Litoral 2006, - unde mergem???
![]() ![]() ![]() |
Litoral 2006, - unde mergem???
padi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
- sm
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@padi: uite iti mai dau eu o idee - studiaza si ofertele mai dinspre sud, de la vecinii Bulgari. La aceiasi bani serviciile sunt de calitate mai buna.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
demi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 13 December 02 From: Arad ![]() |
Si eu sunt tot la studiu, dar cred ca ma opresc la bulgari. Concediu impreuna cu sotia si fiica-mea de un an... Nu m-as aventura in Croatia sau Grecia cu aia mica...
Demi |
--------------------
Dacia
Logan Ambition / Duster dCI 4x4
2005 / 2010
- AR-... Fericirea nu poate fi deplina...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu inteleg ce va place la bulgari.pe cuvantul meu:) nu am fost in concediu ci la concursuri si nu mi-a placut vreodata/
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
iovivali |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Din fericire am sa merg la parintii mei in Mangalia...
![]() ![]() |
--------------------
Mini Cooper
S
2004
- B-89-EFY Mini Cooper S
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Shit , in nici un caz la bulgaroi . O sa merg la Rimini cu putin noroc si daca nu ma multumesc cu Eforie Nord .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
padi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 May 06 ![]() |
|
--------------------
dacia
berlina
- sm
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eforie Nord - Astoria, Europa
![]() Probabil ca o sa ajung la Jupiter anul acesta, hotel Majestic. Am fost si anul trecut acolo, hotelul mi-a placut, plaja aproape, zona ceva mai linistita. |
--------------------
.
.
.
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Citez dintr-o oferta turistica venita acasa :
- Mamaia , hotel *** 1150 RON 6 zile , mic dejun inclus -Paralia Katerini , hotel ** 180 euro , 6 zile , mic dejun inclus , transport cu autocar inclus in pret . -Kusadasi (Turcia , pentru cine nu stie ), 6 zile , 315 euro , hotel *** , all inclusive , transport cu avion charter , Oare ce am sa aleg ? ![]() Glumeam desigur ... ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Norocul meu ca vara trebuie sa stau langa mare si inca la Mediterana, insa pana nu-si revin cei din turismul romanesc (preturi la obraz si servicii, nu bataie de joc), nu mai calc pe litoralul nostru sa vad palmieri ofiliti si fite de doi lei.
![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Sa nu veniti in Mamaia ca anu asta s-ar putea sa fie ca dracu. N-o sa mai fie jandarmi, nici salvamari dar in schimb o sa fie gunoaie la greu.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 18 May 2006, 19:41) Sa nu veniti in Mamaia ca anu asta s-ar putea sa fie ca dracu. N-o sa mai fie jandarmi, nici salvamari dar in schimb o sa fie gunoaie la greu. Eu tocmai in Mamaia voiam sa ajung. Daca stii amanunte spune-ne, ce s-a intamplat cu Mamaia ? Care or fi preturile ? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Littledevil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 26 November 05 ![]() |
Are cineva idee, hotel Petrolul in ce eforie este? si ce conditii/preturi se mai practica?
This post has been edited by Littledevil: 19 May 2006, 12:21 |
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
- B 77 MSC As fii fericit daca as avea noroc de bani, cum am de prosti!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Va recomand cu caldura, ca om plimbat cat de cat, sa uitati de litoralul romanesc pentru inca vreo 3-5 ani.
Mergeti in alta parte (grecia, turcia, bulgaria, croatia, egipt), unde preturile sunt mai mici pentru servicii mai bune. Doar ca transportul este mai scump. In rest, nu se compara... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Orice dar nu Bulgaria ! La Eforie sunt hotelurile mari , gen Europa , si daca vrei mai putina agitatie mergi la o vila , ca sunt destule .
|
--------------------
.
.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@big, de ce nu Bulgaria? Ai patit ceva neplacut sau doar nu-ti place tie ideea? Eu as vrea anul asta Bulgaria, ca bani de avion nu prea am...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
hebron |
![]()
|
Am fost in Bulgaria acum un an...preturi ca la noi insa alta atitudine fata de client si servicii bune. Croatia mi se pare un pic cam scumpa dar foarte frumoasa.
|
--------------------
clio
symbol
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e frumos in Bulgaria, ma duc in fiecare an, dar pentru o zi doua, stau la noi, dar pana la nisipurile de aur nu e asa departe, merita o fuga.
