parcare in fata blocului, parcare in fata blocului
![]() ![]() ![]() |
parcare in fata blocului, parcare in fata blocului
meserie2006 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 30 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia solenza
solenza disel
2003
- s
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce sa fie de facut, te duci mataluta la ADP sau primarie (depinde cum e la voi acolo) si ceri un loc de parcare. Platesti taxa pe el si gata.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
meserie2006 |
![]()
|
problema e ca la mine in fata sunt toate locurile ocupate cica cu autorizatii (au placute pe trotuar cu nr autorizatie).
|
--------------------
dacia solenza
solenza disel
2003
- s
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
pai intereseaza-te daca mai sunt locuri la ADP (vezi care sunt platite!!!!) si daca nu mai sunt: NASPA!
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
silverone_82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Mergi la primarie si intreaba daca mai sunt locuri , ca de vorbit multi vorbesc.Dupa ce au venit astia sa ridice garajele a venit unul dintre garajisti la taicamiu ca cica sa eliberez locul ca fisu' a platit 3 locuri pe al meu si inca 2.....vrajeala ,carnatul a vrut sa scuteasca drumu' la primarie ,eu aveam locul platit de la inceputul anului(s-a ars)
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
- B-xx-XXX De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(meserie2006 @ 4 Oct 2005, 14:39) ...................... Eu stau de vreo 20 de ani (mai bine zis parintii) in acel bloc si numai decurand am si eu masina si altii care de abia s-au mutat, au luat sub pretextul autorizatiei.... locul. Ce e de facut? pai degeaba stai matale acolo de 20 de ani daca ala de s-a mutat acum cateva luni a luat ultimul loc de parcare e ... burchez (adica are-n plus fata de restul clasei muncitoare) problema cu locurile de parcare de la primarie/adp a mai fost discutat pe acest forum PS: incepand de anul trecut autorizatia de parcare se elibereaza pe o perioada de ... 5 ani, asa ca daca nu mai gasesti nici un loc liber nu prea ai ce face in urmatorul cincinal This post has been edited by tarzy: 4 Oct 2005, 17:14 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tarzy @ 4 Oct 2005, 17:13) PS: incepand de anul trecut autorizatia de parcare se elibereaza pe o perioada de ... 5 ani, asa ca daca nu mai gasesti nici un loc liber nu prea ai ce face in urmatorul cincinal Aici am de facut urmatoarea observatie (aplicabila pentru sectorul 6 din Bucuresti): Autorizatia de parcare se acorda pentru o perioada de 1 an de zile. Pe autorizatie mai scrie ca : "in caz de neplata timp de 5 trimestre consecutive, se reziliaza contractul de inchiriere". In aceste conditii, concluzia este ca nu se acorda autorizatia pe 5 ani de zile, ci pe 2 ani si jumatate. |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu cum e in sectorul 6, dar in 4 este SIGUR pe 5 ani. cu plata anual (pana in 15 ianuarie)
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
gioane |
![]()
|
Big Group: Members Posts: 175 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Culmea cum s-a ivit acest topic, ca tocmai am avut o problema alaltaieri dimineata cu unu.Am venit si eu ca tot omul de la munca tarziu si locuind undeva la strada obisnuiam sa parchez in fata blocului meu, sau pe cealalta parte, in fata blocului de vizavi.Ei bine am parcat-o pe partea opusa pt ca la blocul meu nu era nici un loc liber.Culmea, chiar inainte sa parchez s-a bagat unul cu un matiz in fata mea si mi-a ocupat locul din fata blocului meu. Trebuie sa mentionez ca nici unul din locurile astea nu este platit asa ca nu putem pune asa stapanire pe ele cum vrem. GRESIT ! Cum ma trezesc a doua zi dimineata cu noaptea in cap (o ocazie speciala ca m-am trezit asa devreme) si ma duc la masina, vine un baietas in spatele meu (care habar n-am de unde a aparut) era intr-o vectra jmechera si ma ia sus si tare ca de ce am parcat in locul lui. Ca "era in fata blocului lui" si sa ma misc mai repede.Omul probabil o fi avut probleme in familie, nevasta-sa nu i-o fi facut pe plac, sau cine stie ce si el vine la mine sa-si verse nervii.Acum eu ce sa fac, ma uit in jur, ca poate am parcat si scria undeva ca e al lui si bineinteles s-a prins ca-l iau la misto si plec ca tot omul la treaba lui.M-am gandit totusi ca suntem vecini si ca ii vad vectra in fiecare seara cum o lasa cu pozitiile aprinse toata noaptea saracuta si din respect am zis ca nu ma mai bag pe locul lui, ca in rest sunt samanta de scandal si i-as si facut cunostinta imediat cu bata mea de baseball din usa. Voi ce ziceti de astia care pun stapanire pe locuri asa abuziv? PS: Seara urmatoare a parcat in locul lui unu cu un microbuz de genu "BUCURESTI- CONSTANTA" si baiatu statea de zor cu vectra langa microbuz, asteptandu-i soferul.Ha ha, ala a stat toata noaptea acolo, oare m-o fi urmarit si pe mine tot asa?
