Ce muzica mai ascultam ?, recomandarile voastre
![]() ![]() ![]() |
Ce muzica mai ascultam ?, recomandarile voastre
Dorubarg |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|||
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cam orice imi suna bine. in afara de manele
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Evanescence
Savage Garden Analia Selis Vama Veche |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
E voie cu flame-uri ???
Zici ca nu e la radio, la tv, MTV, Atomic si VH1 ? GUTA, ADRIAN SI VALI!!!! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu prea ascult ce e pe la televizor sau radio pentru ca imi da varumiu cate 8 cd-uri cu mp3-uri la cateva luni de nici nu am timp sa le ascult. Majoritatea sunt house, dar ascultabile, mai sunt romanesti, straine, cam tot ce e nou. Am si megamix-uri din alea la 70 de min fiecare. Oricum imi place ca muzica care o am nu se gaseste pe piata, cel putin nu variantele care le am eu. Megamixurile nici atat ca sunt facute in discoteca.
Ca post de radio imi place europa fm, il ascult cu mare placere mai ales cand da muzica din anii '80, mai veche oricum. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
A Metal Tribute To ABBA
Agathodaimon Aina (rules) Anathema Apocalyptica Blackmore' Night Cradle of filth Crematory Diabolical Masquerade Dimmu Borgir DJ Dado Draconian Ecstatic Fear Epica Fear Factory (rules) Haggard (rules) Hard Trance house & trance Lacrimosa Lake of Tears Lumsk - �smund Fr‘gdegjevar Machine Head More Abba Gold Nightwish On Thorns I Lay Pettalom Rahmaninov Rammstein Sade Samael Sirenia sopor aeternus Teatre of Tragedy The Project Hate Therion Trans-Siberian Orchestra - Beethoven's Last Night (rules) Tristania (rules) U 96 (rules) WithinTemptation Xandria Yearning na....iti ajunge ? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
driverx, lipseste Antimatter de-acolo de la tine...
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Drivere, ia dezvolta tu un pic faza cu "A metal tribute to ABBA" ! Suna convingator.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
E o colectie de melodii (metal) de la diverse trupe, toate fiind remakeuri (reusite sau deloc reusite) ale unor melodii de la ABBA.
Leitar edit: Ce (zic eu) ca ar merita: At Vance - Money, Money, Money Custard - Super Trouper Nation - Waterloo Sinergy - Gimme! Gimme! Gimme! (desi suna cam naspa, eu zic ca a pastrat cel mai bine spiritul ABBA, desi sound-ul e chiar greu si tipa canta de parca ar avea o banana in loc de microfon) Therion - Summer Night CIty (e altceva, dar e fain) This post has been edited by driverx: 30 Nov 2005, 13:44 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
in primul rand, ascult mult mai multa muzica @work decat acasa. asta si datorita faptului ca aici sunt pironit 8-10 ore la calculator.
