Va plac sporturile "grele" ?, ...cu lucru mecanic.
![]() ![]() ![]() |
Va plac sporturile "grele" ?, ...cu lucru mecanic.
bolt |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|||
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Nu imi plac! PUNCT!
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
bolt |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nici nu pot spune ca nu-mi plac dar nici ca ma omor dupa ele...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
suiram |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi plac doar aceste sporturi! Am practicat ceva vreme (8 ani) dar nu de performanta si haltere si culturism. Imi plac Uceanu si Giurgi dintre romani si Frank Zane din afara.
Bolt explica la ce categorie, unde, cand ai participat! |
--------------------
LOGAN
ambiance
- B-00-BBB
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
tin-te bine sa nu cazi !
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bolt |
![]()
|
![]() Slabirea, nefiind un punct forte al meu am intrerupt de mult competitiile, in schimb stand bine la forta m-am orientat mai mult pe recorduri de sala. Incetul cu incetul chiar am inceput sa dezaprob culturismul competitional si am inceput s-admir powerliftingul si competitiile Strongest Man. This post has been edited by bolt: 13 Jun 2005, 10:34 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu. Deloc. Printre cele mai seci sport-uri. Nimic interesant (my 2 cents). Plus ca deformeaza rau oamenii. Raman mici multi din ei dar cu tone de musci pe ei.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
asta cu ramin mici e o "legenda";
culturistii sint ca toti oamenii si inalti si scunzi; deformarea de care zici tu intervine doar la cei de performanta; nu-i obligatoriu sa ajungi acolo. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Am spus multi, nu toti.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
suiram |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Esti mai "micutz"( la varsta ma refer
![]() Si eu sunt de parere ca (acum) culturismul de performanta sare calul.Cat despre calitatile acestui sport nu are rost sa vrb. ca "folclorul" spune multe ba ca ramai fara putza ba ca ramai mic. |
--------------------
LOGAN
ambiance
- B-00-BBB
|
|
costi |
![]()
|
Szekely... ce vremuri...
La profesionisti e valabila aia cu putza; uita-te la poze de concurs.... Oricum functia sexuala nu prea mai conteaza dupa ce ridici 10 tone la un antrenament. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(suiram @ 13 Jun 2005, 11:57) Cat despre calitatile acestui sport nu are rost sa vrb. ca "folclorul" spune multe ba ca ramai fara putza ba ca ramai mic. ![]() ![]() Deci vreti sa ziceti ca e chiar basm? Chiar asta nu as crede. Plus ca nu mai vorbesc de articulatii. Cred ca au de suferit mai ales daca ai ghinionul de un accident 2. Si astea is basme? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
costi |
![]()
|
asta nu; articulatiile se fac terci crede-ma....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bolt |
![]()
|
![]() Cu articulatiile intr-adevar e criminal, eu am ceva dureri din cauza la flexiile din picioare pt. bicepsi si de la impins din culcat cu greutati foarte mari. De vina nu-s exercitiile in sine ci haplea de mine care n-a tinut cont de ele (articulatii). This post has been edited by bolt: 13 Jun 2005, 11:19 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
suiram |
![]()
|
Orice ati zice e placut sa mergi la sala:
-te incalzesti ca lume inainte, -bagi pe bara cat poti duce, -stai cam o ora jumate, - de trei ori pe saptamana, - nu bagi prostii in tine (bobo) . Rezultatul este ca ai un tonus muscular si moral bun. Incercati cu incredere! Cam de un an jumate eu nu mai am timp de sala . Mi a facut pofta Bolt acum! Bolt il stiu pe Stancu! |
--------------------
LOGAN
ambiance
- B-00-BBB
|
|
bolt |
![]()
|
![]() ![]() Si eu am reinceput de vreo 2-3 saptamani. Merg numai 2 zile ca n-am mai mult timp da' ma simt grozav. Am chef de toate, inclusiv de ... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.239 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Fost elev la Spiru!
Cunoscut Szekely! Fost chiar coleg de an cu Uceanu! Facut antrenamente 6 luni! Renuntat din motive de bac! Prost ales.... eu ajuns inginer ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si noua fetelor ne plac baietii care practica sporturi grele sau mai putin grele ...si daca ne uitam la ei e ca si cum am practica si noi
![]() scuze de offtopic nu m-am putut abtine. On topic: ptr un corp sanatos orice fel de sport/miscare face bine...! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
bolt |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by bolt: 13 Jun 2005, 12:11 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
costi |
![]()
|
@ Lexy: am auzit ca tie-ti place dar nu este o regula generala;
Nevasta-mea s-a obisnuit cu ideea ca merg la sala dar mi-a taiat macaroana din tinerete ca nu o impresioneaza muschii de loc. Asa ca ...... Bolt la Miki sint mai mult de 15 ani de la ultima sala. Crezi ca se mai innoada firul ? This post has been edited by costi: 13 Jun 2005, 12:12 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bolt |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
costi |
![]()
|
15 ani de pauza sint 15 ani de pauza. Si un an este mult. Odata pierdut interesul trebuie o minune sa te reapuci. Si daca mai ai si copii mici......
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driverx |
![]()
|
Daca ai copii mici atunci poti combina chestiile. Adica: sa tragi "fiare" dar si sa nu neglijezi copiii. Asta se face prin folosirea copiilor pe post de greutati. In timp, copii cresc, dar si capacitatile tale de a ridica greutati mai mari. Totul e perfect.
.... e off-topic, nu va suparati, e doar o gluma. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bolt |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
costi |
![]()
|
Ferice de tine ca maninci cit trei (desi la cit esti de mare cred ca-i normal).
Mai naspa e de mine ca merg la sala cu burta goala ca vreau sa slabesc. Si de mincat maninc doar piept de pui la gratar si cite un peste ... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@bolt : mercic de indemn dar practic ceva miscare
![]() @costi: nu cred ca nu este femeie caruia sa nu-i placa un piept bine conturat sau niste cubulete la obdomen sau un spate mai dezvoltat sau o ceafa mai de "animal" ![]() ![]() Attached thumbnail(s) 003.shtml_r5_c5.jpg ( Size: 28.66k ) Number of downloads: 96 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
driverx |
![]()
|
Noroc ca are par pe maini, ca altfel credeam ca ii o femeie mai "bine facuta"..
![]() Ce tii si cu cocotele astea.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bolt |
![]()
|
![]() ![]() ![]() This post has been edited by bolt: 13 Jun 2005, 12:49 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
costi |
![]()
|
@ Lexy: cam efeminat dar merge la sala !!
Bolt eu nu pot minca nici inainte nici dupa si oricum merg la sala dimineata; pe vremuri mincam proteine/amino/ stuff dar acum m-am lasat. Oricum din cauza articulatiilor lucrez usor si cu repetari multe (gen definire). Nu vreau decit sa nu anchilozez de tot si sa tin abdomenul cit de cit ferm. De crescut nu mai cresc, din contra ![]() This post has been edited by costi: 13 Jun 2005, 12:57 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 13:36 |