Reclame, Care sunt mai reusite?
![]() ![]() ![]() |
Reclame, Care sunt mai reusite?
tonicelli |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|||
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Fulga
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Aia cu Zuzu, Zuzu !!!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Razboiul stelelor povestit in piata...
Ti-am spus ba berbecule ca e popa? TU nu Battman ,Batman... ![]() ![]() Reclamele cu Dorel on-topic reclama la P 206 cu indienii |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
UNIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAA pana la capatul ficatului !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
era vorba de reclama ,nu de produs
oricum sint surprins cat de repede ai percutat http://www.iqads.ro/clipul_publicitar_624/..._sobolanul.html |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Aia cu Batman-Batman e criminala, am ras juma de ora cand am vazuto:D mai e tare si aia de la unirea cu sobolanu:P
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Super astea care te incanta
![]() Dar pe mine "ma seaca" unele reclame ![]() Gen aia cu "episodul X": sandwich-ul meu e mai bun ... Sincer imi venea sa arunc TV-ul pe geam (ca telecomanda nu avea bateriilie bune) ![]() Chiar are impact ? ca am inteles prima idee ... dar sa ajungi la episodul 6 (parca) si sa nu schimbi nimic ... ![]() This post has been edited by tonicelli: 18 Apr 2006, 18:13 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
aia cu piesa cu holograma si cu restaurantul chinezesc: mici, pizza.
M-a lasat paf. Are ala o fata de smeker, cum rar vezi |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
reclama la Rompetrol...cu echipajul de raliu
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
Asta imi place mie.
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Toata gama Un-pimp my ride.
|
--------------------
M
M
1
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ma, ce Doamne-iart-o zice baba din reclama la napolitane?
Are vreo 2 sau 3 replici, o data se zbiara la cainele ala alb si teapan, alta data molfaie ceva de un testament, da' la urma cand e cu nepotu-su n-o-nteleg de nici o culoare. Si oi fi eu mai incuiat, da' deloc nu-mi dau seama care e morala reclamei sau firul epic daca are asa ceva... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Reclama de la pepsi cu tipa singura la bar comandand un pepsi light si cand sparge balonul de guma aia toti se arunca pe sub mese.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
QUOTE(Muttley @ 19 Apr 2006, 01:27) Ma, ce Doamne-iart-o zice baba din reclama la napolitane? Are vreo 2 sau 3 replici, o data se zbiara la cainele ala alb si teapan, alta data molfaie ceva de un testament, da' la urma cand e cu nepotu-su n-o-nteleg de nici o culoare. Si oi fi eu mai incuiat, da' deloc nu-mi dau seama care e morala reclamei sau firul epic daca are asa ceva... la incepaut mama baiatului il pune sa stea la usa...ca sa nu-i strice treburile cu mostenirea averei ..enervand-o pe baba. Cand baba intra....toti din camera tipa surpriza si moara javra (de speriata?).....baba se enerveaza ca i-a murit javra si-i scoate pe toti din testament.....numai pe baiat nu, ca el nu era in camera...si l-a sfarsit, cand ii picteaza ala, baba zice "Nepotul meu preferat, pot sa-ti spun Kiki?(numele javrei)" si cica "noroc cu joe" (ca a asteptat afara mancand napolitane) the end. |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
![]() Mersi! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
si reclamele alea dupa 12 noaptea sunt tari ..suna la 0390239
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(..IcemaN.. @ 19 Apr 2006, 08:24) la incepaut mama baiatului il pune sa stea la usa...ca sa nu-i strice treburile cu mostenirea averei ..enervand-o pe baba. Cand baba intra....toti din camera tipa surpriza si moara javra (de speriata?).....baba se enerveaza ca i-a murit javra si-i scoate pe toti din testament.....numai pe baiat nu, ca el nu era in camera...si l-a sfarsit, cand ii picteaza ala, baba zice "Nepotul meu preferat, pot sa-ti spun Kiki?(numele javrei)" si cica "noroc cu joe" (ca a asteptat afara mancand napolitane) the end. Nici eu n-am prea inteles reclama, dar o astept cu drag pentru ca il distreaza pe fiu-meu (1 an si 9 luni). Cand incepe reclama sopteste: "chichi, chichi"si se instaleaza pe canapea la vizionare. Cand intra baba, ridica mainile ca aia din incapere si se bucura, iar cand moare catelul incepe sa se tanguiasca: chichiiii, chiiiiichi ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
ce-i mai naspa ca prietena a apucat sa vada reclama inainte sa ma tund (aveam parul cam ca ala din reclama) si de atunci nu ma mai scoate dintr-un "kiki"
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Reclamele la ciocolata "Rom" . "Partidul te vrea tuns roacare!"
![]() ![]() ![]() |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
tonicelli |
![]()
|
O reclama reusita: ultima de la Pepsi - cu fotbalistii (de fapt la ei majoritatea au fost faine)
![]() This post has been edited by tonicelli: 23 Apr 2006, 02:43 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
Reclama de la Nissan. Marfa faza cu delfinii.
|
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
85-MPd |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 65 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
cea mai tare este cea de la ciocolata milka cea cu replica: "ursule, treci la aparat!"
|
--------------------
Dacia/VW
1410/Passat/Golf 5
1998/2002/2005 Dacia 1410/VW Passat/VW Golf 5
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
cele de la MILKA sunt misto si cea de la STEJAR imi place...
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
tonicelli |
![]()
|
Ce tare e reclama la Kia (Picanto?)
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
E tare reclama la Boom Tv, cu ala de hipnotizeaza purcelul, il adoarme,il vopseste si il serveste alora la masa ca si cum ar fi rumen. Tare faza!
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Nu vreau sa fac reclama la masina dar chear imi place reclama antifurt
![]() This post has been edited by pit-bull: 1 Jul 2006, 22:14 Attached File(s) ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Reclama noua la zapp. Aia cu Ceausescu.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
tonicelli |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
E draguta si reclama aia cu super-femeia la deodorante.
A, mi-am amintit, am vazut o reclama tare pe net, nedifuzata, la Pepsi: Un kinder se duce la un dozator d'ala automat de sucuri si baga niste bani si cumpara cateva cutii de COCA COLA pe care le foloseste sa se suie pe ele ca sa ajunga la butonul cu PEPSI!!!!! Tare de tot!!!!!!!!! This post has been edited by Mario_b: 2 Jul 2006, 13:40 |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:53 |