Noi accesorii pt. LGN
![]() ![]() ![]() |
Noi accesorii pt. LGN
musicall |
![]()
|
||
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|||
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
se gasesc si pe mihai bravu sau in targ?
merg si pe solenza? This post has been edited by toto: 13 Apr 2005, 20:17 |
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
a adus emil acu vreo luna huse originale de logan la pretul de...ATEENTIE: 2,5 mil ROL !!!! No
![]() |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Fara rautate...
CINE E EMIL ??? |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
SC emi auto ' 99 srl, in tirg vitan, linga ovidiu. tel 0722 66 49 56
daca esti atit de nebun incit sa iti comanzi husele astea, el ti le trimite prin posta... (desi observ ca nu iti trebuie... ![]() This post has been edited by Dsign: 15 Apr 2005, 12:42 |
--------------------
D
Logan
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
La dealeri sunt 2,7 mil. Oricum iesi mai ieftin.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
cu 2,5-3 milioane iti tapisezi toate scaunele cu piele de-aia sintetica si s-ar putea sa arate si mult mai bine decat la inceput...
vezi ca facuse cineva din Constanta treaba asta...exista si topic ![]() daca tot ai de gand sa bagi atatia bani macar fa-o sa merite ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
jkno |
![]() ![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
2,5 milioane pt huse?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
dacian20 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 14 December 04 ![]() |
eu pe loganu meu mi-am pus huse micahael schumacher luate din metro la 2,3 mil si is super.facute in germania
|
--------------------
dacia
logan 1.4 laureat
- lgn xxx
|
|
micutu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 6 November 04 From: Bucuresti ![]() |
la ADRAS ... 2 milioane
|
--------------------
Logan 1.6
Laureate & Ambition
- B66__ & B59___
|
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
Am pus tot Michael Schumacher gri cu albastru si argintiu. Cumparat de la Metro Brasov cu 1503000. Insa m-am uitat pe ambalaje si sunt facute in Turcia. Important este, ca se intinde bine, insa nu mi-a placut ca sezutul si spatarul nu sunt dintr-o bucata.
V-as sfatui sa eviati combinatiile cu negru, fiindca se pierde culoare f.repede din cauza soarelui. O spun din experienta. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
Atunci de unde stii ca nu vei pati la fel si cu aceasta combinatie sau e alt material?
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
huse de logan am intrebat la VC costa 72 euro!
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
Uitati ce am gasit pe siteul unui magazin din Ungaria
Attached thumbnail(s) dscn1989.jpg ( Size: 23.41k ) Number of downloads: 1149 dscn1992.jpg ( Size: 13.83k ) Number of downloads: 1256 dscn1994.jpg ( Size: 21.23k ) Number of downloads: 1083 dscn1995.jpg ( Size: 16.27k ) Number of downloads: 1088 |
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
Este interesant, insa un singur dezavantaj vad eu: atunci cand vrei sa umbli la roata scoti tot din masina, altfel risti sa rupi plasticul ala.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
soryn |
![]()
|
Este o tavita din cauciuc
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
daca aveti drum pe la Selgros bagati un ochi la accesorii auto; erau niste chestii similare asta toamna
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
Daca este din cauc retractez.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(costi @ 3 May 2005, 11:22) daca aveti drum pe la Selgros bagati un ochi la accesorii auto; erau niste chestii similare asta toamna Nu mai este din pacate ![]() Ca si eu de cand caut ... si am mai gasit doar la Practiker da costa vreo 700000 ceea ce mi se pare aberant. Asta din Selgros costa vreo 300000 da nu mai are de mult ... Ma oftic ca nu mi-am luat cand avea ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
sa nu-ti para prea rau; si eu m-am dus croit sa-mi iau dupa ce vazusem la un coleg dar am renuntat vezind din ce sint facute: astea din poze par a fi de cauciuc pe cind alea din Selgros erau dintru-un fel de "carton presat"; oricum nu cred ca rezistau mult....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Sclaud |
![]()
|
Oricum mi-a ramas ideea in minte dar nu am vazut pe nicaieri ceva interesant (de atunci) ... in genul acestor tavi pt portbagaj ... mai caut.
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
soryn |
![]()
|
Am sa le timit un mail sa vad cat costa,ati fii interesati?
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
Sclaud |
![]()
|
Pai ia vezi niste detalii ...
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
soryn |
![]()
|
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
Dsign |
![]()
|
se gasesc in tirg special turnate pt nova/DSN/SLZ si pt Cielo/Espero. acum nu stiu daca sunt pt LGN, dar intrebam la emil, si-l punem sa aduca daca aveti comenzi mai multe
|
--------------------
D
Logan
|
|
vali74 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 27 September 04 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Logan 1.4 Laureate
Logan 1.4 Laureate
- CJ 07-VAL
|
|
Dsign |
![]()
|
bai , dupa ce ca citezi din mesaju anterior, nici nu esti atent... a pus cineva o poza cu un portbagaj de logan cu asa ceva... eu am zis ca in tirg sunt din astea doar pt masinile alea de care am zis, dar nu stiu daca sunt si pt logan. si da, ar trebui sa fie turnate exact pe forma portbagajului loganului, ca altfel nu facem nici o treaba.
|
--------------------
D
Logan
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Exista special facute pentru Logan, dupa forma si dimensiunile portbagajului. Am impresia ca sunt facute prin Polonia.
La dealer, la Tg-Jiu costa 920.000 lei. Mie mi-a adus cineva de la Pitesti cu 500.000 lei. |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
Dsign |
![]()
|
prea mult... mai mult de 300 nu dau pe ala, eu am deja o imitatie de piele in portbagaj, pe care am dat 200 000.
|
--------------------
D
Logan
|
|
soryn |
![]()
|
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:26 |