DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Atacat de caini in centrul Bucurestiului

george_slz
post 4 Jan 2013, 15:30
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: BUCURESTI S6

Azi noapte pe la 3 dimineata cand ma intorceam de la serviciu, la parcarea de la Sala Palatului m-au atacat 4 dulai. Niste javre ca si comportament, dar cu greu am facut fata la 4 caini de talie medie ranjiti si pusi pe fapte mari iar eu cu o sacosa si un termos de metal m-am chinuit vreun minut sa nu ma las muscat. Am fluturat picioarele catre ei, am urlat la ei si pe unul l-am pocnit cu termosul in dinti(l-am descumpanit pt o secunda).

Dincolo de momentul stresant prin care am trecut, as vrea sa stiu daca pot sa reclam pericolul la care suntem expusi cu cainii astia.

Pt cei care pupa cate un catel...unde vrea el(nu e dezacord), as vrea sa mentionez ca nu aveam nici ganduri negative si nici vre-un sandwich in sacosa si sincer.... dupa ce m-au sesizat de la vreo 100 de m distanta) au dat fuga pana la mine...clar aveau chef sa o faca lata...

This post has been edited by george_slz: 4 Jan 2013, 15:38

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Merced
post 4 Jan 2013, 15:31
Post #2

No fear. No limit. No equal.

Incearca sa iei legatura cu Brigitte Bardot...

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
george_slz
post 4 Jan 2013, 15:34
Post #3

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Baga-mi-as! Iar o dati in bascalie!

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
Merced
post 4 Jan 2013, 15:38
Post #4

Orice ai face, te trezesti ca vine Paula Iacob si reprezinta cainii aia in instanta. Te stresezi inutil. Daca chiar sunt periculosi, la modul ca musca fara absolut niciun motiv, ar cam trebui omorati. Eu insa n-am mai intalnit de mult asemenea haite, poate-s mai norocos.
Mai departe, te descurci.

--------------------
it's a kind of peace.
+
driverx
post 4 Jan 2013, 15:41
Post #5

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(george_slz @ 4 Jan 2013, 15:34)
*

Topicul este la Cafenea. Ce vrei? smile.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Merced
post 4 Jan 2013, 15:42
Post #6

Ce prezenta rara. rolleyes.gif wise_guy.gif

--------------------
it's a kind of peace.
+
Shush
post 4 Jan 2013, 15:44
Post #7

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

QUOTE(george_slz @ 4 Jan 2013, 15:30)
Pt cei care pupa cate un catel...unde vrea el(nu e dezacord)
*

Eu pe astia de urla sus si tare pentru drepturile maidanezilor i-as obliga sa renunte la labradori, terrieri, bichoni sau ce mai au ei pe acasa si "sa adopte" cate 2-3 d-astia de pe strada.

This post has been edited by Shush: 4 Jan 2013, 15:45

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
vijelie
post 4 Jan 2013, 15:45
Post #8

membru violet

From: Bucuresti

http://www.aspa.ro/
Arunca-le pe birouri si 2-3 capete de javre, dar nu le spui ca i-ai executat tu (e infractiune in zilele noastre), ci ca le-ai gasit pe strada.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
IRONICK
post 4 Jan 2013, 15:48
Post #9

-

From: Romania

QUOTE(vijelie @ 4 Jan 2013, 15:45)
http://www.aspa.ro/
Arunca-le pe birouri si 2-3 capete de javre, dar nu le spui ca i-ai executat tu (e infractiune in zilele noastre), ci ca le-ai gasit pe strada.
*

Primaria Capitalei dispune de mijloace pentru sterilizarea tuturor cainilor de pe strazi. Patent, surubelnita, o secure si niste cuie.

This post has been edited by IRONICK: 4 Jan 2013, 15:49

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Victoras2001
post 4 Jan 2013, 15:50
Post #10

Membru autentic

Domnul George? Mata esti din Bucuresti? Daca da, cati ani ai? Ca mi se pare nefiresc sa fii din Bucuresti, sa ai ceva ani si sa nu fi fost atacat de javre.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Alydor
post 4 Jan 2013, 15:51
Post #11

Pressar

si ce are sterilizarea cu muscatul? ca doar vrea sa te muste nu sa te phuta.. blink.gif

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
vijelie
post 4 Jan 2013, 15:55
Post #12

membru violet

Sterilizatii sunt mai calmi, nu prea mai au de ce sa se agite, nici macar pt Georgica al nostru.

