Pilon parcare montat de propietarul garajului
![]() ![]() ![]() |
Pilon parcare montat de propietarul garajului
soulraven |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
Attached thumbnail(s) 11_06_09_1111.jpg ( Size: 211.03k ) Number of downloads: 884 |
||
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Toarna-l la primarie.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
soulraven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
am pus si o fotografie.....ca sa fie mai elocventa
deci sa inteleg ca nu are voie, cu atat mai mult ca are garaj |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Nu este legal sa faca asa ceva pe domeniul public, poti apela la politie. Trotuarul este spatiu public si nu poate sa-si puna fiecare piloni si tarusi cum ii taie capul.
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
soulraven |
![]()
|
ok....deja am trimis mesaj la primarie.....sa vad cum fac si cu politia
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Este domeniu public, nu este legal sa planteze piloni dar am o intrebare: "omuletul" respectiv mai poate iesi din garaj daca se parcheaza in fata?
Din cate vad, in dreapta este o masina, posibil si in stanga ... samd. Poate ca este disperat de cei care parcheaza nesimtit in fata garajului si prin pilonul respectiv si-a asigurat un "spatiu de manevra". Oricum, nu sunt de acord ca a "ocupat" un loc de parcare, chiar daca este abuziv ce a facut. Daca este suficient loc pana la acel stalp, poti parca acolo! Daca nu, inseamna ca ii blochezi iesirea omului! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
soulraven |
![]()
|
are loc berechet, restu de propietarii pot sa iasa din garaj lejer...omuletu a iesit ani la randu din garaj....deci poate sa iasa si sa intre, numai ca el vrea sa isi parcheze masina in fata garajului si sa o bage drept...
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Sfat:
Taie lacatul ala si pune-i altul in loc. O sa ramana foarte stupefiat sa vada ca nu ii mai merge cheia ![]() Asta pana rezolvi cu primaria sa vina sa-i dea amenda si sa taie cu flexul fieratania aia din asfalt. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
soulraven |
![]()
|
la asta m-am gandit si eu, dar i cu yala in fieratanie
aveti ceva litera de lege.....cu privire la chestiile astea |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pana una alta este la fel de ilegal sa ii blochezi tu intrarea in garaj cu masina...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
soulraven |
![]()
|
dar nu o blochezi.....langa garajul asta sunt alte cateva zeci, si in fata lor se parcheaza de zeci de ani...si nimeni nu s-a inflamat....omuletu ara garaj de dinainte de '89 si a putut sa isi bage masina lejer, sau de la ploaie s-a ingustat drumul?
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE ... ca el vrea sa isi parcheze masina in fata garajului si sa o bage drept... Si corect ar fi s-o bage stramb iar altcineva sa parcheze in fata garajului ? ![]() Este posibil ca ceilalti sa tina muraturi in garaje, sa adaposteasca motociclete si canapele sau omul si-a vandut motoreta si are acum o masina mai mare! Sfaturile cu taiatul lacatului, chit in yale si altele din astea, de obicei se razbuna. Poate ca si el va gandi la fel si atunci cand nu poate iesi cu masina iti va strecura cate o sarmulita in fiecare yala (ca sa nu-ti desumfle 2-3 roti)! ![]() Te-as intreba ceva! Ai incercat sa discuti cu respectivul? Poate ca i-ar conveni sa parchezi acolo daca stie de unde sa te ia! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
soulraven |
![]()
|
omu nu vrea sa discute, este total irezonabil. nu vrea ca nimeni sa parcheze in fata garajului lui. dar el are voie sa pracheze in fata altor garaje. orisicum, daca este sa parchezi in fata garajului, poate sa isi bage masina fara probleme.....zeci de ani nu s-au pus probleme de asemena lucruri.
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
daca nu ma insel, exista o lege care interzice blocarea voita a accesului... Acum nu stiu daca acea lege are si reglementari...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot felul de intrebari, dar nu a pus nimeni o intrebare de maxima importanta: garajul respectiv este construit pe teren proprietate particulara si cu autorizatie de constructie ? ca atunci nu prea ai ce sa-i faci. Sau este construit ilegal, pe domeniul public, asa cum sunt marea majoritate a garajelor din Bucuresti ? atunci cere de la primarie demolarea garajului respectiv, asa cum au mai fost demolate zeci, chiar sute de garaje.
L.E. scuze, acum am vazut ca esti din Campulung Muscel. Insa dupa cum arata garajul respectiv, m-as mira sa aiba autorizatie de constructie. This post has been edited by Batrânul: 11 Jun 2009, 14:52 |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
soulraven |
![]()
|
dupa cate stiu este facut cu autorizatie.....dar chiar si asa.....daca garajul este cu acte in regula....asta nu insemna ca si in afara garajului este tot propietatea lui....
