va rog ajutati-ma, montare delcou
![]() ![]() ![]() |
va rog ajutati-ma, montare delcou
cipri09 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 1 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1994
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Si ti-ai gasit sectiunea de tutoriale ca sa intrebi ceva ce s-ar gasi al naibii de usor daca ai cauta si tu un pic.
Tot ce te poate interesa gasesti deja scris in topicul pomenit mai jos. Spor la citit. http://www.daciaclub.ro/CLT-Curatare-delcou-t168248.html Dupa care probabil, va trebui sa-l si reglezi. http://www.daciaclub.ro/Berlina-Reglarea-A...dere-t7980.html This post has been edited by bucatzel: 2 Feb 2012, 09:03 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
cipri09 |
![]()
|
scz ca am postat aiurea.dar nu mai stiu ce sa fac .lam scos pe cel vechi si lam montat pe cel nou si cand ii dau la automat se misca delcoul usor parca sar roti.e posibil sa fie axa cu came?
![]() |
--------------------
dacia
1310
1994
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
N-are axa cu came nici pe dracu'
Delcoul e antrenat de o rotita care are un sant EXCENTRIC. Daca cumva ai montat delcoul intors cu 180, nici cum sa-l prinzi inapoi ca lumea n-ai, si da, o sa joace. Citeste punctul 1 de la primul link pe care ti l-am dat, si uita-te cu atentie la ultima poza de acolo. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
cipri09 |
![]()
|
o sa dau maine un raspuns ms pt ajutor
![]() |
--------------------
dacia
1310
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:49 |