Complecare cu antigel - ce calitate ?
![]() ![]() ![]() |
Complecare cu antigel - ce calitate ?
hspinache |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 16 March 09 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Ren
-
-
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ai cautat si nu ai gasit informatii legate de tipul de antigel, de ai deschis un topic nou.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dan supernova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
antigel logan GLACEOL RX TIP D
|
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
Supernova (2002) & Clio (2005)
- B-902-DAN
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Se completeaza nediluat pana spre maxim, cu motorul rece.
Cel vechi trebuia schimbat la 4 ani ... |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
mikey_gtx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 23 April 09 ![]() |
QUOTE(hspinache @ 16 Apr 2011, 15:06) normal ar fi trebuit sa il schimbi la 4 ani, atunci cand ai schimbat distributia. asta, bineinteles, daca ai schimbat-o. acum, dupa 6 ani, mai bine il schimbi cu totul decat sa il completezi. cred ca acum e de culoarea maro intens. exista tutorial aici pe forum daca vrei sa stii cum se face si nu doresti sa dai pe la mecanic. |
--------------------
.
.
.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
QUOTE(hspinache @ 16 Apr 2011, 14:06) Buna ziua , Masina Logan , benzina , 1.6 l , fabricatie 2005 ; dupa 6 ani , a ajuns la minim si vreau sa complectez . Nu stiu : -ce volum are vasul de expansiune intre minim-maxim pentru a calcula necesarul de lichid -ce marca de antigel a fost introdusa in motor , la fabricatie . Normal ar fi trebuit sa puna acolo o hirtie , lipita pe capota , unde sa scrie : ulei -cantitate si calitate , data ; antigel la fel ; la fel pentru restul consumabileleor ; -ce calitate de antigel pot sa introduc ; in instructiuni nu prea scrie ; treaba cu culoarea cred ca nu are sens sa discutam ; am la ora actuala am in stoc antigel tip dacia 1300 , cumparat in 2004 si antigel galben-verzui tip dacia , fabricat in belgia pe care scrie ca este bun pentru supernova si sa nu se amestece cu altul de alt tip . Care din cele 2 este bun ; mentionez ca am pipeta de masura , dar care nu stiu pe ce fel de agent este calibrata . Dute luni la reprezentanta si cumpara 1 litru cu doar 25lei, completeaza in vasul de expansiune pana la semnul de maxim si treaba e rezolvata. Resturile pe care le ai acasa aruncale. Normal dupa cartea service, a masinii tale, acesta se schimba la 4 ani sau 60.000 km, dar si daca il completezi cu antigel concentrat nu e chiar o problema. |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aici se inchide. Exista deja topicuri pe subiect, unele si indicate aici.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 18:43 |