playlist-ul meu contine (favoritele marcate cu bold): ac/dc aerosmith anathema bon jovi cargo the cranberries the doors green day (punk's not dead ![]() guano apes guns'n'roses haggard h-blockx heroes del silencio HIM iris iron maiden janis joplin luna amara mago de oz marilyn manson METALLICA MOONSPELL NIGHTWISH nirvana the offspring omul cu sobolani ozzy parazitii queen REM radiohead RAMMSTEIN RHCP scorpions Sepultura stratovarius tarja turunen therion tiamat vama veche vintersorg zdob &zdub si daca autorul spunea de melodii inedite/ciudate, am eu una in playlist: Sepultura feat. Luciano Pavarotti - "Roots" ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
driverx |
![]()
|
Si pentru cei care nu s-au nascut ieri, pentru cei care le place ABBA cu adevarat (dar sa fi ascultat ABBA, nu doar cele usoare de la VH1) o intrebare:
Care melodie va atinge cel mai mult? Deci NU care e cea mai tare and bullshit, ca nu au muschi melodiile. Personal consider The Winner Takes It All, The Day Before You Came printre cele mai rafinate melodii ale lor. Si Summer Night City e foarte buna. QUOTE(bertro @ 30 Nov 2005, 13:51) si daca autorul spunea de melodii inedite/ciudate, am eu una in playlist: Sepultura feat. Luciano Pavarotti - "Roots" ![]() E tare aia. Daca Pavarotti chiar ar canta cu ei, ar iesi ceva fain. ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
@ Marty:
QUOTE(tatabobu @ 30 Nov 2005, 12:10) "A metal tribute to ABBA" 01 - Therion - Summer Night City 02 - Metalium - Thank You For The Music 03 - Sinergy - Gimme! Gimme Gimme! (A Man After Midnight) 04 - At Vance - Money 05 - Morgana Lefay - Voulez 06 - Paradox - S.O.S. 07 - Rough Silk - Take A Chance On Me 08 - Spiral Tower - Chiquitita 09 - Sargant Fury - Eagle 10 - Flowing Tears - One Of Us 11 - Nation - Waterloo 12 - Custard - Super Trouper 13 - Tad Morose - Knowing Me, Knowing You 14 - Glow - Dancing Queen |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Blink 182. punk-eri
Si putine cover-uri punk. This post has been edited by Mache: 30 Nov 2005, 14:01 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Norah Jones si similar: Eliane Elias, Lhasa (beton!), Madeleine Peyroux, Marcus Miller, Molly Johnson, Peter Cincotti, Katie Melua.
Altele: Tori Amos, Jewel, Damien Rice, Daniel Powter, David Gray, Eskobar, Jack Johnson, Moby. Spaniole: Cafe Quijano, Estopa, Amaral, Oreja de Van Gogh, Juanes etc. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
dexter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 30 Nov 2005, 14:52) Si pentru cei care nu s-au nascut ieri, pentru cei care le place ABBA cu adevarat (dar sa fi ascultat ABBA, nu doar cele usoare de la VH1) o intrebare: Care melodie va atinge cel mai mult? Deci NU care e cea mai tare and bullshit, ca nu au muschi melodiile. Personal consider The Winner Takes It All, The Day Before You Came printre cele mai rafinate melodii ale lor. Si Summer Night City e foarte buna. E tare aia. Daca Pavarotti chiar ar canta cu ei, ar iesi ceva fain. ![]() Da, si mie-mi place foarte mult The Winner Takes It All. De asemenea si The Visitors e deosebita. Sunt cam multe melodiile ABBA ce-mi plac ca sa le pun aici pe toate. ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2 Tdi
Trend / septembrie 2008
|
|
driverx |
![]()
|
Da...am uitat de The Visitors. SUUPER.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
deja au aparut titluri interesante .
Driverx m-ai facut curios cu Trans-Siberian Orchestra - Beethoven's Last Night si alte cateva . Daca e cineva "in to swing" : Kenny Ball & His Jazzmen - Midnight In Moskow |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Sustin boldirile lui berto, sunt intr-o situatie cam identica cu @Work si cu configuratia din playlist.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
oscar peterson, mai ales cind cinta cu ray brown. si cu milt jackson.
