DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> probleme vanzare - inmatriculare, destul de mari, traim in romanica

bob737
post 19 Jan 2013, 06:05
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Vad ca majoritatea topicurilor aici pe tema acesta sunt deschise de cumparatori (creduli) care cumpara o masina cu acte incomplete.
La mine e pe dos!
Mi-am vandut acum 4 luni una dintre masini, a cumparat-o un adolescent si i-am dat toate actele necesare inmatricularii. Trece un timp si incep sa ma trezesc cu amenzi (radar + rovigneta, rovignieta pt care am proces de anulare a amenzii acum; btw, e ingrozitor de simplu de anulat o asemenea amenda). Pustiul nu a inscris masina. M-am trezit si cu 2 politisti acasa; pustiul comisese (presupun, nu vreau sa acuz) anumite fapte mai ...ciudate, ca sa zic asa.
Acum 2 zile m-am trezit cu un telefon de la o persoana care a cumparat masina de la pustiul din discutie. Am zis ca poate fi un semn bun, poate acest individ isi va inmatricula masina. Din pacate e si mai rau. Pustiul nr.2 a cumparat masina de la pustiul nr.1 fara talon (!!) si evident fara fisa de inmatriculare stampilata de pustiul nr.1. Initial mi-a spus de talon (pe care il voi scoate luni) dar ulterior am aflat ca pustiul nr.1 are datorii la financiar si nu va primi fisa de inmatriculare stampilata.
Ca pustiul nr 2 sa-si inmatriculeze masina va dura cca 3 saptamani -1 luna (dovada de la anaf ca nu s-a recuperat in instanta taxa de poluare), va avea si talon dar nu se stie daca va avea si fisa de inmatriculare stampilata.
Fiind o problema de care nu m-am mai lovit si negasind nicio lege in favoarea mea m-am decis sa deschid acest topic; poate cineva s-a mai lovit de aceasta problema sau are ceva idei (legale).
Ideea e ca ii voi lasa o luna noului proprietar timp sa-si rezolve problemele dar dupa aceasta data chiar nu mai sunt dispus sa las o zi de ma mine.
Multumesc si astept pareri!

PS "cum naiba sa cumperi o masina fara talon si fiscal??"

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 19 Jan 2013, 09:09
Post #2

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Cand vinzi masina trebuie sa dai cumparatorului actele dar trebuie sa faci anumite operatiuni:radierea de la finante+inscris pe spatele talonului datele cumparatorului/data/semnatura.
Toate astea pe langa CVC/fisa inmatriculare/fisa fiscala.
Daca faci toate astea esti in afara oricarei responsabilitatii in ceea ce priveste fapte savarsite cu masina ta.
Daca nu ai facut ce trebuie......nu e bine pentru tine.

@+

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
bob737
post 19 Jan 2013, 11:16
Post #3

Membru autentic

ms de raspuns, am facut toate cele, evident, si degeaba!
cat despre amenzi nu chiar asa. de ex cnadnr iti trimite direct pv acasa cu amenda pt neplata rovignetei (nu e ca la radar, pur si simplu direct amenda pe numele proprietarului) ====> cerere pt anulare pv la judecatoria ploiesti (de ex). cat despre politie, avand in vedere ca talonul este pe adresa mea veche, daca ratez corespondenta si nu depun in termen legal contestatie, sunt bun de plata!
si, ma rog, de ce sa trec eu prin toate astea?!

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
cielo99
post 19 Jan 2013, 11:44
Post #4

Membru autentic

Nu esti bun de plata, tu poti demonstra cu documente ca masina nu mai era in posesia ta in momentul savarsirii contraventiei. Pune o intrebare si la serviciul inmatriculari. Mergi la administratia financiara si fa o cerere sa iti fie scoasa masina de la impozit, in caz contrar nu se scoate decat in momentul in care cumparatorul o inscrie la el si administratia de la el trimite o notificare administratiei tale ca masina a fost luata la ei in evidenta.
Tu nu ai treaba cu pustiul 2, tu ai treaba doar cu pustiul 1 cu care ai facut actele de vanzare-cumparare.

