Aroganta mosnegilor posesori de Logan
![]() ![]() ![]() |
Aroganta mosnegilor posesori de Logan
cristi.r |
![]()
|
||
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
megane
diesel
2006
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
mda....astea is rezultatele cand se intalneste prostia logan cu frustrarea solenza.
In lista figureaza idiotenii care le fac zilnic tot felul de idioti care au sa NU logan. Acum 2 saptamani un idiot a luat-o la stanga fix in fata mea si mi-a terminat un Logan. Sa fie Loganu asta asa blestemat? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
Haideti acuma sa fim seriosi...de parca Loganu asta transforma oamenii in fiare...
![]() |
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
toata lumea are logan...e normal sa vzi tot felu de "ciudatenii..."
|
--------------------
*
*
- *
*
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu, doar in idioti.
Multi cu Logan se uita de sus la mine. Asta e, daca n-am logan... |
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.759 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
E lasa ca nici cu alti posesori nu imi este rusine.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
..da, si asta, atata timp cat au buletin de Ro.
|
--------------------
.
.
.
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
super tareeeee oameni buni nu tine de masina ci de om ... lasati preconceptiile si frustrarile... de-o parte...
|
--------------------
a
Rosu
- @
1800 unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
cosad |
![]()
|
![]() service advice Group: Members Posts: 137 Joined: 21 August 05 ![]() |
Din pacate sa stii ca nesimtiti isi cumpara o gama larga de masini nu numai logan
Eu am solenza (personala ) super multumit de ea comparatia facuta cu ford focus tdci si daewoo nubira II (servici) pret piese , consum , etc ....dar cu toate conduc la fel si nu ma simt mai zmeu cu vreuna dintre ele asa ca bunul simt trebuie dovedit si cu Trabant si cu Porsche |
--------------------
dacia
solenza
- B-**-***
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
"Mosneagul" cu pricina alimenta cu benzina logan?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Aprob pozitiv! Eu nu reuseam sa inteleg de ce atunci cand aveam solenza, toti bosorogii cu logan trageau de masinile lor sa le rupa atunci cand ii depaseam. Cred ca skodele alea 1000mb sau moskvichurile or trabanturile nu vazusera in viata lor acceleratia la fund nici macar cand erau proaspat rodate. Iar solenza, care e cunoscut cu cata usurinta depaseste loganul in rampe, parca se transforma in questia aia rosie de-o flutura toreadorii in fata taurilor...
Nu o data mi s-a intamplat sa depasesc un logan si sa vad apoi cum tragea ala de masina sa-i iasa pistoanele prin capota... Cred ca diferenta tehnologica intre trabant si logan e uriasa, dar posesorii de logan, in special cel de 1.4 trebuie sa inteleaga ca demarajul si cuplul nu sunt printre punctele forte ale loganului. Stau si ma gandesc ce-or face mosii astia daca ar conduce un BMW ![]() Concluzie: tine mai mult de masina decat de caracter. Parerea mea. Hac! |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
- "La rând"
2006
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(driverx @ 3 Oct 2006, 17:47) Explica-te, domnu' driverx, ca n-am prea inteles ... spuneam de frustrarile "mosnegilor" cu Logan. Ce treaba au aia cu Solenza ? aaa, pe cat punem pariu ca toti "mosnegii" astia sunt fosti posesori de Dacia 1300 an fabr. max 1975 ? ![]() This post has been edited by mao: 3 Oct 2006, 17:25 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
cosad |
![]()
|
![]() service advice Group: Members Posts: 137 Joined: 21 August 05 ![]() |
Chestie de bun simt mie mi s-a intamplat sa fiu cu Ford Focus si unul a rupt masina ( Logan ) pana la iesire din Pitesti dupa aia si-a dat seama ca masina lui personala la 130 kmh consuma mult fata de a mea de firma ......................dar prin Pitesti alerga cu 80-90 kmh si eu amaratul cu55 kmh.
|
--------------------
dacia
solenza
- B-**-***
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Eu cred ca nu are de a face cu masina Logan , e doar o impresie a initiatorului acestui topic...Eu personal conduc aceasta masina din iunie 2005, si desi au fost destule ocazii in care am avut divergente cu parteneri de trafic care habar nu au pe ce lume se aflau,nu pot spune sub nicio forma ca cei cu Logan preponderent au incalcat legea sau regulile de circulatie, sau ca merg mai prost , sau mai bine decat alti participanti la trafic...Cred ca a generaliza si a arunca in general vina pe posesorii de Logan , care trebuie sa recunoastem ca sunt destui si cei trecuti de a doua tinerete care poseda sau conduc aceasta masina, este o grava eroare si un afront ....Spun asta si pentru ca realitatea a demonstrat ca am avut multe probleme cu soferi din categoria taximetristi, transport in comun, femei aiurite la volan, etc...
