Propuneri, pentru un forum mai bun
![]() ![]() ![]() |
Propuneri, pentru un forum mai bun
Markos |
![]() ![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Consider observatiile dumneavoastra ca fiind constructive. Este posibil ca factorii decizionali sa le ia la cunostinta.
This post has been edited by Ake: 8 Oct 2010, 00:31 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dar este la fel de posibil sa nu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Markos @ 8 Oct 2010, 00:52) Care-i problema ta cu palinca mea de prune? Du-te si fa o petitie sa se interzica alcoolul in toata tara si n-o sa mai vand nici eu ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Asta cu alcoolul e tare! Nu au cum sa interzica asa ceva. Pana la urma fiecare alege cum isi duce viata, daca e intr-o betie continua sau nu pune gura pe alcool. Daca noi suntem alcoolici rusii ce sunt? Ah da, superputere mondiala
![]() Oneste bibere. Cat despre deplasarea catre excremente, ori ai voie sa injuri calumea ori nu ai. Aici e un loc unde teoretic ar trebui sa ne exprimam corect si cu respect pentru ceilalti (intr-o oarecare masura) nu sa ne ascundem dupa niste cuvinte pompoase care de fapt compun o injuratura. Limitarea de linkuri exterioare e o idee foarte buna! This post has been edited by SorinCT: 8 Oct 2010, 06:19 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
recomand!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Multe initiative de-astea inainte fara probleme!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Se va rezolva si aici prin inchiderea threadului.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de ce, este o discutie constructiva.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 8 Oct 2010, 00:52) [...] 5. Folosirea unor expresii de jargon numai într-o forma civilizata. Exemplu: "deplaseaza-te catre excremente" (asa e bine adica) Cu stima, umilinta si multumiri. Cu asta nu-s de acord. "Regreseaza fizic inspe taramurile prenatale" n-are nici un farmec. Ori suntem golani, ori nu mai suntem. Nici cu umilinta nu-s de acord. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
argon |
![]()
|
Vin si eu cu o propunere...ar mai trebui moderatori noi, pentru ca putinii cu activitate nu fac fata. S-ar putea organiza o selectie. In speranta ca ajuta, am gasit chestionarul inmanat la aplicare pe post, cand candidam eu la functie.
This post has been edited by argon: 8 Oct 2010, 09:50 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
N-avea tu grija
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E autentic?
![]() Pai pe Reno atunci 75% l-au trecut cu spaga... This post has been edited by C a t a l i n: 8 Oct 2010, 09:51 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si eu sunt de parere ca expresia "deplaseaza-te catre excremente" este oarecum inexacta. Corect ar fi "pas alergator la fecale"! Rog sa se ia aminte.
Recomand! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(argon @ 8 Oct 2010, 10:49) In speranta ca ajuta, am gasit chestionarul inmanat la aplicare pe post, cand candidam eu la functie. ![]() Daca noi limitam numarul de link-uri exterioare, ce-o sa faca "lord of the links" cu tot timpul sau liber? O sa-si dea cu parerea despre masini. Avand in vedere cat de limitate ii sunt cunostiintele (hotniuz, ziare.com, agerpress), nu cred ca-mi doresc asta. Iar daca limitam comentariile politice, afofis o sa-si dea si mai mult cu parerea despre masini. Asta sigur nu vreau. Cat despre invitatiile spre taramuri puturoase... nu-s de acord. Nu toti au dex-ul langa ei, si daca cumva il au, nu garanteaza nimeni ca au IQ-ul necesar ca sa inteleaga. Forma originala, promovata de Marty, si care a provocat marunte probleme, are deopotriva avantajul si dezavantajul ca e suficient de explicita. This post has been edited by bucatzel: 8 Oct 2010, 10:02 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.360 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 8 Oct 2010, 06:53) Care-i problema ta cu palinca mea de prune? Nici mie nu imi place aia de prune. Aia din boasca de struguri mult mai buna.This post has been edited by IRONICK: 8 Oct 2010, 11:48 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
avand in vedere ca in ciuda intentiilor constructive ale initiatorului topicul s-a
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io zic la cafenea.
This post has been edited by Marty: 8 Oct 2010, 12:46 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ake @ 8 Oct 2010, 13:31) avand in vedere ca in ciuda intentiilor constructive ale initiatorului topicul s-a Ar scuti multa lume de multe suspendari manevra asta. This post has been edited by einstein1984: 8 Oct 2010, 14:04 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(ady77 @ 8 Oct 2010, 13:51) Si te mai dai bautor fruntas, cum boala sa fie mai buna aia de boasca? Io fruntas? Abia beau din cand in cand cate un dop ... inainte de ciorba ...QUOTE(radian @ 8 Oct 2010, 14:43) M-ai dezamagit... Poate nu ati baut ce trebuie. Una tinuta la butoi de dud si bauta dupa cativa ani ...![]() This post has been edited by IRONICK: 8 Oct 2010, 14:21 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
Ma vrea careva moderator?!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
normal ca un expert simte
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deasigur ! Chiar si in beci, cu lumina putina, se vede care butoi e de dud si care nu. Iar daca nu muti butoaiele, le inveti pe dinafara.
NR. Butoiul de dud ingalbeneste rapid rachiul. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
orice-as face, tot la Cafenea ajung..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Asa-ti trebuie, daca incerci sa interzici tuica.
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 11:51 |