Curse Logan, Se preteaza Loganul la curse ?
![]() ![]() ![]() |
Curse Logan, Se preteaza Loganul la curse ?
STI |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|||
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Si din alea 3 Logane a iesit vre-o una castigatoare ?
|
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Al lui Codrin!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, la un nas dupa a lui STI.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
STI |
![]()
|
Grupa A1
-Locul 1 : 108 – 16,636 -Locul 2 : 30 – 16,924 -Locul 3 : 42 – 17,189 -Locul 4 : 29 – 17,736 -Locul 5 : 33 – 17,919 -Locul 6 : 91 – 18,119 Grupa A -Locul 1 : 95 – 15,222 -Locul 2 : 47 – 15,944 -Locul 3 : 40 – 16,142 -Locul 4 : 50 – 16,739 -Locul 5 : 14 – 16,987 -Locul 6 : 25 – 17,240 Cursele sunt pentru toata lumea indiferent ce masina au , ce ar fi sa se faca liniute de la 450cp in sus.......sa vedem cine ar mai participa? This post has been edited by STI: 19 Apr 2006, 18:13 |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Care-i diferenta intre grupe ? Si ce sunt numerele alea acolo de genu 97 40 47 ?
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
A1 pana la 75 cp, A pana la 100. Acelea sunt numerele de concurs.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
STI |
![]()
|
Sincer as vrea daca as sti, cei de la Legalracing, au pus numai numerele de concurs si timpi relizati. Loganul meu a avut nr. 25, nu stiu daca o sa se vada in fotografie
Attached thumbnail(s) Legal_20Racing_20_Foto_20Robo_20Product_69.jpg ( Size: 53.82k ) Number of downloads: 354 Legal_20Racing_20_Foto_20Robo_20Product_83.jpg ( Size: 50.2k ) Number of downloads: 362 |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
STI |
![]()
|
Mai baieti adevarul este ca suntem vai de mama noastra, vorbim de avioane si nu suntem in stare sa mergem cu bicicleta. Avand in vedere ca Dealul Negru a devanit o incercare de netrecut pentru unele masini chiar un test de fiebilitate extrema, altii si anume niste amarati de nemti care dupa cum ii stim sunt varza in ceeace priveste sportul auto si automobilismul in general ,s-au gandit sa cheltuiasca niste bani aiurea si uitati ce au facut.
Pentru domnii cu Mecedes , Bmw , Audi si alte vdete de genul asta sa le aduc aminte ca profit inseamna volum sa le aduc aminte de TRABI, de VW broscuta, de Citroen CV2? Ele nu au urcat Dealul Negru in testul lor de anduranta dar s-au vandut in numar foarte mare. De ce ? Pentru ca raportul pret calitate era aproape perfect. Si acum ....cat costa sa modifici un Mercedes SL, CL, etc.? Exact cat doua Logane si de restul revizii pana la 200.000km. In concluzie haideti sa nu incurcam capra cu varza, sa pastram vedetele de masini pe unde vor domniile voastre si sa fim mandri ca avem o masina nationala care a devenit internationala si pe care incultii de nemti o modifica pentru curse....sa nu mai spun de prostii de francezi care i-au pus motor de 240cp si 4*4 si cativa idioti din Polonia, Spania...........si culmea noi cei mai destepti ne dam seama ca Loganul e numai pentru piata........Asa e noi o sa timitem rachete pe soare............dar o sa o facem noaptea ca sa nu ne ardem ![]() Am gasit raspuns la intrebarea mea si anume daca se preteaza Loganul la curse , l-am gasit fiind ambitionat de cativa ingineri in domeniu. Off topic Pentru LemonDemon am mers cu CLS 320 si crede-ma ca are niste frane de ma simt mai sigur in Logan!!!! Nu e gluma, masina e grea, cutia automata retrograda greu si trebuia sa te urci pe frana serios. ( am masina cu automata si stiu ce inseamna sa nu aud comentarii ca nu am stiut eu sa franez ca cedez nervos!!!) Eu nu cunosc directori de firma care sa se dea mari pe forum cu zerourile cifrei de afaceri asa ca rog pustii de 14 ani sa se uite la Lumea Copiilor, era pe la TVR1 This post has been edited by STI: 25 Apr 2006, 22:41 Attached thumbnail(s) logan_renn_version_1.jpg ( Size: 76.38k ) Number of downloads: 160 logan_in_1.jpg ( Size: 94.61k ) Number of downloads: 224 logan78ns.jpg ( Size: 100.27k ) Number of downloads: 185 jean_michel_sueur_logan.jpg ( Size: 43.95k ) Number of downloads: 193 38b5w840d5qi9.jpg ( Size: 27.14k ) Number of downloads: 180 guru_art45_18102005_2_L.jpg ( Size: 66.86k ) Number of downloads: 197 guru_art45_18102005_3_L.jpg ( Size: 75.98k ) Number of downloads: 184 |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea ca intre Loganul de serie si S2000 nu-s foarte multe in comun. Doar caroseria de baza, aripile fiind evazate. Transmisie 4x4 si un alt motor.