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
- CT-xx-HIT
2017/2019 [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Intr-un mod foarte ciudat, simptomele descrise de mao in primul post sunt identice cu cele manifestate de blondele cu Peugeot 206 CC rosu. Chiar vroiam si eu sa deschid un topic pe tema asta...
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ba da, ba da, ba da.
Cand aveam 1310, imi era interzisa depasirea Loganurilor. Cum dadeam semnal sa depasesc, sau chiar daca vroiam sa merg mai repede....trebuia sa renunt la manevra, fiindca respectivul incepea si dadea talpa la Logan. Oricum, in general, posesorii de Logan sunt ok. Boala mea ramane pe microbuze, papucuri, matizuri de firma si in primul rand pe TAXIURI ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Hehe, nu inteleg de ce se pomeneste de masina in principal, cand de fapt vina o poarta distrusul / distrusa agatat(a) de covrig. "Cand aveam Solenza..." sau "cand eram cu Focus..." Bu1lsh!t !!!
Va trebui sa treaca inca multa vreme pana ca locuitorul dintre granitele tarii asteia sa se spele. Anyway, daca loganar a devenit o porecla pentru micul parvenit cu frustrari nerezolvate pe cale naturala, atunci da, suntem un popor de loganari ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Partea amuzanta e ca "mosii cu Logan" cumpara Logan 1.4 ("ca 1.6 consuma mult"), neaparat Preference, apoi o "forjeaza", de parca n-ar fi pus ei benzina.
![]() P.S. Eu am boala pe: carute nesemnalizate (noaptea) - am fost la cativa metri de moarte cel putin o data ![]() ![]() This post has been edited by raqzvan: 3 Oct 2006, 21:04 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@Laurentziu83: Pai n-ai ce sa faci...loganul e mai inalt decat clio...deci toti conducatorii de logan te privesc de sus...e normal..
![]() @cosad: sunt oameni si oameni...uni care suporta sa conduca prin pitesti si altii care nu (eu) ...pe mine daca vrei sa ma chinui ma pui sa ma plimb prin pitesti in orele de varf...sigur o sa am cateva(mai multe) altercatii cu colegii mei de trafic...pur si simplu cand ajung in orasul ala si stiu ca trebuie sa il strabat de la un capat la altul `nnebunsc, prea multi soferi imbecili care nu respecta nici o regula de circulatie...si incerc sa ies cat mai repede din el...ajung pe autostrada...nu ma mai grabesc nicaieri...las acul la 135-140, muzica la maxim si o iau usor spre bucuresti... ![]() cat despre logan...n-am nimic cu masinile...dar intr-adevar unii soferi de logan sunt sub orice critica...dar am mai zis-o si o sa o mai zic de multe ori....trecerea de la 1300 `75 la logan e ceva ca de la cer la pamant...si normal ca oamenii se simt ca in bmw, mercedes etc... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE Aroganta mosnegilor posesori de Logan Sa lamurim o chestie, e vorba doar de mosnegi sau si de cei mai tineri? |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si poate ar fi bine de precizat varsta de la care cei cu Logan se incadreaza la categoria "mosnegi". Sa nu existe dubii...
Oare daca port barba, 39 la pantofi, si recunosc ca am avut dacia inainte (mea culpa, nu din '75), dar jur cu mana pe inima cu atunci cand sunt in Logan, ma cred in Logan si nu in BMW sau Mercedes, la ce categorie intru? |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
cristi.r |
![]()
|
De "mosnegi", argon, de "mosnegi", aia ajunsi la 65+ ani; aia care n-au avut decat o Dacie 1300 la viata lor (no offence, asta-i viata, nu tuturor le surade norocul, adica nu-i neaparat vina lor), si care-si iau la batranete un Logan cu motor de 1.4 obligatoriu (ca sa nu-i consume mult) si fara A/C, ca doar a stat toata viata cu prosopul de gat si daca a rezistat o viata intreaga doar n-o sa "tuseasca" chiar acum daca n-are A/C. Ei, exemplarele alea au acumulat o gramada de frustrari de-a lungul timpului cand vedeau cum ii intreceau tot felul de bolizi. Si nici acum nu sunt prea impacati cu ei insisi pentru ca tare ii mai mananca buricele degetelor sa mai vada un ei culbutor, un sabot de frana, ceva, sa mai mestereasca ei ceva la masina in fata blocului cu capota ridicata si cu inca vreo trei vecini chibiti pa langa ei.
