curse raliu
![]() ![]() ![]() |
curse raliu
gabriel19 |
![]() ![]()
|
||
![]() ex Dacia 1310 (first love) actual Opel Astra (tunning in progres Group: Members Posts: 96 Joined: 6 February 09 From: PH ( Patria Hotilor ) ![]() |
|
||
--------------------
ex Dacia
1310,
actual Opel Astra, ex PH 47 BAN, ex DB 08 CAO
- actual PH 46ABI downgrade from 47 to 46
iubirea-i ca o floare...te pisi pe ea si creste mare |
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Se poate-nchide
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si asta-i drept...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(gabriel19 @ 5 Jul 2009, 12:26) Dupa asta ce trebuie sa fac? O sa trebuiasca multi bani? Masini o sa mi se dea, sau trebuie sa imi cumpar eu? Deci e o treaba cat se poate de serioasa si sper sa tratati subiectul ca atare. In principiu, la inceperea fiecarui sezon competitional, se centralizeaza absolventii de scoala de pilotaj. In functie de punctajul de la scoala, se distribuie masinile. - Grupa H - masini ca Cosworthul lui Hora, Focusul lui Baldescu, Evo-ul de VTM al lui Onoriu, samd, se dau la cei mai buni; - Grupa N - Lanceruri si Impreze obisnuite - se dau la cei mediocri; - codasi se multumesc cu tractiune fata si motoare pana-n 200CP; - cei mai slabi primesc masinile de cupa Joe - Loganuri ![]() Da' tu, cum zici ca esti bun, cred ca ai sa te descurci. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Muttley @ 5 Jul 2009, 12:34) In principiu, la inceperea fiecarui sezon competitional, se centralizeaza absolventii de scoala de pilotaj. In functie de punctajul de la scoala, se distribuie masinile. - Grupa H - masini ca Cosworthul lui Hora, Focusul lui Baldescu, Evo-ul de VTM al lui Onoriu, samd, se dau la cei mai buni; - Grupa N - Lanceruri si Impreze obisnuite - se dau la cei mediocri; - codasi se multumesc cu tractiune fata si motoare pana-n 200CP; - cei mai slabi primesc masinile de cupa Joe - Loganuri ![]() Da' tu, cum zici ca esti bun, cred ca ai sa te descurci. Cine sa i dea masina?? Masina ti o achizitionezi tu din banii de la pusculita sau o inchiriezi. http://www.autorally.ro/index.cfm/page/aut..._inchiriat.html cam atata e una sa ti faci o idee. Dupa iti trebuie cauciucuri + celelalte consumabile, benzina din belsug, cazare unde are loc concursul, 1-2 mecanici dupa posibilitate, salar + diurna mecanici, masina cu platforma pt masina de raliu, masina de recunoastere si lista poate continua. Dar iti poti lua dacia si te plimbi pe un drum de tara iti va trece dorinta de macadam... ![]() |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Te legi de detalii
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Daca era fata, avea o sansa... dadea ceva la schimb. Dar na, poate gaseste vreun sponsor cu alte orientari sexuale... In ziua de azi e chiar la moda.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Alea-s prețuri pentru băiețași de bani gata...
Vorba lui Muttley, dacă băiatu' e în top, vor sări sponsorii cu mașini tari... Are și un mare atu, a învâțat tainele șoferiei pe 1310... Nu ca alții pe cutii automate... Și faptul că e din Prahova e de bine... This post has been edited by MAERSK: 5 Jul 2009, 12:49 |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
De ce, crezi că ești singurul?
|
--------------------
-
-
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Ce frumos ar fi sa ne strangem toti si sa facem o competitie a clubului... fiecare cu ce are...
![]() Parca il si vad pe Marty cum ar scoate capul pe geam sa ma caute ![]() ![]() This post has been edited by bylexus: 5 Jul 2009, 13:08 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ideal ar fi sa se concureze pe acelasi fel de harb, neumblat. Diferenta s-o faca numai abilitatea soferului...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(bylexus @ 5 Jul 2009, 13:07) Ce frumos ar fi sa ne strangem toti si sa facem o competitie a clubului... fiecare cu ce are... ![]() Parca il si vad pe Marty cum ar scoate capul pe geam sa ma caute ![]() ![]() Acu viitor posesor de 1.6 mpi te dai mare nu? auzi la tine fiecare cu ce are! daca eu vin cu bicicleta imi dai avans 10km? |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
QUOTE(yonutz84 @ 5 Jul 2009, 14:22) Acu viitor posesor de 1.6 mpi te dai mare nu? auzi la tine fiecare cu ce are! daca eu vin cu bicicleta imi dai avans 10km? N-am inca masina aia ![]() Dar pot sa concurez cu Daciuta mea si imi dai tu mie avans vreo 2 km...cred ca-mi ajunge ![]() This post has been edited by bylexus: 5 Jul 2009, 13:25 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
yonutz84 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Marius97fer |
![]()
|
miros ceva potential in topicul asta
