accident logan, intrebare?
![]() ![]() ![]() |
accident logan, intrebare?
Cosmin.nova |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Here we go again...
1. De unde știi tu că forța impactului a fost suficientă pentru declanșarea airbag-urilor? Presupui? Eh, din fericire, ele nu se deschid în urma unor presupuneri. 2. La un impact lateral, se declanșează airbag-urile laterale, dacă accelerația pe acea axă este suficient de mare. Avea airbaguri laterale? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
omul a zis ca are Logan, de unde airbag lateral
![]() |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
nu are airbag lateral.
Mi-au povestit cei din masina...gandeste-te..un impact la 50km/h e destul de serios ca sa deschida alea..zic eu..sau numai frontal? |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(ionut81 @ 21 Dec 2009, 21:47) De pe site-ul Dacia. Logan are ca echipare opțională AIRBAGURI LATERALE FAȚĂ - 854.17 RON. Prin urmare râsul îți trădează necunoașterea? ![]() --------------------------- A, păi dacă ți-au povestit, și zici și tu, indubitabil să dați în judecată Dacia, că o să obțineți un porcoi de bani... Airbagurile frontale se declanșează dacă pe axa longitudinală a mașinii se produce o decelerare suficient de puternică, înregistrată de un accelerometru, nu de pasagerii de la bord, și nici de povestirile acestora.. Iar din ce povestești că ți s-a povestit, nici vorbă de așa ceva... Se poate închide. This post has been edited by C a t a l i n: 21 Dec 2009, 21:58 |
--------------------
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Macar niste poze ai?
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
dani com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 January 09 ![]() |
Trebuie sa fie impact frontal
|
--------------------
Dacia Logan
preference
2007
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
dar cu centura cum e? daca nu o am pusa nu sar airbagurile?? si nu ma refer doar la logan...la toate masinile. asa e?
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Dacă n-o ai, ești cam nepăsător de viața ta. Atât.
This post has been edited by C a t a l i n: 21 Dec 2009, 22:51 |
--------------------
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Cosmin.nova @ 21 Dec 2009, 21:49) nu are airbag lateral. Mi-au povestit cei din masina...gandeste-te..un impact la 50km/h e destul de serios ca sa deschida alea..zic eu..sau numai frontal? Deci tu zici ca un impact cu un zid in care ajungi de la 50 km / h la 0 km/h in 0.1 secunde ar fi tot una cu un impact cu cutie de 100 kile (e doar un exemplu, poate sa aiba si 200 daca vrei) in care ajungi de 50km/h la 0 km/h chiar in secunde. No shit. Ba, expertule. Asa zici tu ca ar fi? Ca airbagurile alea se deschid in functie de viteza? Sa mori tu? Giga Treilingu' de la bloc te-a invatat asta? Tu deceleratie ai auzit? Daca da, te-ai gandit macar 0.1 secunde ce impact are asupra oamenilor? Sau inca 0.1 secunde de ce decelaratia poate sa difere de la un caz la altul? Sau inca 0.1 secunde pentru niste unghiuri si cum ar afecta ele. Totusi, sa nu moara nelamuriti pretenarii tai. Spune-le asa...si vorbesc foarte serios. Daca au meclele intregi, daca soferul nu si-a facut mulajul fetei pe volan, atunci masina a functionat PERFECT. Sa fie convinsi de asta. Si daca nu cred ce zic eu, atunci sa ia masina, manualu' de service, sa se prinda cum pot actiona ei airbag-urile, sa se urce in masina, sa dea drumu' la airbaguri si apoi sa iti impartaseasca si tie experienta. Crede-ma ca nu o sa mai fie asa contrariati.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
Bai nene eu nu critic Loganul, am zis si eu o parere pentru ca NU stiu! ce sunteti asa doamne! frustrati!? Dupa ce-mi raspundeti la intrebarea cu centurile poti sa inchizi topicul admin.