|
--------------------
Dacia 1310
'73
1973 toamna
- B 01 BIG
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
hahaha, asa se intampla la fiecare bloc, la fiecare locusor unde poate o masina sa fie parcata...a devenit o cutuma
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
dras |
![]()
|
![]() Driver Group: Members Posts: 163 Joined: 21 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Din cite stiu, parcatul pe trotuar e free. Asta daca nu e o pancarta cu Parcare DPT pe acolo.
Parcarile ADP, pe linga semnalizarea cu pancarta, trebuiesc marcate cu vopsea si numerotate locurile de parcare. Asa ca daca isi pune unul tablita cu autorizatia e fix nul atita timp cit nu are o copie dupa autorizatie. Faza naspa e ca te iei cu ei in gura si a doua zi gasesti un bolovan in parbriz si "glume" scrise cu caramida pe tabla, ca deh traim in Bucale. |
--------------------
Honda
Accord Executive
2007 / 2.0 A/T 155CP
- B-74-***
|
|
meserie2006 |
![]()
|
mai e si faza in care si pun un pic de beton- nu neaparat in locurile special amenajate -parcari, sau fac alte chestii si ... hop asta - locul meu ca eu mi l-am facut, "du te in alta parte ca sa nu ne suparam"
|
--------------------
dacia solenza
solenza disel
2003
- s
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Vedeti cu mentalitatea de "era sa scot bata de baseball la e sa-i arat eu ce si cum" ca zilele trecute am vazut cum unul care a gandit tot asa a vazut doar tocul de la un pistol la subratul celui pe care se gandea sa-l impresioneze si deodata nu mai stia ce sa faca cu instrumentul de lemn, unde sa si-l bage (si nu era deloc subtire, ma indoiesc ca i-ar fi placut).
Parcarea "la ocazie" pe trotuar e free doar daca ramane minim 1.5m de trecere pentru pietoni...si ma indoiesc ca in jurul blocurilor se poate respecta regula asta This post has been edited by GunX: 5 Oct 2005, 10:26 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(GunX @ 5 Oct 2005, 10:25) Parcarea "la ocazie" pe trotuar e free doar daca ramane minim 1.5m de trecere pentru pietoni... Regula din regulament?!? |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Uite-o aici. E facuta un pic mai tricky, astfel incat sa dea voie sa te amendeze oricum, daca vrea muschiul organului :
QUOTE Art. 177. - (1) Se interzice oprirea sau stationarea pe trotuare. Autoritatea competenta poate permite oprirea sau stationarea, partial sau total, a unui vehicul pe trotuar, cu respectarea marcajului, iar in lipsa acestuia, numai daca ramâne liber cel putin un culoar de minimum 1,5 m latime inspre marginea opusa partii carosabile, pentru circulatia pietonilor. This post has been edited by GunX: 5 Oct 2005, 12:47 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
tarzy |
![]()
|
stiu eu cateva locuri in bucuresti unde nu mai ramane nici 2 cm de trotuar, da .... vorbesc de parcari amenajate, cu taxe si tot dichisul, juma de masina pe trotuar si ce ramane pe sosea. bineinteles ca pietonii nu au decat sa mearga fix pe mijlocul soselei
This post has been edited by tarzy: 5 Oct 2005, 13:01 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu am fost intampinat de "comitetul de primire" din blocul in care m-am mutat cu "Ai masina?" "Da" - zic eu. "Vezi ca aici e problema cu parcarile. Gaseste si tu un loc in alta parte, ca sunt unii dintre noi care au doua masini si nu mai avem unde parca."
