fi rusine cu ce am, pentru ca am muncit pt ce am si viata mea nu se invarte in jurul unui morman de fiare ci in jurul altor fiinte umane, precum tine, precum voi. Te rog sa nu incerci sa ma insulti cu insinuari, este un drept pe care cred ca l-am castigat de-a lungul vietii, multumesc. Nu imi castig respectul prin masina ce o conduc ci prin ceea ce sunt ca om, asta ar trebui sa o inteleaga toti. |
--------------------
BMW
M6
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(burnout @ 22 Mar 2009, 22:23) De ce conteaza atat de mult ce masina ai...este un fenomen social, suntem oameni toti, nu avem o valoare mai mare sau mai mica data de un rahat de masina. Nu inteleg... Pai pentru unii conteaza. Padure fara uscaturi nu gasesti. Insa vreau sa-ti spun ca am intalnit foarte putini conducatori de BMW/Audi/Merc care mergeau in doru' lelii si cand i-am depasit nu au accelerat. Daca vrei sa mergi cu 70-80 km/h, mergi nene linistit, si lasa-i pe ceilalti sa te depaseasca, poate se grabesc, nu vor cu totii sa admire peisajul sau numarul tau de inmatriculare. Despre intrarea in trafic de pe o strada fara prioritate: majoritatea celor cu masinile de mai sus (si destui dintre cei cu Dacia) ies cu tupeu si pun juma de masina pe banda, pe principiul "lasa ca opreste fraieru". Daca-i lasi sa iese, niciunul nu multumeste, indiferent de masina. Eu unul m-am obisnuit, ii las pe toti sa-si faca manevrele, ma opresc, ii evit si merg linistit mai departe. De ce sa ma enervez pentru niste prosti, indiferent ce masina ar conduce? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nea termopan, te-ai remarcat de mult cu atitudinea asta de fals posesor de dacie care mai baga cate un fitil printre loganisti. Probabil daca afacerea cu termopane nu prea merge ai destul timp la dispozitie si te cam plictisesti.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
burnout |
![]()
|
QUOTE(burnout @ 22 Mar 2009, 23:39) pe acest forum esti moderator, in viata de zi cu zi esti un om, ca si mine... orice atac asupra umanitatii tale sau orice asociere cu ceva ce nu esti te-ar fi "alarmat" sau "infierbantat" si pe tine. Este numai o semnatura, nu imi poate fi rusine cu ce am, pentru ca am muncit pt ce am si viata mea nu se invarte in jurul unui morman de fiare ci in jurul altor fiinte umane, precum tine, precum voi. Te rog sa nu incerci sa ma insulti cu insinuari, este un drept pe care cred ca l-am castigat de-a lungul vietii, multumesc. Nu imi castig respectul prin masina ce o conduc ci prin ceea ce sunt ca om, asta ar trebui sa o inteleaga toti. |
--------------------
BMW
M6
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sony te facura astia morderator si nu dadusi si tu de baut
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
vladrehau |
![]()
|
fals posesor de dacie......vrei sa fac poza la cerificat? sau crezi ca am bmw?
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
bylexus |
![]()
|
Eu unul respect toti participantii la trafic, dar daca e sa am pareri despre fiecare in functie de ce masina conduc.... soferii de BMW pentru mine lasa de dorit, nu am cea mai buna parere.
Cea mai buna parere o am despre posesorii de Volvo, Saab, VW(aici doar pe cei cu PASSAT), si Ford(EXCLUS FORD FOCUS HATCHBACK). |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(burnout @ 22 Mar 2009, 22:39) Nenea, desi te deranjeaza asocierea cu manelistii, vad ca nu prea le ai cu cititul. Nu scrie nicaieri in avataru' meu ca as fi moderator. Probabil din beamveu lucrurile se vad altfel decat din dacie. QUOTE(burnout @ 22 Mar 2009, 22:39) orice atac asupra umanitatii tale sau orice asociere cu ceva ce nu esti te-ar fi "alarmat" sau "infierbantat" si pe tine. Stai linistit ca au venit destui p-acilea ca sa ne convinga ca am fi prosti, noi astia care am ales loganul. QUOTE(burnout @ 22 Mar 2009, 22:39) Nu imi castig respectul prin masina ce o conduc ci prin ceea ce sunt ca om, asta ar trebui sa o inteleaga toti. Culmea este ca modul in care tii sa iti etalezi herghelia pe acest forum ne arata exact contrariul a ceea ce afirmi. Io zic sa incerci sa reformulezi aburirea asta a fraierilor. This post has been edited by Sony: 22 Mar 2009, 22:47 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
burnout |
![]()
|
|
--------------------
BMW
M6
|
|
vladrehau |
![]()
|
sony vrei un chiptuning la caii aia din semnatura?
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
vijelie |
![]()
|
Bre, voua v-a cazut greu coliva de la Dolanescu?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
burnout |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 22 Mar 2009, 23:45) Nenea, desi te deranjeaza asocierea cu manelistii, vad ca nu prea le ai cu cititul. Nu scrie nicaieri in avataru' meu ca as fi moderator. Probabil din beamveu lucrurile se vad altfel decat din dacie. Stai linistit ca au venit destui p-acilea ca sa ne convinga pe noi astia care am ales loganul ca am fi prosti. Culmea este ca modul in care tii sa iti etalezi herghelia pe acest forum ne arata exact contrariul a ceea ce afirmi. Io zic sa incerci sa reformulezi aburirea asta a fraierilor. iar incerci sa ma insulti si este pacat, ceea ce ar fi trebuit sa fie o reconciliere fireasca, cade pe o panta a absurdului. Eu nu am spus nimic de posesorii Logan sau alt model Dacia, in schimb tu o faci. ![]() Cine ar trebui sa reformuleze in cazul asta ? |
--------------------
BMW
M6
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
@burnout
Ba ai spus de Dacie chiar in primul post, esti beat, du-te si te culca. This post has been edited by vijelie: 22 Mar 2009, 22:51 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 16:56 |