Despre astia vorbeam ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Mi se pare un topic prostesc. Ce treaba au mosnegii,femeile, Loganurile, Matizurile, taxiurile, etc. Mai degraba tine de idiotenia soferului, indiferent de masina care o conduce.
Daca unul cu 1300 depaseste in 2 minute, poate se plictiseste si omul din Loganul alaturat si ii da un pic de talpa ca sa nu ramana pe o banda blocata. Atat timp cat nu se stiu detalii, mi se pare pueril sa acuzi pe cineva. Numarul de Loganuri s-a marit considerabil, si tot asa de mult au aparut pe strazi si soferi buni si altii mai putin buni. Cat despre 1,4 mai lasati vrajeala ca nu au cuplu si putere, etc ![]() Dai 4500 de ture si pleaca de mananca asfaltul din loc. Cand masina asta nu e plina la refuz, si mai ai si AC deschis se misca chiar onorabil, fara a se face de ras motorasul asta de 75 de caluti. Ce sa spun acum ar trebui casate masinele sub 100CP. E vorba de stiluri de condus si atat. Obisnuiti-va cu gandul! Cand ati luat masina , nu ati cumparat si strada. Trebuie sa ne suportam cu totii. |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
- XX 55 SEB
2005
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Poate aceste doua noi indicatoare rutiere care vor intra in vigoare odata cu noul cod rutier te vor ajuta sa te mai relaxezi nitel...
Attached thumbnail(s) circulatia_interzisa.gif ( Size: 2.45k ) Number of downloads: 113 prioritate_sens_invers.gif ( Size: 3.84k ) Number of downloads: 171 |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
@MAo, ca ai avut o problema cu un "mosneag" in Logan, nu generaliza.
Uite, de exemplu, pe mine ma enerveaza la culme barbatii bruneti, cu carare pe stanga, cu varsta de 40-42 de ani, cu ochelari, si care poarta geaca de blugi, posesori de Logan. Sunt niste nesimtiti. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Lasa bre nu te mai oftica asa "mosnegii" au permis de o caruta de ani si stiu ei meserie
![]() ![]() --- Mirc! ![]() This post has been edited by MoneyTalks: 4 Oct 2006, 12:32 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
- B XX BEB
'06 Pref 1,5dci Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiti care-i problema? Ca avem prea multi FRUSTRATI prin Bucuresti....Si problema e ca pleaca si la drum lung si se cred ca au super masini si cand te bagi in depasire pe dreapta evident[cum sa se dea el la o parte sa fie depasit] atunci acceelereaza....Frumos nu?
Nu dau nume de masini ca se ofuscheaza lumea...dar poate-mi zice si mie cineva cate faze din astea erau inainte sa apara Loganul? Ca nu era chiar asa..in afara de cativa figuranti cu masini bavareze(dau un ex general) ... Si inca ceva....cati cu masini bune ati vazut ca sunt asa frustati?Va zic io..mai putini, mult mai putini decat aia care se cred ei mari si tari si de fapt nu prea au cu ce!!!! ... Dar in fine aceasta generalizare este gresita deoarece EXISTA si oameni, conducatori auto cu marca x si y care se comporta absolut normal si nu-si varsa frustarile pe ceilalti participanti la trafic...dar, ca de obicei exemplele negative pun amprenta asupra majoritatii..... PS:Nu ma mai iau de faza cu plasticele de pe scaun... ![]() This post has been edited by Lexy: 4 Oct 2006, 08:30 |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Masina se schimba, bunul simt... ori il ai ori nu-l ai.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy @ 4 Oct 2006, 09:29) Fooaarte putine, ca dovada faptul ca accidentele cauzate de astfel de apucaturi se puteau numara pe degetele de la o mana. De fapt, daca ma gandesc mai bine si daca nu ma insala memoria, inainte de oct 2004, nici nu erau accidente de circulatie, era ca in paradis, pasarelele cantau, albinele zumzaiau, toata lumea semnaliza si ceda prioritatea unul altuia, ce mai, era MARFA! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 19:34 |