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Aia e limuzina, nu e masina de curse de raliu .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ah, da, scuze...nu mi-am dat seama.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
gabriel19 |
![]()
|
![]() ex Dacia 1310 (first love) actual Opel Astra (tunning in progres Group: Members Posts: 96 Joined: 6 February 09 From: PH ( Patria Hotilor ) ![]() |
QUOTE(Muttley @ 5 Jul 2009, 13:34) In principiu, la inceperea fiecarui sezon competitional, se centralizeaza absolventii de scoala de pilotaj. In functie de punctajul de la scoala, se distribuie masinile. - Grupa H - masini ca Cosworthul lui Hora, Focusul lui Baldescu, Evo-ul de VTM al lui Onoriu, samd, se dau la cei mai buni; - Grupa N - Lanceruri si Impreze obisnuite - se dau la cei mediocri; - codasi se multumesc cu tractiune fata si motoare pana-n 200CP; - cei mai slabi primesc masinile de cupa Joe - Loganuri ![]() Da' tu, cum zici ca esti bun, cred ca ai sa te descurci. multumesc de raspuns Muttley, cat despre abilitatile mele nu am spus ca sunt bun, ci doar ce e o pasiune de a mea, asta daca sunt sau nu bun se va dovedi [QUOTE]Cine sa i dea masina?? Masina ti o achizitionezi tu din banii de la pusculita sau o inchiriezi. http://www.autorally.ro/index.cfm/page/aut..._inchiriat.html cam atata e una sa ti faci o idee. Dupa iti trebuie cauciucuri + celelalte consumabile, benzina din belsug, cazare unde are loc concursul, 1-2 mecanici dupa posibilitate, salar + diurna mecanici, masina cu platforma pt masina de raliu, masina de recunoastere si lista poate continua.[QUOTE] Aha, deci trebuie sa imi cumpar eu toate astea ![]() 6 Jul 2009, 14:53: QUOTE(vis-a-vis @ 5 Jul 2009, 13:44) Daca era fata, avea o sansa... dadea ceva la schimb. Dar na, poate gaseste vreun sponsor cu alte orientari sexuale... In ziua de azi e chiar la moda. ![]() ![]() ![]() nu vreau vreun sponsor dala ![]() ![]() 6 Jul 2009, 14:58: QUOTE(bylexus @ 5 Jul 2009, 14:07) Ce frumos ar fi sa ne strangem toti si sa facem o competitie a clubului... fiecare cu ce are... ![]() Parca il si vad pe Marty cum ar scoate capul pe geam sa ma caute ![]() ![]() Ar fi frumos, chiar mi-ar place sa facem ceva de genu, dar astia cu batranele de 20, 30 si 10 ani. Apropo si loganu de 1.4 nu e cam acelasi lucru ca 1400 pe injectie? Asa cred, posibil sa ma insel ![]() This post has been edited by gabriel19: 6 Jul 2009, 13:58 |
--------------------
ex Dacia
1310,
|
yonutz84 |
![]()
|
QUOTE(gabriel19 @ 6 Jul 2009, 13:37) multumesc de raspuns Muttley, cat despre abilitatile mele nu am spus ca sunt bun, ci doar ce e o pasiune de a mea, asta daca sunt sau nu bun se va dovedi ![]() ![]() ![]() nu vreau vreun sponsor dala ![]() ![]() <span class='edit'>6 Jul 2009, 14:58:</span> Ar fi frumos, chiar mi-ar place sa facem ceva de genu, dar astia cu batranele de 20, 30 si 10 ani. Apropo si loganu de 1.4 nu e cam acelasi lucru ca 1400 pe injectie? Asa cred, posibil sa ma insel ![]() O masina de raliu costa... Nimeni nu ti da tie pe mana o masina cand nu ai un cv gros in spate. Daca tu te rastorni cu masina n prima curba s o zis masina. Cand ai experienta in domeniu, ai castigat competitii altfel sta treaba. Uita te la Titi Aur anul asta sta pe tusa pt ca nu sunt sponsori. Loganul 1.4 are 75 cp si 1400 cred ca are 65 cp. Ideea e ca daca nu ai bani buni de investit in domeniu ramane doar un vis ![]() |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
cafenea....
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
gabriel19 |
![]()
|
Da, acum am inteles cum sta treaba. De scoala, de deplasari si de schimbat cauciucuri sa zicem ca ar fi, dar de restu' cam nasol.
![]() Oricum multumesc tuturor care si-au dat cu parerea si putin di fiecare am inteles cum sta treaba ![]() |
--------------------
ex Dacia
1310,
|
Marius97fer |
![]()
|
inseamna ca te-ai trezit la realitate
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
da' alea ce-au? daca-s mai tocite le baga la categoria slick-uri, daca-s mai carnoase, le baga la macadam si in caz de zapada, bate niste cuie pe interior.. d-alea de tabla ca au capatana mai mare..
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
gabriel19 |
![]()
|
QUOTE(skija @ 7 Jul 2009, 18:26) da' alea ce-au? daca-s mai tocite le baga la categoria slick-uri, daca-s mai carnoase, le baga la macadam si in caz de zapada, bate niste cuie pe interior.. d-alea de tabla ca au capatana mai mare.. ![]() ![]() ![]() chiar eram trezit, dar am vazut cum stau lucrurile, si sa fim seriosi, 2 cauciucuri cat sa fie? 10-12 mil This post has been edited by gabriel19: 8 Jul 2009, 16:51 |
--------------------
ex Dacia
1310,
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:35 |