Leguma mea, 3000cmc, V6
![]() ![]() |
Leguma mea, 3000cmc, V6
melcu |
![]()
|
||
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|||
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos!
Cat consuma in bucuresti ![]() Sa vezi ca vine argon sa-ti zica ca la 3000cc e lesinat si chestii d-astea, so prepare ![]() |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Multam. Evident ca este depasit. 2.0T iti ofera senzatii mai tari la bani mai putini
![]() Dar sincer nu ma pasioneaza ce spun altii. Pur si simplu m-am ambitionat ca aceasta masina sa nu ajunga la dezmembrari. Am zis, in Bucuresti cam 16%. Am avut si 21.1% dar doar pentru cateva zile, apoi a inceput sa scada (facusem plinul si am prins aglomeratie) |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Sa o posezi bine! Nu credeam ca mai cumpara cineva o Laguna de 3 litri la noi. Ii pui cumva numere de BG ca sa scapi de impozit?
|
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Apreciez ambitia ta
![]() Drumuri bune sa ai cu dansa. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
melcu |
![]()
|
Singura "combinatie" la care m-as baga ar fi o asigurare Casco, insa la prima strigare a iesit o prima de asigurare de 1150euro la o valoare asigurata de 8200euro. Nu stiu cum sa va spun, dar pentru banii astia parca i-as da foc pe camp
![]() Nu ma intrebati de ce sumele astea, am dat talonul, a bagat datele intr-o interfata si asta i-a rezultat. Cat despre BG...nici nu ma gandesc. Nu m-am bagat niciodata la "ciupeli" si nici nu cred ca o sa ma bag. De obicei conduc mult sub limita cu care ingerul meu pazitor poate sa zboare, dar cu siguranta imi va fi mila de ghinionistul pe care-l voi intalni. Nu, categoric NU! Am uitat sa spun ca dupa schimbarea elementelor de directie si a arcurilor fata (unul din ele a facut poc), masinuta a primit un set de 4 Michelin PilotSport 3 brand new! Singura chestie e ca dobi de la vulcanizare mi-a echilibrat jantele cu plumbi pusi pe buza....ma rog, tine de estetic dar si asa as vrea pe viitor ori sa gasesc niste jante pe 16 bune, ori sa le reconditionez. Vreau sa raman pe linia stock. This post has been edited by melcu: 11 Aug 2012, 22:39 |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Plumbii cu adeziv s-ar putea sa loveasca in etriere, pe fata. Colegul kum a patit-o.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Felicitari pentru masina si pentru ambitia de a intretine o leguma cu muschi!
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
hehe avea un prieten o v6 d-asta, sleeper car in toata regula, multi se mirau cand le arata leguma curu'..lui ii arata 14 si ceva urban si nu stia sa mearga la consum..mie imi placea cum trage dar ma enerva directia, nu simti rotile deloc
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(melcu @ 11 Aug 2012, 23:33) Singura "combinatie" la care m-as baga ar fi o asigurare Casco, insa la prima strigare a iesit o prima de asigurare de 1150euro la o valoare asigurata de 8200euro. Daca intradevar e asa, si nu-i o greseala, nu mai sta pe ganduri, faci Casco si ii dai drumu in prapastie, iei 8200 de euro si te-ai scos, in conditiile in care nu-ti da nimeni mai mult de 4000 daca o scoti la vanzare. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
A venit argon...
|
--------------------
.
.
.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Poate pleaca
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
AlexNIT |
![]()
|
![]() 16v Inside Group: Members Posts: 318 Joined: 8 April 12 From: Dej/Cluj-Napoca ![]() |
El gandeste in stil "Americano "
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.2
1999 1.6 16v Grandtour
- RXE
|
|
melcu |
![]()
|
Daca eu scot masina asta la vanzare, dupa mentalitatea rromaneasca, ar trebui sa dau bani ca sa o ia cineva.
O fi ea V6 lenes (si adevarul a 200cp e putin), dar masinuta merge mult prea bine. Nici mie personal nu-mi place 1.4 8v de pe Clio (am tras de o mortaciune d'asta vreo 2 luni), dar asta e. ficare dupa posibilitati ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-o alimentezi sanatos si des!
![]() This post has been edited by corbex: 12 Aug 2012, 17:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(melcu @ 12 Aug 2012, 18:35) Daca eu scot masina asta la vanzare, dupa mentalitatea rromaneasca, ar trebui sa dau bani ca sa o ia cineva. Incercam mentalitatea nemteasca? http://suchen.mobile.de/auto-inserat/renau...Features=EXPORT |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
QUOTE ...negativeFeatures=EXPORT Adica facuta acordeon acolo, cu structura afectata si care nu se mai poate inamtricula in De. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
melcu |
![]()
|
Ok, inca se vinde dar sunt constient de faptul ca nimeni n-o mai cumpara. Dar pana la urma nu asta era ideea....
|
--------------------
Renault
Laguna 2
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Argon, poate n-ai observat, dar @melcu a deschis topic la sectiunea Jurnal de Bord, nu la Diverse, de unde presupun ca vrea sa ne-o prezinte, nu ne intreaba cum sa scape de ea la un pret bun...
Daca ai masina cu motor, consum si impozite mari, nu inseamna ca respectiva masina te aduce in sapa de lemn, ci e fix optiunea fiecaruia de a-si cheltui banii. Cat despre ideea de a baga masina in primul pom si de a incasa banii pe asigurare, eu zic ca asiguratorii nu sunt chiar asa prosti, basca mai ajungi si sa vezi soarele in dungi pentru frauda. This post has been edited by Laurentziu83: 12 Aug 2012, 21:01 |
--------------------
.
.
.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
S-o stapanesti sanatos !Dar cat a fost concret pretul de achizitie,am inteles ca sub 10 000 lei dar cat mai exact ? asta daca nu sunt prea indiscret
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
melcu |
![]()
|
M-am uitat putin la leguma din DE. Echiparea Initiale nu era peste Privilege? Aa cum de n-are xenon. ?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
au inceput argonismele?
![]() e gelos pe orice masina care poate sa tina viteza constanta in panta bag seama ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 12 Aug 2012, 15:10) Daca intradevar e asa, si nu-i o greseala, nu mai sta pe ganduri, faci Casco si ii dai drumu in prapastie, iei 8200 de euro si te-ai scos, in conditiile in care nu-ti da nimeni mai mult de 4000 daca o scoti la vanzare. Si dupa ce deschide dosarul o sa ii spuna aia ca au supraevaluyat masina si e nevoie de reevaluare si se va trezi cu SA 2000 eur ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
face specula, cred ca e invidios si vrea sa o cumpere `eftin sa simta cum merge un lesinat de v6 sh
|
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
melcu |
![]()
|
Eu ma duc foarte des in USA, iar sunetul unui motor v6 este ceva specific. Am asa o placere sa-i dau ture....priceless!
Trebuie sa ma joc maine prin UCH sa vad daca pot modifica ceva la partea de spalator faruri...prea una, doua spala si farurile. |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
cdadan |
![]()
|
Eh, daca te deranjaza exista o solutie simpla: inchizi luminile, speli parbrizul, deschizi luminile.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
melcu |
![]()
|
De ce ma certi ?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 16:31 |