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
GunX |
![]()
|
Raspuns : aoleu, ce pacat pentru dansii, eu am trei.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mah eu am doua locuri platite la ADP sector 5, amenajate (betonate), exista placa mare albastra scrisa de ADP, am pus si eu placute cu numerele masinilor dar tot mai gasesc cate un berbec chior din cand in cand pe unul din locuri. Acum spuneti voi daca nu sunt eu indreptatit sa-i iau neamurile la p..a pana le iese pe nas. Si ce ma enerveaza cel mai tare e ca niciodata n-am gasit si eu o masina mai de soi acolo, am gasit numai rapandule de le cadeau tablele de pe ele. Cred ca aia cu masini mai bune sunt mai atenti la locul unde parcheaza ca sa nu se trezeasca cu oaresce belele pe la masina. Si pe bune ca unii chiar ar merita sa le tragi cate un picior in parbriz sau in usa cand parcheaza pe loc platit. Dar cum eu sunt un om aproape civilizat
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(lar @ 6 Oct 2005, 17:34) Eu cred ca de fapt iti este frica. ![]() ![]() This post has been edited by Sony: 7 Oct 2005, 11:12 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GunX |
![]()
|
E foarte amuzant.
Eu cred ca lumea nu realizeaza ca dintr-un motiv ca razbunarea (cel putin copilaresc, daca nu chiar prostesc, vorba proverbului) si pentru a produce o paguba relativ mica (cat costa o vulcanizare, o revopsire partiala etc) isi risca integritatea fizica si santatea daca este prins (bunuri mult mai de pret, zic eu) sau chiar viata pe o perioada de X ani (distrugerea de bunuri dovedita cu martori intra la penal). Cu alte cuvinte risti de un infinit de ori mai mult decat castigi. Iar asta, atat in termeni de poker cat si de viata de zi cu zi, este o mare tampenie, dupa parerea mea. |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E hai ca sansa este super mica saud estul de mica ca sa fi prins cand faci o tampenie din asta!!!Si sunt si putini care o fac!!!
De aceea e bine cand lasi bilet sa punctezi numarul de masina ca sa vada omu' ca l-ai retinut si in caz ca se trezeste ala sa faca vreo tampenie sa se gandeasca de doua ori ca nu este sub protectia anonimatului! ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
B31AYZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 647 Joined: 1 April 04 ![]() |
QUOTE(gioane @ 4 Oct 2005, 20:51) Culmea cum s-a ivit acest topic, ca tocmai am avut o problema alaltaieri dimineata cu unu.Am venit si eu ca tot omul de la munca tarziu si locuind undeva la strada obisnuiam sa parchez in fata blocului meu, sau pe cealalta parte, in fata blocului de vizavi.Ei bine am parcat-o pe partea opusa pt ca la blocul meu nu era nici un loc liber.Culmea, chiar inainte sa parchez s-a bagat unul cu un matiz in fata mea si mi-a ocupat locul din fata blocului meu. Trebuie sa mentionez ca nici unul din locurile astea nu este platit asa ca nu putem pune asa stapanire pe ele cum vrem. GRESIT ! Cum ma trezesc a doua zi dimineata cu noaptea in cap (o ocazie speciala ca m-am trezit asa devreme) si ma duc la masina, vine un baietas in spatele meu (care habar n-am de unde a aparut) era intr-o vectra jmechera si ma ia sus si tare ca de ce am parcat in locul lui. Ca "era in fata blocului lui" si sa ma misc mai repede.Omul probabil o fi avut probleme in familie, nevasta-sa nu i-o fi facut pe plac, sau cine stie ce si el vine la mine sa-si verse nervii.Acum eu ce sa fac, ma uit in jur, ca poate am parcat si scria undeva ca e al lui si bineinteles s-a prins ca-l iau la misto si plec ca tot omul la treaba lui.M-am gandit totusi ca suntem vecini si ca ii vad vectra in fiecare seara cum o lasa cu pozitiile aprinse toata noaptea saracuta si din respect am zis ca nu ma mai bag pe locul lui, ca in rest sunt samanta de scandal si i-as si facut cunostinta imediat cu bata mea de baseball din usa. Voi ce ziceti de astia care pun stapanire pe locuri asa abuziv? PS: Seara urmatoare a parcat in locul lui unu cu un microbuz de genu "BUCURESTI- CONSTANTA" si baiatu statea de zor cu vectra langa microbuz, asteptandu-i soferul.Ha ha, ala a stat toata noaptea acolo, oare m-o fi urmarit si pe mine tot asa? Salut , Eu am loc de parcare platit la ADP si placuta de atentionare .Nu a avut nici un efect .Au fost destui nesimtiti care au parcat pe locul meu si au facut si scandal cand