Masina noua in jur de 15000E
![]() ![]() ![]() |
Masina noua in jur de 15000E
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place la nebunie cum arata Octavia 2 asa ca m'as baga pe asa ceva. Megane e mai eftin si o sa aiba mai multe dotari la banii aia. Mai mult nush ce sa zic. Personal as opta pentru Octavia 2 cu motor 1.9 TDI care oricum face un Megane 2 pe sosea.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai Octavia II clasic 1.9 TDI e vreo 15500 euro TTI,si nu are aer conditionat. Megane II 1.5 dCi 80 cp e ma dotata si se incadreaza in buget.Pentru 1500 de km pe luna nu cred ca merita un diesel,in general daca faci cam 3000 km pe luna merita un diesel(Laguna mea face in medie 3000-4000 km pe luna),De ce nu merita un diesel daca nu mergi prea mult?In primul rand costul de achizitie e mai ridicat decat versiunea pe benzina,iar un motor diesel e mai costisitor de intretinut (ma refer la revezii dar si la costul pieselor(turbina,injectoare etc) dupa terminarea garantiei).Un plus pentru diesel e deprecierea mai lenta la vanzare.
|
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
1500km pe luna nu sunt multi . cam 30 000 km pe an ar insemna ceva spre mult. o diferenta intre diesel - benzina , cu performante asemanatoare ! , se amortizeaza cam in 100 000 km .
eu i-as recomanda o toyota corolla , D4D , la promotie acum ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ia megane..skoda e mai scumpa la aceleasi dotari
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
C4 ? Bora ? Astra ?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
Megane II Sedan !!!
ca are super discount ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
asarban |
![]()
|
Mda si bora intra in suma dar ca dotari..bleah...si mecanica de pe el sunt vechi de G4, macar O2 e pe platforma G5
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maxx @ 20 Mar 2005, 22:22) Pana cand e promotia? Se termina la sfarsitul lui aprilie?. Despre Km, ce sa spun. De la toamna o sa creasca vizibil nr. de km /luna deoarece o sa parcurga drumul Tragoviste-Bucuresti(80Km) dus-intors. aproape in fiecare zi 5 zile pe sapt. Daca eliminati Discount-ul la Megane, tot la el ramnaeti? Megane e facut la turci. Octavia unde e? cat se astepta pt. Octavia si cat pt. Megane? This post has been edited by st2005: 20 Mar 2005, 22:44 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Se vorbeste la promatia Megane II sedan de un anume model, nu ii mai retin numele, care costa 10.400 cip.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Megane II Sedan, are 5* la EuroNcap si e mai misto design-ul ca la Octavia cea noua si pe deasupra e si mai ieftin.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
asarban |
![]()
|
Mai misto o laie...e mai ieftin si mai dotat, atat..daca te uiti la interiorul de la O2 zici ca e Audi..hai sa ramanem realisti...
|
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
zici
![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
@Asarban : Omul ne-a cerut parerea individuala nu sa vorbim in numele unui grup , si eu mi-am expus punctul meu de vedere.
![]() ... si tu ti-ai zis parerea la fel, de fapt nici nu trebuia sa mai spui nimic ca se intelegea numai daca se uita omul in avatarul tau ![]() ... omul ne-a cerut parerea si noi ne luam unul de altul...dati-o dracu' de treaba This post has been edited by SilviuB: 21 Mar 2005, 12:29 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
luck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Megane II Influence e oferta acum (super draguta masinuta m-am gandit eu sa-mi iau , da' vine cam mult rata + casco pe luna
![]() Megane II Influence Bicorp 14 oo5 eu cu tot cu taxe ( 1,5 dci 1oo cp.) Megane II Influence Sedan 14 317 eu Taxe incluse ( 1,5 dci 1oo cp.) Asta cica e o serie limitata si ca termen de livrare 4-5 zile ca sunt pe stoc... ![]() Iar ca dotari cam tot ce ai nevoie de la o masina ... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
Madfan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 25 November 04 ![]() |
vw passat second -hand
|
--------------------
Dacia
1310 L
- PH-17-SEZ
|
|
St |
![]()
|
QUOTE(Madfan @ 21 Mar 2005, 15:47) In nici un caz, era vorba de masina nou. Octavia II care vine la noi este fabricata la uzinele din Cehia? Am pus si 2 poze cu interiorul. La Megane e dragut, iar la Octavia este elganta. Attached thumbnail(s) oc_2003.jpg ( Size: 45.06k ) Number of downloads: 189 megane1_1.jpg ( Size: 79.4k ) Number of downloads: 169 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
st2005 , nu stiu daca ma insel cand spun ca bordul de octavia din poza este de la varianta full options care duce la mai mult de 15.000E
![]() Totusi parca as lua Octavia peste Megane .. daca banii nu ar fii o problema. Acum nu stiu care-i mai avantajos la oferte si service , garantii etc ; nu ma bag |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
sticla_betiva |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 11 May 05 From: Buftea ![]() |
Skoda Octavia II ... Ford Focus C-Max ... Megan II ... Toyota Corolla ....
