Intamplare ....
![]() ![]() ![]() |
Intamplare ....
Alex4u |
![]()
|
||
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
||
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
As repara usa pe dreapta!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Stii bancul cu "fac ce-a facut tata"?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Faceai rost de vreo 4 - 5 indivizi dornici sa te ajute (sa bea o bere) si ii mutai aleia masina cat sa intri in a ta.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
si de ce scrii cu bold?
![]() 112 si in 10 minute ii ridica masina cu platforma. Plus amenda plus puncte de penalizare. Chiar daca are triunghi pe locul de parcare Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
nu stiu...sa fi lasat masina mai departe de cimitir ?
![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 7 Sep 2010, 15:28 |
--------------------
...
...
...
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
sunat la politie,chiar daca avea locul platit ,tot puteai sa parchezi pe el deoarece erai pana in ora 16 sau 18 nu stiu exact cand se considera parcare de resedinta ceva de genu si nu ai dreptu sa parchezi pe el
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Locul meu, de exemplu, e autorizat si platit 24 din 24. Dar nu-i la strada. Alea s-ar putea sa se inchirieze cum zici tu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Eu il chemam pe B, Manta B.
|
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
si io la fel. pleca cu Matiz cu tot.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
pai este la strada parcarea...nu este marcat absolut nimic...si am intrebat-o daca plateste pentru el si a spus ca nu dar ea parcheaza acolo de 2 ani...usa se descuie..dar am un fel de antifurt prins..si oricum trb sa intru in masina sa il pot deschide deci...politia ma gandeam sa o chem dar daca cand vedea ca sun la politie isi tragea masina..ce mai faceam??? stiu ca un prieten a facut acelasi lucru si a chemat politia comunitara care a rugat pe respectivul sa mute masina...ca nu intra in domeniul lor sa dea amenzi sau altceva :-??
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Zi multumesc , ai scapat ieftin .Mie mi-a scris pe aripa dreapta cateva litere , cred ca a vrut sa scrie sa o parchez la mine acasa dar probabil mai trecea lume pe strada si nu a putut sa scrie tot , scrie doar ACAS si un Z pe capota , cu cheia binenteles
![]() This post has been edited by CGDBZ: 7 Sep 2010, 15:46 |
--------------------
-
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu da poate sa fie consemnat incidentul... si daca dai in judecata poti sa obtii ceva bani...
oricum astia sunt cei mai mari babuini... nu au loc platit dar au gura mare... cel mai simplu merge cu: tu parchezi in fiecare seara aici.... cine crezi ca are de suferit mai mult... This post has been edited by b76bgaarh: 7 Sep 2010, 15:47 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Urmaresti cine parcheaza constant pe locul ala si ii lasi si tu un mesaj cu cheia. Ceva de genul: Nu am inteles ce ai vrut sa zici cand ai zgariat Dacia galbena.
This post has been edited by DMP: 7 Sep 2010, 15:48 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Alex4u |
![]()
|
pai stiu cine parcheaza este matizul ei..un matiz culoare aramie
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
CGDBZ |
![]()
|
Eu nu am cum sa depistez cine parcheza de obicei acolo findca zona e foarte aglomerata , e langa piata centrala din Buzau, se plimba multa lume pe acolo .Nu cred sa parcheze cinava numai in locul ala , poate parca cu ani buni in urma cand nu era asa aglomeratie .Oricum in Romania te poti astepta la orice.
|
--------------------
-
-
-
|
|
DMP |
![]()
|
Pai atunci, intr-un loc d-asta cu frecus zilnic cum e parcarea de langa o piata, cine sa stea mai nene sa iti lase mesaje pe aripa si sa se semneze ca Zoro pe capota?
Poate le ai din alta parte ... |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
CGDBZ |
![]()
|
Nu ca acolo locuiesc si cand am venit acasa nu am gasit loc decat la vre-o trei blocuri de al meu si am fost plecat cateva zile din oras masina ramanand acolo . Cand m-am intors am gasit-o zgaraiata . De obicei daca nu gasesc loc la blocul meu si trebuie sa plec din oras o duc la taicamiu la bloc ca la el e loc dar atunci eran cam grabit .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
@initiator: daca aveai o super nova sau alt hatch back intrai prin portbagaj si gata, fara batai de cap.
