Viezurele de beton sau sobolul citadin
![]() ![]() ![]() |
Viezurele de beton sau sobolul citadin
Marty |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Ma doare burta de ras
![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Am intalnit si eu specia asta de oameni. In blocul unde stau acum de 1 an, este pe etaj cu mine un bulangiu cu vreo 2 ani mai mic decat mine si nevasta mea; cu nevasta mea se stie de cand erau mici, si cu toate astea nu ne saluta pe nici unul dintre noi cand ne intalnim pe scara sau pe afara. Foarte ciudat individ. Si se mai plange la unii ca noi suntem nu stiu cum. Nu stiu ce e in capul lui, dar cred ca se crede superior noua, ca deeee, vezi doamne el a facut facultate si face inca la Cluj si Bucuresti si noi ,,taranii'' de aici ar trebui sa avem respect profund pt persoana sa.
![]() Parintii sai nu au nici o problema, ne salutam, exista respect reciproc, pe cand plodul, ioc. Oricum e problema lui, ca nu prea ma intereseaza ce crede el, dar eu am fost invatat ca cine este mai mic ca varsta saluta primul. ![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
horiajam |
![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Eu am un vecin foarte ciudat. S-a mutat de vreo 3 ani si sta singur. El la 2, eu la 4. Cand ne intalnim pe scari, o ia la fuga spre usa lui si se inghesuie in colt, la yala si descuie repede. Parca are vreun sistem secret de descuiat yala. Oricum , e ca din filme faza.
![]() Nu mai zic de salut, ca nici nu incape vorba.... |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu am pe palier genul de baba care sta la vizor la orice miscare...
This post has been edited by argon: 28 Jun 2006, 08:33 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Am si eu un specimen din asta. Mai bine zis o specimena...daca ne intilnim pe scari ai impresia ca - daca ar putea - ar intra in ...beton. Capul in jos, se face mica mica de tot si cam atit. De raspuns la salut....nici nu se pune problema.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Vecini cu fobii de genul asta nu am intalnit. In schimb am foarte multi vecini maghiari, din care cativa mai "verzi" abia mormaie cand chipurile imi raspund la salut.
Cu cat mormaie ei mai incet si mai indescifrabil cu atat mai multa voiosie si cu "sonorul dat la maxim" sa rasune toata casa scarilor ii salut eu. ![]() Asta e...Din pacate nu doresc sa-i salut eu in maghiara ca sa-mi raspunda cu voiosie. ![]() Respecte |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai Marty , tu ori ai o parere prea buna despre tine si asta nu e decat de bine, moral ridicat etc., ori vecinii tai sunt extraterestri si pe cat posibil incearca sa evite tot omul
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vecini pe care nu-i mai salut de ani de zile desi ii vad zilnic prin bloc. Pur si simplu nu mi-au raspuns la salut cu mai multe ocazii asa ca mi-am zis sa nu-i mai deranjez. Da' in nici un caz nu ma fac mic si nici nu ma ascund de ei...ma fac ca nu-i cunosc atata tot
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Pedro @ 27 Jun 2006, 12:20) Mai Marty , tu ori ai o parere prea buna despre tine si asta nu e decat de bine, moral ridicat etc., ori vecinii tai sunt extraterestri si pe cat posibil incearca sa evite tot omul ![]() Ma, nu e cazu', nu numai la mine reactioneaza asa! Cel mai distractiv e sa le vezi fetele cind se-ntimpla sa apara vreunu' din bloc care coboara in timp ce eu imi fac de lucru pe linga cutia de scrisori si ei asteapta pe dupa perete. ![]() QUOTE [...]nu zic ca nu merita dar iti trebuie ceva suceala sa te pui in mintea lor. Faza misto e ca niciodata nu voi putea fi acuzat c-am dat in mintea copiilor. Nu de alta da' n-am evoluat si intelectual! ![]() This post has been edited by Marty: 27 Jun 2006, 11:35 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
HapleaSRL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 10 March 06 ![]() |
Cei mai nesimtiti mi se par aia care ii cunosti, ii vezi pe strada, se uita in ochii tai, ii saluti si intorc privirea fara vreo urma de raspuns.
|
--------------------
-
-
- - Multumescu-ti Tie Doamne, am mancat si iar mi-e foame!
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul am avut 2 vecini pe care nu i-am salutat ani de zile dupa ce intr-o noapte pe la 2 ma suna junele sa imi spuna sa nu mai sar la trambulina ca el vrea sa doarma (bineanteles ca ma trezise din somn), i-am spus atunci ca daca un an de zile il mai vad pe casa scarii ii tai capul dupa care am inchis si vreo doua ore am frecat un lemn de calorifer cu frenezie. Nu l-am mai vazut decat de abia dupa vreo 5 ani o singura data ca dupa aia am aflat ca a murit. Nevasta-sa si acum cand are usa deschisa si ma aude ca vin (probabil ma cunoaste dupa pasi) inchide usa rapid.
