Fapte bune
![]() ![]() ![]() |
Fapte bune
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Unii evita faptele bune pentru ca se stie ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu m-am trezit cu una la usa, acum vreo 2 ani, cu portofelu' si buletinu' lu' "fii-mea"
![]() N-a vrut nimic, a zis ca si ea a patit la fel. Am gasit si eu un portofel plin de acte pe o masina si o fata de casetofon, am dat de proprietar prin telefon. Cam ciudat omu', ma luase la interogatoriu cum au ajuns alea la mine. I-am zis daca vrea, sa vina la masina, daca nu, i le las unde le-am gasit. A-nmuiat-o imediat ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mie mi-au dat actele pe care le-am pierdut pe strada (cand am deschis usa la masina). Le-am gasit intr-un plic nemarcat in cutia postala. Foarte frumos si discret, fara tevatura. Exact cum as fi procedat si eu. Sanatate anonimului!
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
As mai mentiona o intamplare:
In urma cu vreo doi urma sa particip la un seminar la un Hotel in zona Satului francez din Bucuresti. Am cerut detalii despre locatie pe forum, si colegul Bulan s-a oferit sa ma ajute. Era in ziua de incepere a anului scolar, adica, dimineata la prima ora, nebunie in trafic peste medie. In jurul orei 7 a.m. Bulan m-a asteptat la intrarea in Bucuresti (Cora, Lujerului), mi-am parcat masina si m-a dus la destinatie cu masina lui, dupa ce, conform spuselor sale, s-a trezit cu vreo 2 ore inainte si a dat o tura prin zona sa vada exact unde este locatia pe care o cautam. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca am gasit un portofel cu bani si acte... si am dat doar portofelu si actele se pune ca fapta buna?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
radian |
![]()
|
Partial buna...
![]() Daca ai facut cinste prietenilor cu o bere, atunci se iarta jumatatea mai putin buna! |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Acum vreo cateva luni am gasit un telefon de la Digi parca sau ceva de genu in Brasov. Am cautat in contacte si am dat de fiica proprietarei careia i se furate geanta in autobuz...telefonul era nebolcat, puteai vorbi linistit in orice retea, dupa cateva apeluri si cateva zeci de minute de asteptat a aparut o batranica, proprietara telefonului care mi-a multumit din suflet si si-a vazut de drum. In multe cazuri ti-e si frica sa inapoiezi bunuri dastea, nu stii peste ce nebun sau nebuna dai de te mai duce si la politie...trebuie sa ai foarte multe tigle lipsa sa furi ceva si dupaia sa ii inapoiezi omului bunurile.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
De mentionat ar fi fapta unor taximetristi care isi asteapta clientii langa locul unde parcheaza taicamio masina. Taicamio, fiind un pic distras a uitat geamul masinii deschis si a plecat sa se culce. A 2a zi a fost anuntat de taximetristi ca nu s-a atins nimeni de masina, au stat ei de paza. Am ramas uimit de gestul lor .
![]() Si lucruri marunte chiar mi s-au intamplat de multe ori, sa strige dupa mine lumea ca mi-au cazut banii sau ceva din buzunare. De vreo 2 ori m-am trezit ca ma striga , nefiind banii mei, sau ma rog, la cat de aiurit eram, nici eu nu stiam . ![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Brrr!
Acu' vreo trei ani, pe înserat, mă plimbam cu fiu-meu pe faleză. În dreptul unui local, printre mașinile parcate, pe carosabil, văd niște chei de mașină. Le ridic, testez imediat, să văd la cere mașină funcționează telecomanda și urc la local unde abordez un chelner, căruia îi spun totul. Omul ia cheile, spunând că va da anunț printre meseni (era o reuniune). Am auzit apoi anunțul, în timp ce coboram scările. Cât m-am mai moșmondit cu fiu-meu (era cu bicicleta), a ieșit din local o individă, însoțită de chelner. „Uitați doamnă, dumnealui a găsit cheile...”. În loc de mulțumiri, am avut parte de un așa zis interogatoriu: „De unde ai cheile?... de unde știi că sunt de la mașina mea?... ș.a.m.d.”. Ce mai calea-valea, în câteva minute ajunsese la fața locului și poliția... fiu-meu se lipise de mine... Noroc că polițiștii au fost oameni de înțeles, la fel și chelnerul, mi-a ținut partea... Săptămâna trecută, găsesc în părculețul de lângă bloc niște chei cu o cartelă de interfon. N-a fost greu să găsesc scara la care se potrivea cartela. Norocul meu că am găsit-o pe scară pe femeia de serviciu căreia i le-am dat, spunându-i ce și cum... Și-am tulit-o! |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Acum doi ani am uitat 5 zile cardul intr-un magazin din SCS. Adica l-am folosit sambata si am constatt ca nu mai e marti. Am sunat la numarul de pe bonul de cumparaturi simi-au confirmat ca e la ei. L-am ridicat a doua zi fara nici un fel de griji...doar era Austria
In bancomatul din cladirea firmei am gasit un card cu pin-ul deja introdus. la-am extras si am constata ca era al medicului din cladire. I l-am dus si se uita la maine ca la martieni. Am glumit spunandu-i ca nu am scos decat vre-o zece milioane si m-am carat...nu stiu daca a zis vre-un multumesc... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
vreun...