This post has been edited by cielo99: 19 Jan 2013, 11:49

--------------------
Daewoo/Peugeot Cielo/307 1999/gle 2003/break - de cluj
[COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
+
argon
post 19 Jan 2013, 11:55
Post #5

Mesaj semiautomat

Am fost in aceasi situatie, rezolvarea e hotarare judecatoreasca pe baza careia o scoti de pe numele tau la politie/fisc. Nu-ti trebuie neaparat avocat, doar un jurist sa-ti compuna intampinarea daca nu te pricepi, si dureaza vreo 3 luni sa o obtii. Iti trebuie binenteles la dosar ce-i mai important, adica dovada ca ai vandut masina, contractul intre tine si primul cumparator.

This post has been edited by argon: 19 Jan 2013, 11:58

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
klaus
post 19 Jan 2013, 17:53
Post #6

步步

From: Bucuresti

Am mai zis prin alta parte:
QUOTE(klaus @ 16 Jan 2013, 10:19)
Maskatu, eu vad doua posibilitati:
1. (probabil si ce mai simpla dar nu stiu cat de eficienta) faci o adresa la politie, anexezi documente justificative de vanzare, mentionezi ca ai incercat sa contactezi proprietarul dar acesta nu a raspuns, ca de fapt masina e abandonata pe strada... la nr..., ca in conformitate cu prevederile legale (de le-am mentionat eu pe acest topic) soliciti radierea masinii de pe numele tau.
2. Il dai in judecata si soliciti instantei ca prin hotararea ce o va pronunta sa constatate dreptul de proprietate asupra autovehiculului vandut in patrimoniul paratului (cumparator) si sa oblige politia la radierea acestuia de pe numele tau. Aceasta cale probabil e cea mai sigura, dar e mai laborioasa. Pe baza art. 111 Cod Procedura Civila.
*

Desi aici la tine cred ca e ceva mai simplu. Nu poti face tu o vanzare directa cu pustiul 2? faceti c/v (daca nu a fost inregistrat la fisc v/c cu pustiul 1)? Sau nu vrei sa ai probleme ca ai fi neproprietar?
QUOTE(argon @ 19 Jan 2013, 11:55)
Am fost in aceasi situatie, rezolvarea e hotarare judecatoreasca pe baza careia o scoti de pe numele tau la politie/fisc. Nu-ti trebuie neaparat avocat, doar un jurist sa-ti compuna intampinarea daca nu te pricepi, si dureaza vreo 3 luni sa o obtii. Iti trebuie binenteles la dosar ce-i mai important, adica dovada ca ai vandut masina, contractul intre tine si primul cumparator.
*

radmasa.gif
Nu cred ca bob737 are nevoie de jurist, cred ca se descurca si singur...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Marian66
post 19 Jan 2013, 18:56
Post #7

Membru autentic

From: Bucuresti, Pantelimon

eu am o alta intrebare: care e treaba cu dovada de la anaf ca nu s-a recuperat taxa?
intreb pt ca eu am o masina la vanzare, si vreau sa stiu daca trebuie sa mai scot eu ceva

--------------------
Dacia / Smart Logan VAN / ForTwo 2009
+
espacern
post 19 Jan 2013, 19:06
Post #8

ART-ist

Mergi la ANAF cu CIV si se depune o cerere de eliberare al documentului care atesta situatia respectiva:taxa platita/taxa recuperata/taxa neplatita....dupa caz.
Esta de folos cumparatorului pentru inmatriculare...pe langa alte acte.

@+

--------------------
. . . - .
+
Marian66
post 19 Jan 2013, 19:38
Post #9

Membru autentic

dar poate sa o faca si el, nu? e ca autenticitatea de la Rar inteleg, depinde de masina

--------------------
+
espacern
post 19 Jan 2013, 19:55
Post #10

ART-ist

Poate sa o faca oricine are datele masinii.
Daca vinzi este un + actul respectiv...in perioada asta......ca stie cumparatorul exact cum e cu taxa.

