Ce parere aveti ?, Merita un Logan 3100 euro ?
![]() ![]() ![]() |
Ce parere aveti ?, Merita un Logan 3100 euro ?
ZTV |
![]()
|
||
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai prima intrebare care ar trebui s-o pui e cat de "brutal" a fost condusa masina aia.
In rest, ca si pret, suna bine. Du-te pe topicu' lu' argon sa le dai la astia peste cap discutiile. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
am uitat sa specific ca motor de 1,4 mpi
Nu vreau sa ma bag la nici-un topic, masina a fost condusa foarte fin de o femeie. A vazut vreo 2-3 tari in concedii. This post has been edited by ZTV: 22 Jun 2009, 07:17 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Superoferta. Si daca zici ca te mai si cunosti cu ea, deja e jecmaneala sa te mai tiganesti la pret.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ZTV |
![]()
|
pretul este tentant, dar recent am luat DSN-ul, care chiar imi place. Asta insemnand sa-l vand DSN-ul. Nu am unde sa tin 2 masini, si nici rolul nu vad sa am doua.
Ea zicea ca mai lasa un pic din pret numai sa dea urgent. Acuma dezavantajele sunt: - lipsa de dotari ( clima, proiectoare de ceata, jenti, ...... ) - motor cam puturos Avantaje: - o masina de 4 ani, intretinuta, nu-i forjata, stiu istoricul, singura proprietari, toate reviziile a fost facut la AutoEuropa ( reprezentanta Dacia Timisoara ) Sper sa gasesc client la DSN in cateva zile. |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Eu cred ca e o oferta foarte buna pentru un Logan. Depinde in schimb ce iti doresti, o masina de familie sau o masina mai tinereasca, poate Loganul nu are demarajul dorit, poate e mai mare. Intelegi tu... Supernova ta are dotarile pe care le-ai gasi pe acest Logan? In plus, dupa cumparere nu poti sa iti jenti aliaj? Oricum costul o sa fie mai mic.
Eu unul as profita de ocazie. |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Eu unu' abia m-abtin sa nu...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pana termini tu sa te c**i pe tine daca il iei sau nu, il cumpar io.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
raspunsul e simplu, vinzi sn-ul si iei loganu'
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Negociaza la 2500 si o ia altul de pe forum
![]() Totusi un AC era bun acolo. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eh lasa, ca nici Supernova nu are AC.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
craciun.mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 October 08 From: Navodari City ![]() |
Si nici motor mai mare de 1.4 nu cred ca are
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Q: Ce masina ai ?
A: Hammer. Q: Pe bune ai Hammer ? A: Eh.. am Dacie, dar tot atat consuma. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Acum zeci de posturi initiatorul topicului ii putea Loganu'. Era o masina proasta, cu piese scumpe, etc si alea, alea. Acum vrea sa isi cumpere si cere parerea despre masina. Pai daca erai asa de destept cum te bateai cu pumnii in posturile alea, de ce dracu ceri acum pareri despre masina?
Este mai penal decat argon cu espero. This post has been edited by IRONICK: 22 Jun 2009, 10:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
dupa ce ca toti ti-au zis toti, si ai descoperit si singur ca e prostie sa-ti iei masina fara AC, ti-ai luat deja una, si acu' vrei alta?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(argon @ 22 Jun 2009, 11:40) dupa ce ca toti ti-au zis toti, si ai descoperit si singur ca e prostie sa-ti iei masina fara AC, ti-ai luat deja una, si acu' vrei alta? Tu vorbesti ba? Voi doi va potriviti de minune. Ar trebui sa va faceti un forum al vostru. Macar acolo nu o sa va contrazica atatia oameni. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai urmmeaza ca argon sa-si faca topic peste juma de an ca vrea un arctic si chiar ca vine sfarsitul lumii...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
as zice sa lasati caterinca cu argon in topicul dedicat
![]() Cum spuneam, nu o lua, decat daca o dai mai departe, din cauze de lipsa aer, conteaza, nu doar vara, ci si la dezaburire pe vreme umeda. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Toate. Au clima zonei in care sunt vandute. Unele au suplimentar aer conditionat.
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Baieti ii dati aprobarea aia sau nu, ca pierde omul superoferta.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
ZTV, nu are rost sa iei Logan-ul nici daca ti-l da de pomana. Asta din principiu.
Vorba poetului: un om fara prințipuri, care va să zică că nu le are! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ZTV |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 22 Jun 2009, 10:39) Acum zeci de posturi initiatorul topicului ii putea Loganu'. Era o masina proasta, cu piese scumpe, etc si alea, alea. Acum vrea sa isi cumpere si cere parerea despre masina. Pai daca erai asa de destept cum te bateai cu pumnii in posturile alea, de ce dracu ceri acum pareri despre masina? Este mai penal decat argon cu espero. parterea mea este acelasi despre Logan, pacat ca nu prea inteleg multe chestii....eu eram curios daca merita banii......tu ai inteles altceva...ca de obicei... oricum, ari fi o alternativa buna pt max 1 sau 2 ani, dar mai mult nu, sub nici o forma. |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Tot trebuie sa mai pui 1000 de euro peste pe banii pe care ii iei pe SN. Eu as tine-o p-asta pentru cei 2 ani maxim de care zici si apoi mi-as lua o masina cu aer.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu tu esti ala ma nene de ziceai ca loganul merita maxim 3000 euro (NOU!)? Pai cum sa dai 3100 pe coaja asta fara clima bizonica? Las` ca-i mai "fasneata" DSN aia taxiu.
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Si intrebarea mea: Iti cumpara cineva taxi-ul?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Poate daca il pacaleste pe ala ca are servo-directie ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu credeam ca ii lumea mai deschisa la minte prin vest pe acolo.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Zippy |
![]()
|
Tre` sa ii schimbe distributia peste 2 ani.Uleiul si filtrele tin.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:54 |