![]() |
--------------------
Dacia
Nova (R524)
- B_04_MAS Nova pana la moarte !!!
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Octavia!!!!
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
St |
![]()
|
De citroen C4 ce ziceti? Ca se incadreaza in buget
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
AND |
![]()
|
ST , cu toate taxele incluse pana in 14.000e? ..asa ai zis in celalalt topic (pana in 14.000). Nici un C4 diesel nu ti se incadreaza in buget. Doar un 1.4 16V , varianta X echipare (cea mai ieftina) , face 13.000DDP . Dar sa stii ca daca ai relatii si cauti bine , gasesti Passat 1.9 PD-TDI 130 cai , full options , din 2002 , cu mai putin de 50.000km la bord la 14.000 euro. Asa ceva ti-as recomanda daca ai incredere in persoana care ti-l vinde. Daca nu , la 14.000DDP , nici macar Megane Bicorp nu se incadreaza (14.700DDP Pack-Authentique) - cel mai ieftin diesel. Iar benzinarul de 1.4 16V Influence este 13.900DDP. Insa Megane Influence ai MULT mai multe dotari decat la C4 X
![]() Bottom line , daca tatal tau vrea neaaparat un diesel nou la clasa compacta , nu are decat O SINGURA alegere = Skoda Octavia Tour 1.9 TDi 90cp care e in jur de 13.800 cu toate taxele. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
zack |
![]() ![]()
|
![]() Cel' incapatzanat Group: Members Posts: 95 Joined: 22 March 05 ![]() |
dar ce zici de ford mondeo ?? este 13790 cip......
![]() |
--------------------
chevrolet
1.4 16v
2005, full
- nu zic :)) [COLOR=blue]!!! Drive Safety !!!
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Este o oferta speciala si la Opel, reducere de 1000 de euro la masinile comandate pana in 30 iunie. Te poti incadra la Astra cu motor de 1.7 DT de 80 CP sau cu echiparea de baza la 1.7 CDTI de 100 CP.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
St |
![]()
|
Cum s-a redus bugetul, a fost o "mica" problema si s-a cheltuit aproape 3000E saptamana asta se va comanda cel mai probabil Fiat Albea Star 11000E full options. mai dati voi alte variante plauzibile+argumentare in afar de Skoda Fabia deoarece: 1.la banii astia ofera prea putin: 2.Design....
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
AND |
![]()
|
Hyundai Accent 1.5 CRDI , 80cp : 10.115 euro DDP (toate taxele incluse)
-A/C -geamuri electrice -Volan reglabil -2 airbag-uri -ABS+EBD Parerea mea..e mult peste Fiat Albea ![]() This post has been edited by AND: 30 May 2005, 23:23 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Hyundai Accent e o varianta destul de buna ... am vazut ca si Kia are platforma comuna cu Accent'u ... si arata destul de bine interior/exterior. Materiale in interior ca pt. masini ieftine dar suficient de bune.
Pt. 15 mi de euro mergea un Ford Focus 2005. E o varianta pe la 14 mi dar cam cheala. Megane II nici mort ... am un amic care are la servici 6 bucati ... si toate sunt vai de capu lor. Le tine pe rand in service: troncane, scartaie, ABS defect la 2 din ele, la una i s-a rupt un brat pe la suspensie (si nu a dat cu ea intr-o groapa), computer de bord schimbat la una iar la alta nu l-a schimbat inca. |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 19:36 |