~ Ucigasii si violatorii de copii ~, Pentru parinti si nu numai...
![]() ![]() ![]() |
Danielle |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
|
||
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|||
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Hmm...
Cred ca este prea tarziu, pentru copii cel putin, atunci cand vorbim de pedeapsa. De ce nu idei ca sa prevenim ? Chiar ca ar prinde cu mult mai bine. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
Si o pedeapsa de 14ani previne?Cum se vor simti parintii urmatoarei victime afland ca individul a ispasit jumatate din pedeapsa pentru buna purtare?Asta nu se incadreaza la prevenire (inchisoare pe viata)?
Daca prevenirea facea referire la mine ca parinte eu o aplic la cel mai drastic mod.Dar imi aduc aminte ca in copilaria mea nu se punea problema sa ies singura afara.Ori eu acum nici in parc nu am curajul sa-l las singur (chiar daca are 9ani),la scoala il ducem si il aducem noi (chiar daca pentru asta trebuie sa ramana la semi pana ajunge unul din noi),oare sunt eu paranoica? This post has been edited by Danielle: 30 Jan 2006, 18:37 |
--------------------
Bad User
Bad Example
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
DAT IN CAP....SCURT SI BARBARIC....spanzurat,ars de viu,decapitat,taiat cu fierastraul in bucati,de viu.....bagat in presa de la remat...tot...smulse membrele....etc
This post has been edited by Ciumonk: 30 Jan 2006, 18:34 |
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.557 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E dovedit ca pedeapsa cu moartea nu e un mijloc de descurajare eficient. In plus, nu vrei sa stii ce patesc violatorii de copii in puscarie. Au si borfasii onoarea lor.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
4 cai si sfoara groasa cred ca e solutia..fiecare trage unde apuca... si dupa aia lasat acolo sa moara in propriul sange, asta merita ucigasii si violatorii de copii
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Danielle |
![]()
|
Credeti-ma,nici nu vreau sa-mi imaginez ce este in sufletul parintilor acelor copii.Consider ca numai cand esti pus in situatia aceea uiti ca esti OM.
|
--------------------
Bad User
Bad Example
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Cand o lasi pe fii'ta sa iasa noaptea afara, imbracata sumar...vinovatul esti tu, parintele...violatori au fost si vor fi... Exista si exceptii cand un violator nimereste peste o fata cuminte, dar mai rar... In privinta pedofililor, aia au niste probleme psihice si hormonale...deci...societatea e de vina fiindca nu le-a aplicat nici un tratament si i-a lasat sa-si faca de cap. Cel mai usor e sa dai vina pe cineva si gata. Daca un baiat se duce intr-un bar de gay, cine e vinovat ?? Homosexualii care se dau la el, sau el ca a intrat acolo ? Duceti-va noaptea prin oras, sau prin cluburi...sa vedeti o gramada de pustoaice de 17-18 ani cum sunt imbracate si cum se comporta... Cum am zis si mai sus, exista si exceptii...cand violatorul este un maniac, dar astea sunt cazuri foarte rare...majoritatea violurilor au loc pe fondul drogurilor si alcoolui. This post has been edited by andu911: 30 Jan 2006, 18:48 |
--------------------
-
-
-
|
|
Danielle |
![]()
|
Andu eu nu vorbesc aici de vina mea ca parinte,eu incerc sa previn cat pot acest lucru,prin educatia pe care i-o fac de la varsta frageda si prin ce pot eu sa-i ofer ca el (ea) sa se simta in siguranta.
Anduuu copilul meu are 9ani,cazurile care ma marcheaza sunt despre copii pana in varsta mentionata de tine. E adevarat ca tot copil este pentru tine si cand va avea 30 de ani dar pana atunci,eu ca parinte incerc sa-mi fac datoria cat mai bine sa nu ajunga prin locuri dubioase. This post has been edited by Danielle: 30 Jan 2006, 18:50 |
--------------------
Bad User
Bad Example
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pedeapsa cu moartea CLAR! Cum bine spunea Danielle, dupa 7 ani iese pentru "buna purtare" si recidiveaza. In plus, cred ca ar fi un bun exemplu pentru cei carora le-ar putea trece prin bila asemenea fapta.
