Examen cu politia, la cat timp poti conduce?
![]() ![]() ![]() |
Examen cu politia, la cat timp poti conduce?
geti |
![]()
|
||
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ai carnet in momentul in care il ai in mana pana atunci nu....parerea mea..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Poti conduce dupa ce iti ridici carnetul de la politie.
Sofatul fara acte "la purtator" constituie o contraventie. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
Bun si ce ii face.Ii da amenda?Ca sa merg si eu fara acte la mine si nu prea am probleme.Insa el cand figureaza in baza de date ca si conducator auto,dupa cat timp.Nici chiar abia in momentul in care ridica permisul
This post has been edited by geti: 13 Apr 2006, 17:14 |
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Pai asta sa iti zica amicul tau nerabdator. Spune-i sa conduca , sa caute un gabor si o sa afle...
Daca e o problema sa mai astepte 4-5 zile .. ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
geti |
![]()
|
Asa am zis si eu.Sa mai lase 2-3 zile sa fie sigur in baza de date.Dar tare sunt curios ce ar pati daca l-ar prinde,nu ca as vrea sa il prinda sau mai bine zis tocmai de aia as vrea sa stiu, ca sa il previn,ca e inconstient.Oricum cred ca pana la urma am avut dreptate
This post has been edited by geti: 13 Apr 2006, 17:19 |
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pan` nu primeste cartonu` in mana nu e in regula. Poate sa-l bage si la conducere fara permis
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
riderontornadoes |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 9 June 05 ![]() |
va spun din proprie exprienta: la o zi dupa ce a sustinut cu brio traseul, am fost la un bairam si am baut. am pus-o pe nevasta-mea sa conduca, pentru ca era sambata seara si nu voiam sa risc sa ma opreasca vreun echipaj la vreun filtru. nevasta-mea nu isi luase inca actul in sine, si, mai mult decat atat, nici nu platise la cec taxa aia de 500 de mii. mai aveam cateva strazi pana acasa, cand am intalnit un filtru. ne-a intrebat politistul care din noi am baut, le-am spus ca eu, dar i-au pus aparatul si lu nevasta-mea. dupa care i-a cerut actele. i-am explicat politistului situatia, poitistul a verificat-o pe nevasta-mea prin statie iar cei de la udriste i-au spus ca nu figureaza in baza de date. politisti au spus ca in cazul in care a luat examenul nu e nici o problema, dar ca sa fie ei acoperiti trebuie sa faca un proces verbal, motiv pt care au oprit si un taximetrist. nevast-mea l-a semnt, a doua zi a platit taxa, a patra zi si-a luat si permisul, si dupa vreo doua saptamani i-a venit acasa un comunicat ca nu s-a dispus inceperea urmaririi penale asupra ei. motiv pentru mine sa rad de ea ca e infractoare. deci...prietenul tau
![]() |
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
horiajam |
![]()
|
Interesanta incurajarea ta @riderontornadoes.
Faptul ca sotia ta a avut noroc, inseamna ca e voie sa circuli in conditiile de fata ? As vrea sa mai comentez postul tau si atitudinea ta, dar ma aleg cu vreun warn. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
geti |
![]()
|
El luni vrea sa mergem cu masinile la munte.Eu am zis sa conduc numai eu dar el vrea sa mai ia vreo doi-trei oameni.De asta intreb ca sincer nu prea as vrea sa imi iau raspunderea.
|
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
din momentul in care ai luat examenul ai voie sa conduci dar , conducerea fara a a vea actul propriuzic constituie contraventie si poate da nastere la o carca de probleme cu batai de cap pana se lamureste lumea ce si cum ...
daca ar fi dupa mine ar trebui sa mai astepte ... This post has been edited by avathan: 13 Apr 2006, 17:43 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
geti |
![]()
|
Daca e sa fie.Va lua o amenda si se va linisti
![]() |
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Cand am luat eu permisul in 2002 in momentul cand duceai chitanta de la C.E.C. la politie (asa era pe atunci) nenea ala te programa de regula peste 10 zile sa ridici permisul, dar puteai sa-i ceri o adeverinta care tinea loc de permis pe perioada asta de timp.Dar in cazul de fata eu nu l-as lasa sa conduca.Nici nu s-a uscat cerneala pe dosarul de examinare (nu permis) si vrea sa plece la munte?Parerea mea ca ii lipseste ceva prietenului tau.
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
geti |
![]()
|
Ii lipsesc mai multe si cred ca stii ce.
![]() This post has been edited by geti: 13 Apr 2006, 18:11 |
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate ii faci cadou prietenului tau niste pastile de limbrici. Il maninca undeva si nu mai poate astepta 4 zile.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
geti |
![]()
|
![]() This post has been edited by geti: 13 Apr 2006, 18:25 |
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
QUOTE(riderontornadoes @ 13 Apr 2006, 17:26) v[...] dupa vreo doua saptamani i-a venit acasa un comunicat ca nu s-a dispus inceperea urmaririi penale asupra ei. [...] Asta ar trebui sa fie un semnal de alarma, nu motiv de ras. |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
mai daca nu-l convingi sa stea linistit mai bine pune si tu traseul si nr masinii sa stim o treaba
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
geti |
![]()
|
Inca un pic si il conving
![]() ![]() |
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
luarea examenului este decat o prima faza. actul legal care iti da dreptul sa conduci pe drum public este permisul de conducere care poarta ozi a emiterii care arata ca din aceasta zi poti conduce. Daca ai ghinionul de nesansa sa dai de un om corect ajungi si in tribunal pentru infractiunea de conducere fara permis, iar daca te mai zgarie careva creste potul. Hai sa fim corecti sa nu interpretam.
Ura si la gara sa auzim numai de bine |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
orice permis semnat in vederea eliberarii este automat bagat in baza de date inainte de a fi eliberat, a dat cibernetica si peste dansii.
|
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
lm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
|
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca chiar e incepator pe bune (adica nu stapaneste prea bine schimbatul vitezelor, sange rece, ceva experienta inerenta conducerii regulate) e periculos sa se duca direct la munte. Acolo sunt drumuri virajate, vizibilitate mai proasta, tre sa te misti rapid in depasiri; pune in pericol viata celorlalti, chiar si cu cineva experimentat in dreapta. Daca e catar, leaga-l cu un lant ceva. Vorbesc serios.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
In Brasov poti conduce la 3 zile dupa ce ai dat examenul (in acest timp primesti permisul)
|
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
- Bogdan
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu cred ca omul deja si-a ridicat permisul. A trecut o saptamana de cand a luat examenul.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Andrei16Valve |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 9 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BBC @ 18 Apr 2006, 19:28) deaia conduc brasovenii ca un ... pardon ... am un an experienta si mergeam si eu linstit acum doua luni prin brasov si cum tineam eu banda mea ... mergand drept odata ma pomenesc ca imi sare in fata o cacacioasa de dacie din 1900 toamna fara semnal fara nimic fara sa se asigure, noroc ca aveam doar 50 si am franat imediat ... unde mai pui ca eram si intr-o masina noua la rodaj ... cu numere rosii ... |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 Expression Michael Schumacher ist Weltmeister! x7!
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Noroc ca aveai NUMAI 50? In localitate? Dar, sa iertati, dom' Semaca, cit ati fi vrut sa aveti? Nu 50 e limita?
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
in unele orase mai e si 60
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pai si concluzia?? are dosar penal? a condus pana la urma? a scapat de garda?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 00:42 |