Blocare masina, cu alte masini
![]() ![]() ![]() |
Blocare masina, cu alte masini
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
A blocat accesul in garaj jegosului ala de scandalagiu. Un cretin, politia e de toata jena. Trebuia sa salte toate masinile de acolo daca era parcare ilegala.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
iesi dupa ureche si ii dai rca-ul
![]() This post has been edited by sorin1983: 29 May 2014, 09:14 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Optional a fost tot timpul
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
am fost și e blocat la fel când aveam opelul, nu am blocat accesul nimănui, numai că se credea unul stăpânul străzii...Am iesit usor cu spatele că acolo era cârligul, in față aveam troliu și nu vroiam să-l supun la teste...De ce să stau dupa poliție 30 min până vin iar apoi să căutam proprietarii care au blocat mașina , iar dacă in sector nu există serviciu pt ridicări auto , acolo o să rămâi...Am pierdut doar 10 min că a trebuit să las rca de la carpatica la accidente ușoare... Genial era opelul, în cazul de sus dadeam cu spatele fără să gândesc, numai că aici jeepul a blocat accesul..
This post has been edited by M i h a i: 29 May 2014, 09:43 |
--------------------
------
------
------
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai si 2cm te cam un pic chinui si iesi, dar daca e lipita , doar prin impingere
![]() Deci , legal cum iesi intr-o situatie de genul? sa zicem ca nu ai parcat in fata portii.... This post has been edited by UXE: 29 May 2014, 11:21 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
suni la 112. daca stii ca nu ai facut nimic aiurea. Adica nu ai parcat in poarta unuia.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Prin Paris asa se parcheaza de obicei...bara la bara!
Se iese/intra cu grija....vezi video pe net! @+ This post has been edited by espacern: 29 May 2014, 15:29 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Numai ca in Paris nu se trage frana de mana si nici nu se lasa masina in viteza.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Da acolo lasa cheia in contact.....ca e Franta!
http://youtu.be/n51OdFlOi1o http://youtu.be/b8B6mn9EzHs @+ This post has been edited by espacern: 29 May 2014, 15:38 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Nu numai in Paris se lasa masina nebagata in viteza si fara frana de mana trasa.
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
UXE |
![]()
|
Asa e , mai e o strada prin militari..
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
Am auzit ca si prin ferentari tot asa e
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.226 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
In primul videoclip, Citroenul avea toata partea stanga varza, auzisem ca treaba asta cu masinile ciobite e mai mult prezenta in Italia.
Iar in al doilea, s-a chinuit cucoana sa faca 10 manevre inainte-napoi da n-ar fi lasat mobilul desi n-avea servo, daca pisi nu vorbeste la volan nu e soferita. |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
vorbiti cu colegu mihai_gtx
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
^^
![]() Dupa 5 ore de claxonat, sunat la interfoane, agatat spoilere si praguri incercad un ocol mai offroad a masinii vecinului am hotarat sa il salvez tovarasu meu ce cazuse victima unui blocangiu cu polo. Mai intai ne uitam sa vedem daca are frana de mana trasa. Fiind trasa si bagata in viteza am venit cu jeepu, am legat sufa la carlig si nu am apucat sa o leg de vw ca vecinu care in tot timpul asta ne urmarise de la balcon cum ne chinuiam era deja coborat in slapi si maieu si ne livra un scurt discurs despre cum parcase el acolo de cand era ceausescu la puberate deci sa nu isi mai permita tovarasu meu sa ii ia locul de parcare. Dupa care a mutat masina. This post has been edited by 4x4: 29 May 2014, 23:11 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
mai....la mine frana de mana se cupleaza automat cand opresc motorul, ba mai mult ma si atentioneaza ca trebuie cuplata numaidecat daca o decuplez eu.
iar de bagat in viteza - pe mine unu asa m-a invatat la scoala de soferi. dar, cand parchez las loc si aluia din fata si aluia din spate sa iasa cat de cat lejer. Sunt in bloc vecini / vecine care mai sterg masinile, nu cred ca din rea vointa. mi-am gasit o singura data coltul masinii sters usor in parcare, si stiu si care masina l-a sters, dar pana la urma asta e, nu cred ca a fost rea vointa. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Poate nu rea voință, dar lipsă de respect cu siguranță. Putea să lase un bilet cu scuzele de rigoare, sau, dacă e vecin/ă, putea să le prezinte personal.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
La Mondeo (automat) nu pot să scot cheia din contact dacă selectorul nu-i în P. Iar dacă am scos cheia din contact, nu mai pot să-l trag din P.