--------------------
+
Victoras2001
post 4 Jan 2013, 15:56
Post #13

Membru autentic

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

I-a saturat castrarea? radmasa.gif

Cainele e caine. Cum e nasu nas si-n pola goala. Daca ii e foame ataca, ca-i nervos, daca-i satul si are chef de buru-buru, iar ataca, daca-i si satul, a facut si buru-buru, tot ataca. Ca se simte dator sa-si apere teritoriul. Singura solutie este sa scapam de ei, sa fie luati de pe strada. Ce se intampla in continuare e alta discutie. Dar eu as prefera sa dau banii unor nevoiesi decat sa tin adaposturi de caini vagabonzi.
Asta-i viata. Tu cand n-ai, iti da cineva gratis? Nu faci fata, mori. E simplu.
Cand n-o sa mai putem de bine o sa fiu primul care o sa tipe "hai sa hranim cainii fara stapan". Pana atunci ...

This post has been edited by Victoras2001: 4 Jan 2013, 16:00

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
vijelie
post 4 Jan 2013, 16:04
Post #14

membru violet

Nu cainii fara stapan in sine sunt problema, ci consatenii care ii hranesc. Fara astia nu ar trece o iarna niciun caine.

--------------------
+
Ake
post 4 Jan 2013, 16:08
Post #15

Morderator

Group: Moderatori

Fac o mica paranteza, referitoare la titlu:
George, de ce ai mentionat "in centru"?
Nu de alta dar eu am fost atacat ziua in amiaza mare, nu noaptea, de haite (nu cate unul) in diverse alte locuri.
Cum ar fi:
- in curtea spitalului Fundeni
- in curtea spitalului ala de pe Stefan cel Mare (Colentina?) si in curte la V. Babes
- in fata ambasadei Germaniei (si boul de jandarm de la poarta se prapadea de ras)
- in fata blocului, in parcare, pana si in scara blocului la mine la etajul 1
- in parcul IOR
- in parcare la Cora Pantelimon
si in multe alte locuri mai putin reprezentative. Am scapat doar cu o singura muscatura mai nasoala care s-a lasat cu sange - aia din fata ambasadei. In rest niste blugi rupti de la aia de m-au atacat pe scara si mai multe sperieturi zdravene.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
Victoras2001
post 4 Jan 2013, 16:13
Post #16

Membru autentic

Pa i ca la periferie, unde stai tu tongue.gif , mai merge sa te atace cainii. Da-n centru, unde stau eu, e cam aiurea, nu? radmasa.gif
In centru sunt la fel de multi caini ca oriunde. Aia n-au granita. In schimb, in locul lui Oprescu, lasam si stadionul si autoastrada si vanam toti cainii vagabonzi. Murea fraieru' primar general. Ii faceau statuie in Romana.

This post has been edited by Victoras2001: 4 Jan 2013, 16:15

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
dragoselu
post 4 Jan 2013, 16:16
Post #17

SB-12-UST

From: Sibiu

QUOTE(george_slz @ 4 Jan 2013, 16:30)
Azi noapte pe la 3 dimineata cand ma intorceam de la serviciu, la parcarea de la Sala Palatului m-au atacat 4 dulai. Niste javre ca si comportament, dar cu greu am facut fata la 4 caini de talie medie ranjiti si pusi pe fapte mari iar eu cu o sacosa si un termos de metal m-am chinuit vreun minut sa nu ma las muscat. Am fluturat picioarele catre ei, am urlat la ei si pe unul l-am pocnit cu termosul in dinti(l-am descumpanit pt o secunda).

Dincolo de momentul stresant prin care am trecut, as vrea sa stiu daca pot sa reclam pericolul la care suntem expusi cu cainii astia.

Pt cei care pupa cate un catel...unde vrea el(nu e dezacord), as vrea sa mentionez ca nu aveam nici ganduri negative si nici vre-un sandwich in sacosa si sincer.... dupa ce m-au sesizat de la vreo 100 de m distanta) au dat fuga pana la mine...clar aveau chef sa o faca lata...
*

