Angel eyes pe solenza
![]() ![]() ![]() |
Angel eyes pe solenza
akz0r |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 12 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2005/ EUROPA
- b74ksm
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
e posibil sa pui angel-eyes si pe Boeing 747. Intrebarea e.. De ce ai face asa ceva?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Din acelasi motiv in care si-ar monta leduri in far gen audi, se naste si ideea de angel eyes gen bmw.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
akz0r |
![]()
|
sincer am avut eu pe neon nu pe leduri shi nu prea da bine.... dasta .. am facut un topic sa vad ce zice lumea .. ce ideei au .. baieti
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005/ EUROPA
- b74ksm
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand ca adevaratele angel eyes sunt pe neon, deci daca nu prea face... inseamna ca n-ai avut noroc. Apoi, angel eyes vin bine la farurile rotunde, gen Dacia 1300 vairanta veche cu 4 faruri. La aia vine perfect un set de asa ceva. Apoi, dincolo de forma farului, atunci cand vine pe bine pe niste faruri cu corp non-rotund, se intampla atunci cand in interior exista o anumita concavitate de forma rotunda, cum sunt farurile de Symbol pentultimul model, iar atunci angel eye-ul vine fix la frontiera oglinzii farului si nu deterioreaza spotul luminos. La noi daca pui un angel-eye rotund, mananci o gramada din lumina si lumina va bate stramb sau incomplet. Ceva care sa vina bine la farul de Solenza trebuie sa aiba fix forma farului, de jur imprejurul oglinzii si, repet, cat mai la frontiera.
|
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
akz0r |
![]()
|
ehh dasta le-am dat jos
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005/ EUROPA
- b74ksm
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Dar nu poti pune te rog o poza cam cu aratau pe solenza
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
akz0r |
![]()
|
am formatat calc .. din pacate:( nu mai am de unde sa iau pozele:(
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005/ EUROPA
- b74ksm
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
La proiectoare?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
akz0r |
![]()
|
nu in far:))
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005/ EUROPA
- b74ksm
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mi-am dat seama ca in far.... dar ziceam... daca tot ziceti ca trebe forma rotunda and shit... nu merge la proiectoare? Oricum utilitatea ar fi exact 0...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
akz0r |
![]()
|
merge si acolo
This post has been edited by akz0r: 13 Oct 2009, 18:58 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005/ EUROPA
- b74ksm
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
Pacat ca era curios cum arata in far
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa pastram ideea "originala" de angel-eyes, ar merge foarte bine la proiectoare, tocmai ca-s rotunde. Ca sa mergem si mai departe de atat, putem sa le punem in far si sa obtinem un "ochi" mai realist, cu forme alungite, ca n-are nimeni ochii fix rotunzi, nici macar ingerii
![]() |
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
Maskatu |
![]()
|
Chiar am in portbagaj niste scoci de hartie si nu stiam ce sa fac cu el...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tazzSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 21 February 09 ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
2002 europa Radem Glumim F.T.M PLATIM
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
Tare ce au facut cu dacia aia dar auzi cu motorul ala electric cati cai ia dat la motor vre 100 asa
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
Eugen B I G |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 18 January 10 ![]() |
Angel eyes se poate monta usor daca te pricepi putin rezultatul nu chiar stralucit dar placut orcum ceva diferit
![]() Attached thumbnail(s) 120409194730.jpg ( Size: 262.07k ) Number of downloads: 1978 |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2005
- IF 81 B I G
|
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Imi place pentru faruri cum a iesit. Zici ca are ochisori.
![]() La proiectoare nu imi plac, e doar parerea mea. Cand aprinzi faza scurta sau faza lunga se mai vad angeleyes-urile? This post has been edited by Solenzul: 29 Jan 2010, 22:53 |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Ai omis semnalizarile si pozitiile...
![]() |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
Mie imi place ideea lui Eugen big a iesit o treaba frumoasa si mai ales ce mai are pe ea pus.Parerile nu se discuta
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
johny_s |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 21 March 09 ![]() |
Arata mult mai fain asa decat cu faruri simple. felicitari
|
--------------------
dacia
1300
1.4
|
|
Gyno86 |
![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 42 Joined: 5 November 09 From: TL-CT ![]() |
parerea mea e ca mai bine sa le pastreze stock ..pt ca o data desprinsa stica...daca nu e montat bine la loc o sa ai "norocul" sa lasi apa sa intre in far...rezultatul -acvarii mobile
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- XX-XX-XXX
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
Ti Hi Hi
Si Angel eyes Si Devil eyes ![]() This post has been edited by Ming: 1 Jan 2012, 02:17 Attached thumbnail(s) 18112011089.jpg ( Size: 194.31k ) Number of downloads: 1281 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
nu se poate ! da'le jos ca arata ca dracu "chestiile" alea de deasupra farului :| doamne
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Ming |
![]() ![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
eu v-am mai zis ... daca nu va place nu va uitati si/sau nu va faceti!
toti care le-au vazut mi-au zis ca-s faine, ca le plac si ca vor sa le pun si lor. GUSTURILE NU SE DISCUTA (chiar daca eu sau altii avem gusturi de c*c*t) This post has been edited by Ming: 1 Jan 2012, 17:17 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
mcr_razvy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 22 December 10 ![]() |
@Ming: ai vazut la audi ca au in far au fanda aiai de leduri portocalii ca semnalizare? ce zici ar arata misto daca s-ar pune o banda de leduri portocalii alimentate la semnalizare pe lupa din interiorul farului? numai sus sau complet? ce parere ai?
Far_Dacia_Solenza_dreapta.jpg ( Size: 14.87k ) Number of downloads: 907 |
--------------------
dacia
solenza
avantaje 2004
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu poti sa faci din ra*** bici si sa si pocneasca, si nici o dacie sa o transformi in audi.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:35 |