Si daca tot suntem aici, nu pot sa nu remarc idiotenia si lipsa crasa de profesionalism de care dau dovada televiziunile, invitand la talk-showri si luand tot felul de interviuri atat criminalilor cat si rudelor acestora, transformandu-i din gunoaiele ce sunt in vedete. ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(Danielle @ 30 Jan 2006, 18:47) Andu eu nu vorbesc aici de vina mea ca parinte,eu incerc sa previn cat pot acest lucru,prin educatia pe care i-o fac de la varsta frageda si prin ce pot eu sa-i ofer ca el (ea) sa se simta in siguranta. Nu cred ca trebuie neaparat sa se simta in siguranta...mai degraba sa se simta in libertate, dar sa fie si in siguranta. |
--------------------
-
-
-
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
Andu, cand un astfel de individ abordeaza o fata, o intreaba cumva "auzi, fata mosului, ai fost cuminte?" ??? Aici vorbim de violatori si criminali, nu de mos craciun
![]() |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
andu911 |
![]()
|
Frate e aiurea pedeapsa cu moartea....e cea mai usoara solutie...te cred si eu....dar hai s-o luam asa :
Spre ex... X s-a nascut intr-o familie depravata...Tasu il batea pana ii zburau creierii pe pereti...dupa 30 ani, X devine om in toata firea...dar cu traumatisme, care se reflecta in comportamentu lui...si violeaza un minor. Omul ala nu isi da seama de gravitatea faptelor pe care le face, de consecintele lor...samd.... Consider ca solutia ar fi inchiderea lui intr-un ospiciu, dar in nici un caz moartea. Sunt adeptul pedepsei cu moartea daca ar fi vorba de Bin Laden...dar nu de un bolnav mintal. This post has been edited by andu911: 30 Jan 2006, 18:57 |
--------------------
-
-
-
|
|
Danielle |
![]()
|
Nu mama,prin siguranta eu inteleg altceva.Nu vreau sa dam in altele aici dar nu ati observat ca majoritatea cazurilor se petrec in familii fara posibilitati prea mari?Prin siguranta eu inteleg sa-i pot oferi un trai decent intr-un cartier cat mai ferit de borfasi (scuzati expresia) ,o scoala decenta si (de ce nu?) internetul acasa (asta referitor la baiatul de 17ani care a fost batut de o gasca in timp ce se intorcea de la un internet-cafe).Stiu ca nu este un lucru bun sa stea la calculator (in masura in care putem mai facem si altceva cu el) dar ma simt mai in siguranta sa-l stiu la el in camera.
|
--------------------
Bad User
Bad Example
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu era vorba de pedeapsa cu moartea pentru un viol, desi... S-apoi nu-i vina mea ca ala a fost batut in cap de mic. Fiecare om e responsbil pentru faptele lui si trebuie sa plateasca pentru greselile comise.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.557 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu, statele civilizate din lumea asta nu aplica pedeapsa cu moartea, ondiferent de crima. Ca mai sunt si tarani ca cei din SUA (Texas si Florida parca erau in top), sau tari africane e altceva.
Dar nu cred ca exista " motiv justificat" pentru a lua viata unui om. Nici cazul de adus in discutie nu e un astfel de motiv. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
1 - Daca ati avea puterea ce pedeapsa ati aplica?
1 - MOARTEA PRIN CHINURI 2 - Sunt de acord cu pedeapsa cu moartea . 3 - Ne putem numi barbari daca pedepsim astfel de oameni? 3 - Fiecare plateste pentru greselile lui . 4 - 25 de ani (pedeapsa maxima) sunt de ajuns pentru fapta comisa? 4 - Sunt prea putini ani . Si 50 de ani sunt putini . ................................................................................................... Dar trebuie sa tinem cont si de faptul ca NU avem dreptul sa luam viata unui om,atunci ce pedeapsa se cuvine? Dar ei au dreptul sa sparga la caca minorii ??? ................................................................................................... Va aduceti aminte de copilaria voastra? Cred ca inca sunt in stadiul asta si imi place . Dati timpul inapoi cu 20 de ani si incercati sa va reamintiti... Oleo , nici macar nu eram in stadiul de proiect . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Danielle |
![]()
|
Nu este el de vina pentru asta (am zis ca nu vreau s-o dau in altele) dar daca autoritatile ar face ceva in privinta asta (in acele zone rosii) poate s-ar reduce aceste acte animalice.Si nu pedeapsa cu moartea ar fi o rezolvare dar cand ma gandesc ca un exemplu (poate chiar doua) ar reduce semnificativ aceste fapte...
|
--------------------
Bad User
Bad Example
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Si daca este o metoda eficienta de ce sa nu o aplici ???
