telefon mobil cu raza mare de actiune..., care ar fi?
![]() ![]() ![]() |
telefon mobil cu raza mare de actiune..., care ar fi?
IsNa |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ericsson avea un model, parcă R300 se numea...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Intreb si eu, dar de unde stii ca antena respectiva este a furnizorului tau de telefonie?
Daca te duci mai aproape merge? |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da.
Iridium se folosește frecvent la navă pentru a suna acasă, dar calitatea sunetului lasă de foarte multe ori de dorit. În plus tarifele sunt foarte mari. This post has been edited by MAERSK: 7 Apr 2009, 12:25 |
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.722 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
R310... avea un coleg de faculta asa ceva. Demonstrativ, i-a dat drumul de la etajul patru pe ciment. S-a zgariat un pic carcasa, in rest nicio problema.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ati ramas marcati de antichitatea aia? Sa revenim...Sonim XP1.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.722 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
baga un link, argoane!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am putea spune acelasi lucru despre estate
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.711 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
vazusem acu` ceva vreme niste reclame la TV la niste "satelite phone"
cred ca alea ar avea cea mai buna acoperire ![]() bafta. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.684 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 7 Apr 2009, 12:23) Iridium se folosește frecvent la navă pentru a suna acasă, dar calitatea sunetului lasă de foarte multe ori de dorit se foloseste si pe pamant de mult ani ...7 Apr 2009, 13:27: http://www.sonimtech.com/products.php This post has been edited by IRONICK: 7 Apr 2009, 13:27 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/sonim...n-lume-1076103/
pana nu se trece cu buldozerul nu ma convinge! ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 7 Apr 2009, 14:26) se foloseste si pe pamant de mult ani ... <span class='edit'>7 Apr 2009, 13:27:</span> http://www.sonimtech.com/products.php Iridium folosește sateliți cu acoperire aproape globală, deci evident merge și pe pământ, nu numai pe apă, eu ziceam că în domeniul naval e folosit de obicei. (defapt de acolo s-a dezvoltat) |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 7 Apr 2009, 13:23) esteitu cara diverse dintr-un loc in altul, si are si volan de piele, pe cand R310 ala nu mai gasesti unul sa mearga, pierde semnalul si langa antena, boala lor, la orice service te trimite la plimbare cu el, si in cazul fericit in care gasesti unul cu semnal OK, nu gasesti baterie pentru el, sunt patit, cat de buna au fost odata, s-a dus baba cu colacii. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 7 Apr 2009, 13:45) Iridium folosește sateliți cu acoperire aproape globală, deci evident merge și pe pământ, nu numai pe apă, eu ziceam că în domeniul naval e folosit de obicei. (defapt de acolo s-a dezvoltat) pe naval acum se monteaza celule gsm/3g etc ... sa vorbeasca calatorul linistit |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi la nivel mondial, probabil nave de pasageri sunt mai puțin de 5%. Pe când celelalte 95%, nave comerciale, au iridium. Probabil nave cu gsm/3g sunt mai puține decât persoane cu iridium la uscat.
![]() This post has been edited by MAERSK: 7 Apr 2009, 13:56 |
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
De cativa ani nu am mai pus mana pe telefon .. dar inainte cand mai aveam o comisionare de facut a unei antene pe satelit si nu erau alte sanse de comunicare cu teleportul din state ...
De gsm pe nave comerciale, stiu ca ericsson are proiecte de genul asta. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Daca mai gasesti un Alcatel One Touch Easy DB, mergea fenomenal telefonul ala... Ca sa nu zic ca-i puteai pune baterii daca nu aveai unde incarca acumulatorul.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am io un Totocizi d-ala!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
Ma, alea primele, nu mai stiu care, cert e ca aveau doua sau trei baterii AA de-i intrau anal.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 7 Apr 2009, 14:55) Păi la nivel mondial, probabil nave de pasageri sunt mai puțin de 5%. Pe când celelalte 95%, nave comerciale, au iridium. Probabil nave cu gsm/3g sunt mai puține decât persoane cu iridium la uscat. ![]() Internet wireless am avut pe nava de pasageri, insa la mobil am vorbit cand era acoperire... treceam pe langa insule, etc. Poate doar pe navele de croaziera superluxoase sa puna celule gsm. Ca pe alea de linie n-am vazut pana acum. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GoGu |
![]()
|
Ahhhhh, One Touch Pocket
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Un review util la Sonim XP1.
Daca tot ati adus aminte de telefoane si rezistente ia uite un model care a facut istorie. no5110_00.jpg |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Da, a făcut istorie, mai ales prin nivelul radiațiilor emise...
|
--------------------
-
-
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ai si alternativa la iridium: http://www.globalcsr.ro/thuraya.htm
daca te pasioneaza poti sa te pun in legatura cu un reprezentant din romania. Bineinteles, in afara de criteriul semnalului, nu mai indeplineste nimic din ce vrei tu acolo ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(adită @ 7 Apr 2009, 13:29) http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/sonim...n-lume-1076103/ pana nu se trece cu buldozerul nu ma convinge! ![]() Cauta google sa vezi ca a trecut un buldozer peste el si n-a avut nimic ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Wow! Nu ma asteptam la atatea raspunsuri...
Deci: Iridium --> $$$ R310 --> Nu se mai gaseste Totocizi --> Prea vechi si daca as gasi... Sonim --> Pai se lauda doar cu robustetea, ori pt. mine raza de actiune e cea mai importanta, ca-l pot proteja eu de bushituri catva Thuraya --> Nu vreau serviciu prin satelit. E prea $$$. Vreau doar un telefon GSM care sa emita mai puternic. Presupun ca pot sa ma orientez dupa puterea radiata mare (oricum il folosesc putin), dar nu prea se mai fac telefoane cu putere radiata mare. Can am luat S-E K550-ul meu era telefonul cu radiatia cea mai mare din magazin. Ceva accesorii nu exista oare? Antena ezterioara sau amplificator de semnal exterior? Nu reusesc sa gasesc, dar poate ati auzit voi de ceva? |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 18:47 |