Accident
![]() ![]() ![]() |
Accident
chichi |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Daca RCA refuza despagubirea pe motiv ca parbrizul nu s-a spart ca urmare a impactului direct dintre masina ta si a lui, el are optiunea sa te dea in judecata in civil, caz in care el ar trebui sa dovedeasca dauna - ca tu lovindu-l in spate i-ai spart parbrizul. Eu cred ca e cam greu de dovedit daca nu are camera pe masina.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Foarte probabil ca parbrizul sa fi fost montat prost, tensionat. Nu-ti bate capul, asa ceva nu poate fi doverit si e ca si imposibil.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu ai nici o obligatie, nu te poate da in judecata nici civil si in nici o baza legala, functia lui de avocat e apa de ploaie in cazul de fata. Daca ai rca valabil pe aia ii da in judecata daca nu deconteaza parbrizul, si sigur nu o vor face. Nimeni nu poate avea pretentii de la tine, nu le lasa influentat, si nu da 1 leu de la tine.
This post has been edited by argon: 8 Feb 2017, 19:43 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
sigur s-a spart exact atunci?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Chiar daca era montat prost, eu nu vad cum se putea sparge parbrizul in urma unei tamponari in spate. Cel mai probabil era deja crapat cand l-ai lovit tu. Sa si-l schimbe pe garantie, e clar ca alta a fost problema.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Martor nu constituie un person care sa fie complet independent de accident? Adica un trecator care a observat? Normal ca ala din masina o sa tina cu lupul. Nu-mi spune, era sotia?
![]() 9 Feb 2017, 09:22: Sincer, indeplineste-ti obligatiile legale, adica impovareaza-l cu RCA-ul si lasa-l sa-si bata capul. Sper sa ai Euroins, daca face din astea. Fi-ti-ar avocatul de ras, cum se duce pluii orice urma de morala atunci cand esti direct implicat. This post has been edited by MuciX: 9 Feb 2017, 09:22 |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In cal mai rau caz o sa trebuiasca sa dai o declaratie in calitate de intervenient fortat, in procesul dintre avocat si societatea la care ai RCA, dar atat, nu implica nici o alta obligatie financiara sau nu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
chichi |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 9 Feb 2017, 09:20) Martor nu constituie un person care sa fie complet independent de accident? Adica un trecator care a observat? Normal ca ala din masina o sa tina cu lupul. Nu-mi spune, era sotia? ![]() <span class='edit'>9 Feb 2017, 09:22:</span> Sincer, indeplineste-ti obligatiile legale, adica impovareaza-l cu RCA-ul si lasa-l sa-si bata capul. Sper sa ai Euroins, daca face din astea. Fi-ti-ar avocatul de ras, cum se duce pluii orice urma de morala atunci cand esti direct implicat. Era un prieten cred sau poate un coleg de servici... Asigurarea o am la Grupama si din cate am inteles eu de la persoana care mi-a facut asigurarea, ar fi o firma serioasa, care isi achita obligatiile... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
MuciX |
![]()
|
Exact, obligatiile, nu fanteziile pagubitului.
|
--------------------
-
-
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Eu unul l-as depagubi daca as fi sigur ca din cauza accidentului s-a crapat parbrizul, iar cei care l-au montat nu i-l schimba pe garantie.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
MuciX |
![]()
|
Corect, dar poti fi sigur?
|
--------------------
-
-
|
|
Fratzica |
![]()
|
Te mai uiti si la om.
Eu unul ma gandesc ca daca m-ar lovi unu` in spate (eu avand deja parbrizul crapat) nu mi-ar trece prin cap sa il acuz ca mi-a crapat parbrizul. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tu nu esti avocat. Si nici nu-ti trece prin cap ca unu-ti loveste stopul si tie ti se sparge farul.