Domnu' George,

Cand ai timp, sa vii putin la Galati, sa-ti dau un pistol cu aer comprimat : http://www.armypro.ro/ro/airsoft/190-pisto...alther-p99.html. Deci NU admit sa se apropie de mine sub 5-6 metri, javra, iar daca scoate un singur marait o execut pe loc! Dupa cum ne povestesti intamplarea, chiar ca ai scapat basma curata nemuscat.. Imi aduc aminte de o batranica, cersetoare, avea un sac cu haine in spinare, 12 caini au atacat-o, am avut curajul sa sar in ajutorul ei sa o scap de haita de caini, aruncam cu pietre, cu tot ce gaseam in cale si tot nu plecau diavolii.. Domnu' George, mi s-a facut parul valvoi de frica, mi-au tremurat picioarele minute in sir dupa ce i-am alungat.. Nu e de glumit. Pai da-ti seama ca iti vine copilul de la scoala si ti-l nenorocesc maidanezii, cine ti-l plateste de viu? Primaria? Brigitte Bardot? Niciodata nu ai sa vezi asta. Stiu ca sunt multi iubitori de animale pe acest forum si ca am sa mi-i pun in cap scriind asta, dar ii rog daca tot sunt atat de proteguitori fata de cainii comunitari, sa-i adopte / sa-i ia in case / apartamente...

This post has been edited by dragoselu: 4 Jan 2013, 16:23

--------------------
Volkswagen Passat TDI 1996 - GL-11-UST
[SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
+
Markos
post 4 Jan 2013, 16:17
Post #18

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(Ake @ 4 Jan 2013, 16:08)
Am scapat doar cu o singura muscatura mai nasoala care s-a lasat cu sange - aia din fata ambasadei.
*

Dog german?

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Victoras2001
post 4 Jan 2013, 16:20
Post #19

Membru autentic

QUOTE(dragoselu @ 4 Jan 2013, 16:16)
Domnu' George,

Cand ai timp, sa vii putin la Galati, sa-ti dau un pistol cu aer comprimat. Deci NU admit sa se apropie de mine sub 5-6 metri, javra, iar daca scoate un singur marait o execut pe loc!
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Si te-ai trezit din somn, fleasca, cu penisul drept si cazut pe jos din pat.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Merced
post 4 Jan 2013, 16:22
Post #20

Singura data cand am fost de-adevaratelea atacat de caini, a fost acum multi ani, langa o piata de la mine din zona. Noaptea. Noroc ca eram langa o cladire si m-am lipit cu spatele de ea. Unuia i-am dat un sut in bot, si dupa altu' am aruncat cu telefonu' secundar de atunci. Un 3310. N-a avut nici pe dracu' nici telefonu', nici cainele. M-au scapat niste paznici de la un non-stop. Atunci a fost singura data cand m-am speriat cu adevarat de caini. Acolo se si adunau pe vremurile alea cate 20. Acum s-au mai rarit.
In general ignor latratul, daca-i vand ca vin spre mine, devin mai atent. Incerc cu vorba, incerc cu injuratu', in ultima instanta daca am niste pietre la indemana imi mai exersez aruncarea.

Chiar pe 1, la pranz, cand era un soare superb am fost pe langa oras la o plimbare, pe un deal unde urcam in general cu bicicleta. M-au persecutat doi caini un kilometru. Adica se tineau dupa mine si latrau. I-am ignorat, de siguranta am gasit o uluca dintr-un gard, in caz ca isi facea vreunu idei sa sara. Erau si maricei, unu' era ciobanesc. Cand ma intorceam il legase stapana-sau la loc.

Eu as aplica fix ce aplica americanii, si la noi. Se ia cainele de pe strada. Daca nu vine intr-o saptamana sa-l ridice cineva, se eutanasiaza animalul.
La noi stiu, se duc babele si-l scot. Asa ca ar trebui adaugata o chestie: daca se repeta de trei, patru, hai cinci ori, chestia asta, adica o baba se angajeaza ca-l ia acasa iar cainele respectiv e gasit tot pe strada, sa fie direct eutanasiat.
Altfel, cu toate sterilizarile, ei oricum isi cam pastreaza populatia.
Pe la noi prin sat au lasat cica si aia din Valcea niste caini intr-o noapte, fusese scandal marisor. A venit unu' cu o duba din directia aia si a dat drumu' la o droaie de caini infometati in miez de noapte, la periferie...

