De Ce Atatea Probleme?
![]() ![]() ![]() |
De Ce Atatea Probleme?
zavoianu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|||
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() In 1 an de VW Passat : 1 furtun turbo, 2 macarale geam, o grila filtru aer, un far, 2 amortizoare. Pune si tu in balnta si ai sa vezi ca nu e asa. Ti se par multe pentru ca sunt foarte multi posesori de dacii asa ca daca fiecare are si el cate o problema, se aduna destul de multe. Apoi, sunt foarte multi utilizatori de forum, care se ajuta intre ei si care schimba impresii si automat povestesc de problemele pe care le au sau le-au intalnit. Si uite asa un morman de probleme. Pe de alta parte sunt multi utilizatori de masini straine, nu conteaza marca, care nu intra pe forum, dar sigur au probleme, dar daca nu le posteaza, nu apar nicaieri. Si apoi, la valorile aproape duble de pret intre o dacie si o masina mai pricopsita, atunci si piesele dureaza mai mult, chiar dublu. Totusi, o mare parte din problemele de la dacia au disparut incetul cu incetul. Am fost si voi fi un fan al masinilor romanesti. |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Io nu inteleg ce face nenea cu cadillacul pe aici pe la noi.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Care nea cadillacul mai?
Voi credeti ca tot ce zboara se mananca? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nici o masina nu e perfecta
Daca s-au fabricat 2 000 000 de dacia din care mai sunt in circulatie cred 100 000 din care 1% intra pe forum inseamna 1 000 de forumisti. apoi la 1000 de oameni exista oricand o baza de discutie. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
guliver |
![]()
|
Bine-ai venit printre noi bai, nea JIJI!
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
zavoianu |
![]()
|
e adevarat ca inca nu s a inventat masina indestructibila, cu exceptia toyotei land cruiser(in 80 000 km, in afara de revizie , nu am avut nimic de schimbat nici in garantie)...sunt atat de multe probleme si trebuie sa recunoasca toata lumea ca dacia e o mashina cu probleme..dar in acelasi timp raportul pret-calitate este unul echilibrat si adjustat pe bugete low cost....nu vreau sa raspund la rautacisme si sa adresez injective la toti posesorii de 1300,1310,1310TLX,SLZ,SN,LOgan etc, ..dar daca are omu` cadillac ..sa stii ca nu m am nascut in el..am condus si dacia la viata mea...acum vreo 10 ani cand mi am luat carnet,era cea mai praf dacie rosie din lume 4-B-4703, nu pleca decat cu a 2 a...si mai mult de 90 nu prindea..dar odata am scos o pe autostrada..ce fum albatsru facea...
salutari dacia owners |
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|
guliver |
![]()
|
Bah, ne lesi ca ne vini kesi pi presi.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
zavoianu |
![]()
|
ce dume ieftine du buzdugan...
|
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mosu, fii si matale mai original, ca te repetasi cu formularea de o zisesi la http://www.peugeotclubromania .ro/forum/showthread.php?t=3733
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(zavoianu @ 15 Dec 2006, 18:09) aproape toate masinile sau producatorii de automobile au un forum dedicat in romania...totusi aici gasesc automobilul cu cea mai mare varietate de defecte..daca la anumite categorii de autovehicule sunt un anume "gen" de probleme..aici inteleg ce viata cumplita are un posesor de dacia..dar fiind o tzara saraca ..bine ca nu suntem in India sau in Cuba DU-TE BA SI VEZI-TI DE TREABA TA ! |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 15 Dec 2006, 17:52) Mosu, fii si matale mai original, ca te repetasi cu formularea de o zisesi la http://www.daciaclub.ro/forum/showthread.php?t=3733 vvvjj7.jpg Ii prevad o soarta asemanatoare si p-aci ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
QUOTE(zavoianu @ 15 Dec 2006, 17:32) ....nu vreau sa raspund la rautacisme .... Mai baieti, asta e Hagi ! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Au inchis si topicul ala de pe pejo.ro.
![]() This post has been edited by andrei_2006: 15 Dec 2006, 20:09 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 15 Dec 2006, 21:26) Doamne ajuta si la mai mare ! ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Nu am inteles de ce a deschis acest topic userul @zavoianu. Vrea sa ne compatimeasca sau sa mai denigreze nitel imaginea Dacia.
Eu sunt multumit si mandru de Dacia mea, chiar daca nu am fost un fan Dacia ( si nici acum nu pot sa ma declar unul foarte infocat) totusi LGNul din dotare, pana acum, nu mi-a dat motive sa ma plang. E, cu serviceul e alta poveste dar cred ca si la cadilac acelasi tip de "maimutze" lucreaza in serviceuri. Cand eram copil mi-a placut cadilac si ma uitam la el ca la cea mai mare minune a tehnicii, dar intre timp am crescut mare ... si realitatea s-a dovedit a fi alta. Numai bine! |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ba ce oameni rai....mai lasati si voi complexele acasa...
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Zavoianu, nu-i asculta pe raii astia, eu sunt singurul tata omida care stie adevarul la aintrebarea de ce exista atatea probleme la Dacia?