This post has been edited by corbex: 9 Feb 2017, 11:06 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
chichi |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 9 Feb 2017, 11:02) Exact. Daca era vorba de luneta din spate, nu as mai fi deschis acest subiect. Plăteam și gata!... Dar fiind vorba de parbrizul din fata, am unele dubii... Si dacă într-adevăr, cel care a montat parbrizul nu a făcut-o asa cum trebuie, motiv pentru care s-a crăpat în urma impactului, nu este mai corect sa suport eu jumătate din costuri, iar cealaltă jumătate cel care a montat prost parbrizul? Un parbriz de Mazda 3 la reprezentanta costa în jur de 2000 lei. In definitiv, dacă firma de asigurări refuza sa-i despăgubească parbrizul, atunci înseamna ca ceva nu este în regula, nu-i asa? Si cum dracu este posibil ca eu sa-l lovesc cu 15 km/h, parbrizul meu la Logan sa nu aibe nimic si al lui la Mazda sa se fisureze? Ca doar Loganul nu este un tanc... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
Fratzica |
![]()
|
QUOTE(chichi @ 9 Feb 2017, 12:56) In definitiv, dacă firma de asigurări refuza sa-i despăgubească parbrizul, atunci înseamna ca ceva nu este în regula, nu-i asa? Firma de asigurari e interesata sa caute nod in papura. QUOTE Si cum dracu este posibil ca eu sa-l lovesc cu 15 km/h, parbrizul meu la Logan sa nu aibe nimic si al lui la Mazda sa se fisureze? Ca doar Loganul nu este un tanc... Parerea mea e ca parbrizul a fost incorect instalat iar montatorii ar trebui sa il despagubeasca. Montajul incorect duce la aparitia unor tensiuni interne care combinate cu temperatura scazuta de afara + socul impactului au dus la craparea acestuia. Unde era pozitionata crapatura pe parbriz? |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(chichi @ 9 Feb 2017, 11:56) Si dacă într-adevăr, cel care a montat parbrizul nu a făcut-o asa cum trebuie, motiv pentru care s-a crăpat în urma impactului, nu este mai corect sa suport eu jumătate din costuri Nu. Montajul incorect este problema lui. N-are decît să-i dea în judecată pe cei care i l-au montat și să le ceară toată valoarea. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Si mie mi se pare greu de crezut ca daca iau un sut in fund, sa-mi sara un dinte...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Depinde cat de bine aveai dintele ala pus acolo si de unde-ti intra spitu'
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
argon |
![]()
|
Parerea mea..va alarmati degeaba...parbrizul ala era gata crapat cand a avut loc incidentul, si nenorocitul de avocat s-a gandit sa profite de bietul om. Dar pe scurt...ai RCA, nu platesti un leu, indiferent de ce zice sau ameninta papagalul, RCA-ul tau nu o sa-i dea de asemenea un leu, si ala o sa ramana cu parbrizul cum era si inainte ..crapat.
This post has been edited by argon: 9 Feb 2017, 15:47 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ai RCA valabil, scrieti ce credeti fiecare pe amiabilă.
O sa ia o pendula de la RCA. Acum, dând-o in diverse, probabil ca era deja fisurat. Eu am patit sa imi fisurez parbrizul pe cale de piatra la 2 saptamani de la montaj This post has been edited by dizzy: 14 Feb 2017, 08:16 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
chichi |
![]()
|
QUOTE(Fratzica @ 9 Feb 2017, 12:21) Firma de asigurari e interesata sa caute nod in papura. Parerea mea e ca parbrizul a fost incorect instalat iar montatorii ar trebui sa il despagubeasca. Montajul incorect duce la aparitia unor tensiuni interne care combinate cu temperatura scazuta de afara + socul impactului au dus la craparea acestuia. Unde era pozitionata crapatura pe parbriz? La mijlocul parbrizului, de la baza acestuia in sus, vreo 15 cm. 14 Feb 2017, 10:43: QUOTE(hepea @ 9 Feb 2017, 13:09) Ba da! Dar ma gandeam la situatia in care cei de la Grupama nu vor sa-i plateasca parbrizul... This post has been edited by chichi: 14 Feb 2017, 10:43 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Atunci se va judeca cu Goupama, nu cu tine. Tu esti asigurat.
|
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
In cazul asta da, pentru ca este dubios cum crapa parbrizul de la un sut in fund.
Insa stiam ca daca un asigurator bulangiu nu acopera in totalitate daunele produse dintr-un accident, atunci cand nu este niciun dubiu, poti sa il dai in judecata pe asigurat pentru recupararea totala a prejudiciului. Erau parca firme de asigurare care acopereau maxim X roni...sau euro...si pentru restul il dadeai in judecata pe posesorul politei. Stiu gresit? This post has been edited by vallixx: 14 Feb 2017, 16:22 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 14 Feb 2017, 17:21) Erau parca firme de asigurare care acopereau maxim X roni...sau euro...si pentru restul il dadeai in judecata pe posesorul politei. Stiu gresit? Nu te opreste nimeni sa dai in judecata pe cine vrei, problema e cu castigatul, deci, daca ai polita valabila, poate sa te dea in judecata, cu scopul de intimidare, dar nu va castiga niciodata, nici avocat nu iti trebuie. This post has been edited by argon: 15 Feb 2017, 08:59 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:10 |