Putin ajutor pentru un proiect la facultate
![]() ![]() ![]() |
Putin ajutor pentru un proiect la facultate
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
L-am completat.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
+1
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am răspuns și eu
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Inventati ceva care sa usureze nu sa complice.
Mi se pare o mare porcarie, dati-mi un singur motiv ca gresesc. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri
![]() De ce crezi ca ar complica? Decat sa stai pe la cozi ca sa platesti facturi... O alternativa este internetul, prin internet banking, dar sunt multi care ezita sa foloseasca asa ceva+ ca telefonul este mult mai intens utilizat decat internetul. MI-a scris cineva ca exista...ce banca ofera asa ceva? Nu de alta, dar eu nu stiu de un asemenea serviciu. This post has been edited by St: 7 Apr 2011, 16:37 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
3 sec
NU NU NU |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Romanica nu e singura in lume ca sa nu mai zic de pseudobancile de p`aici.
A zis bine V.I. Ulianov ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
+1: Nu, nu, nu, 31-40.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
done
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am completat si eu. Credeam ca e mai lung chestionaru'
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
si eu
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
mitu
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
+1: Nu, nu, nu, 31-40.
![]() da' asa o intrebare: dupa ce m-ar identifica banca ca intr-adevar io am trimis sms-ul? |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am completat chestionarul, dar n-as folosi un astfel de serviciu. In primul rand ca mi se pare complicat sa scrii SMSuri, in al doilea rand, vezi intrebarea lui Kaspersky.
P.S. Nu sunt Gica contra la solutii noi. Internet banking folosesc de vreo 8 ani. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Tot ce s-a zis mai sus, adica: NU NU NU.
![]() |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(St @ 7 Apr 2011, 17:36) Multumesc pentru raspunsuri ![]() De ce crezi ca ar complica? Decat sa stai pe la cozi ca sa platesti facturi... Cred ca esti in urma rau de tot cu modalitatile prin care poti sa-ti platesti facturile. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Am completat si eu.
Nush cum sa-ti spun, e o idee care merita sa moara inainte de nastere. Singura idee de doamne ajuta in domeniu am vazut-o la ING, unde au scannerele de facturi. E drept, trebuie sa treci pe la vreo sucursala, dar cel putin prin jurul meu sunt destule, si n-am patit vreodata sa stau la coada. Si asa de curios, ce si cum ar trebui scris in sms-ul ala? Iban-ul celui care primeste banii, codul tau client, numarul facturii si suma? Securitate 0, oricum. de ce crezi ca E-banking-ul are tot felul de sisteme aditionale de autentificare a utilizatorului? Sa-ti mai adaug ca e al naibii de usor sa falsifici sender-ID-ul unui SMS? Si sa nu uitam ca exista posibilitatea de a seta direct debit si nu-ti mai bati capul deloc. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Oare a raspuns cineva da?
|
--------------------
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
da
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Ala nu-i telefon, e telecomanda...
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
completai si io bai contzarane, sa nu zici ca-s baiet rau.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(argon @ 8 Apr 2011, 12:50) Argoane nu rade de omul necajit ca Doamne, Doamne veheaza, si nu te bate cu bata... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
L-am completat si eu...
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
AmunDei |
![]()
|
De un' sa stiu? ca nu mi-s d-ala de citeste ganduri
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
St |
![]()
|
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Am facut o analiza pe baza lor, rezultatele sunt oarecum altfel decat ma asteptam, in sensul ca sunt cam 50-50 % la intrebarea daca ar folosi un asemenea serviciu. Ma asteptam la ceva mai multa reticenta.
@kaspersky -> dupa numarul de telefon. o sa zici ca poate fi falsificat id sender. la final ar trebui confirmat cu o parola. @bucatzel -> ar trebui sa scrii numele celui care vrei sa primeasca banii, suma si codul facturii. Ca sa nu existe posibilitatea de frauda poti sa trimiti bani doar catre destinatii configurate anterior. In felul acesta nu cred ca are cineva interesul sa ia bani din contul tau de la banca si sa-i tirmita in contul unei anumit furnizor de serviciu, in numele tau. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
tribunul |
![]()
|
Tare sunt curios ce calculele ai facut de ti-a dat 50-50, ca daca faci o numaratoare pe topic nu prea cred ca-ti da la fel.
Reticenta la ce? fata de ce? This post has been edited by tribunul: 11 Apr 2011, 12:38 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:06 |