Iluminarea butoanelor aerotermei nu mai merge, cum se rezolva?
![]() ![]() ![]() |
Iluminarea butoanelor aerotermei nu mai merge, cum se rezolva?
polaris2006 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 6 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LGN Ambition 1,6MPI
- TMxxxxx
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Este un singur bec. Si ala in centru, pe partea din spate. Se scoate masca argintie prin tragere incepand cu partea de jos, se scot (desurubeaza) suruburile cu torx de 20 si se inclina blocul climatizare cu fata in jos pentru a avea acces la mufa bec-ului.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
polaris2006 |
![]()
|
Sti cumva care este siguranta aferenta? pt. ca nici inelul din jurul prizei de bricheta nu se ilumineaza.
Multumesc. |
--------------------
Dacia
LGN Ambition 1,6MPI
- TMxxxxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
F18
Dar casetofonul se aprinde la punerea luminilor? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
polaris2006 |
![]()
|
da, merge tot normal, in afara de cele doua lumini: bricheta si reglaje aer.
|
--------------------
Dacia
LGN Ambition 1,6MPI
- TMxxxxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
atunci nu cred ca e din siguranta
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
becul ars sau nu face bine contact
|
-------------------- |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Da' ce sunt puse in serie cele doua becuri? Sau ars amindoua odata?
Sau este un singur bec? This post has been edited by Slider: 28 Sep 2006, 18:09 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Vin si eu cu o problema aici..in acelasi capitol.
Nu mai e luminat deloc comutatorul pt geamul stinga. E bec ars? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
daca doar la un comutator nu mai lumineaza 99 % beculete ars, 1% mufa din spate nu mai face contact. Baga led-uri +rezistenta de rigoare si nu mai ai probleme forever. Io asa am facut peste tot.
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Se poate schimba pozitia becului de la AC, cind lumineaza aproape nu-l vad deloc. Ma orientez dupa zgomotul de cuplare a compresorului. Poate 1 cm mai jos, sau alta culoare.
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Mai degrabă trebuie mărită intensitatea luminării martorului, nu poziția...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
IRONICK |
![]()
|
Kostica, acum ai vazut ce trebuie sa schimbi ? http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=673603
Recomand unul albastru. Se vede foarte bine pe timpul zilei. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Kostica |
![]()
|
Tare mi-e frica ca daca desfac totul pina ajung la led-ul ala nu am sa mai pot pune la loc. Nu e nimic de speriat, nu? Teoria, ca teoria, dar practica ....
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
IRONICK |
![]()
|
Mie nu mi-au ramas piese de rezerva dupa ce am asamblat-o la loc ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Kostica |
![]()
|
Fara frica, inainte ! Ai pus led albastru (de 3 sau 5 mm?) si se vede mai bine? Unul cu lumina pulsatorie ar deranja?
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
IRONICK |
![]()
|
1. Albastru de 3mm, un pic slefuit. Cel stock este tot de 3mm dar portocaliu . . .
2. Nu stiu. Dupa cum am precizat si in celalalt topic nu exista posibiliatea de a pune gresit cablurile (nu vb de cel electric). Cel mai usor se scot daca se roteste de buton pana iese la maxim firul (miezul cabului), se scoate din cleme mantaua si pe urma si firul. This post has been edited by IRONICK: 29 Sep 2006, 14:45 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
polaris2006 |
![]()
|
Am inlocuit becul la service.
Se pare ca cele doua becuri sunt legate in serie, pt. ca dupa ilocuirea celui de la butoanele aerotermei functioneaza si cel de la bricheta. Probabil solutia aleasa a fost din considerente de intensitate a iluminarii la cele doua becuri (nu stiu daca au aceeasi putere). Poate nu e chiar asa ![]() Astept opinii mai avizate. |
--------------------
Dacia
LGN Ambition 1,6MPI
- TMxxxxx
|
|
klaus |
![]()
|
Parerea mea umila este ca becurile alea nu sunt in serie, ci mai degraba a fost vorba de un contact in alta parte. contact care a fost miscat si si-a revenit cu ocazia defacerii comenzii aerotermei
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
De acord cu Klaus...
Si mie imi e ars becul pt blocul incalzire, dar la bricheta se aprinde becul. Auzi polaris... ti-au inlocuit pe garantie becul sau ai platit ceva, si daca ai platit cat? |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
"Este un singur bec. Si ala in centru, pe partea din spate. Se scoate masca argintie prin tragere incepand cu partea de jos, se scot (desurubeaza) suruburile cu torx de 20 si se inclina blocul climatizare cu fata in jos pentru a avea acces la mufa bec-ului."
IRONICK, am facut toate chestiile astea dar nu am gasit mufa becului... unde se afla mai exact? Multumesc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
IRONICK |
![]()
|
Daca te astepti sa gasesti un bec alimentat de un cablu nu o sa gasesti. Mufa de care vb eu se prinde prin rotire intr-un cablaj imprimat. Si este chiar in centru, in spatele blocului de climatizare. Nu stiu daca o sa reusesti sa rotesti cu degetele, mai degraba cu un sfic. Se roteste 90 grade si se trage.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Da asa e
![]() P.S. Butonul merge... doar lumina nu are... si este buton cu impuls... Multumesc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
IRONICK |
![]()
|
Trebuie schimbat becul. Butonul se trage afara. Cand ai scos masca, butonul se impinge in fata si iese din ea (vezi ca are si niste cleme). Capacelul butonului il scoti lateral, ca el este prins in axul in care se misca (are semn asa ca nu ai cum sa il pui invers la montare). Schimbarea becului necesita letcon de lipit. Daca o sa ii pui led, sa nu uiti de rezistor.
EL. Totusi vezi inainte sa nu fie o problema de contact. Misca de mufa care intra in el. This post has been edited by IRONICK: 22 Dec 2006, 17:50 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
djvibecmc |
![]()
|
Mersi, am scos butonul ... am inlocuit becul ars cu un led albastru
![]() This post has been edited by djvibecmc: 24 Dec 2006, 15:31 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
IRONICK |
![]()
|
Credeam ca este nevoie sa mentionez ... ca nu trebuie scos cablajul ca sa inlocuiesti beculetul.
This post has been edited by IRONICK: 27 Dec 2006, 10:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
djvibecmc |
![]()
|
Ok, mersi mult pentru info. Scuzele de rigoare daca am fost stres...Bafta si numai bine.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
IRONICK |
![]()
|
Stai linistit, nu ai fost stres.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Andrei LGN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 12 September 06 From: Ploiesti ![]() |
Eu am observat ca nu se aprinde iluminarea butonului pentru blocare/deblocare usi de langa butonul geamului electric dreapta. Nu mai stiu daca inainte se aprindea......
Butonul pentru selectare aer recirculat / aer de afara cred ca nu este iluminat la nici un model....? |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 1.4 MPi
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:41 |