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
andu911 |
![]()
|
Esti parinte... iti violeaza unu copilu...statul nu face altceva decat sa-l bage la inchisoare....Tu consider ca nu e suficient. De acord cu tine. Pui mana pe un pistol si il executi pe violator. Iei cativa ani de inchisoare, dar dormi linistit toata viata ca ti-ai razbunat copilul.
Daca intr-adevar te doare asa mult ca violatorul nu a fost pedepsit suficient. This post has been edited by andu911: 30 Jan 2006, 19:08 |
--------------------
-
-
-
|
|
Danielle |
![]()
|
|
--------------------
Bad User
Bad Example
|
Manuel |
![]()
|
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
SiloS |
![]()
|
Si atunci de sunteti impotriva pedepsii cu moartea ??? Unii nu isi schimba mentalitatea de criminali indiferent cati ani de "facultate" ar face .
Sunt de perfect acord cu andu911 : " Pui mana pe un pistol si il executi pe violator. Iei cativa ani de inchisoare, dar dormi linistit toata viata ca ti-ai razbunat copilul." |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(SiloS @ 30 Jan 2006, 19:10) Si atunci de sunteti impotriva pedepsii cu moartea ??? Unii nu isi schimba mentalitatea de criminali indiferent cati ani de "facultate" ar face . Sunt de perfect acord cu andu911 : " Pui mana pe un pistol si il executi pe violator. Iei cativa ani de inchisoare, dar dormi linistit toata viata ca ti-ai razbunat copilul." Da frate ca statul nu e Dumnezeu...sa ia vieti in functie de cum e o lege votata in parlament...Cine vrea sa faca pe Dumnezeu suporta consecintele... Gandeste-te ca judecatorul ala...te tine 100 ani prin tribunale pana aplica condamnarea la moarte...nimeni nu vrea asa ceva...De ce sa suporte niste jurati si un judecator remuscarile unei condamnari la moarte ? This post has been edited by andu911: 30 Jan 2006, 19:15 |
--------------------
-
-
-
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
Pedeapsa cu moartea... exista un motiv foarte bun pentru a nu fi aplicata: nu poti garanta 100% ca respectivul e vinovat. Mai ales in privinta unor chestiuni atat de delicate; cam greu sa te aperi impotriva unei acuzatii de viol (mai ales cand e vorba de minori), nu credeti? Nu degeaba se vorbeste despre "furie oarba", oamenii au tendinta de a dori pedepsirea cuiva, adevarul avand o importanta secundara.
|
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(Kunzite @ 30 Jan 2006, 19:14) Pedeapsa cu moartea... exista un motiv foarte bun pentru a nu fi aplicata: nu poti garanta 100% ca respectivul e vinovat. Mai ales in privinta unor chestiuni atat de delicate; cam greu sa te aperi impotriva unei acuzatii de viol (mai ales cand e vorba de minori), nu credeti? Nu degeaba se vorbeste despre "furie oarba", oamenii au tendinta de a dori pedepsirea cuiva, adevarul avand o importanta secundara. Corect...ganiti-va ca peste 30 ani apare nepotu lu nepotu lui violatoru care descopera ca respectivul era nevinovat...cine il mai invie pe ala ? |
--------------------
-
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
Cand animalul povesteste cu zambetul pe buze si cu lux de amanunte ce si cum a facut... cum sa nu poti garanta 100% ca e vinovat? Pentru ceilalti, exista alternativa altei pedepse.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Danielle |
![]()
|
Off am zis ca nu as fi de acord cu pedeapsa cu moartea (in cazul omorului) dar cum ati reactiona daca ati fi pusi in situatia aceea?Numai parintii cred ca ar putea raspunde la aceasta intrebare.
|
--------------------
Bad User
Bad Example
|
SiloS |
![]()
|
Constiinta??? Tu ai avea mustrari de constiinta daca ai lovi mortal cu masina un bosorog beat care pica din picioare in fata masinii tale ???
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 17:28 |