Produse de ... rahat, literalmente
![]() ![]() ![]() |
Produse de ... rahat, literalmente
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Prevad ca va fi un topic foarte lung si foarte bine. Sunt ceva useri pe aici plus ca vorba circula. Cu binevointa ta Marty ar fi bine sa fie loc de expozitie pentru fel si fel de astfel de produse, asa ca, sa cante muzica!
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai daca-i pe d-astea...
Ca dezonorant folosesc (de obicei) stick Intesa cu Ylang-Ylang. Nu stiu ce dracu' s-a-ntimplat cu el ca nu se mai gaseste. intrucit ala vechi incepuse sa zgarie destul de nasol si se prefigura o mare criza la orizont, am decis sa achizitionez in regim de urgenta un stick Nivea 24h. MARE GRESEALA! In primul rind, Nivea are 40 ml. si a costat 110 mii, Intesa costind 120 mii lei si avind 75 ml. In al doilea rind, Nivea ala de se lauda ca te fereste de "candoare" 24h, te fereste sa treci neobservat pe strada! De cind am cumparat asta, am timpita impresie ca nu exista oameni nespalati, ca aia de la metrou care put de-ti invinetesc sfincterele, se spala, de fapt, da' se dau cu NIvea d-asta. Daca tine 2 ore e mare smecherie! In al treilea rind... put in asa hal incit ma dezgust si pe mine! Cu alte cuvinte, daca vreti sa dati cca. 100k rol pe un pisdic Nivea, mai bine-i donati lu' Nastase, sa-si mai faca o vila! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Marty nu te supara de intrebare - dar pe data fabricatiei / data expirarii te-ai uitat ?
Sunt inca destui oameni care nu se uita pe cele mai importante date ale unui produs ! Nu are datele respective - nu trebuiesc cumparate !!! Si apoi asta chiar este un caz de OPC ! Recomandare : Cand se constata o asemenea porcarie ( bataie de joc din partea comerciantului ) se merge cu bonul fiscal si restul produsului - daca mai exista - la OPC si astfel poate incepe scandalul ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Marty |
![]()
|
alinakes, o sa ma uit diseara la data de fabricatie si la termenul de valabilitate. Din pacate n-a mai ramas nimic din ala, decit cutia. Da' pot sa ma duc sa mai cumpar daca e pe d-astea.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
marty - inainte sa te arunci la ponegrit toata gama de produse "LaPrima" ai verificat termenul de garantie la cei ai papat tu?
nu am habar de produsele acestea - nu am auzit in viata mea de ele, dar ... eu unul nu bag nimic in gura pana nu verific si termenul de valabilitate. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cutiile de ananas au de obicei termene de valabilitate colosale, de cativa ani. Si nici nu intra la categoria perisabile, ca nici la magazine nu stau la rece, si nici la transport. Doar ca o data desfacute nu tin mai mult de 2-3 zile, ca tind sa se inverseasca rapid. Probabil o fi scapat si ei vreo coada de sobolan in lotul ala.
Marty, dar acum nu te simti mai usor, mai light, parca simti ca poti zbura? Bine, in afara senzatiei de usturime posterioare, care te tine lipit de pamant. Eu am luat o data o cutie de branza tartinabila Milli; am consumat putin dintr-o parte cand am vazut ca pe fundul cutiei ramasese aer, iar in spatiul respectiv se formase un mucegai de toata frumusetea. Repet, cutie noua, proaspat desfacuta, in termen de valabilitate. N-am patit la fel ca Marty, dar nu mai iau in viata mea branza de la astia. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Marty |
![]()
|
thecagero, chiar imi faceam probleme ca m-am lasat de fumat si am ajuns la 96 de kile, nu stiam cum sa le dau jos. S-a rezolvat amiabil!
![]() Apropo de brinza tartinabila, eu importam brinza topita Entremont din Franta. Din 50 de transporturi f. bune, ultimu' a fost genial de prost! Au pus cutiile cu brinza inca fierbinti in camion. In camion au dat de frig si au transpirat. drept pentru care, in Bucuresti au ajuns gata mucegaite. Poate asta s-a-ntimplat si la ei. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Am luat de la agip un odorizant din acela ieftin sub forma lupului cu 6 picioare galben agip. L-am desfacut si bineanteles ca m-am sufocat in masina de la mirosul puternic insa 2 ore mai tarziu mirosul placut a disparut complet de parca sta acolo de luni de zile, nu e mare branza, doar 30000 mii dar m-am saturat de tepe.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Starea natiunii astazi:
Marty - cufureala si mirosuri tari; coafura rezista, are programare la frizer. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
E vorba si de conditiile de depozitare ! Daca pe produs scrie o scala de valori 5 grd C - 15 grd C , iar domnii de la "angro" le tin la 30 grd C cat sunt acum , s-au dus pe copca !