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
probabil, habar nu am...DragosP ce zice?
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Zice că ești varză. Da' repet, dacă tu te simți bine cu tine, cine suntem noi să te tragem de atenție?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Io l-am invatat pe Marty cum e cu 'fii' si 'nu fi' si uite ca la randu-i face fapte bune pe OAP!
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
OAP |
![]()
|
Hai sa ne intelegem....daca ma gasesti cu dezacorduri subiect predicat sau alte "analfabetiseme"de cartier, e ok...da sa te legi de rahaturi pe care majoritatea vorbitorilor practici de limba romana le exprima dupa ureche e culmea ipocriziei....Chiar crezi ca stau acuma sa fac analiza pe text daca e cu un "i" sau mai multi sau cu cratima/fara cratima. Personal consider o imbecilitate "niciun" "nicio" etc, da daca o mana de academicieni in ale limbii au hotarat asta nu inseamna ca asa si e...limba unei tari o defineste populatia vorbitoare ci nu o mana de mosi din forumul academiei...
|
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(OAP @ 31 Aug 2010, 11:15) Hai sa ne intelegem....daca ma gasesti cu dezacorduri subiect predicat sau alte "analfabetiseme"de cartier, e ok...da sa te legi de rahaturi pe care majoritatea vorbitorilor practici de limba romana le exprima dupa ureche e culmea ipocriziei.... Definește "analfabetisme" ![]() Păi dacă-s exprimate după ureche automat sunt corecte? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Multi, da' prosti.
Sau invers: prosti, da' multi. S-a dus dracu si topicul asta. Normal, ia sa fi fost despre fapte rele. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
o fapta buna a facut un politist care mi-a lasat carnetu si mi-a dat amenda modica pt altceva
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 31 Aug 2010, 11:17) Definește "analfabetisme" ![]() are ghilimele "my teacher" ![]() 31 Aug 2010, 11:24: QUOTE(DragosP @ 31 Aug 2010, 11:17) Nu sunt corecte raportate la regulile de moment. dar daca ceea ce vor sa exprime este clar atunci eu cred ca pot ...(pune tu verbul) ![]() This post has been edited by OAP: 31 Aug 2010, 10:24 |
--------------------
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Evident, un nou exemplu de mediocritate care nu suporta critica, cautand scuze penibile.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DragosP |
![]()
|
Ca fapte bune (cel puțin) eu am făcut ieri și azi încercări de a aduce pe cineva pe calea gramaticii, da' vorba rusului: n-ai cu cine dom'le, n-ai cu cine!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(DannyY @ 31 Aug 2010, 10:09) Stiu ca te dezamagesc, dar trebuie sa-ti aduc la cunostinta faptul ca ai incercat sa-mi explici ce si cum cu verbul "a fi", doar ca... tot n-am inteles. ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() ![]() Edit: mesajul era pentru "baicar"...sa nu fie confuzii This post has been edited by OAP: 31 Aug 2010, 10:34 |
--------------------
.
.
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io am scapat-o pe bozgoroiaca de furtul banilor din poseta. I-am luat io.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Un om adevarat trebuie sa faca o fapta buna in fiecare luna.
![]() Nu sa se laude cu una intimplatoare. This post has been edited by corbex: 31 Aug 2010, 11:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
Cu degetele zdrobite sa mai repeti tu fapta....
![]() |
--------------------
.
.
|
|
mau77mau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 24 August 09 ![]() |
si eu am uitat camera foto cand eram in ploiesti ... la JAZZ Cafe ... am cautat-o 2 zile (nu tineam minte unde am pierdut-o)... apoi am incercat intr-o doara si am cautat numarul de telefon al cafenelei am sunat si mi-au spus ca ma asteapta sa imi dea camera
PS - camera foto a fost gasita in gura unui pui de caine lup ... noroc ca era in husa si husa era sanatoase ... cainele o gasise pe jos si se juca cu ea de mama focului ![]() This post has been edited by mau77mau: 31 Aug 2010, 11:20 |
--------------------
dacia
logan
2005/1,4
- b75mac
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 07:45 |