The LowGun, roșu fara pasiune
![]() ![]() |
The LowGun, roșu fara pasiune
ageana |
![]() ![]()
|
||
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tu ai luat furia lui romedr?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
S-o conduci sanatos si fara incidente.
Cu vopseaua poate scapi cu un polish bun. Intreaba-l pe argon ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Sa o stapanesti sanatos, nu ne-ai zis cat ai dat pe ea, ce motorizare are si cati km.
Daca nu suporti culoarea rosie (nu vad de ce, mie mi se pare frumoasa) poti sa o colantezi, daca ti se pare matuita poti sa incerci un polish. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Buna alegere la banii aia, s-o stapanesti sanatos.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ageana |
![]()
|
Da, am eu temeri legate de fiabilitatea si costurile legate de reparatia motorului diesel (turbina, pompa motorina, injectoare). Stiu, poate-s eu bolnav, da' nu cred ca imi permiteam sa o intretin.
Motorizare - 1.4mpi, 45.000km. Am dat fix pretul cerut, de la userul inconturnabil (era indiciul in primul post ![]() Multumesc pt urari. ![]() LE: cu polish nu cred ca iese, sau chiar daca iese, se va matui din nou in timp. E vopseaua proasta, tot la revopsire ajung. This post has been edited by ageana: 14 Jul 2010, 07:32 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
motorul ala a fost unul fiabil...iar daca nu se foloseste motorina de la bidon nu ai prob cu pompa de motorina si cu injectoarele....cu turbina da..la un anumit nr de km..depinde si de utilizarea ei...etc..eu ma gandeam ca te referi la taxe...Ai ales o masina mai noua..cu un motor care nu este pretentios...defapt problema la Renault nu o reprezinta motorul...cutia...etc...pica toata masina dar motorul si cutia nu...
|
--------------------
------
------
------
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si pune poze! nu fii asa sigur ca nu o rezolvi cu un polish..depinde ce intelegi prin polish, daca o spoiala cu carpa cu o solutie de 15 ron din real, sigur nu o rezolvi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
fara sa ridic vreun flame, dar faptul ca vopseaua este matuita nu poate insemna ca a fost colantata??
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
argon |
![]()
|
Eu nu cred, e o transa nasoala de vopsea, nu e primul Logan rosu din 2005 matuit, sunt gramada, totusi nu toate, doar dintre cele matuite nu au fost toate colantate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Daca ar fi fost trasa-n tzipla era ca noua vopseaua
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
- vopseaua ce pare frecata cu smilgher. Foarte probabil o sa o revopsesc, astept oferte tongue.gif
Un tub cu pasta si o sacosa cu carpe, eventual o masina de polishat. Incepe cu o aripa si vezi ce rezultat ai. - scartaitul scaunului – il rezolv eu cumva Niste unsoare pe la internele scaunului - stergatoarele topaitoare L emai strangi, lame noi, se rezolva! - un greieras in tabloul de bord Te inveti cu el. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Masina e probabil din celebrul lot de "rosu passion", vopsea care efectiv se spala.
Polish-ul chiar nu e o solutie. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Daca tot o revopsesti poate o faci alta culoare
![]() S-o stapanesti sanatos si milioane de km fara probleme ! |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ageana |
![]()
|
Nu, masina nu a fost colantata, e doar lotul acela foarte prost de vopsea. Am vazut mai multe mate, si albastru-deschis din perioada aia a avut probleme.
Ma gandesc ca vopseaua nu a avut protectie UV corespunzatoare, deci daca-i dau un polish e doar rezolvare de moment, aceasta matuindu-se din nou in timp. Am rezolvat si problema stopurilor care nu se aprindeau la apasarea usoara a pedalei de frana. Foarte usor, maxim 2 min. Urmeaza sa-mi montez aux in la cass, si poate gpl. This post has been edited by ageana: 12 Jul 2010, 22:05 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
M i h a i |
![]()
|
capota...arata bine.
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Cand ma gandesc ca altii dau bani grei sa aibe masina o culoare mata.
Sa fie intr-un ceas bun! |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
ageana |
![]()
|
Da, capota, spoilerul si aripa stanga spate au fost revopsite, de-aia sunt lucioase. Sa le iau la smilgher si pe-astea, sa fie uniforma?
![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
nsmoga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 27 August 09 From: prahova ![]() |
deci aia mica si verde s-a copt si s-a facut mare si rosie!
![]() |
--------------------
opel agila
daewoo tico
2001&1999 |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai facut ce-ai facut si tot cu masina rosie te-ai "pricopsit"!
![]() Sa o stapanesti sanatos!!! Ce e pe jante? rugina? ![]() QUOTE(marksman @ 12 Jul 2010, 15:32) 1.9 D e motor pus pe Clio prin anii 90, ceva kangoo mai vechi si Papuc, ala de aprox 65Cp. Eu am prima generatie de dCI de 75 kw, mare diferenta intre ele. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
argon |
![]()
|
Nu cumva ai 1,9 Dti, care e destul de nasol fata de 1.9 dci?!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu, nu are dTi!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.326 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(argon @ 13 Jul 2010, 07:38) De ce este nasol dTi-ul Argoane? ca este foarte fiabil? ca nu face nici o figura la carburant? ca este mai simplu construit si fara atata electronica? ia argumenteaza te rog? Nu ca dCi nu ar fi un motor foarte fiabil cel putin cel de 1.9 .... dat dTi-ul este peste... asa ca impartaseste-mi parerea ta, te rog.... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ageana |
![]()
|
Lasati bre motorul omului in pace.
Bun dieselul, nu zic, dar am multe cunostinte care au facut reparatii foarte scumpe (cel putin pt mine) la masini diesel sh. Asociat cu faptul ca si taxele sunt mai mari cu vreo 300 lei pe an, am zis ca-i mai "safe" sa caut un benzinar mai mic. Daca mai zice careva ceva de motoarele diesel Reno, dau cu benzinarul mic peste el. ![]() This post has been edited by ageana: 13 Jul 2010, 07:37 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.326 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa o stapanesti sanatos, ai luat o masina decenta cu preturi mai mult decat decente la intretinere !
Diesel se merita foarte mult daca umblii.... peste 20.000 km/an altfel ...nu prea.... cat despre posibila cadere a unor componenete la diesel.... cel putin la cel de 1.9 dCi de 75kw.... cam greu daca masina a fost expluatata corespunzator..... Oricum sa ai noroc de ea si 0 probleme ! |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ageana |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 13 Jul 2010, 08:38) Exact asta a fost ideea. Fac cam 17.000 pe an, si cred ca am sa pun GPL pentru a avea consum de diesel (raportat la pret). ![]() Daca aveti ceva impotriva gpl, va rog sa va abtineti. Problema e studiata si testata vreo 2 ani pe vremea cand aveam 1310. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:27 |