@+

--------------------
. . . - .
+
Marian66
post 19 Jan 2013, 20:14
Post #11

Membru autentic

ok, am inteles. eu pregatisem in sensul asta o copie a chitantei.. o sa vad, daca n-o vand zilele astea, o sa scot si actul asta

--------------------
+
bob737
post 19 Jan 2013, 22:14
Post #12

Membru autentic

QUOTE(cielo99 @ 19 Jan 2013, 11:44)
Nu esti bun de plata,
*

sunt bun de plata. mi-am schimbat domiciliul, amenda vine pe adresa veche, trece perioada legala de contestatie, necontestand amenda mi-o insusesc..

QUOTE(argon @ 19 Jan 2013, 11:55)
Nu-ti trebuie neaparat avocat, doar un jurist sa-ti compuna intampinarea daca nu te pricepi, si dureaza vreo 3 luni sa o obtii.
*

multumesc pt sfat; sunt jurist si sper la o rezolvare mai simpla. mi se pare aiurea sa alerg pt asa ceva. caut un shortcut.

QUOTE(klaus @ 19 Jan 2013, 17:53)
Am mai zis prin alta parte:

Desi aici la tine cred ca e ceva mai simplu. Nu poti face tu o vanzare directa cu pustiul 2? faceti c/v (daca nu a fost inregistrat la fisc v/c cu pustiul 1)? Sau nu vrei sa ai probleme ca ai fi neproprietar?

*

Nu pot. Lasand la o parte ca vand teoretic un bun in 2 locuri (discutabil), dupa ce am vandut masina mi-a venit politia acasa interesandu-se de masina. se pare ca noul proprietar a produs ceva activitate infractionala cu masina. sunt declaratiile mele la dosar, copii dupa contract, etc
se pare ca shortcut-ul ar fi ca in baza contractului de v-c sa-mi rezerv numerele de pe masina iar intr-o luna se radiaza automat in acest caz.. sa vedem!

QUOTE(Marian66 @ 19 Jan 2013, 18:56)
eu am o alta intrebare: care e treaba cu dovada de la anaf ca nu s-a recuperat taxa?
intreb pt ca eu am o masina la vanzare, si vreau sa stiu daca trebuie sa mai scot eu ceva
*

dovada trebuie scoasa de noul proprietar si e valabila 14 zile parca. dupa cum bine stii, toate masinile incepand cu 01.01.2013 platesc taxa de poluare. daca taxa s-a platit, noul proprietar nu o va mai plati; daca taxa s-a recuperat in instanta sau masina e inmatriculata inainte de 2007, se poate inmatricula numai daca se plateste taxa de poluare.

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
klaus
post 19 Jan 2013, 22:22
Post #13

步步

QUOTE(bob737 @ 19 Jan 2013, 22:14)
se pare ca shortcut-ul ar fi ca in baza contractului de v-c sa-mi rezerv numerele de pe masina iar intr-o luna se radiaza automat in acest caz.. sa vedem!
*

Interesanta solutie!

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Marian66
post 19 Jan 2013, 23:34
Post #14

Membru autentic

QUOTE(bob737 @ 19 Jan 2013, 23:14)
dovada trebuie scoasa de noul proprietar si e valabila 14 zile parca. dupa cum bine stii, toate masinile incepand cu 01.01.2013 platesc taxa de poluare. daca taxa s-a platit, noul proprietar nu o va mai plati; daca taxa s-a recuperat in instanta sau masina e inmatriculata inainte de 2007, se poate inmatricula numai daca se plateste taxa de poluare.
*

mda, cine o cumpara de la mine are mare bulan: eu am castigat procesul, dar hotararea definitiva la cab s-a pronuntat abia in decembrie 2012, comunicarea inca nu s-a facut, plata nici atat. deci probabil se poate scoate documentul respectiv.

cand am pus masina la vanzare, chiar ma gandeam ce as putea face ca sa ma pun la adapost de situatii de genul asta. la momentul respectiv, ma gandeam sa mai fac un proces-verbal de mana cu cumparatorul, in care sa mentionam tot ce i-am predat (civ, fiscal, etc.), si in care omul sa scrie ca se obliga sa o inmatriculeze in 30 de zile. dupa care, ca sa suflu in iaurt, sa trimit la drpciv copii dupa toate astea (contract, proces verbal si nota de la fiscal), ca sa raman cu raspunsul oficial de la ei..
dar cred ca cea mai buna ramane tot asta cu rezervatul numerelor

