lucruri ciudate in masini
![]() ![]() ![]() |
lucruri ciudate in masini
augustin87r |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am impresia ca ala mic, perfect si cu par in gura a cumparat un cont mai vechi, altfel nu-mi explic.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
nu inteleg pe camionagii aia cat un munte care au bordul si parbrizul plin de maimutoi...strong but sensitive...
![]() Nu imi plac nici placutele alea cu numele soferului, sau alte mesaje: "regele soselelor""cabina de proba pentru femei""doarme soferul" etc... |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
in masini nu-s lucruri ciudate ci oameni ciudati...unii chiar nebuni!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
eu am vazut odata, intr-o masina, un sofer!... brrrr
This post has been edited by skija: 26 Aug 2009, 09:35 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
QUOTE(ovidiun @ 26 Aug 2009, 09:51) nu inteleg pe camionagii aia cat un munte care au bordul si parbrizul plin de maimutoi...strong but sensitive... ![]() Nu imi plac nici placutele alea cu numele soferului, sau alte mesaje: "regele soselelor""cabina de proba pentru femei""doarme soferul" etc... Pai placutele alea cu numele sunt ca sa stii pe cine sa injuri cand face prostii....TUTUTE-n gura DOruleeee (Raduleee, Misuleeee) - depinde cum il cheama pe om..... |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
augustin87r |
![]()
|
Cine e ala mic cu par in gura? Faceti misto de mine? Adica am zis vreo porcarie?
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
n-am nimic de zis....
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
augustin87r |
![]()
|
Am inteles acum...
![]() 26 Aug 2009, 15:40: oricum, eu nu postez mesaje care sa asunda 'sexualu' ![]() This post has been edited by augustin87r: 26 Aug 2009, 14:40 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sa asunda -ascunda sau abunda
![]() Augustine ce-ai facut.... La matale siecsu e la vedere poate chiar prea la vedere daca si`n schimbatoru` de viteze vezi pi..e. Dar vorba unui amic :poti sa-mi arati siun tramvai ca tot la piz..a ma gandesc ![]() Daca te mai inghesuie careva cu firu` de par scrie in erata de la kamasutra ca de firu` respectiv se scapa tragand o limba falsa pe un prosop aspru ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cat de fun ar fi sa te certi cu una in trafic si aia sa ia in mana un dildo lung de 30 cm si sa-l fluture in aer
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vrei sa-ti dau link catre unu' mic, clapaug si urit ca limba rusa care se lauda cu asa ceva in masina? Ma rog, el ii zice baston electric, da' tot aia e pina la urma...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da...da' el e un domn...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Pe ala din CT cu taxiul il stie cineva,zici ca e indian frate are microfon in masina tot ce vrei
![]() |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
nu cred ca ar trebuii sa zic asta dar fie...
cand am luat masina avea o pernuta in forma de inimioara in masina (ca dotare optionala ![]() ![]() This post has been edited by SSilent: 27 Aug 2009, 16:43 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io zic sa o arzi sa scapi de constrangerile trecutului......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C@talin |
![]()
|
daca scrie pe ea 666 zic so pastrezi
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
nu e constrangere... pt ca practic masina inca mai exista si e pe drumul cel bun spre inca o "viata"
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
fac jucarii pentru copii
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Marty |
![]()
|
Ma, serios, nu stiam de ce pe DVD-ul meu scrie E-Boda 777 TLX
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
SSilent |
![]()
|
initial am citit ebola... ceva nu avea sens
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Astazi am vazut cele mai ciudate lucruri dintr-o masina. Patru chestii, cu urechi, par, nas, ochi, gura, cam pe la 18-19 ani. Mergeau intr-o dacie 1300 neagra (pe geam scria cu litere de-o scioapa "rebelii", sau asa ceva,), cu nr de Bz.
![]() ![]() ![]() Dooamneeeee, daca nu beam bere, ma luam dupa ei sa le fac poze. Meritau toti banii. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Tin minte cand eram mic, prin `95, tatei i se stricase la 1300 ceva la schimbator, si schimba treptele cu o surubelnita cu maner rosu. Ma ducea la gradinita cu masina, si atunci am observat.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 15:30 |