![]() QUOTE(Alydor @ 7 Sep 2010, 16:26) si de ce scrii cu bold? ![]() 112 si in 10 minute ii ridica masina cu platforma. Plus amenda plus puncte de penalizare. Chiar daca are triunghi pe locul de parcare Suma respectelor, Alydor in ce tara? Pentru chestii de genul asta cred ca se ocupa comunitarii si pana cheama platforma trec 2 saptamani. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
De asta evit sa las masina in locurile marcare ca atare. Nu stiu cum dau peste un cetatean d-asta foarte posesiv, si prefer sa n-am de-a face cu ei. Am mai avut eu o patanie d-asta si am reusit sa mananc bataie. Acum s-a intamplat, oricum nu mai ai ce-i face.
This post has been edited by giany911: 7 Sep 2010, 18:09 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nici nu trebuie sa vina politia, daca individul vede ca suni si il mai si rogi sa vorbeasca cu politistul la telefon isi muta masina instant.
Totusi era suficient sa claxonezi de cateva ori, nu trebuia sa injuri ! Si pe mine m-a blocat unul si efectiv refuza sa isi mute masina desi nu am vorbit deloc urat si mi-am si cerut scuze. Intre timp si-a mai si chemat 3-4 prieteni de parca nu putea sa ma bata singur in caz de ceva ![]() ![]() This post has been edited by Shush: 7 Sep 2010, 18:31 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
alxemanuel |
![]()
|
![]() Avansat Group: Members Posts: 279 Joined: 9 November 08 ![]() |
am intalnit si eu oameni dinastia, sunt atat de batuti in cap in cat nu trebuie sa iti prinzi mintea cu ei, un telefon la 112 si gata, ai rezolvat problema.
Eu cand o parchez pe un loc rezervat , las frumos numarul de tel in geam si daca vine omul inainte sa plec, da un apel si am mutat-o, fara alte discutii This post has been edited by alxemanuel: 7 Sep 2010, 18:40 |
--------------------
Opel
Corsa
1.0 B
- KWP Doar cativa dintre noi sunt ceea ce parem a fi. (Agatha Christie)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Shush @ 7 Sep 2010, 19:27) Nici nu trebuie sa vina politia, daca individul vede ca suni si il mai si rogi sa vorbeasca cu politistul la telefon isi muta masina instant. Sigur... De obicei nu blochez masini parcate pe locul meu. Prima oara trec cu vederea. A doua oara ridic un stergator. De-abia a treia oara blochez (daca e vorba despre aceeasi masina, desigur). Suna aia la politie, era pe fir cu ei cand am coborat s-o las sa plece (habar n-aveam ca sunase la aia, evident). - Da doamna (vorbea cu o operatoare 112), m-a blocat si nu vrea sa ma lase sa ies, nesimtitul!.. - Curva proasta esti tu. - Ati auzit, m-a facut curva! - Pardon.. (ridicand tonul sa ma auda si aia de la pulitie), nu-i adevarat, am zis CURVA PROASTA! Rog a se consemna! Cred ca era aia pe jos de ras ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alex4u |
![]()
|
pai nu aveam cum sa claxonez ce nu intelegi ....nu aveam cum sa deschid usa..am rugat un taximetrist sa sune de cateva ori degeaba..nu a aparut nimeni...dupa ce am injurat a aparut...
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Incerc sa mi te inchipui cum stai singur in fata blocului si injuri isterizat, scanand toate ferestrele, doar doar te-o baga cineva in seama...
![]() Daca as fi locuit in blocul ala, cred ca te-ai fi ales cu un pahar de apa rece in cap sa te mai racoresti nitel. Apropo, usa din dreapta e defecta, ma rog, nu-i normal dar asta e, dar ai masina sport? This post has been edited by radian: 7 Sep 2010, 20:35 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
are berlina, nu le poate descuia pe cele din spate.
iar la aia din fata dreapta a pus un antifurt, a specificat ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 23:09 |