Reteaua de telefonie mobila folosita si DE CE?
![]() ![]() ![]() |
Reteaua de telefonie mobila folosita si DE CE?
RIon |
![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
bursuck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 16 May 03 ![]() |
orange... din obisnuinta si ca sa-mi pastrez numarul (vechi de 8 ani)
|
--------------------
Dacia
Solenza (In)Confort
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
connex - tot obisnuita numar vechi de 4 ani plus inca unul de 6 ani
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
Taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
Orange - obisnuita, numar vechi de 4 ani
- numarul de colaboratori in aceeiasi retea. |
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA Some things just can't be improved...
but they can be individualized |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
connex - obisnuinta
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Connex - am numarul asta de prea multi ani, cam toti prietenii sunt pe connex si, lucrul cel mai important, firma la care lucrez e bazata tot pe connex, asa ca nu a fost nici o problema ca acest contract sa fie acum preluat de ei. Pana la urma se pare ca asta e principalul motiv: fiecare cum a apucat.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Connex - la momentul la care mi-am facut abonamentul era cea mai buna oferta pt mine, plus ca majoritatea cunoscutilor au connex
Zapp - internet |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
CONNEX pt ca atunci cand mi-am luat eu Go! toti prietenii erau deja pe CONNEX, iar Orange era Dialog deci ii cam dureau in pix sa faca oferte atractive si pentru "popor".
Ulterior Go!-ul s-a transformat in abonament, abonament care acum e "personalizat". |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Connex - obisnuinta - vechime 4 ani
Orange - 1 an - am si cunostinte pe Orange asa ca mi-am facut si la ei si cele 2 abonamente se compenseaza |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
orange - ca e de la firma si e moka...biggrin.gif
|
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Connex, pentru ca:
1. Prietenii 2. Centul 3. Net-ul Ca plan - net-ul practic nu prea mai e (oricum lasasem adresa de mail la parinti, dar si ei vor acum ceva pe bani, dar fain), iar pentru nevoile mele de comunicare - ramane abonamentul asta. |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
orange, avea pana recent optiuni tarifare mai bune ca connex. acuma nu mai este cazul dar deja am 2 ani cu ei, si mai sunt diverse bonusuri care apar, deci probabil ca nu o sa ma schimb prea repede.
daca o voi face totusi voi trece pe zapp. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Connex! De ce, pentru ca pur si simplu ROCKS! Si ca sa moara de oftica oringiu', am 2 (doua) CONNEX-uri ! tongue.gif
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Connex Kamarad.
Am avut si abonament la Connex, dar am de facut lunar destule plati (telefon, lumina, intretinere, Internet, etc), si nu vreau sa ma duc inca intr-un loc pentru plata abonamentului Connex. Din cauza asta folosesc cartela. Pe de alta parte nici nu vorbesc mult. Daca as vorbi, probabil ca as prefera abonament. Orange are unele avantaje, dar la cartelele pre-paid Orange nu permit dezactivarea casutei vocale, si deci cine suna catre un pre-paid Orange plateste in caz ca cel sunat nu raspunde. This sucks. Cosmorom are acoperire scazuta si sint ai Romtelecom, deci nu trebuie incurajati. Zapp-ul e interesant, dar nu il folosesc din cauza ofertei foarte limitate de telefoane mobile si din cauza ca nu exista varianta prepaid. In general sint greu de comparat preturile, pentru ca fiecare ofera X variante de abonament si cartela, si la fiecare pretul se calculeaza altfel. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|
BV99 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 April 04 From: BRASOV ![]() |
bis MARTY RULEZ!!! |
||
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|||
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce ma oftica foarte tare la operatorii de la noi e ca nu au e-commerce.
Sa ma duc pe site-ul lor, sa introduc numarul card-ului, si sa le platesc. Sau sa isi ia ei automat de pe card. Nu sa umblu eu de dement in oras si sa stau la coada sa platesc, si daca nu pot sa umblu, sa ma penalizeze, etc. This SUCKS! Am inteles ca Raiffeissen ofera astfel de facilitati - plata abonamentului Connex printr-un sistem gen e-commerce, care nu mai necesita miscarea fundului pina la banca. Am sa ma interesez. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Connex. Pt ca merit! laugh.gif
-Prietenii -cartela veche de vreo 4-5 ani -CENT-ul relativ recent, cu pastrarea numarului Am si o cartela Orange, care am folosit-o cand am plecat din tara. Parerea mea e ca sunt naspa rau. M-am chinuit vreo juma de ora sa-mi aleg planul tarifar si nr favorite, ca tot suna ocupat. Pe viitor o sa-mi activez roaming pe connex si asta o sa ajunga la gunoi. Sau intereseaza pe careva un numar fain de Orange? PS: La Raiffeisen Bank poti sa iti faci cont curent si sa ii imputernicesti sa iti plateasca automat factura Connex, cand se emite. Daca nu vrei sa ii imputernicesti, au un nr de tel la care poti sa suni si sa le zici sa o plateasca din contul tau. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
thea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
Sorry,dar te contrazic.Eu am avut pre-pay de la Orange si-mi dezactivasem casuta. Am trecut la abonament ca tot pe-acolo ieseam cu banii, plus ca am avut niste facilitati in primele luni de abonament. Mi-am luat orange pt. ca toti prietenii sunt pe orange,asa ca nu ma avantaja Connex-ul. |
||
--------------------
Dacia
1300
|
|||
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Lipseste optiunea si ... si
Eu am avut din ambele Dialog (Orange) si Connex ... dar momentan am ramas cu Orange ... deoarece mi se par mult mai seriosi !!! Si ca veni vorba am unul si la Connex ... coborat momentan la cartela ... pana ii cumpara Vodafone ca dupa aia ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
eurofighter |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 04 ![]() |
Orange, pentru abonamentul Free !!! biggrin.gif
|
--------------------
Dacia
1300
1974 cu gandul la termica
|
|
Wolfmark |
![]()
|
||||
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
OFFTOPIC: Daca va ... aia ... o lene sa va platiti facturile ... au bancile astfel de servicii. Eu am eBCR si platesc tot (gaze, apa, rate masina eu, rate, connex, romtelecom etc...) de pe calculator, fara a-mi misca fundul pana la banca. E adevarat ca sunt niste comisioane (ca cele de la ghiseu) ... dar lenea e prea mare ca sa le mai bag in seama (ies la vreo 200K pe luna). Pana acum era gratis, insa am inteles ca in curand va costa vreo 6E/an. Serviciul nu-i perfect si ma cert cu ei pentru diferite probleme aparute ... insa per ansamblu merita. |
||||
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|||||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Eu am si Orange si Connex...dar Connexul i l-am dat lu' tata!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Connex pentru cent, cele 30 de minute gratuite si prieteni
Zapp pentru familie caci este luat ca persoana juridica si platesc 13 dolari abonamentul, telefonul gratis si 2 centi intre telefoanele de pe acelasi abonament, 4 centi in retea si 16 centi in afara retelei si 10 sms-uri gratis! Abonamentul este negociabil in functie de numarul total de numere luate! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Orange.