jimmy smith. louis armstrong, pe cind era cu hot five. paul gonsalves. maynard ferguson. clark terry. cind e de stat treaz noaptea pe drum, achie shepp si eric dolphy. cind e de pastrat calmul la volan, sarah vaughan si dinah washington. |
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Dorubarg @ 30 Nov 2005, 14:38) Daca vreti MUZICA, daca vreti MUZICA BUNA, daca vreti un opera rock/metal serios cu puternice influente Broadway-uine....ascultati Trans-Siberian Orchestra Iti recomand, dar nu numai tie. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
Si daca tot v-am facut pe unii din voi sa salivati, sa imi continui misiunea:
Pe langa Trans-Siberian Orchestra, recomand super calduros Aina - Days Of Rising Doom. Alta opera metal. Ia uitati ce zice pe un review despre AINA: QUOTE Among the many (many) guests appearing are; Glenn Hughes (DEEP PURPLE, BLACK SABBATH) Candice Night (BLACKMORE'S NIGHT) Tobias Sammet (EDGUY, AVANTASIA) Marko Hietala (NIGHTWISH) Michael Kiske (HELLOWEEN, SUPARED) Andre Matos (ANGRA, SHAMAN) Jens Johansson (STRATOVARIUS, YNGWIE MALMSTEEN) Thomas Rettke (HEAVEN'S GATE) Olaf Hayer (LUCA TURILLI) Damian Wilson Simone Simons (EPICA) Emppu Vuorinen (NIGHTWISH) Thomas Youngblood (KAMELOT) T.M. Stevens (STEVE VAI, TINA TURNER) Derek Sherinian (DREAM THEATER) Erik Norlander (LANA LANE) Repet, recomand super calduros si acest proiect (din cate stiu AINA nu e trupa) Spor la cumparaturi. ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Cateva (ce ascult luna asta) :
John Lee Hooker , Linkin Park , Eminem , Faithless , Scooter , Celine Dion , Patricia Kaas , si nu in ultimul rand : PARAZITII . |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
In masina, Savale (10 prajini pentru cei ce nu stiu
![]() La birou, Rachmaninov, Tchaikowski, Bach, Ravel, Brams. Uneori Taxi, Florin Chilian, Mihai Margineanu. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa ma incumet sa dau si eu ceva nume:
Air Archive B.B. King Bjork Blur Buddha-Bar Cafe del Mar Chemical Brothers Chicane Coldplay Cypress Hill Dido DJ Krush Emiliana Torrini Eric Clapton Everlast Everything But The Girl Faithless Fluke Garbage Goldfrapp Gotan Project Grand Master Flash Hooverphonic James Blunt Jamie Cullum Jamiroquai Saint-Germain des Prés Café (The Finest Electro-Jazz Compilation) Lamb Leftfield Lenny Kravitz Madder Rose Massive Attack Moby Morcheeba Propellerheads Radiohead Rammstein Robbie Williams Royksopp Sade Skunk Anansie Sneaker Pimps Texas The Cardigans The Verve Thievery Corporation U2 Zero 7 |
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
am uitat sa trec Manowar in lista. tocmai mi-a aruncat playerul o melodie de-a lor in casti si am constatat ca nu apareau in lista
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Astea-s alea mai "la indemana"
Attached thumbnail(s) muzici.JPG ( Size: 65.06k ) Number of downloads: 259 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Lista mea aflata in acest moment pe computer cuprinde 162 de albume si 4288 de MP3-uri.
Dar facand o selectie extrem de scurta: Beatles, Deep Purple, Pink Floyd, Red Hot Chilli Peppers, R.E.M., U2, Sting, Clapton, Nat King Cole, Tom Jones... Sunt un fan Depeche Mode inrait... Si ascult cu placere in ultimul timp R&B. Pe langa asta, in ultimele luni am inceput sa experimentez cu trupe si solisti foarte noi sau de care nu auzisem niciodata. Am ramas uimit ce muzica buna poate exista in afara mainstream-ului. Asadar, mai important decat liste interminabile de trupe: albume noi recomandate oricui: -Playing the Angel (Depeche Mode)!! -The Beekeeper (Tori Amos)!! -Take Me Home (Christine Evans)!! -Wreck of the Day (Anna Nalick) -Touch (Amerie) -Open Season (British Sea Power) -Second First Impression (Daniel Bedingfield) -Katrhyn Rose (Katrhyn Rose)!! -Lost in a Moment (Lene Marlin)!! Ascultati-le si nu veti regreta... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
driverx |
![]()
|
Si inca o recomandare
Lumsk true viking metal. Is incepatori, dar is buni. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:19 |