Apropo de aer comprimat. Imi aduc aminte ca am avut o perioada pe mana, la tara, o pusca d-aia cu aer comprimat, cu alice d-alea marunte, cum erau pe vremuri la balciuri. Ce sa executi cu aia frate? Ca un PET plin cu apa nu-l strapungea. Eram cu vara-meu la "target practice", pusesem niste baloane pe deal, si vedem cum un caine intrase la vecina de langa si luase un pui de curca in gura. Noi, fiind inarmati, zicem ca facem treaba si-l pocnim. Cainele ala isi vedea de ale lui, cand vara-meu trage un foc. L-a lovit aproape de coada. Cainele ala a lasat puiu', n-a zis nimic, doar s-a apucat de cur cu dintii si a inceput sa faca tumbe peste tumbe. Intr-adevar, a plecat macar. Da' cred ca-i si acum in viata. Tot in vara aia am dublat greutatea unor broaste, erau umplute cu plumb. Si ale dracu' mai miscau... Nu m-as baza pe jucarele d-astea cand e vorba de mai multi caini, sincer. Unul oricum rar si in conditii exceptionale are atata tupeu sa sara la omor...

This post has been edited by Merced: 4 Jan 2013, 16:27

--------------------
it's a kind of peace.
+
ady77
post 4 Jan 2013, 16:27
Post #21

راحتزیل یو

From: near Bacau

Ultima oara cand m-a atacat un caine, aveam vreo 18 ani, mi-a rupt blugii cand a vrut sa ma muste.
M-am dus acasa, luat paru', batut cainele, intors acasa. tongue.gif
QUOTE(Markos @ 4 Jan 2013, 16:17)
Dog german?
*

Aia-s blanzi si destepti.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
corbex
post 4 Jan 2013, 16:32
Post #22

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Georgica, ce-aveai in sacose? Oase?

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Markos
post 4 Jan 2013, 16:33
Post #23

fost programator

From: Scursurești Vale

Oglinzi furate? nedumerire.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Victoras2001
post 4 Jan 2013, 16:33
Post #24

Membru autentic

QUOTE(Merced @ 4 Jan 2013, 16:22)
M-au scapat niste paznici de la un non-stop.
*

Ce idioti. tongue.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
fnp
post 4 Jan 2013, 16:38
Post #25

Membru autentic

A treia oara sa eutanasieze babele! smile.gif)

Pentru mine cea mai buna metoda de aparare este folosind cureaua de la blugi.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCI 70CP 2007 Laureate + ABS - B
+
Victoras2001
post 4 Jan 2013, 16:38
Post #26

Membru autentic

QUOTE(Merced @ 4 Jan 2013, 16:22)
La noi stiu, se duc babele si-l scot. Asa ca ar trebui adaugata o chestie: daca se repeta de trei, patru, hai cinci ori, chestia asta, adica o baba se angajeaza ca-l ia acasa iar cainele respectiv e gasit tot pe strada, sa fie direct eutanasiat.
*

Nu frate. Nu asa trebuie facut. Ma duc eu, cu carnetul lui Bonifaciu in mana, cu poza lui, cu toate vaccinurile la zi, cu deparazitarile la zi si mi-l iau acasa. Dupa ce platecs o amenda groasa ca l-am scapat. Dar nu ma duc sa iau unu' de acolo si apoi promit ca-i fac toate cele. NU!!! Trebuia s-o fac inainte sa-l prinda aia. Exact asa cum am facut eu cu Bono. M-am dat jos din masina, am luat animalul de pe strada, l-am dus acasa si de acolo stii povestea. Da nu vin cand asta e cat casa, dupa ce-a muscat 7 copii si zic ca-l vreau eu. NU tata, nu. Ala trebuie sa moara. Asta a fost soarta lui. Nu-i vina mea.

This post has been edited by Victoras2001: 4 Jan 2013, 16:40

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
ady77
post 4 Jan 2013, 16:39
Post #27

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(Victoras2001 @ 4 Jan 2013, 16:33)
Ce idioti.  tongue.gif
*

Cata rautate!

This post has been edited by ady77: 4 Jan 2013, 16:39

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Merced
post 4 Jan 2013, 16:40
Post #28

Da. Stai linistit ca si aia au aruncat vreo sapte bolovani inspre ei, cu unul din aia puteau sa ma omoare, pana cand s-a spart gasca. Mi-am adunat bucatile de telefon de pe jos si m-am dus acasa. Cand l-am reasamblat, am constatat cu stupoare ca inca mergea. rolleyes.gif

--------------------
it's a kind of peace.
+
Victoras2001
post 4 Jan 2013, 16:41
Post #29

Membru autentic

A constatat cu stupoare ca inca mai mergea. radmasa.gif Si cand ii fac io pe aia idioti...

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
DragosP
post 4 Jan 2013, 16:42
Post #30

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(george_slz @ 4 Jan 2013, 15:34)
*

Bine că nu ești japonez!

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
12 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th May 2025 - 17:57
Forum Renault