Pe la ananas iar e o chestie misto , stiu miscarea de la cineva din domeniu. Importa ( in vremurile de inflorire a "angro-ului" Europa ) ananasul din China , mergeau frumos la astia de la laborator , dadeau acolo un bax de ananas spaga ( aia il terminau ca termitele intr-o zi ) si ziceau : " da , domne astea mai merg 1 an " desi ananasul expira intr-o luna si puneau abtibilduri cu alta data de valabilitate peste cea inscrisa in original. P.S. Imi pare rau ca trebuie sa va fac scarba - dar daca tot suntem la capitolul mancare naspa trebuie sa va zic de un caz auzit, nu stiu cat e de adevarat , cica la "saormaria" de la dristor , aia celebra de pe colt , unul din baietii de acolo isi lasa mostenitorii prin saorma dupa un frecus intens ! L-au prins si l-au dat afara ! Dar mie acum nu prea mai imi vine sa merg sa iau de la ei saorma ! Nu stiu daca ce am auzit a fost anti-reclama dar parca e prea odios gandul asta de a merge sa mai cumpar dupa ce am auzit ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu nu mai mananc compot de ananas de vreo 4 ani ... adica de cand am trecut printr-o experienta terifianta care a adurat 3 zile ... in urma consumului unei conserve din asta.
Numai ca in cazul meu am facut-o in grup .. in 4 mai precis .. ca eram eu, nevasta-mea si inca o pereche care erau in vizita. Si am ingurgitat o butelca d'aia de 5 kile de la metro ... neexpirata (conform etichetei). Marty, crede-ma ca stiu ce spun cand spun ca inteleg perfect prin ce treci ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Smantana OKE! Feriti-va de ea! E pshwasser!!!
![]() Feriti-va sa luati din BILLA inghetata la caserola netransparenta! Nesimtitii dreacu o halesc pe ascuns si completeaza cu apa! Sa mor de mint! dDe doua ori am patit-o! Caserola e ok, doar nu ma pun pe loc sa o desfac.. si cand ajung acasa ![]() ![]() Atentie, tot la Billa am avut mai multe eschibitii: Intai am reusit sa cumpar trei sticle de apa minerala Lipomi la trei preturi diferite. Cand m-am uitat pe bon acasa s anebunesc: intre 15 si 24 de mii, trei preturi diferite la aceeasi apa la 1,5 litri! Dupa o saptamana m-am sus sa iau niste bere la naveta- si tit se coia aia d ela casa c ade ce nu platesc... i-am explicat ca o naveta de bere (la care adusesem si ambalaj la schimb) becks si 2 baghete de paine NU au cum sa coste 1,3 milioane ROL! A plecat si peste 5 minute vine alta proasta : "am inteles ca aveti probleme.. .da spuneti, ce probleme aveti .." io i-am raspuns: "doamna, se pare ca nu io am probleme ci magazinul dvs.. va rog sa verificati bounu". Aia verifica bonu, si spune cu nonsalanta pretul final: 130, XX ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
ce vremuri kkcioase traim
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand mai aveti "chef" sa stati toata ziua pe buda meditand la conserva de ananas va recomand Imodium. E incercat de nenumarate ori
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
nici samburii de maslina nu-s de lepadat, pentru cine poate sa-i inghita...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Sigur nu iese mitraliera?
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Anul trecut, prin septembrie, m-am dus la cofetaria Ana de pe Dorobanti sa iau oarece prajituri la pachet. Ajuns acolo, taraboi mare. O cucoana destul de lucida si de civilizata le reprosa vanzatoarelor ca rulada luata de la ele era mucegaita. Alea, nimic, e fff buna, nimeni nu se plange, chiar si noi mancam etc. Madam ia o rulada, o rupe-n doua si ce sa vezi? Mucegai! Mai ia una, idem prima. Nu stiu daca tanti si-a luat banii inapoi pe prajituri ca eu m-am carat si de atunci nu mai iau nici paine de la Ana. De fapt, nu am mai luat niciodata prajituri...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Imodiumul ca imodiumul, da cu benzina ai incercat?
