Despre mirosuri, caldura si aer conditionat, detalii despre calatoriile cu maxitaxi
![]() ![]() ![]() |
Despre mirosuri, caldura si aer conditionat, detalii despre calatoriile cu maxitaxi
SiloS |
![]()
|
||
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Se vede ca nu prea folosesti transportul in comun...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Faina povestirea, asteptam continuarea, păcat de nervii autorului!
![]() Unul dintre motivele pentru care sunt un fan al autoturismului propriu indiferent cate apeluri ecologiste la folosirea transportului in comun as auzi! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(SiloS @ 6 Jun 2014, 16:07) Problema pentru care deschid acest topic este conflictul intre generatii, intre educatii, intre mentalitati, intre cei care cred ca un geam deschis inseamna pneumonie/spondiloza cervicala/viroza respiratorie/cefalee/spondilite anchilozante si ca merita sa te feresti de orice forma de aerisire cu pretul de a crea un miros nu prea placut de transpiratie. In general batranii sunt cei care se feresc de geamuri deschise si de a/c, desi, sincer sa fiu, nu am vazut nici un mos si nici o baba care sa moara de curent. Tu, fiind mai tanar, ar trebui sa ai mintea mai flexibila, nu sa astepti la hodorogi sa se adapteze; chestia cu_curentu' e si nu e: de cate ori am mers cu doua geamuri deschise la masina (vara, canicula), m-a lovit o raceala nasoala (cu tot tacamu': muci, temperatura, etc.). Depinde de fiecare. De curent n-a murit nimeni, dar de duhoare nici atat. Data viitoare ia si tu un mijloc de transport mai "civilizat'. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.070 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ursul nu mai merge?
De ce n-ai plecat cu trenul? E putin mai scump, dar si putin mai civilizat. |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In microbuz te controleaza de deodorant la urczre. Cum te-au lasat sa urci? In copilariile vostre, cind se incalzea o singura camera in care dormeau bunici/parinti/copii, cum era? Nu sucomba nimeni? Nu se basea nimeni? In orice caz, solutia e gazarea bosorogilor, sa se invete minte sa ne aminteasca de unde venim. Azi traim in epoca rexonanutelasalagreu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuia sa manance niste fasole sa mearga ala cu usile si geamurile deschise
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
nasulet in nasulet, nasulet in curulet, curulet in gemulet : ghici, ce e ?
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
O gramada de romani sunt certati cu igiena. Am cativa medici in familie si am auzit multe povesti despre unii pacienti care chiar daca stiu ca vin la un consult medical nu se spala.
Cel mai mult m-a distrat (apoi m-a pus serios pe ganduri) povestea despre saloanele sectiei de ginecologie: salon pentru cele care se spala si salon pentru cele care nu se spala. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Alea nici nu trebuie insemnate, le deosebesti dupa mirosul de peste.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
vaaai, ar fi prea tare sa fie asa
![]() si daca esti jegoasa si bagi shpaga, te baga intr-unu' din ala cu spalate? ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
De maxitaxi m-am ferit toata viata mea ca de dracu'. Fix ca sa n-am parte de povesti ca aia de mai sus.
Prin tren, in vremurile de glorie, mai ieseai pe culoar si fumai o tigare, tot pachetul in functie de noroc. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 6 Jun 2014, 17:43) vaaai, ar fi prea tare sa fie asa ![]() si daca esti jegoasa si bagi shpaga, te baga intr-unu' din ala cu spalate? ![]() E adevarul. Alea spalate se plangeau de alea nespalate, asa ca le-au segregat. @bucatzel: n-am mers in viata mea cu maxi-taxi, am folosit chefereu' la greu, si cand nu s-a mai putut am mers o vreme cu autocaru'. Da' era mult mai misto pe tren... |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Spor de toxicitate pentru cei din triaj?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Romanu e frate cu codrul nu cu sapunul.
![]() ![]() Personal in top as pune grecii si mache din Romania. ![]() This post has been edited by bion: 6 Jun 2014, 18:31 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Asa se fac anticorpii
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
chiar ca ... evitarea săpunurilor antibacteriene
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(SiloS @ 6 Jun 2014, 16:07) Revenind la situatia de fata ce se intampla si acum, in timp ce imi eliberez tensiunea scriind ceea ce voi cititi, ... S-a terminat, ai ajuns cu bine ? ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Buna ziua, dle tinerel parintii tai ce varsta au, dupa cum citesc ar avea 30 de ani, daca cei de 60 sunt numiti bosorogi. Despre utilizarea sapunului macar cel clasic numai de bine, mai ale cand se fioloseste deodorant care tine 48 ore , deci nu se foloseste articolul sapun 48 de ore, iar daca-l mai foloseste odata ajunge saptamana nespalata. In rest numai de bine.
O intrebare care diuntre dumneavoastra timp de cel putin 10 ani nu a fost oprit in trafic si nu a fost sanctionat contraventional? In rest drum bun si luminat va doresc la cei de fata si cunoscutilor\necunoscutilor pe care ii intalnesc in trafic. |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E Crintea, care-i problema?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
N-am inteles care e legatura intre contraventii si mirosuri pestilentiale!
Anyhow, ceva feedback de la autor, a ajuns la destinatie sau mai calatoreste si acum, intr-un "Olandez Zburator" al microbuzelor?? |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Am ajuns cu bine, desi as putea sa completez relatarea de mai sus cu descrierea modului in care m-am dat jos din maxi taxi.
- am sesizat de la plecare ca lumea se ingramadeste sa urce in cascarabeta, una dintre femei chiar tinandu-se cu mana de clanta in timp ce masina facea manevrele necesare parcarii corecte!!! - pentru a capata sens cearta de la coborare, trebuie sa spun ca sunt 2 statii pentru "debarcare". Apropiindu-se maxi-taxiul de prima statie la care voiam si eu sa cobor, observ ca nu am cum sa imi croiesc drum spre usa, pentru ca e aglomerat. Zic "bine, stau pe scaun si astept sa se dea jos cei din fata, apoi voi cobori si eu". Masina se opreste, lumea coboara, din spatele meu un batran se grabea se usa si intreba "Aici e Autogara?"( autogara fiind cea de a doua statie ). Ii raspund ca nu, ca mai are de mers si sa ma lase sa trec pentru ca vreau sa cobor. Imi raspunde "Bine" si se baga in fata mea, doar ca sa stea langa usa. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pai si ai coborat la prima, la a doua sau esti inca in microbuz?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu inteleg cum poti sa ai BMW si sa mergi cu microbuzul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:49 |