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io zic sa te duci la Urban, sa dati Dacia in judecata
![]() Pai centruile la Logan au ceva senzor? De unde sa stie airbag-u ca tu ai centura pusa sau nu? ![]() This post has been edited by Serje: 21 Dec 2009, 23:42 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cosmin.nova @ 21 Dec 2009, 23:30) Bai nene eu nu critic Loganul, am zis si eu o parere pentru ca NU stiu! ce sunteti asa doamne! frustrati!? Dupa ce-mi raspundeti la intrebarea cu centurile poti sa inchizi topicul admin. Functionarea airbag-urilor nu este conditionata de centura de siguranta. Daca sar airbag-urile intr-un eveniment si nu ai centura pusa capul se va comporta fix ca o minge de ping-pong. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg ce te ambalezi asa, draivere
![]() Habar n-ai ca airbagurile sar si cand masina e la casare si se transforma in cub ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
bai nene, eu zic ca trebuie sa ne impacam cu gandul ca la logan nu sar airbagurile si ca b***m c*****u daca avem accident. a avut fratemeu accident, a intrat un logan in el din dreapta, s-a facut praf masina aluia, a intrat motoru peste cutia de viteze, dinastea, si nu a sarit airbagu. la fratemeu, la vw bora, au sarit, si s-au lovit colt in colt.
daca nu sunteti convinsi, uitati'va la celalalt topic "accident logan", un alt caz si mai si This post has been edited by Marian66: 22 Dec 2009, 23:31 |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Imi place ca intotdeauna se pleaca de la premisa ca masinile sunt noi si nemodificate.
Daca s-ar sti ce manarii se fac la masinile vandute sh... Evident, nu la toate. Dar imi place, multa lume considera ca masinile sunt conduse de batranei pana la piata o data pe saptamana si tinute numai in garaj in rest. Pt initiator: niste poze ai? Sa vedem si noi cum arata un logan lovit la 50 km/h, avand in vedere ca al EuroNcap e cu 64 km/h si se face varza cu carne acolo. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de treaba asta cu manevrele la masini SH, chiar mai devreme citeam pe un alt forum unde cineva dupa ce facuse o masina dauna totala (iar masina a ramas la service, care e si reprezentanta) a gasit azi anunt cu masina lui reparata si pusa la vanzare ca masina de ocazie. Chiar de respectiva reprezentanta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marian66 @ 22 Dec 2009, 23:31) bai nene, eu zic ca trebuie sa ne impacam cu gandul ca la logan nu sar airbagurile si ca b***m c*****u daca avem accident. Asa e ![]() Eu cred ca astia din imaginea de mai jos au montat ei niste pungi repede dupa impact sa nu se faca de ras. news-20090510-05043048-image.jpg QUOTE(Marian66 @ 22 Dec 2009, 23:31) a intrat motoru peste cutia de viteze, dinastea, si nu a sarit airbagu. Se vede ca stii unde e amplasata cutia la logan ![]() Da farurile nu s-au lovit intre ele daca impactul a fost asa mare incat motorul a intrat peste cutie? QUOTE(Marian66 @ 22 Dec 2009, 23:31) daca nu sunteti convinsi, uitati'va la celalalt topic "accident logan", un alt caz si mai si Pai da, e chiar util sa iti sara airbagurile FRONTALE cand te loveste cineva din SPATE. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.492 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nimeni nu a patit nimic, de ce ai vrea sa se deschida airbagurile?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
free_fiber |
![]()
|
Sa nu te faci de ras.
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
ala de care vorbesc eu a muscat din volan; deci daca se deschideau airbagurile nu mai musca.
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
daca a muscat din volan sigur n-avea centura.
nu cred ca ai vrea sa iti pocneasca alea in mufa fara sa ai centura, s-ar putea sa te trezesti cu gatul rupt |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
free_fiber |
![]()
|
Cum ma, airbagul nu e soft? Nu e pufos? Nu e ca o perna?