--------------------
+
espacern
post 20 Jan 2013, 09:20
Post #15

ART-ist

--------------------
. . . - .
+
b06fcn
post 20 Jan 2013, 20:48
Post #16

DOCTOR

From: Bucuresti/Galati

QUOTE(bob737 @ 19 Jan 2013, 11:16)
cat despre politie, avand in vedere ca talonul este pe adresa mea veche, daca ratez corespondenta si nu depun in termen legal contestatie, sunt bun de plata!
si, ma rog, de ce sa trec eu prin toate astea?!
*

Daca ratezi corespondenta se cheama doar ca ai ratat recipisa prin care esti instiintat ca ai o recomandata. Abia in momentul in care ai ridicat recomandata respectiva, care contine procesul-verbal, se cheama ca ai luat la cunostinta si incepe sa curga termenul de contestatie. Daca nu te prezinti sa ridici respectiva recomandata, eventual iti mai vine o a doua recipisa, dupa care recomandata sa intoarce la politie si ramane acolo, mai ales ca se depaseste termenul de comunicare de o luna de la data intocmirii, cf. OUG 2. Daca, intre timp, politia transmite datele si la fisc, poate sa fie mai problematic. Insa poti face contestatie in termen de 15 zile de la luarea la cunostinta de la fisc.
In cazul tau (ciudat de altfel), ca sa preintampini asemenea situatii, mai ales ca inteleg ca ti-ai schimbat adresa dupa ce ai vandut masina si pot sa mai apara si alte amenzi de radar, cred ca ar fi bine sa depui o adresa la DRPCIV, unde sa specifici faptul ca ai vandut masina la data x si ca ti-ai schimbat si adresa. Macar esti acoperit pentru alte amenzi ulterioare, inclusiv pentru riscul ca si pustiul 2 sa nu faca la fel ca pustiul nr. 1.
Plus ca ma intreb cum faci cu talonul? Ai cerut duplicat? Pe ce motiv si in ce calitate, de vreme ce tu nu mai esti proprietarul masinii in cauza? Din cate tin minte, pe site-ul DRPCIV este un document unde sunt trecuti pasii pentru eliberare de duplicat, unde trebuie sa specifici motivul cererii si sa prezinti si CIV in original. Banuiesc ca CIV in original exista la pustiul nr.2, dar tu nu mai esti, legal, proprietarul masinii, ca sa poti solicita eliberarea unui duplicat. Admitand ca ti-ar elibera un duplicat, pe acesta va aparea o data ulterioara celei la care masina a fost scoasa din evidentele fiscale, cand tu nu mai erai proprietarul masinii.
Cred ca o solutie ar fi ca pustiul 2 sa depuna o adresa la DRPCIV, prin care sa prezinte situatia si solicite transcrierea dreptului de proprietate fara depunerea talonului respectiv, odata ce isi va fi rezolvat problema cu fiscul si va fi depus si restul de documente, avand in vedere faptul ca dreptul de proprietate asupra masinii este consfintit de CIV si nu de talon.

This post has been edited by b06fcn: 20 Jan 2013, 21:04

--------------------
Renault 21 1.9dT, 1989 - B 06 FCN
MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200
Renault 21 Turbo
Renault Megane 1.9 dCi
Opel Corsa 1.3 CDTI
Toyota Avensis 2.0 D4D
Lada 1200
Aro 10.4 4x4
+
Marian66
post 20 Jan 2013, 20:59
Post #17

Membru autentic

daca ratezi corespondenta vreo 3-4 luni, o sa ti-o lipeasca pe usa, moment din care se considera ca ai luat la cunostiinta.

--------------------
+
klaus
post 20 Jan 2013, 21:14
Post #18

步步

Cred ca exista o confuzie.
"Comunicarea prin afisare" nu se face in practica "prin afisare". Vine politistul, baga hartia la cutia postala si incheie un PV ca a afisat-o la sediul cetateanului si gata. Nu e nici o lipire pe usa, o gasesti pur si simplu la cutia postala si te trezesti ca procedura e indeplinita desi tu nu ai semnat nimic.
Eu zic sa nu va culcati pe o ureche la procedura asta "prin afisare" ca ea in fapt arata ca orice scrisoare la posta...

