OMV Carrera 100!
![]() ![]() ![]() |
OMV Carrera 100!
wiorelus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Ambition 1.6 MPI
2005
|
|||
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
am folosit 95 si am constatat ca se infige mai bine masina(folosesc 95).si asta neaplicand logica pozitiva gata am bagat carrera ia tin'te!pur si simplu a fost invers:ba ce dreaq demareaza mai bine?!si apoi mi-am dat seama ca schimbasem benzina..
![]() oricum, calitatea benzinei e inca un factor aleator la benzinariile din romania indiferent de marca! |
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
Azreil |
![]() ![]()
|
![]() I am Rock ... Group: Members Posts: 150 Joined: 11 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Am bagat Carrera 100 , vreo 15 litri , am constatat k masina se infige mai bine , consumul e mai mic, dar park aud un "rontait" la motor. De la ce poate fi? Aveti idee?
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Rontaitul poate fi de la injectoare. N-are nimic, stai linistit.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
tare de tot,faza zilei
![]() |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Benzina OMV Carrera 100 este mai rugoasa decit ce de 95. Daca pui intr-o sticla de plastic, vei vedea ca aia de 95 e mai luciasa si aia de 100 e mai mata.
Oricum, avind in vedere rugozitatea benzinei de 100, zgomotul de rontait provine de la balansarea benzinei in rezervor. daca aveai de 95, se auzea doar un clipocit, asa se aude un rontait. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aoleu! Zgarie cumva rezervorul ???
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
In timp da. Si daca trece de stratul protector al plasticului, va coroda repede peretii rezervorului si te alegi cu un rezervor...gaurit.
Bagati dracului de 95 si nu mai puneti botu la toate placebourile si marketing bullshiturile astea. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Azreil |
![]()
|
![]() I am Rock ... Group: Members Posts: 150 Joined: 11 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci pot sta linistit si sa folosesc Carrera 100 in continuare ? Desi e in garantie nu vreau sa stric motorul, dar imi place cand are benzina mai sus amintita k e mai sprintena
![]() ![]() LE: Cum mey nene sa zgarie benzina rezervoru? Hai k pasta nam mai auzit-o ![]() This post has been edited by Azreil: 11 Oct 2006, 14:41 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu mai vorbiti ma prostii!
Benzina asta pisdara e mai rugoasa, asa cum zice Marty, dar nu zgarie rezervorul...rugozitatile din ea excita injectoarele prin metoda "gadilat"...d-aia trage si masina mai bine...ca e excitate injectoarele. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
...si ejaculeaza mai potent! Aha, buna treaba!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Este enorm de mega-giga-terra inexorabil de sprintena. E mai sprintena decit Ben Gionson!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Azreil |
![]()
|
dak trepideaza masina, inseamna k are orgasm ?
![]() ![]() This post has been edited by Azreil: 11 Oct 2006, 14:45 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
vijelie |
![]()
|
Au! Se pot strica amortizoarele de la friki-friki ??
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
Dak trepideaza masina inseamna k iei ban
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
pastrama |
![]()
|
La 16v e bine sa bagati d-asta cu rugozitati...ca are cate 4 valve, deci excitarea e mai mare, deci potenta creste, deci masina fuge, deci toata lumea e fericita...numai sa nu ramana insarcinata in rezervor.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
gederis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 1 March 05 ![]() |
Bagati top premium 99+ de la petrom, e o super benzina curata si accesibila, are un pret actual de 3.62/litru, nu de 4/litru cat e OMV Carera 100 care are cam aceleasi caracteristici, daca nu o fi chiar acelasi produs vandut din ratiuni de marketing sub doua branduri diferite.
Oricum, dupa ce toate statiile Petrom actuale se vor rebrandui in Petrom V nu vom mai gasi decat brandurile OMV, deja au inceput cu multe statii miscarea...Si sa te tii atunci! |
--------------------
Oltcit
Club
- B-87-GAD
|
|
Azreil |
![]()
|
OMV papa Petrom
![]() This post has been edited by Azreil: 11 Oct 2006, 14:47 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vijelie |
![]()
|
Aha, e albastra!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
pastrama |
![]()
|
Sa nu bagati Carrera d-asta la masini mai batrane de 10 ani ca moare pompa de benzina...adicatelea infarct. Deci grija mare...o fi aparut Carrera de Logan???
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
narcist |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 21 May 05 ![]() |
OMV Carera 100 este mai buna decat Petrom 95 dar totusi intre ele este o diferenta de aproape 7000 de lei.Parerea mea (ca deja am folosit vreo 2 plinuri) ca la consum oricum nu vei simti vreo diferenta, poate chiar vei vedea ca se consuma un pic mai repede cea de la OMV.Deci, mai ganditi-va!
|
--------------------
LOGAN 1.4 LAUREATE
LOGAN 1.4 LAUREATE
- B - 99 - P I N
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gederis @ 11 Oct 2006, 15:44) Bagati top premium 99+ de la petrom, e o super benzina curata si accesibila, are un pret actual de 3.62/litru, nu de 4/litru cat e OMV Carera 100 care are cam aceleasi caracteristici, daca nu o fi chiar acelasi produs vandut din ratiuni de marketing sub doua branduri diferite. Oricum, dupa ce toate statiile Petrom actuale se vor rebrandui in Petrom V nu vom mai gasi decat brandurile OMV, deja au inceput cu multe statii miscarea...Si sa te tii atunci! 1. Top 99+ nu e acelasi produs ca si OMV Carerra 100 2. Nu toate statiile Petrom se vor rebrandui in PetromV, ba chiar veti avea cateva suprize. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Carrera e benzina de Porsche, atentie!!! La logan se pune doar benzina de Logan, ask your local dealer.
Iar rontaitul care se aude ori e motorul care-si roade unghiile de ciuda, ori piticii responsabili cu frana de motor mananca seminte. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ce benzine scoate omv:) in curand omv logan gasoline;) cu cifra octanica 110 care NU incalzeste injectoarele.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca n-aveti bani de Carrera 100 mai bine tăceți voi din gura. Cine stie ce vorbeste si cunoaste comportamentul masinii este imposibil sa nu simta diferentele. Voi chiar credeti ca daca era la fel se mai vindea desi e sensibil mai scumpa? Da' se gasesc destui fraieri si zgarciti sa puna de 95, eventual luata si de pe la marginea drumului daca se poate. Asa ca mai subtire cu parerile astea de ...
In alta ordine de idei urmaresc de ceva vreme benzinaria Petrom V de pe Iuliu Maniu. De cand cu Carrera au trecut si ei la aceleasi produse ca si la OMV, insa cisternele care aprovizioneaza sunt in continuare cele ale Petrom. La statiile OMV insa se alimenteaza numai cu cisterne OMV si Klascka care face logistica pentru OMV. Avand in vedere acest lucru calitatea benzinei Carrera 100 este aceiasi la OMV si la Petrom ... sau Petrom are o mentalitate cu inclinatie traditional romaneasca !?? Rog miștocarii sa se abtina de la comentarii sau sa gaseasca alt topic de caterincă. |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
adrloc |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 21 March 05 ![]() |
si masinile de la klaskha si ce le de la petrom si ce dela troro incarca tot de la petrom.
si masinile pe care scrie omv de fapt sunt de la interliner. |
--------------------
dacia logan
1.4 mpi preference
- B 43 ***
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai e normal sa mearga mai bine cu masinile tunate doar la tabela de avans...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:32 |