Si cum de la anul nu mai trebuie carte verde, o sa fie mult mai usor. This post has been edited by argon: 19 May 2006, 13:56 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Va recomand hotel Mangalia din Mangalia, a fost renovat complet, shimbat mobilier este aproape de plaja, arata altfel fata de cum era pina acum.Si Majesticul din Jupiter este o optiune buna si in Cap aurora California.Nu stiu ce zice pastrama de Mamaia daca este adevarat, dar momentan Mamaia este mult peste statiunile din jurul Mangaliei.Si eu sint de acord cu o optiune in afara tarii, dar in cazul meu eventual la munte,la fel ca si iovivali care vad ca-i Mangaliot la origine.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(ovidiusoft @ 19 May 2006, 15:49) @big, de ce nu Bulgaria? Ai patit ceva neplacut sau doar nu-ti place tie ideea? Eu as vrea anul asta Bulgaria, ca bani de avion nu prea am... Intamplator primesc tot timpul informatii proaspete de acolo si nu e tara in care as vrea sa petrec concediul . In cel mai rau caz aleg Bulgaria doar ca sa o tranzitez spre Grecia . ![]() |
--------------------
.
.
|
|
hebron |
![]()
|
Pai asa din auzite...eu am fost si nu e chiar asa. Dar iti spun ca e mai nasol sa tranzitezi si daca ai informatii, stii de ce
![]() |
--------------------
clio
symbol
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
Pentru cei care vor sa fuga de civilizatie, le recomand sa mearga la Gura Portitei sau la Sfantu Gheorghe (unde puteti face baie in Mare sau in Dunare, dupa preferinte).
http://www.guraportitei.ro/tarife.html http://www.tourismguide.ro/html/orase/Tulc...e_turistice.php |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(bendix @ 19 May 2006, 13:12) Eu tocmai in Mamaia voiam sa ajung. Daca stii amanunte spune-ne, ce s-a intamplat cu Mamaia ? Care or fi preturile ? De preturi nu stiu ce sa zic...cred ca o sa fie destul de piperate. Problema in Mamaia e ca toate fondurile lu Mazare au fost taiate...si nu mai are bani de bagat in Mamaia...asa ca n-o sa mai fie firme de paza, jandarmi in intersectii, spatiul verde n-o sa mai fie udat, curatenie ioc. Si pe langa asta, aproape toata plaja e data la aia cu baruri care te obliga sa-ti iei sezlong si umbrela. Si nici salvamari n-o sa mai fie ca nu are cine sa-i plateasca. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cei de la Apele Romane ziceau ca jumatate din sumele incasate in urma concesionarii plajelor o sa mearga pentru plata salvamarilor.
Hotel Petrolul (oare asa ii zice?) este Eforie Nord, aproape de strada principala, un pic cam departe de plaja; sper sa nu gresesc. This post has been edited by AIX: 19 May 2006, 22:33 |
--------------------
.
.
.
|
|
Littledevil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 26 November 05 ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
- B 77 MSC As fii fericit daca as avea noroc de bani, cum am de prosti!
|
|
pastrama |
![]()
|
QUOTE(AIX @ 19 May 2006, 23:32) Cei de la Apele Romane ziceau ca jumatate din sumele incasate in urma concesionarii plajelor o sa mearga pentru plata salvamarilor. Deocamdata Apele Romane se cearta cu Primaria...aia de la ape zic ca nu e datoria lor sa-i plateasca pe salvamari, si ceilalti zic ca plajele nu mai sunt domeniu public, deci ei n-au cum sa aloce bani pentru salvamari. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
N-ar fi rau ca toti sa nu mergem pe litoralul romanesc si sa moara patronii de hoteluri de la mare de foame.... Poate asa cei din generatia viitoare vor avea mai mult respect fata de cei care le baga paiinea in gura!
|
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
pastrama |
![]()
|
Stai linistit, ca iar se umple Mamaia de nemtalai trecuti de 80 de ani si cu buzunarele pline.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.484 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In Croatia, la Hotel cenzurat (Incepe cu P si se termina cu ula, dar scriptul a cenzurat) nu merge nimeni? Ca am auzit ca e frumoasa coasta Dalmatiei.
This post has been edited by einstein1984: 20 May 2006, 11:40 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 15:01 |