![]() Mă rog, cică s-ar putea, se scoate un plastic de pe sub consola centrală și se caută o pîrghie, de care tragi ca să deblochezi schimbătorul. Dar e prea complicat ca s-o faci în mod obișnuit. E doar o procedură de urgență pentru cazul în care ai vreo defecțiune la sistemul de blocare. This post has been edited by VladSoare: 30 May 2014, 15:41 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Acum vreo 4 ani un vecin de etnie dubioasa a plecat la munca (cica) in strainatate si si-a abandonat un parci de 1310 break in fata casei, fix sub singurul petic de umbra din zona, in dreptul intrarii in curtea. Toate bune si frumoase, nu ma deranja prea tare, omul isi gasise loc de parcare, asta e, era la strada. Dupa cateva luni aveam de primit o gramada de invitati la acasa, fiecare cu masina din dotare... ca la nunta.
Am tot intrebat prin cartier care e treaba cu masina, sa vina sa o mute macar o zi... nimeni n-a zis nimic. M-am enervat, i-am deschis masina cu o sarma, i-am mutat-o 10m mai in fata intr-o parcare in timp ce vecinii urlau la mine ca vreau sa fur bunatate de masina. Aparent s-a mai suparat un vecin ca e masina intr-un loc bun de parcare si a procedat si el la fel. Si tot asa pana cand a venit proprietarul in tara, si-a cautat masina si a gasit-o la vreo 500m departare in parcarea garii. Daca mai statea mult o gasea in alt judet... Varianta mai simpla e sa suni un prieten cu 4x4 si sufa cinetica si ai rezolvat problema. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Puteai s-o patesti rau pentru intrare in masina omului.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Prima oara terbuie vazut daca are impozitul platit, e foarte posibil sa nu aiba platit in cazuri de genul, si chemat primaria sa o ridice, ca masina parasita.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Am sunat la primarie la vremea respectiva si mi s-a spus ca va veni o masina sa rezolve problema pentru ca rabla fusese somata sa se mute de mai mult timp.
Puteam sa o patesc si chiar am facut operatiunea ziua in amiaza mare. Vecinii s-au cam agitat la inceput si urlau la mine sa nu fur masina (deh, eram si imbracat mai dubios in combinezon murdar ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
UXE |
![]()
|
Ete fleosc... asta poate sa dureze si cateva zile.. si cine iti spune tie daca a platit sau nu? Ca asa pot sa ma duc si eu sa le dau o lista cu toate masinile de pe strada si sa le zic : "Ia vedeti care a platit impozitul, care nu sa i se ridice masina. Ceaules".
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(UXE @ 29 May 2014, 16:43) strada cupolei ma exact ![]() This post has been edited by STALEX2004: 31 Jul 2014, 10:29 |
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Problema are o rezolvare simpla: daca aia-s nesimtiti si-ti blocheaza masina in parcare, data viitoare n-o mai baga in parcare. O lasi jumate bagata, jumate pe carosabil. Sau iti blochezi locul gol de parcare.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
UXE |
![]()
|
Adica pui T-eu
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Locul meu de parcare nu mi-l ocupa, dar mi-l blocheaza...daca as lasa-o mai inafara risti sa o gasesti lovita de masinile care sunt pe liber.Pe ei nu ii intereseaza daca masinile se lovesc bara in bara, drept urmare nu ii intereseza nici daca masina e mai inafara si o lvesc.Plus de asta nici nu ai cu cine sa vorbesti pt ca sunt numai "jmecheri" :|
|
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
|
UXE |
![]()
|
Pui 2 tevi in fata parcarii..
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
din cate stiu nu mai ai voie sa montezi T-uri pe locul de parcare.gresesc?
|
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 13:08 |