DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Complecare cu antigel - ce calitate ?

hspinache
post 16 Apr 2011, 14:06
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: -

Buna ziua ,

Masina Logan , benzina , 1.6 l , fabricatie 2005 ; dupa 6 ani , a ajuns la minim si vreau sa complectez . Nu stiu :

-ce volum are vasul de expansiune intre minim-maxim pentru a calcula necesarul de lichid

-ce marca de antigel a fost introdusa in motor , la fabricatie . Normal ar fi trebuit sa puna acolo o hirtie , lipita pe capota , unde sa scrie : ulei -cantitate si calitate , data ; antigel la fel ; la fel pentru restul consumabileleor ;

-ce calitate de antigel pot sa introduc ; in instructiuni nu prea scrie ; treaba cu culoarea cred ca nu are sens sa discutam ; am la ora actuala am in stoc antigel tip dacia 1300 , cumparat in 2004 si antigel galben-verzui tip dacia , fabricat in belgia pe care scrie ca este bun pentru supernova si sa nu se amestece cu altul de alt tip . Care din cele 2 este bun ; mentionez ca am pipeta de masura , dar care nu stiu pe ce fel de agent este calibrata .

--------------------
Ren - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tribunul
post 16 Apr 2011, 14:15
Post #2

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Ai cautat si nu ai gasit informatii legate de tipul de antigel, de ai deschis un topic nou.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
dan supernova
post 16 Apr 2011, 16:58
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

antigel logan GLACEOL RX TIP D

--------------------
Dacia /Renault Supernova clima & Clio Supernova (2002) & Clio (2005) - B-902-DAN
+
DMP
post 16 Apr 2011, 18:14
Post #4

Mumu' padurii

Se completeaza nediluat pana spre maxim, cu motorul rece.
Cel vechi trebuia schimbat la 4 ani ...

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci 2006
+
mikey_gtx
post 16 Apr 2011, 19:14
Post #5

Membru autentic

QUOTE(hspinache @ 16 Apr 2011, 15:06)
(...) dupa 6 ani (...)
(...) Normal ar fi trebuit sa puna acolo o hirtie
*

normal ar fi trebuit sa il schimbi la 4 ani, atunci cand ai schimbat distributia. asta, bineinteles, daca ai schimbat-o.
acum, dupa 6 ani, mai bine il schimbi cu totul decat sa il completezi. cred ca acum e de culoarea maro intens.
exista tutorial aici pe forum daca vrei sa stii cum se face si nu doresti sa dai pe la mecanic.

--------------------
. . .
+
bobo77
post 16 Apr 2011, 20:50
Post #6

...........................

From: Mangalia

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
iulian'71
post 16 Apr 2011, 22:25
Post #7

membru uneori batut in cap

QUOTE(hspinache @ 16 Apr 2011, 14:06)
Buna ziua ,

Masina Logan , benzina , 1.6 l , fabricatie 2005 ; dupa 6 ani , a ajuns la minim si vreau sa complectez . Nu stiu :

-ce volum are vasul de expansiune intre minim-maxim pentru a calcula necesarul de lichid

-ce marca de antigel a fost introdusa in motor , la fabricatie . Normal ar fi trebuit sa puna acolo o hirtie , lipita pe capota , unde sa scrie : ulei -cantitate si calitate , data ; antigel la fel ; la fel pentru restul consumabileleor ;

-ce calitate de antigel pot sa introduc ; in instructiuni nu prea scrie ; treaba cu culoarea cred ca nu are sens sa discutam ; am la ora actuala am in stoc antigel tip dacia 1300 , cumparat in 2004 si antigel galben-verzui tip dacia , fabricat in belgia pe care scrie ca este bun pentru supernova si sa nu se amestece cu altul de alt tip . Care din cele 2 este bun ; mentionez ca am pipeta de masura , dar care nu stiu pe ce fel de agent este calibrata .
*

Dute luni la reprezentanta si cumpara 1 litru cu doar 25lei, completeaza in vasul de expansiune pana la semnul de maxim si treaba e rezolvata. Resturile pe care le ai acasa aruncale. Normal dupa cartea service, a masinii tale, acesta se schimba la 4 ani sau 60.000 km, dar si daca il completezi cu antigel concentrat nu e chiar o problema.

--------------------
Renault Megane sedan/ Kadjar Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp - GL-07-***
Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet.
+
klaus
post 16 Apr 2011, 22:27
Post #8

步步

Group: Moderatori

Aici se inchide. Exista deja topicuri pe subiect, unele si indicate aici.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 18:43
Forum Renault