Concursul FLORIOL mi-a devastat casa..., Am cautat de nebun bonul fiscal...
![]() ![]() ![]() |
Concursul FLORIOL mi-a devastat casa..., Am cautat de nebun bonul fiscal...
i96nds |
![]()
|
||
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu zic sa te apuci sa cauti alta nevasta
![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Aici putine sanse sa gasesti, roaga ceva colege, verisoare, vecine sa intrebe pe forumurile lor: culinar, despre copii etc.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
www.gospodine.ro
|
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Daca bonul mai e in casa fa urmatorul lucru si va iesi la lumina. Pune in mijlocul casei o masa in mijlocul careia pui un pahar cu apa, ciocneste in cele patru colturi ale mesei si intoarce paharul cu fundul in sus (lasa apa sa curga) si repeta de 3 ori: "Drace, drace scoate ce-ai furat!". Dupa asta apuca-te de cautat din nou si o sa vezi ca o sa-l gasesti (bonul). Stiu ca pare ca si cum mi-as bate joc de tine, dar la bunica ii iese de fiecare data cand pierde ceva prin casa.
![]() Spor la treaba! P.S.: Contrar a ce insinueaza unii (ady77) chiar nu asta e scopul postarii mele. ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 10 Jun 2009, 16:03 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
pe-aici gasesti doar bonuri de benzina
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Mai e o idee...
Mai iei cateva sticle de floriol, si cand ajungi acasa, arunci bonurile. O sa fie atrase de bonul pierdut, si asa il gasesti mai usor. Oricum, si daca nu gasesti bonul, ai o ocazie nemaipomenita sa faci curatenia de pasti. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Dar nu cumva pe talonul de concurs era trecut si nr bonului?
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Ce ti-e si cu madamele astea...!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Si dupa aia sa isi rezerve o camera la hotel sa evite tentatiile de a se da la vaca..pardon .... bon, sa nu il piarda din nou. E mai sigur asa...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
daca poti si daca merita efortul, te duci la magazinul de unde ai luat uleiul ala si ii rogi sa iti faca o copie dupa bon. Stiu ca multe case de marcat au si un bon martor, care trebuie tinut nu stiu cat timp.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda... se pare ca bonurile se pastreaza o luna... iar asta era de la sfarsitul lui Aprilie.... deci nici o sansa nici cu treaba asta cu copia...
Hai dati si voi sfara in tara la gospodine, poate stiti vreuna strangatoare de bonuri ! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
aplica tactica cu paharu descrisa mai sus...cica merge...cand eram mic toate prietenele bunicii mele faceau asa...si cica mereu gaseau ce era de gasit...uneori aur altori bilete la loto...si chiar degetarul de cusut
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Se pastreaza mult timp dar nu neaparat in magazin. Apoi sa da-ti seama ce rulaj de hartie de bonuri, are o casa de marcat. E ca si cum ai cauta acul in carul cu fan, asta presupunand ca tine minte numarul casei care a tiparit bonul.
Iar peste toate astea, nu iti va cauta nimeni bonul deoarece nu este interesul lor, si nici placerea, de a-ti acorda o excursie moca pt ca nu ai fost in stare sa pastrezi un bon careti s-a spus clar ca trebuie sa il pastrezi. Iar 99% din cazuri, pe talonul de concurs se trece si numarul bonului, asa ca daca nu gasesti bonul, adio. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Ce imaginatie aveti.
![]() Si , asa presupunand prin absurd ca o sa caute cineva copia bonului, de unde sa stie vanzatorul ca e bonul lui ? Mama ce ma mananca... ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 10 Jun 2009, 20:36 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
i96nds |
![]()
|
Culmea e ca la acest concurs nu a trebuit sa scrie numarul bonului....
Deci ORICE bon m-ar ajuta mult, mult.... M-a intrebat cineva: de ce ti-ar da altcineva bonul sau ? Raspuns: se pare ca acei castigatori au fost deja sunati la telefon - deci daca nu au fost sunati deja inseamna ca nu prea mai au sanse sa castige... Cheers, Stefan |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(StefanT @ 10 Jun 2009, 20:26) Noi la servici pana sa ne mutam aveam in pana mea rolele de casa de prin 2003 prin niste cutii, cu tot ce s-a cumaparat atunci. Se pastreaza cativa ani buni, cel putin teoretic, ca practic cica nu ti le cere nimeni nici la controale. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
i96nds |
![]()
|
Pai eu am cumparat din Kaufland....
Iti imaginezi ca astia fiind asa mari si avand asa un volum, nici nu se uita ei la de-alde mine ! Se predau nu stiu cum rolele la fiecare tura si pleaca casierita cu ele la control. Dupa aia sunt duse undeva... nici poveste sa ii conving eu sa ma ajute.... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Deci tie-ti trebuie un bon cu doua sticle de Floriol din perioada respectiva, indiferent de magazin?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
i96nds |
![]()
|
Da , un bon fiscal de casa din perioada :
24.04.2009 – 31.05.2009 care sa aiba pe el doua sticle de Floriol. Nu conteaza nici magazinul nici nimic altceva.... Stefan |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Ti-am trimis un PM, sper ca l-ai primit, la mine nu apare in sent. Bon nu am avut, dar aveam un sfat.
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
aoleu mama .. cand o sa scapam de racilele astea ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
i96nds |
![]()
|
hash, nu prea am inteles exact ce anume vrei sa zici... GBC, meci, sa vad... dar nu pare simplu...
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca platesti bine te introduc la directorul kaufland romania... dar pt o simpla excursie nu merita......
sigur ai cautat prin toate sertarele..caietele cu retete....etcetcetc... BAFTA.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
i96nds |
![]()
|
Aseara am asistat la o scena tare:
Fata mea (1.4 ani) mergea prin casa si a gasit ceva pe jos. Ia in mana.... si ii arata mamei. Mama ii zice : Mizeria ! Si o ia de mana. La care fata se indreapta frumos frumos spre locul unde tinem galeata de gunoi. Da drumul la mana, deschide dulapul... arunca hartia si inchide fericita usa !!! Eu am ramas perplex ! Am intrebat imediat : Mami, de unde stie fata asa ceva ? Ea foarte mandra : Pai eu am invatat-o ! M-am albit.... Nevasta, pai tu nu iti dai seama ca ea nu stie care e mizerie si care nu? Fata pur si simplu va duce totul la gunoi, ca e interesanta activitatea... Mda... ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 14:34 |