![]() PS: SA uneasca careva' posturile... This post has been edited by cristianco2002: 21 Jul 2006, 12:01 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Jul 2006, 11:06) In concluzie, daca tineti la sanatatea voastra si a celor dragi voua: NU CUMPARATI NICIODATA CUTII CU ANANANS PRODUSE DE FIRMA "LA PRIMA"! Sa va dea Dzeu. sanatate si mie sa-Mi de hartie igienica cit mai moale ca ma ustura curu' de nu mai pot sta pe scaun!!! ![]() Probabil ca ce ti s-a intamplat era vreo polita restanta si care in final a fost platita! QUOTE(alinakes @ 21 Jul 2006, 11:25) Sunt inca destui oameni care nu se uita pe cele mai importante date ale unui produs ! Nu are datele respective - nu trebuiesc cumparate !!! Cata naivitate!Pai comerciantii au cultura si probitatea morala a unui director de muzeu si datele alea sunt vreun tablou de vreun pictor celebru ca sa nu poata sa fie falsificate QUOTE(Marty @ 21 Jul 2006, 11:46) Apropo de brinza tartinabila, eu importam brinza topita Entremont din Franta. Din 50 de transporturi f. bune, ultimu' a fost genial de prost! Au pus cutiile cu brinza inca fierbinti in camion. In camion au dat de frig si au transpirat. drept pentru care, in Bucuresti au ajuns gata mucegaite. Poate asta s-a-ntimplat si la ei. Goana dupa profit va facut sa-l pistonati pe producator in asa hal ca nu a mai respectat tehnologia pana la capat si confirma-ne ca ultimul transport genial de prost a luat calea crematoriului si ca nu au fost sterse cutiile de branza Entremont cu carpe udate in apa cu otet! QUOTE(alinakes @ 21 Jul 2006, 12:00) E vorba si de conditiile de depozitare ! Daca pe produs scrie o scala de valori 5 grd C - 15 grd C , iar domnii de la "angro" le tin la 30 grd C cat sunt acum , s-au dus pe copca ! Pe la ananas iar e o chestie misto , stiu miscarea de la cineva din domeniu. Importa ( in vremurile de inflorire a "angro-ului" Europa ) ananasul din China , mergeau frumos la astia de la laborator , dadeau acolo un bax de ananas spaga ( aia il terminau ca termitele intr-o zi ) si ziceau : " da , domne astea mai merg 1 an " desi ananasul expira intr-o luna si puneau abtibilduri cu alta data de valabilitate peste cea inscrisa in original. P.S. Imi pare rau ca trebuie sa va fac scarba - dar daca tot suntem la capitolul mancare naspa trebuie sa va zic de un caz auzit, nu stiu cat e de adevarat , cica la "saormaria" de la dristor , aia celebra de pe colt , unul din baietii de acolo isi lasa mostenitorii prin saorma dupa un frecus intens ! L-au prins si l-au dat afara ! Dar mie acum nu prea mai imi vine sa merg sa iau de la ei saorma ! Nu stiu daca ce am auzit a fost anti-reclama dar parca e prea odios gandul asta de a merge sa mai cumpar dupa ce am auzit ! Totul este cauzat de lipsa de respect care ne caracterizeaza pe absolut toti!Cand suntem doar usor ironizati de catre cineva mintea noastra pe loc pune la cale cele mai malefice planuri si conspiratii si sa-L fereasca nenorocul pe VLADICA sa-l supere pe opinca atunci cand VLADICA asteapta sa fie servit cu ceva de mancare. QUOTE(Ciombe @ 21 Jul 2006, 12:10) Smantana OKE! Feriti-va de ea! E pshwasser!!! ![]() Feriti-va sa luati din BILLA inghetata la caserola netransparenta! Nesimtitii dreacu o halesc pe ascuns si completeaza cu apa! Sa mor de mint! dDe doua ori am patit-o! Caserola e ok, doar nu ma pun pe loc sa o desfac.. si cand ajung acasa ![]() ![]() Eu la serviciu execut ordinele sefilor mei(nu ale patronului) cu sfintenie iar serviciile pe care le prestez clientilor firmei de la care primesc salariu sunt ireprosabile si peste tot pe unde apelez la servicii in calitate de consumator daca nu sunt servit ireprosabil nu plec deacolo pana cand angajatul cu pricina nu este sanctionat. DOMNUL MARTY mai bine nu deschide-ai acest topic pentru ca daca mesajele vor curge garla cu exemple ca pana acum s-ar putea sa nu mai mancam si sa ne apucam de sport:Saritura peste mese! |
--------------------
a
b
c
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(bulan @ 21 Jul 2006, 12:58) Goana dupa profit va facut sa-l pistonati pe producator in asa hal ca nu a mai respectat tehnologia pana la capat si confirma-ne ca ultimul transport genial de prost a luat calea crematoriului si ca nu au fost sterse cutiile de branza Entremont cu carpe udate in apa cu otet! Imi oprim foarte multe vorbe care ar descrie cu succes alaturarea ta cu organul meu genital! 1. N-am pistonat pe nimeni, era contract semnat, cu termene de livrare clare! Si daca tu-ti inchipui ca Entremont e o fabrica ce are vreo 5 vaci si scoate 10 litri de lapte si 3 cutii de brinza pe zi, te-nseli amarnic! Na, ia si te informeaza: http://www.entremont-alliance.com/fr/index.php 2. Transportul genial de prost a fost analizat in vederea importului la Sanvet Obor! Exista un aviz general de import eliberat de Min. Agriculturii, aviz eliberat dupa vizitarea platformelor de productie! Dupa primele plingeri, marfa a fost analizata de SGS, sigilata si dusa la Glina, stropita cu albastru de metil si apoi arsa! 3. Daca tu poti sa desfaci o cutie de brinza topita, sa stergi mucegaiul dinauntru si sa-i pui capacu' la loc fara sa se observe ca s-a umblat in cutie, esti David Copperfield! Si-n plus, daca ai constiinta sa mai si scoti pe piata un asemenea produs, te mai gratulez cu inca o alaturare mai sus descrisa! P.S.: Mi-ai fost simpatic dar vad ca esti cam...intr-un fel anume! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
asta nu apropo de ce vremuri pot veni.
