Suntem multi pe aici oare ?
![]() ![]() ![]() |
Suntem multi pe aici oare ?
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
|
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu eu
![]() Da, e ok scris articolul si brings back memories dar nu numai generatia de la inceputul anilor 80 se regaseste in link-ul de mai sus. Generatia de la sfarsitul anilor 70...cea de la sfarsitul anilor 80 (unii). |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pionier Vijelie, PREZENT !!!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Vijelie, partidul te vrea tuns roackere!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nope, ca bagam numai vafe si brifcor.
Sa mor io daca nu era buna vafa ! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.082 Joined: 11 February 04 ![]() |
Hehe, 386, si 486 , ce amintiri...
Si sa vezi o turma de copii cum navaleam pe scara blocului... CIOMBE unde esti ? Sa ne mai zici ce faceam in cartier? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() This post has been edited by Pedro: 8 Jun 2006, 12:53 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Si eu zic prezent. Faine vremuri au fost in copilarie. Cred ca oricine ar vrea sa fie din nou copil. Dar, la un moment dat fiecare generatie sufera de astfel de nostalgii cateodata, fiecare a avut copilaria frumoasa in felul lui.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
vijelie |
![]()
|
Copilu' (ca sa zic asa), 386 nu face parte din copilaria evocata in articolul cu pricina.
386 = 1993 (1100$ la IBM, prin toamna). |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi aduc aminte ca la noi in generala mai toti in pauze mancam paine goala cu o pofta de zile mari.
Sau gumele alea cin-cin, turbo, cola, topi-top Seriile cu surprise ajunsesera sa se dubleze care din cand in cand erau confiscate de diriginte ca ne prindea jucand liniuta cu: portofele improvizate, pietre, monede, miza fiind tot surprize, absolut niciodata bani. Si acum tin minte "de tomaso" din "turbo", nu intelegeam de ce masina aia nu are faruri si de fapt in fata e doar o mare gaura ![]() Cand se purtau discutii aprinse despre masini si cand vedeam una straina ramaneam totii paralizati de placere, titlul de cea mai tare masina i se atribuia celei care in capul nostru le busea cel mai tare pe celelalte ![]() This post has been edited by Pedro: 8 Jun 2006, 13:03 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
vijelie |
![]()
|
Batoane cu mac, ai uitat sau nu le-ai mai prins ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
avathan |
![]()
|
|
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
vijelie |
![]()
|
HC91, Double Dragon, incarcat de pe caseta.
Da' nu mi-a placut prea mult, ca dadusem de gagici... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.082 Joined: 11 February 04 ![]() |
Am avut HC 85, acum mi-am adus aminte, luat de ai mei in 91 ca premiu de sfarsit de an scolar.
Nu mai sunt asa copil, sunt nascut in '78 386-le l-am primit prin '95 cred, si deja era depasit, lumea buna avea deja 486 SX |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Chiar 486 DX la 100 mhz, ce supercomputer era la acea vreme
![]() This post has been edited by argon: 8 Jun 2006, 13:27 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Prezent ! Promotia de bebe '79
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
avathan |
![]()
|
eu am avut HC 90
si apoi Pentium 120 cu 16 sau 32 Mb RAM (1996) ![]() |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Prezent si io(promotie '83). Cred ca am fost ultima generatie care a stiut sa se distreze fara calculator & crap.
![]() This post has been edited by disaster: 8 Jun 2006, 13:38 |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
AND |
![]()
|
Guma turbo oh da! Acum cateva saptamani am gasit la moeciu de sus turbo (original). Adica gustul original de acum 15 ani.
Cine-si mai aduce aminte de cum se numea jocul ala cu o gaura in care aruncam toti cu portofelul? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
promotia '77 se accepta?
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
Leat 1970. Cand s-or fi dus astia ? Anii adica.
Concertele Compact si Iris si ......... Celelalte Cuvinte, Krypton si .... nu mai zic ca ma doare, de la Polivalenta si pe Victoriei unde acum e un cazinou, sala Tanase parca....lipsa de lecitina ![]() Oi fi cel mai batran si deja m-am facut de ras ? O zi excelenta la toti ! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
dizzy |
![]()
|
jocul cu portofele se numea PROTOFELE, cum altfel.
La noi regula era ca nu ai voie sa faci din mai mulet coprti, ci doar din una singura. Iar cea mai mare era bineniteles, cea de bloc de desen |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AND @ 8 Jun 2006, 13:40) Eu eu ![]() Da, e ok scris articolul si brings back memories dar nu numai generatia de la inceputul anilor 80 se regaseste in link-ul de mai sus. Generatia de la sfarsitul anilor 70...cea de la sfarsitul anilor 80 (unii). Cu micuta observatie ca generatia anilor 65-70 a si tras la revolutie, nu doar a auzit cum se tragea ![]() |
-------------------- |
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Vin si eu din generatia fix 80.
![]() Si imi aduc aminte aproape toate lucrurile scrise pe acolo. Lasa ca la un moment dat eram invidios pe ai mai mari cu 5-7 ani. Mi se parea ca ei au prins toate lucrurile "bune". Atunci nu ma gandeam la revolutie. Acum sunt invidios pe cei cu 5-7 ani mai mici. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
ionutm82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 19 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Prezent! Promotia '82
![]() Ma regasesc perfect in articolul ala si mi-a facut placere sa-mi aduc aminte de acele vremuri. Abia aveai loc sa treci de copii in spatele blocului, acum abia ai loc sa treci de masini. Ar mai fi de adaugat desenele alea animate de la bulgari Mihaela, nozaitzpagadi ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 1.6 16V
Dynamique 2009
- B-yy-XXX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Generatia '81. Regret gimnaziul si liceul. Cele mai multe amintiri placute din perioada asta le am. Regret un pic si studentia... altfel as trai-o acum.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Pustan Ci_co prezent ! Partidul m-a vrut tuns dar nu m-a prins
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
desi sunt nascut pe la sfarsitul anilor `80 nu pot sa nu imi aduc aminte de lucrurile scrise in acel blog. Chestii care observ acum ca dejea le uitasem, cum ar fi cerutul prieteniei, oracolele(acum imi caut oracolele de prin primara si generala), statuile, cand jucam cu vecinii hotii si vardistii. Imi aduc aminte de prima bicicleta, pegas, la revolutie desi eram mic, tin minte ca si acum ca ma uitam pe geam si ii ziceam lu bunica-mea ca afara se filmeaza si ca vreau sa ma duc si eu afara....probabil ca ce vedeam eu atunci erau trasoarele de la universitate. Cand jucam prince of persia pe 286 si nu aveam manual, mario, preistoric 1 si 2..........
Gumele turbo, dozatorul tec de langa gradinita mea, frunza din fata casei mele, revista pif...unde au disparut?? ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
![]() ![]() Nu mi-o luati in nume de rau dar e obositor sa urmaresti ce e nou pe forum si sa dai de lucruri vechi in forma noua. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.810 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 8 Jun 2006, 14:58) jocul cu portofele se numea PROTOFELE, cum altfel. La noi regula era ca nu ai voie sa faci din mai mulet coprti, ci doar din una singura. Iar cea mai mare era bineniteles, cea de bloc de desen aveam o punga de un leu cu "surprize"(inainte de ele erau fete de la cutiile de chibrit ![]() ![]() ce a tecut vremea. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 23:49 |