i-am rugat sa elibereze locul ca sa parchez eu . De 2 ori am chemat si politia , fara efect . Singura masura a fost sa-mi pun T si gata .Acum nu mai am probleme . Chiar daca nu e perfect legal e practic .Nimeni nu ia masuri fata de cei care parcheaza pe locurile platite . Cei care au dubii ca locul este neplatit , sa ia numarul scris de autorizatie si sa verifice la ADP. Cei mai multi dau dovada de nesimtire si vorbesc fara rost cu tupeu . Astfel de oameni trebuie amendati si masinile ridicate .Eu cand ma duc la cineva in vizita nu parchez in parcare cand vad locuri libere si marcate .Parchez pe strada fara scandal . Eu inteleg ca ,locurile de parcare sunt limitate dar , macar sa-si ceara scuze cand parcheaza pe loc platit . Nu el da banii si alearga pe la ADP . |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Sony @ 7 Oct 2005, 11:11) Eu cred ca de fapt iti este frica. ![]() ![]() Da si nu. Pe mine m-a blocat unul cu un Matiz si nu am mai putut iesi cu masina. In momentul ala ii poceam mutra daca il gaseam. Dar crede-ma ca dupa ce m-am calmat si i-am pus un bilet in parbriz in care ii bateam obrazul pe un ton ferm dar civilizat (fara sa-i zic nimic de mama-sa si cerandu-i sa se puna in locul meu) nu m-a mai blocat niciodata. Si uite ca a trecut o luna si jumatate de atunci si ii vad masina in fiecare zi. Daca ii poceam masina ce rezolvam ? Dintr-un orgoliu prostesc ajungeam amandoi cu masinile prin service si ne pazeam noaptea unul pe altul. Asa treaba s-a rezolvat mai simplu si mai elegant pentru amandoi. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sony @ 7 Oct 2005, 12:11) Eu cred ca de fapt iti este frica. ![]() ![]() Da Sony, mor de frica, sunt curajos ca un iepure ! ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lar @ 6 Oct 2005, 16:34) Mah eu am doua locuri platite la ADP sector 5, amenajate (betonate), exista placa mare albastra scrisa de ADP, am pus si eu placute cu numerele masinilor dar tot mai gasesc cate un berbec chior din cand in cand pe unul din locuri. Placutele cu numerele de la masina le ai de la ADP sau le-ai facut pe undeva? Ma intereseaza sa imi fac si eu placute cu numerele de la masina sa le pun in parcare si vreau sa stiu unde se pot face, daca se pot face pe undeva. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Alex04 |
![]()
|
![]() zzzzzzzzz... Group: Members Posts: 122 Joined: 4 January 05 From: Tineretului, Bucuresti ![]() |
Aveti idee care este legea care reglementeaza locurile de parcare obtinute de la ADP??
M-am certat cu unu azi, care a parcat pe locul meu si tot el era tare in gura si-mi cerea sa vada autorizatia. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
Confort Privilege Clima - Gri Boreal |
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca hotararile consiliului local din fiecare sector reglementeaza treaba cu parcarile
iar astea se pot gasi pe site-urile respectivelor primarii |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Alex04 @ 18 Oct 2005, 19:57) ... M-am certat cu unu azi, care a parcat pe locul meu si tot el era tare in gura si-mi cerea sa vada autorizatia. Scuza-ma, dar trebuia sa i-o arati. Nu stiu cum e marcat locul tau, dar oricine poate sa traga niste linii cu vopsea si sa scrie "Rezervat B-xx-???", dupa care sa spuna sus si tare "Ba, eu am platit pentru locul asta!" Cam asa am patit si eu, fiind "in vizita", si nevazand bine decat niste dungi de vopsea, am parcat (pe drum, inca) masina pentru ca nu era decat o treaba de jumate de ora. La un moment dat m-am trezit cu o masina parcata milimetric in bara mea din fata. Ma rog, am dat inapoi, ca aveam unde si am plecat. Ulterior mi-a zis cineva ca "acolo e locu' lu' domnu' <Cutare>, sa nu mai parchezi!" la care replica mea a fost "plateste locul?" "Nu". "Pai atunci e loc public" |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am patit-o si eu, dar a fost o experienta placuta. Am parcat pe locul cuiva, dar nu mi-am dat seama, nu era marcat (era si seara...). Omul nu m-a blocat, dar m-a vazut cand plecam, venea de la cumparaturi. M-a intrebat daca locuiesc sau sunt in vizita (eram in vizita), eu l-am intrebat de ce, el mi-a zis ca-i locul lui, cu autorizatie, eu mi-am cerut scuze, el a zis ca nu-i nimic, ne-am salutat si am plecat.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:41 |