In ce priveste aia cu "politia poate face ceva daca le dai o scrisoare-plangere" eu cred ca are sanse zero. Aia nu o sa faca nimic daca nu-i obliga o hotarare judecatoreasca.
O posibilitate ocolitoare trebuie sa se bazeze pe proceduri (cum e aia cu pastrarea numerelor), nu pe "plangeri".

--------------------
+
b06fcn
post 20 Jan 2013, 21:40
Post #19

DOCTOR

Daca prin "plangeri" te referi la adresele pe care ar putea sa le depuna la DRPCIV, sa stii ca aia nu sunt chiar asa cum crezi. Faptul ca nu rezolva mare lucru e clar, dar macar da dovada de buna credinta si poate primi si un punct de vedere oficial, avand in vedere ca nu exista o procedura clara in cazul omului.
De ce nu ii spui tu ce procedura sa foloseasca, daca ai cunostinta de vreuna?.
Omul a solicitat idei si nu truisme, i s-a raspuns, mai concret sau mai putin concret, dupa caz, ...

--------------------
MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200
Renault 21 Turbo
Renault Megane 1.9 dCi
Opel Corsa 1.3 CDTI
Toyota Avensis 2.0 D4D
Lada 1200
Aro 10.4 4x4
+
klaus
post 20 Jan 2013, 22:52
Post #20

步步

poate mai citesti topicul o data...

--------------------
+
b06fcn
post 20 Jan 2013, 23:09
Post #21

DOCTOR

L-am citit... Tocmai de aia te rugam sa ne impartasesti si noua concret modalitatea de actiune pe baza art 111 CPC, mai ales ca aici este implicat si pustiul nr.2, care va trebui la randul sau sa il dea in judecata pe pustiul nr. 1 si sa solicite instantei recunoasterea propriului sau drept de proprietate asupra respectivei masini...sau sa faca amandoi actiuni in acelasi timp si sa solicite conexarea celor doua cauze, avand obiect comun...

This post has been edited by b06fcn: 20 Jan 2013, 23:10

--------------------
MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200
Renault 21 Turbo
Renault Megane 1.9 dCi
Opel Corsa 1.3 CDTI
Toyota Avensis 2.0 D4D
Lada 1200
Aro 10.4 4x4
+
klaus
post 20 Jan 2013, 23:31
Post #22

步步

Initiatorul nu trebuie sa rezolve problema lui 2, el tebuie sa si-o rezolve pe a lui. Atat.
Dupa care 2 sa se descurce singur cu 1. Il va maturiza experienta.

--------------------
+
Marian66
post 21 Jan 2013, 01:41
Post #23

Membru autentic

klaus, eu toate citatiile pe care le-am primit prin afisare ori mi le-a dat postasul in mana, ori le-am gasit indesate in tocul usii.

--------------------
+
klaus
post 21 Jan 2013, 09:37
Post #24

步步

Am un oarece sentiment ca postasul nu face procedura de afisare. Cel putin nu legal.

--------------------
+
bob737
post 21 Jan 2013, 11:20
Post #25

Membru autentic

Legat de citare e f simplu. Unu' la mana, am avut un proces in care postasul a semnat pentru client (se plictisise sa il tot caute; asta s-a intamplat in provincie), eu am facut recursul (sunt 2 art mari si late in cpc); doi la mana, actualul proprietar cateodata imi ridica corespondenta si mi-o inmaneaza cand isi aduce aminte; adica si semneaza uneori. si trei la mana, chiar postasul uneori pune un vecin sa semneze pt recomandata si o lasa in cutia postala (nu imi explic altfel cum am primit pv pt rovignieta si un radar).
Legat de talon; evident ca am mers la politie, m-am interesat (nu aveam chef de o declaratie falsa data la organ, inclusiv daca talonul fusese ridicat de politie ca urmare a depasirii termenului legal de inmatriculare) iar singura persoana care are dreptul sa scoata un duplicat este proprietarul trecut in talon; solutia data de politie a fost sa se scoata talonul de catre mine. Masina nu se poate inmatricula fara talon.
Legat de obligatia legala de a inmatricula masina in 30 de zile. Alta sanctiune in afara de amenda nu exista si alta solutie pt vanzator nu exista - cel putin din ce am vorbit cu cei de la politie. Ei mi-au sugerat faza cu rezervarea numerelor.