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
nici eu nu cred ca se da autorizatie pt asa ceva...
oricum, ai voie nu ai voie sa parchezi, el nu are voie sa puna asa ceva pe trotuar; totusi, cauta sa-l intelegi si pe el, ca poate nu mai e asa de meserias ca in tinerete si poate nu mai poate sa o parcheze decat drept. am vazut o groaza de dinastia care nu au vedere in spatiu efectiv, nu neaparat de rautate, nu-si dau seama |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
soulraven |
![]()
|
nu am solutie de intelegere cu el, i capos, se crede stapan peste tot si are un mare complex de superioritate......am anuntat politia comunitara sa vad cum o rezolva problema
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca e idiot si nu e in stare sa parcheze masina sa lase harbul in garaj si sa nu ma iincurce circulatia..
Sa se descurce si fara blocarea trotoarului. Ca mare chestie ce a facut el .Vin 2 insi si de-ai dreaqu poate sa parcheze la 10-15 cm de-o parte si de alta a T-ului si tot nu iese cu tot cu t-ul lui. |
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
soulraven |
![]()
|
numai cretini si dobitocii in tara asta, i-a nascut masa cu teren in fata portii
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
Soulraven mai nou in Campulung in Visoi au venit cei
de la politia comunitara si au inceput sa arunce cu amenzi la cei care parcheaza pe spatiul verde (adica in fata geamului). Poate o sa se schimbe ceva si in Campulung. Fa o gramada de plangeri la primarie poate se rezolva, dar nu cred ca ai sanse. La mine in parcare in Visoi un vecin si-a desenat cu bidineaua loc de parcare pe asfalt si eu nu am de ce sa ma cert cu el ca am unde sa parchez, dar sa vezi ce show iese cand mai vin in vizita la mine prieteni din Brasov si ii pun sa parcheze pe locul lui! ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
soulraven |
![]()
|
numai cretini.....si orasu i vai de mama lui....numai de asi reusii sa plec la craiova, sa scap de orasu asta
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
teoretic amenda pt ocuparea abuziva a domeniului public pleaca de la 4000RON pana pe la 12.000RON...
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
varu_vyyp |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 30 April 09 ![]() |
daca ai avea scut .....teai pute urca pe el, mai dai si un tel la politie sa anunti pilonul de pe alee si sa rezolvat problema cu un dosar.
|
--------------------
dacia 1300
berlina
1984 veata si acordeoane!...
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
deschide o discutie cu el cand e pe afara sa iti dea niste explicatii. in timpul asta il filmezi ci un tel mai dosit si il dai la antena 1,pro tv samd,ca daca se prezinta astia isi fac si autoritatiile treaba exemplar. credema ca am experienta cu reclamatii pe la primarie si militie tot ase ca unu isi facea legea lui.
|
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
vezi, asta e de la oras la oras. mi'a paract unu 2 zile la rand pe locul platit de la bloc. culmea, dintre toate (10 locuri platite) al meu e singuru pe care scrie nr de autorizatie si tot. in secotrul 2 cel putin, s-a revenit si locul de parcare de al tau 24/24. prima zi, ridic stergatoru si parcam in alta parte, si eu si taicamiu. a doua zi, seara, iar vine, iar parcheaza acolo. sun la comunitari si au venit baietzii in 15 min si i-au scris amenda de 1500 de lei. cand e de luat bani, vin
![]() acum, asta mie unu mi se pare o prostie, pt ca ar trebui sa gaseasca un mijloc sa-ti si elibereze locul, nu numai sa-si faca fundul mare de pe necazul tau |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
dupa spusele lui marian e mai simplu. ai nevoie doar de un flex. dar vezi sa nu te ia pe tine garda pantru distrugere ca nu stiu ce vecin ai.
eu i-as arunca un monotov in garaj sa iasa u masina in tromba si sa uite de "capcana" pusa de el. bagaia-s .................................si la toti astia ca el...... |
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mama mama, numai rai pe aici. Taie-i ala, rupe-i gatul, injura-l, da-i in cap, arunca-i un "monotov"... Si apoi ne intrebam prin alte topicuri de ce suntem atat de departe de tarile din vest.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Distrrruuuugeeeeetiiii-l . Aduceti o macara si luati-i garajul de acolo.
![]() Fieratania aia nu merge demontata? cum a fost prinsa in asfalt? Daca nu merge, ca are protectie la suruburi, poate merge smulsa in vreun fel, cu o ranga ceva. Daca tot nu iese, o luati la sufa cu un jeepan ceva, ca dacia nu cred ca trage. Un Q7 nu are nimeni? Daca nu gasiti, rugati-l pe radian. ![]() Ce-i ala "monotov" ? Sarmanul il chema altfel. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 13 Jun 2009, 11:09 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:35 |