Ceas apa defect ?, Nu indica corect
![]() ![]() ![]() |
Ceas apa defect ?, Nu indica corect
SHADYYY1111 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 September 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supermova
2002
- ct6zdf
|
|||
clalexxxx |
![]()
|
![]() Happy and cofee Group: Members Posts: 261 Joined: 27 September 07 From: Craiova ![]() |
salut, mai spuneau colegii ceva de firul de masa preintr-un post, poate Maskatu sau cei mai cu experienta iti vor raspunde. Daca nu dai o fuga pe la service pui si tu o intrebare, cine stie poate iti spun ceva.
http://www.daciaclub.ro/indicator-temperat...rt-t196603.html http://www.daciaclub.ro/indicator-temperat...za-t154566.html This post has been edited by clalexxxx: 16 Dec 2015, 19:27 |
--------------------
Dacia
Logan
oct 2007,1.4L Laureate
- DJ-AKP
|
|
SHADYYY1111 |
![]()
|
Azi am desfacut bordul , am scos cele trei mufe de la ceasuri carora le am aplicat spray de contact . Dupa care au fost introduse la loc , dau cheie si astept . Dupa 10 minute acul ajunsese in zona hasurata . a stat acolo un timp
dupa care a inceput sa coboare din acea zona putin mai jos (s-a deschis supapa). Acum vreau sa stiu cum lucreaza ventilatorul ,eventual pragul de declansare. ![]() This post has been edited by SHADYYY1111: 17 Dec 2015, 18:54 |
--------------------
Dacia
Supermova
2002
- ct6zdf
|
|
SHADYYY1111 |
![]()
|
Pentru a nu fi acuzat de ceva , vin si cu dovada.
Ps . Eu am aceasta masina de 3 ani , fiind o ,,Europa,, am avut putina oftica in privinta ceasurilor de bord. Am facut rost de alte ceasuri care aveau turometru si indicator pt apa . Am studiat schemele electrice si am constatat ca de la motor se pleca cu echparea electrica completa . Doar pana la cutia de sigurante iar de aici la ceasuri lipsea cablajul.Cu putina perseverenta am reusit ..un mic tuning. Acum studiez si ,,agatarea,, unui AC . Va multumesc pt ajutor . ![]() Attached thumbnail(s) DSCF0531.jpg ( Size: 48.69k ) Number of downloads: 45 DSCF0532.jpg ( Size: 53.58k ) Number of downloads: 50 |
--------------------
Dacia
Supermova
2002
- ct6zdf
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:27 |