Miros intermitent alcool
![]() ![]() ![]() |
Miros intermitent alcool
lukis |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- HD06XXX
|
|||
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Probabil de la lichidul de spalat parbrizul.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
de la lichidul de spalat parbrizul . se intampla mai ales atunci cand il folosesti ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Evident de la lichidul de parbriz, de unde puii mei de altundeva???
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
lukis |
![]()
|
Dar nu actionez pompa de spalat. Si mi se intimpla mai ales in curbe, pe drum cu denivelari, frina brusca...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- HD06XXX
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate iti umpli prea tare vasul cu lichid de spalare parbriz si la curbe, denivelari iti curge afara!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
poate o fi spart rezervorul de lichid de parbriz...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
lukis |
![]()
|
Nu , rezevorul de lichid parbriz e aproape gol...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- HD06XXX
|
|
drs007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 18 July 05 ![]() |
Du-te si apasa pe capacul de la rezervorul de spalat parbrizul!Sigur e deschis
|
--------------------
Logan abs plus 1,4
Logan abs plus+ AC 1,4 (fosta Ambiance vanduta)
2007 abs plus + AC
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu as pune altfel intrebarea: lichidul de spalat parbrizul, daca il mirosi la capacul rezervorului respectiv, miroase a alcool?
Ca poate o mirosii a flori de camp vanilate, si noi il trimitem toti pe om sa se caute de lichidul de spalat parbrizul. In subsidiarul intrebarii: te duci la rezervor, dai la o parte capacul, mirosi, SI IL PUI LA LOC CU INCREDERE... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lukis |
![]()
|
Am verificat si rezervorul de la lichidul de parbriz este bine inchis si nu este spart. In plus , lichidul nu miroase a alcool ...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- HD06XXX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Majoritatea lichidelor de spalat parbr. sint pe baza de alcool.
Vezi ca mai scria cineva cu LGN pe aici ca parcata pe 1/2 pe trotuar pierde lichid de spalat pur si simplu (era ceva cu teoria lui Bernouli). Fa si tu un test, scoate lichidul si pune citeva zile apa chioara si vezi daca-ti mai miroase. Altceva nu are ce sa fie. Antigelul miroase sau bacteriile din tubulatura de A/C miros altfel (intre ciorapi nespalati si oua stricate depinde de gusturi ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nu cumva ai vreun odorizant buclucas? Ca la mine problema era similara, dar venea miros de acetona... S-a lasat cu inlocuirea odorizantului (MOL Vanilla) cu "saculeti parfumati".
This post has been edited by Illusi0n: 8 Aug 2005, 14:38 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
La mine ori de cite ori folosesc "spalatorul de parbriz" miroase a alcool in masina.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Confirm pozitiv.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
confirm si eu tot pozitiv
![]() din cand in cand miroase a flori de mai sau albastru brizei de mare . dar asta cred ca e de la colorant ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
lukis |
![]()
|
Dezodorizant nu am... Oricum , multumesc la toata lumea ... o sa incerc sa aplic sfaturile voastre ... si mai vedem...Bye
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- HD06XXX
|
|
GeorgeB |
![]()
|
nu e vorba de deodorizant , ci de lichid de spalare parbriz !
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
costi |
![]()
|
cind o mai mirosi da-te jos, deschide capota si verificat tot ce am zis noi pe aici, legat de lichidul de spalat (vas, buson, furtunase, duze, etc) ; trebuie sa dai de ceva indicii.
A si sa ne spui si noua ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa o luam altfel: daca nu ar fi de la lichidul de spalare parbriz denumit stiintific parbrizol, de unde altundeva ar putea fi? hmmmm hmmmmm.. de niciunde.
Deci: 1. Cineva varsa vodka pe masina ta 2. Ti-au cazut corcoduse pe undeva pe acolo si acum is tuica 3. E de la parbrizol. |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
GeorgeB |
![]()
|
intr-adevar o problema TEHNICA !
si lumea zicea ca eu sunt cu capu' ! poate se inchide , pentru ca noi ne-am lamurit ! |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(costi @ 8 Aug 2005, 14:34) Majoritatea lichidelor de spalat parbr. sint pe baza de alcool. Vezi ca mai scria cineva cu LGN pe aici ca parcata pe 1/2 pe trotuar pierde lichid de spalat pur si simplu (era ceva cu teoria lui Bernouli). Fa si tu un test, scoate lichidul si pune citeva zile apa chioara si vezi daca-ti mai miroase. Altceva nu are ce sa fie. Antigelul miroase sau bacteriile din tubulatura de A/C miros altfel (intre ciorapi nespalati si oua stricate depinde de gusturi ![]() Daca tot s-au lamurit oamenii si daca tot ai adus vorba de bacteriile din tubulatura AC, stie cineva dac exista vreo metoda de a evita aparitia acelor bacterii. Nu de alta, dar am auzit ca sunt foarte periculoase. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
O boala, datorata aerului conditionat, care a aparut si la noi e "boala legionarului" parca, de vina fiind porumbeii care infecteaza bazinele de la instalatiile de climatizare a cladirilor, aici e pericolul, nu la masini.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Multumesc de informatie.
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce legatura au bazinele de la instalatii de climatizare ale cladirilor cu aparatul de A/C din apartament?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Ghost |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 March 05 ![]() |
Confirm. Si la mine miroase chiar a lichid de spalare. Mirosul e identic si apare din cand in cand, de obicei cand plec prima oara cu masina.
|
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- - "Vae Victus!"
"You should take help when offered. But I found that help offered when not needed is usually no help at all..." Kain |
|
dragos01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 January 05 From: Pitesti ![]() |
Un anumit miros am sesizat si eu, dar nu pot sa spun ca este vorba de alcool, insa am depistat ca apre atunci cand opresc instalatia A/C si trec pe ventilare normala. S-ar putea ca aceasta sa fie cauza si la voi.
|
--------------------
Nissan
Qashqai 1,6 DIG-T
Tekna 2015
- AG-xx-DAR
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
Lichidul de spalat parbrizul are un miros specific,seamana cu mirosul de alcool,dar are in componenta un "ingredient" pentru a curata insectele de pe parbriz.Altceva nu prea are ce sa fie...
This post has been edited by Mich@el: 10 Aug 2005, 02:55 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Ai grija cu vopseaua daca folosesti lichid de spalat parbrizul ce contine alcool!
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
Alcoolul nu are treaba cu vopseaua,e bun degresant.Atat.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:39 |