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
claudyyu89
post 21 Jan 2013, 13:40
Post #26

Membru XXL

From: M A R T E

ca sa-ti rezolvi problemele si ca pustiul nr 2 sa-si poata inmatricula masina trebuie sa-l scoateti din acte pe pustiul nr 1 . Mai pe romaneste faceti un contract V-C intre tine si pustiul 2 avand in vedere faptul ca pustiul nr 1 nu apare prin actele masinii biggrin.gif Bineinteles daca vrea pustiul 2 sa inscrie masina si tu sa te scapi de probleme. excl.gif

--------------------
Audi A4 Limuzina 1,6 ; 101 cp.
Nu îmi este rușine că sunt român. Îmi este rușina că ... alții sunt români.
+
b06fcn
post 21 Jan 2013, 14:48
Post #27

DOCTOR

QUOTE(bob737 @ 19 Jan 2013, 06:05)
(...)Mi-am vandut acum 4 luni una dintre masini, a cumparat-o un adolescent si i-am dat toate actele necesare inmatricularii. (...) Pustiul nr.2 a cumparat masina de la pustiul nr.1 fara talon (!!) si evident fara fisa de inmatriculare stampilata de pustiul nr.1. Initial mi-a spus de talon (pe care il voi scoate luni) dar ulterior am aflat ca pustiul nr.1 are datorii la financiar si nu va primi fisa de inmatriculare stampilata.
*

Nu prea mai are cum sa il scoata din acte pe pustiul 1 fara instanta...

This post has been edited by b06fcn: 21 Jan 2013, 14:48

--------------------
MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200
Renault 21 Turbo
Renault Megane 1.9 dCi
Opel Corsa 1.3 CDTI
Toyota Avensis 2.0 D4D
Lada 1200
Aro 10.4 4x4
+
george_scala_2004
post 21 Jan 2013, 14:59
Post #28

Membru autentic

QUOTE(klaus @ 19 Jan 2013, 17:53)
...
Nu cred ca bob737 are nevoie de jurist, cred ca se descurca si singur...
*

nedumerire.gif

--------------------
... ... ...
+
tatabobu
post 21 Jan 2013, 15:02
Post #29

membru

QUOTE(claudyyu89 @ 21 Jan 2013, 13:40)
ca sa-ti rezolvi problemele si ca pustiul nr 2 sa-si poata inmatricula masina  trebuie sa-l scoateti din acte pe pustiul nr 1 . Mai pe romaneste faceti un contract V-C intre tine si pustiul 2 avand in vedere faptul ca pustiul nr  1 nu apare prin actele masinii  biggrin.gif  Bineinteles daca vrea pustiul 2 sa inscrie masina si tu sa te scapi de probleme.  excl.gif
*

Si-n viziunea ta cine si-ar asuma raspunderea pentru contraventiile savarsite de pustiul nr.1? Poate-s si niscaiva infractiuni comise, te-ai gandit la aspectul asta?

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
claudyyu89
post 21 Jan 2013, 15:17
Post #30

Membru XXL

From: M A R T E

QUOTE(tatabobu @ 21 Jan 2013, 15:02)
Si-n viziunea ta cine si-ar asuma raspunderea pentru contraventiile savarsite de pustiul nr.1? Poate-s si niscaiva infractiuni comise, te-ai gandit la aspectul asta?
*

Declaratie la notar cum ca in perioada decembrie - februarie masina a fost instrainata numitului X avand drepturi depline asupra sa masina predandu-se cu cele 2 randuri de chei si acte. excl.gif

--------------------
Audi A4 Limuzina 1,6 ; 101 cp.
Nu îmi este rușine că sunt român. Îmi este rușina că ... alții sunt români.
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 13:31
Forum Renault