In '99 un amic ce lucra acolo (chiar la operator, nu la vreun dealer) mi-a povestit ce bun, ce frumos, ce mirific e serviciul si m-a cam convins biggrin.gif Ideea e ca e unul din serviciile de care realmente sunt multumit. Am celebrul abon. "Plescutza" de 4$ la care primesc lunar (bonus pt fidelitate) cate 20 de minute NATIONALE, indiferent de ora, minute ce imi acopera cu varf si indesat necesitatile (nu prea-s vorbaret la telefon). Pe deasupra mai dau si minute de ziua mea, de ziua numelui..etc. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am Connex, ca sunt la ei de cand s-au infiintat. Si am si un numar usor de retinut la care nu am e gand sa renunt. Plus ca majoritatea celor pe care ii cunosc sunt pe Connex, deci alegerea e oarecum fireasca. Oricum, in casa mai am si Orange (frate-miu) si Zapp (taica-miu).
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Connex ... cand mi-am facut eu abonamentul (prin '98) avea calitatea muult mai buna ca dialogu' , avea comunicatia telefon-celula criptata (dialog nu) si avea preturi si servicii mult mai bune calitativ vorbind. Eu sunt omul care decat sa platesc X pentru un serviciu oarecare mai bine platesc 2X pentru acelasi serviciu car de calitate ...
In plus acum folosesc la maxim ceea ce imi ofera connex .. adica Mobile banking, GPRS-Wap, GPRS-Internet, MMS, conferinta, roaming etc smile.gif ... Daca m-as muta la orange nu as mai avea toate aceste servicii la preturile care le am acum (client cu vechime .. tarife mai mici <in unele cazuri>). In plus de asta majoritatea persoanelor din agenda sunt pe connex ... Si (de fapt trebuia sa spun asta de la inceput) .. "CONNEX RULZ !" :| |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Si io-s pe connex, insa nu pot sa zic ca rulz, asta ca tocma m-am certat cu ei nitel. Mi s-a parut o mare porcarie ca mi-au taiat accesul prin POP3 la xnet, nu faptul in sine ci mai ales modul in care mi-a fost adus la cunostinta, mai exact prin formularea: "venind in intampinarea nevoilor tale" :shock: . Pai ce kilu meu de nevoie imi intampini tu, nevoia de a-mi taia din servicii?!? Asa au facut si cu limitarea la 800 de minute pt. vechile tarife la abonamentul de 12$. Ca spre binele meu fac asta. Acuma io oricum nu vorbesc si n-am vorbit niciodata 800 de minute, dar daca as vorbi si mi s-ar taxa triplu de cat a fost vorba cand am semnat contractul, pai asta nu poate sa fie o intampinare a nevoilor mele ever. :vmad:
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Da, e adevarat ca si pe mine m-a deranjat modul in care au trecut la "noua grila" de servicii. Dar sa fim seriosi, toti fac asta :-(. Asa ca din doua "rele" eu il aleg pe cel mai mic.
Mesaj trimis prin WAP |
--------------------
.
.
.
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
Am avut un an Dialog/ Orange; m-au suparat cu o mica magariei si am trecut pe Connex incantat de:
- tarife mai mici (cel putin la vremea respectiva ca acu parca mai ieftin e pe Orange); -free net (a devenit si asta istorie); toate astea, legate de faptul ca serviciile si ofertele au scazut cantitativ si calitativ, ma fac sa ma intreb ce dracu mai caut pe Connex? cred ca obisnuinta. |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Apropos de servicii si reduceri: am facut la un moment dat un calcul cu reducerile efective in bani facute de Connex in toate promotiile lor (50% abonament pe x luni, y minute gratis in primele 3 luni si asa mai departe..). Era exact aceeasi suma ! Numai ca de fiecare data era o 'noua' promotie smile.gif
Iar ca faze de rahat, s-a intamplat la amandoi: tarifele la abonamentul de 4 USD la orange, cele 500 de minute care au devenit 200 la cent, tarifele la sms pe Go si asa mai departe..respectul pt un contract cu clientul e 0 sad.gif |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 10:56 |