.............in rest, vecini buni, numai vechituri si reziduuri radioactive, stil cernobil , crescuti cu muzica buna si tot luxul posibil. Spalat rufe si baite la 2, 3 noaptea (ca de, plecari la munte in ultimul moment pe nepregatite destul de des) , muzica non stop in functie de ce barfe mai auzeam ca circula la adresa mea. This post has been edited by Pedro: 27 Jun 2006, 11:51 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu care datorita serviciului ma plimb non stop prin Europa am constatat urmatoarele:Doar in ROMANIA cand ma prezint cuiva indiferent ca e portarul sau cineva cu o functie de raspundere prima data ma scaneaza din cap pana in picioare apoi urmeaza evaluarea mea dupa care abia mi se raspunde la salut fara a se mai prezenta si fara a ma privi in ochi.Pe cata vreme in occident pot sa ma duc si in pijamale sa apelez pe cineva si dupa ce am salutat sunt privit in ochi si indrumat in cererea mea facandu-se abstractie de pijamalele mele de originea mea de etc.Probleme am cand ma intorc in tara ca ma trezesc salutand in stanga si in dreapta si mie mi se raspunde cu fete mirate.O data ieseam dintr-o carciuma de soferi cu scobitoarea in dinti si ma intalnesc cu alti doi soferi necunoscuti mie care intrau in restaurant si eu le-am urat pe cel mai frumos ton cu putinta POFTA BUNA SA AVETI iar unul dintre ei imi raspunde ca de unde i-i cunosc eu sa le urez POFTA BUNA si raspunsul a venit pe loc ATUNCI SA VA STEA IN GAT!!!
|
--------------------
a
b
c
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
Personal nu imi place sa salut oamenii cand ma aflu pe scari (nu vreau sa ma impiedic cand ma uit la ei).
Vecinii sunt destul de ok, mai putin ala(+ nevasta+fiu) care sta in apartamentul de deasupra. Printre altele nevastasa are "bunul" obicei de a-si scutura mizeria pe geam, geamuri care din intamplare sunt situate deasupra intrarii in bloc. Fiul a confundat de cateva ori toaleta cu balconul, ca desi era senin s-a pus pe moment sa traga o rafala de ploaie. Asa este, unii este mai civilizati decat altii. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
wo_name, da' nu ai aflat de rahatul zburator pe foaia de hartie?
Se pune si anume una bucata rahat (si nu alimentar) pe o coala de hartie, si i se imprima o miscare rectilinie spre balconul/geamul vizat. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
klaus, nu sunt adeptul unor manifestari asa de radicale, eventual ar merge cate un glont asortat in ridichea alora ca si asa capul familiei e militar in rezerva.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Rahatul tre' sa-i apartina "lunetistului"?
![]() This post has been edited by TMihai: 27 Jun 2006, 12:32 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Pedro |
![]()
|
scarbosilor!!!
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Intr-o seara faceam o baie (nu mai stiu cand, ca fac des) si intra buluc nevasta-mea peste mine ca bate cineva cu pumnii in usa. Ptiu!, zic, matusa Tamara! Cand deschid, asa, ca-n filmele sexy, cu prosopelul pe talie, vad pe unu' pe la 1.90m, >100kg, cu barba sura: Al cui e dom'le fiatu argintiu de pe trotuar, unde e locul meu de parcare. Io am logan albastru, i-am zis, da' nu vrei sa ma speli pe spate daca tot m-ai deranjat?? F*tu-va muma-n c*r de bulangii, zice si pleaca nesatisfacut la alta usa. Oare mai exista psihiatrii in Romania?
This post has been edited by vijelie: 27 Jun 2006, 12:29 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Marty: you made my day! Mi-ai adus aminte ce frumos e la bloc și ce mult sufăr că mi-am aranjat casa bunicilor.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
interesant ar fi sa auzim povestioara lui marty povestita de vecinii lui . cred ca ar fi ce putin la fel de amuzant. imi inchipui ce-o fi in mintea lor cand el freaca menta la cutia de scrisori... cred ca deja au facut fobie...(m a...ne urmareste unu cu o fata fioroasa...poate o vi vrand sa ne taie ...dar noroc ca nu ne-a prins niciodata...ce-o fi avand cu noi
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
Marty |
![]()
|
Eu as face un afis cu comitetul de bloc. Macar sa stiu o socoteala!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Io mai fac dintr-astea, ma uit pe vizor sa treaca unii, nu de alta da' ma tin de vorba juma' de ora despre stringentele probleme ale micii noastre comunitati, probleme de care, de cele mai multe ori ma doare la juma' de km in spatele c****.
Sau astept sa treaca vecina de sus ca daca ma tine mult de vorba imi aduc aminte de turma de porumbei pe care o indoapa zilnic si mi-au umplut pervazul de o crusta de kk de nu o mai sparg nici cu picameru'... La 6.30 dimineata ma trezeste cu rapaitul grauntelor pe tabla pervazului de zici ca-i grindina cu bile de rulment. Tot le dau eu alice, de mancare, la porumbeii aia, sa-i vad cum mai zboara cu c*r* lipit de pamant... ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
NUmai de asta nu ma banuise nimeni pin-acum!!!! Auzi tu, eu sa tin oamenii de vorba....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Incet incet prinde contur afisul cu comitetul de bloc...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Pedro |
![]()
|
Eu inca ma gandesc la comunitatea aia de care vorbea Bulan pe undeva pe aici , oraselul ala medieval in care a intrat ca o bruta cu camionul
![]() Spiritul asta pur romanesc a la' lagar de concentrare ma usuca ca pe un bujor de munte uitat in sifonier ani si ani............... ..............scuze , ...................delirez ![]() This post has been edited by Pedro: 27 Jun 2006, 14:12 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
radian |
![]()
|
Congo?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Pedro |
![]()
|
Congo!? .............. nu, nu congo, acolo "vizualizez" miros de motorina si iz traseiste nespalate, un fel de morometii in varianta motorizata . Vorbea el de un orasel mirific pe unde era sa faca pe plugu' cu casutele oamenilor.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 10:04 |