Ca orice produs trebuie sa aiba inscriptionata perioada de garantie, valabilitate care nu trebuie depasita. Ia vezi si poate o preyinti Oficiului de Protectie al Consumatorului, vezi adresa pe google. In rest sa auzim numai de bine |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bulan |
![]()
|
"""1. N-am pistonat pe nimeni, era contract semnat, cu termene de livrare clare!"""
Atunci inseamna ca EI s-au grabit in goana dupa profit si au pagubit!!! """2. Transportul genial de prost a fost analizat in vederea importului la Sanvet Obor! Exista un aviz general de import eliberat de Min. Agriculturii, aviz eliberat dupa vizitarea platformelor de productie! Dupa primele plingeri, marfa a fost analizata de SGS, sigilata si dusa la Glina, stropita cu albastru de metil si apoi arsa!"""Eu stiam ca asa s-a intamplat dar te-am provocat!Domnul Marty ca importator a platit marfa+transportul si trebuia sa primeasca calitate 100%.SGS a stabilit a cui e vina si cine plateste paguba iar marfa la gunoi.Bineinteles ca asigurarile au platit marfa deteriorata! """P.S.: Mi-ai fost simpatic dar vad ca esti cam...intr-un fel anume!"""Avand in vedere ca eu am o gramada de defecte pe care nu stiu cum sa mi-le ascund mai bine nu pot avea pretentii la tine care esti un pic mai iute la manie si care imi esti simpatic in continuuare dar ai grija cu shaorma sa nu cumva Domnul BIG sa se deghizeze in vanzator de shaorme!!! |
--------------------
a
b
c
|
|
Marty |
![]()
|
Am zis ca le reprim, nu ca le exprim! Si-n alta ordine de idei, mi se pare c-am fost acuzat de anumite chestii.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Marty, daca nu ai terminat cu procesul germinativ eu am o idee. Pune pe cineva sa mestece o lama orbit si sa sufle de la departare in reactor, in reclama am vazut ca ingheata tot, poate se coaguleaza.
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
bulan |
![]()
|
Eu as ruga respectuos grupul de moderatori sa inchida acest topic ca sa ne tihneasca si noua mancarea in urmatoarele saptamani.Amatorii de senzatii tari sunt rugati ca din cercul personal de cunostinte sa gaseasca pe cineva care sa le povesteasca ce se intampla pe la diferite fabrici de produse alimentare.Eu personal am un coleg care dupa ce a transportat cativa ani la rand doar MEZELURI s-a lasat de acest gen de transporturi si azi e vegetarian.
|
--------------------
a
b
c
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
![]() ![]() ![]() Adica acum transporta doar legume? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(bulan @ 21 Jul 2006, 13:59) Mi-ai fost simpatic dar vad ca esti cam...intr-un fel anume!"""Avand in vedere ca eu am o gramada de defecte pe care nu stiu cum sa mi-le ascund mai bine nu pot avea pretentii la tine care esti un pic mai iute la manie si care imi esti simpatic in continuuare dar ai grija cu shaorma sa nu cumva Domnul BIG sa se deghizeze in vanzator de shaorme!!! Bijti, ma! ![]() QUOTE(Rigor @ 21 Jul 2006, 14:14) Marty, daca nu ai terminat cu procesul germinativ eu am o idee. Pune pe cineva sa mestece o lama orbit si sa sufle de la departare in reactor, in reclama am vazut ca ingheata tot, poate se coaguleaza. Stai ca s-a purjat instalatia! A-nceput sa vina aer. ![]() This post has been edited by Marty: 21 Jul 2006, 16:00 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:17 |