Pentru inginerul roman, genial cum il stim, ar fi fost trivial sa faca o masina care sa mearga 3.000.000 km fara nici o problema, cu un consum de 1 l tuica de pruna dublu rafinata ala suta de km, sa prinda 436 km/h in 2 secunde. Dar apoi inginerul roman, genial cum il stim, s-a gandit mai bine si si-a dat seama ca o asemenea masina nu ar duce decat la alienarea poporului roman. Ia gandeste-te: daca tot daciotul, in loc sa aiba week-end-ul ocupat cu surubarit la masinuta, ar fi stat la televizor fara grija? Am fi ajuns un popor de grasi fara imaginatie. Pe cand asa, efort fizic facem, mintea ne merge (think ambreiaj legat cu sfoara). Si sa stii ca noi toti nu ne-am luat masina Dacia pentru ca e buna, ci pentru ca e proasta. And that's the way, ah ha, ah ha, i like it, ah ha, ah ha... (PS: Acest post este un pamflet. Stiu ca nu o sa-l intelegi, el este scris pentru ceilalti dacioti, care sunt si mai destepti decat mine ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nene Zavoianule, mai povesteste-ne ca noua ne place ce zici matale.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Lasati-l, cred ca a plecat deja cu cadilacul spre Tenerife, unde o sa-si petreaca revelionul, asa a zis pe aici...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
nenea, nu ne mai pui si noua niste poze cu cadilllacu' lu matale?
hai, ca te rugam frumos;noua, la cat suntem de amarati, nici macar nu ne da voie in showroom! si dupa aia intreb si io, ca tot omu lipsit de judecata:ce ai venit sa ne spui de fapt? |
-------------------- fan VAG!
|
|
zavoianu |
![]()
|
calatorind pe alte forumuri de mashini...am dat peste fel si fel de administratori...unii ca cei de pe peugeot care m au banat doar ptr simplu fapt ca am spus ce mashina am(si nu e singura mashina)...altii nu au facut asta...ptr ca eu nu am jignit pe nimeni si nu mi place sa fiu jignit...frustarea unor se traduce in puterea lor de a interzice cuiva ptr o perioada foarte scurta de timp sa mai aiba acces pe forumul respectiv...oricine oricand poate sa shi mai faca 100 000 de useri si sa i termine forumu`..dar si de aceste lucruri se ocupa idiotii fara minte...nu tzin neaparat sa fac parte dintr un club..nu vreau sa fiu simpatic..sper doar sa gasesc o comunitate unde sa putem vorbi despre mashini
|
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Zavoianu sincer vorbind se poate discuta despre masini si fara sa pui la avatar poze de pe cadilac.com si fara sa te uiti prea mult la TV.Daca ai un Cadilac printre alte Rolls numai de bine , dar nu este frumos sa discuti cu un ton superior.In cazul in care ai un Cadilac , nu-i mai pune numele la avatar , in caz contrat scularea!!!
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Puiu Tabara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 28 November 04 From: Oradea, Timisoara ![]() |
Bine ai venit printre noi. Asa cum a zis si LemonDemon, nu faptul ca tu ai un cadilac i-a intrigat pe uni dintre coforumisti, ci tonul. Eu unul urasc tonurile de superioritate numai din prizma masini, telefonului, viloacei si a altor bunuri. Pana acum in romania se cumpara bunuri numai din fala, de a arata lumi ce bun esti, si nu de utilitatea bunului.
|
--------------------
dacia
logan ambition
- bh-04-yek
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Tu compatimesti baietii cu dacii, iar eu te compatimesc ca ai o masina care consuma a proasta. Mult si fara rost.
A'propos...dimineata cum faci ? Pronesti motoru si o iei la fuga ? Mai stai sa se incalzeasca si el putin ? Nu cred... Baga in viteza si da-i blana frate, ca n-are nevoie sa se incalzeasca. Doar e fier. Normal ca a ta nu se strica niciodata, daca nu mergi cu ea. De-aia ai si timp sa scrii pe forumuri despre masini, care sunt bune, care sunt proaste. Bine ca n-ai Diesel, ca sigur nu mai aveai timp sa scrii topicul asta. Tu chiar ai facut o alegere buna : Ti-ai luat o masina care sa te tina in casa. Felicitari pentru alegerea facuta si bun venit pe DaciaClub. Si sa iti raspund pe scurt la dilema ta.... "De ce atatea probleme?" Pai daca merge, se uzeaza... This post has been edited by andu911: 16 Dec 2006, 11:01 |
--------------------
-
-
-
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Andu911 esti rau si nu imi place.... plus ca esti si dezinformat ,ai vazut tu masina imagianara care sa se strice? pun ramasag pe totii banii pe care ii am ca nu! Sta cuminte acolo si asteapta sa vina seara , cand o sa fie scoasa la plimbare ..Cool baby...
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
ce plimbare ???
Aoleoo...pai e mai scumpa plimbarea decat masina. Decat sa faci un drum cu asa ceva pana la Arad, mai bine iti iei alta. |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:32 |