Pai manechinele alea de la NCAP de ce intra in airbag ca in perna? Aaaa, pentru ca manechinu se opreste de la 64km/h in 2metri. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Marian66 @ 23 Dec 2009, 14:01) intreb si eu asa in necunostinta de cauza, loganul cu pricina, in care nu s-au deschis airbagurile, avea aceasta dotare, fie de noua, fie sh?? ca loganul ala chelios de tot, n-are airbag, iar de masinile sh lovite nu mai vorbesc, poate sa fie inlocuite airbagurile cu niste pungi din alea de pe la supermarket pe care scrie "thank you" |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
nu am poze cu masina. Adevarat ca la NCAP cu 64 a fost destul de nasol. Tipu care a intrat in el avea 40-50 si prietenul meu era si el in miscare (cu a doua..dabia plecase de la semafor). Deci erau ambii in miscare; Acum nu stiu cum e ca n-am fost de fata, tot sustin ca ar fi trebui sa sara alea. EXISTA MASINI CARE NU SAR AIRBAGURILE DACA N-AI CENTURA PUSA? E o aberatie.. nu critic loganul, doar intreb!
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(bossake @ 23 Dec 2009, 04:13) Apropo de treaba asta cu manevrele la masini SH, chiar mai devreme citeam pe un alt forum unde cineva dupa ce facuse o masina dauna totala (iar masina a ramas la service, care e si reprezentanta) a gasit azi anunt cu masina lui reparata si pusa la vanzare ca masina de ocazie. Chiar de respectiva reprezentanta ![]() Asta cu reparatia se practica in reprezentante, dar de obicei mecanicii sunt cei care cumpara masina, o repara si o pun in vanzare. Reprezentantele nu stiu cat de mult se ocupa cu asa ceva. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Onyx |
![]()
|
![]() :) Group: Members Posts: 1.511 Joined: 29 June 08 ![]() |
in toate topicurile despre airbag logan iese cu scanadal am observat.
Dar mie de ce nu mi-a sarit airbag-ul pe nova? ![]() |
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
- Bucuresti EX Supernova Rapsodie
EX NOVA GTi |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Cosmin.nova @ 23 Dec 2009, 21:25) nu am poze cu masina. Adevarat ca la NCAP cu 64 a fost destul de nasol. Tipu care a intrat in el avea 40-50 si prietenul meu era si el in miscare (cu a doua..dabia plecase de la semafor). Deci erau ambii in miscare; Acum nu stiu cum e ca n-am fost de fata, tot sustin ca ar fi trebui sa sara alea. EXISTA MASINI CARE NU SAR AIRBAGURILE DACA N-AI CENTURA PUSA? E o aberatie.. nu critic loganul, doar intreb! 1. da exista masini la care nu sar airbagurile daca n-ai centura pusa, pentru ca ranile pe care le-ai putea suferi in urma contactului cu un airbag care tocmai se deschide, in timp ce corpul tau continua sa se deplaseze inainte datorita inertiei si nerestrictionat de centura; ar putea fi letale. 2. arunca tu un ochi aici: si ai sa te lamuresti ca la impactul lateral (asa cum a patit amicul tau) nu se deschid decat airbagurile laterale, pentru ca doar de ele este nevoie, analog este si pentru impactul frontal. iar legat de nedeclansarea airbagurilor la anumite impacturi, va recomand un episod din fifth gear in care johnny smith testeaza un opel corsa, in cadrul unei sesiuni de teste ale producatorului, in care se analizeaza tocmai viteza necesara pentru declansarea unui airbag. acolo se spune ca producatorii aleg sa seteze deschiderea airbagului de la anumite valori in sus, pentru ca sub acest prag centura de siguranta este suficienta, iar avariile la masina nu sunt foarte mari, ori inlocuirea unui airbag ar majora considerabil valoarea lor. This post has been edited by slider2: 23 Dec 2009, 22:40 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 00:47 |