Asa ca nu vad de ce sa le comparam. Nici Citroenul Xara WRC nu este identic cu cel de serie... This post has been edited by vis-a-vis: 26 Apr 2006, 12:29 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nici Mercedesul din DTM nu are prea multe in comun cu cel de serie!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca 75 de cai nu pot impune unei masini familiale o tinuta sportiva.
This post has been edited by vis-a-vis: 26 Apr 2006, 15:10 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Asa, asa, ca tot zice lumea ca Loganu' are garda de gipan.
DSC_9563.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
STI |
![]()
|
In sfarsit cineva cu care sa discuti despre curse cu Loganul
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Din 96 de mesaje au ramas doar 15. Restul au fost OFF-TOPIC !!!
Pentru acest lucru, initiatorul flame-ului primeste suspendare de la postare pentru 3 zile (e vorba de LemonDemon). Data viitoare TOTI cei ce continua un flame vor avea parte de acelasi tratament. Bafta! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Introdus de moderator: Blink blink .. ai luat 3 zile pauza .. total aiurea, daca ma intrebi pe mine (mai bine te abtineai)! |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
STI |
![]()
|
Nu stiu de ce dar cred ca se va face si in Romania Cupa Logan....sau ceva asemanator.....dupa cum au facut vecinii nostri
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.357 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate pentru ca nu avem circuitele pe care sa tinem cupa?
![]() ![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Circuite zici? Poate Rally Logan Cup, circuit de unde... . OFF TOPIC Apropo cei care sunteti din Craiova, cand se mai organizeaza liniute si driftinguri pe aeroport?
![]() This post has been edited by EUROPE_: 3 May 2006, 22:20 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
STI |
![]()
|
Nu cred ca in Romania nu sunt locuri unde se poate desfasura o cursa
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
Geo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 9 January 03 From: Brasov ![]() |
Deocamdata, ce va pot spune cert, este ca s-au tinut (si poate se vor mai tine) curse pe circuit la Arad, la Vik Power (este circuit de karting, dar este destul de lung, cu mai multe variante, si destul de lat).
Pentru cursele de masini de strada varianta a avut cam 1 km, parca 8 - 9 viraje, iar timpii medii de parcurgere erau cam de 50 secunde (cel mai tare cam 46 pentru un Subaru WRX STI 300 CP +). Sper sa se mai tina ! |
--------------------
Chevrolet
Aveo
2006, Platinum Drive safe !
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
LOGAN VICTORY FOREVER!
![]() |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.357 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum naiba depasesti tu o masina pe circuit de Karting? Poate doar sa faci un contratimp. Si orice viraj va fi abordat cu treapta 1 sau a 2-a.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Geo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 9 January 03 From: Brasov ![]() |
Ce am spus eu mai devreme era valabil pentru o singura masina pe circuit... adica stateai frumos pe loc, se dadea startul (dragut, ca in F1, cu lumini rosii), parcurgi X ture, esti cronometrat, si ti se da foaie cu timpii pe tur, timpul mediu, etc.
Este ceva mai mult decat o simpla proba de acceleratie, poti sa vezi filme si poze pe www.roadrunners.ro, ai sa vezi ca sunt masini tari, dar soferi prosti... nu conteaza aici atat de mult caii putere, ci cat de bine respecti trasa si-ti cunosti limitele masinii. Referitor la trepte, cele mai puternice masini care au fost pe acolo aproape sigur dadeau un 3 dupa iesirea din ultimul viraj, pe linia dreapta. Dar nu asta conteaza atat de mult, ideea era ca macar puteai alerga cu masina pe un circuit (fie el pseudo-circuit), in Romania... |
--------------------
Chevrolet
Aveo
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Am vazut un Porsche V8 condus pe pista de la Tunari de Matei Mihaiescu si masina era chinuita foarte rau. In acele de par cred ca patina ambreiajul. Mult mai rapid si mai frumos e cu un kart.
Deci era un contratimp, nu cursa side-by side. Mai bine la VTM decat asa! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Geo |
![]()
|
Da, complet de acord cu tine, mai bine la VTM... dar... pana acolo sunt multi bani.
Eu vreau sa ma duc la VTM / Raliu, anul asta sper sa-mi iau licenta, si la anul sa ma dau macar de cateva ori... dar costa... si atunci, decat sa alergi pe sosea, mai bine te duci pe o astfel de pista si te racoresti... |
--------------------
Chevrolet
Aveo
|
|
STI |
![]()
|
Am cateva informatii pe care nu o sa le divulg .....dar sigur vom vedea Loganul la curse auto ....si nu vorbesc de liniute
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Avand in vedere ca la VTM se poate alerga cu aproape orice, asteptam cu interes. Va fi o participare la grupa N1600?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Eu stiu ca in campionatul de raliuri al oricarei tari se ''promoveaza'' o masina nationala.
Renault are o traditie in materie de sport,nu stiu de ce nu se implica cu Logan in dezvoltarea unor competitii interne. Odata aparuse o Dacie sport....Nu inteleg cat de greu e pt un constructor sa organizeze asa...caci daca e sa vorbim despre material...pana si cu rolele se fac curse.... Nu mi se pare departe de spirit un eventual logan lipsit de ceva ''grasimi'' si putin dus la sala |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:42 |