[VIDEO] Sofatul pentru to(n)ti
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Sofatul pentru to(n)ti
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
ar fi ras daca nu ar fi de plans! cred ca o scarba d-asta de femeie care a luat permisu pe un pachet de nekezor mi-a julit si mie aripa si usa dreapta in parcare la cora acum 2 zile... daca o prindeam cred ca ii trageam 2 palme, fara mishto...
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Doamne ce petarda e!!! Ar trebui sa facem un top cu cei mai distrusi oameni la volan ca sa ne ferim de ei....
vrem sa vedem si partea a doua cand iese din parcare ... This post has been edited by UXE: 22 Dec 2006, 20:10 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Acu' ... mă întreb și eu ... ca prostu': aia sigur avea permis?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
oare numa eu nu pot sa vad flimuletu', sau se mai intampla si la altcineva?
va rog sa faceti ceva, (daca nu sunt eu sau calcu meu cauza) sa pot urmari si eu... ca citesc posturile, si toti rad, numa eu ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma intreb daca Matizul a avut ceva de suferit ... ca parea ca vrea sa se lipeasca de el
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
vorba lui Bacu - nu prea e de ras....
![]() Ce te faci cand dai peste o penala din asta careia i-a luat "Virinelu' " gip...sa vezi atunci parcari... (bine, am vazut si barbati care sunt mai in siguranta cand se joaca cu papusi decat cand sunt la volanul unei masini...) |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pentru soferi din astia trebuie Casco la masini
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
Boggy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
mi se pare mie sau ea accelereaza si franeaza in acelasi timp? si daca nu ma insel e Vw Polo ... nu cred sa aiba cutie de viteze automata ... dumnezeule si cand ma gandesc ca o parchez numai intre masini toata ziua
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Vai da nu mai pot ce femeia tampita, adevarul era ca era si mare kktu ala de Polo 5x5m
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
Allah e mare...
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Eu cred ca i s-a si oprit motorul de vreo doispe ori in timpul manevrelor. Recunosc ca o asemenea lipsa de orientare nu am mai vazut decat la o vecina de-a mea care a luat permisul la vreo 45 de ani si chiar si acum se chinuie sa parcheze un amarat de Matiz de ai zice ca are un microbuz, dar barem asta daca nu vede spatiu intre doua masini cam de vreo 7-8 metri, trece mai departe, nu incearca sa-l parcheze acolo,si chiar si asa, il mai lasa cu cate o roata din spate pe bordura.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Incredibil ! Si daca spui ca femeile nu stiu sa conduca esti misogin...
This post has been edited by A l e x: 26 Dec 2006, 08:22 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca nici daca eram beat de nu puteam sa merg nu imi lua atat sa o parchez....acum e o noua moda printre femei...daca vad ca nu sunt in stare roaga pe altcineva sa o parcheze....si sincer mai bine asa decat sa le parcheze ele....
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
fantastic!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si cand te gandesti ca m-am chinuit sa fac poligonu' cu Lada lui tata care vira pe jumate decat dacia ca sa fiu sigur ca-mi iese in timpii aia... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dya: 27 Dec 2006, 01:41 |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nici Polo nu era... era un amarat de Lupo
![]() |
-------------------- Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003 |
|
Crzy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 October 06 ![]() |
Deci e incredibil...am murit de ras si in acelasi timp si de plans....cum poti sa fii atat de penibil?????????? nu cred k poate cineva sa-mi raspunda....cel putin dk e normal nu ca persoana din clip....fantastic:((((( Doamne mare Ti-e gradina...
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
2001-1.2 16V
- B 18 CFS
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Am vazut ceva similar si superpenibil in parcare la Plaza, o domnisoara intr-o SperNova; a durat mult mai putin, vreo 3 minute. Faptul ca vazusem clipul de mai sus m-a ajutat sa fiu rabdator si intelegator si s-o astept cuminte. Precizez ca in dreapta avea loc liber, pe care intentionam sa parchez eu. Dupa ce a terminat domnisoara, am ezitat, apoi mi-am facut curaj si am intrat linga dumneaei, dar m-am lipit de masina din dreapta, in ideea ca domnisoara, daca ar fi plecat inaintea mea, sa nu-mi faca masina varza.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Am văzut astfel de cazuri, dar acesta mă face să râd, dar să și plâng.
Doam ferește-ne de așa specime de șoferi... |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
E de apreciat ca la sfarsit s-a dus la sofer sa ii multumeasca (probabil).
Un amic din franta m-a invatat si pe mine sa imi trag masina intr-un colt cat mai departat de intrarea in supermarket, ca si el s-a patit de mai multe ori. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
cosmin19871 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 6 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Laureate 2005
- B 57 XXX
|
|
dd gheorghe |
![]()
|
![]() membru... de membru nu alta! Group: Members Posts: 51 Joined: 13 April 06 From: Constanta ![]() |
Nu am inteles de ce vorbea cu taxigiul pe la usa din dreapta??.Era mai simplu pe partea cealalta...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 -MLS
- CT 04 STC |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
probabil sa nu o calce masinile de pe strada. de apreciat ca totusi a cerut ajutor si nu a insitat prea rau, altfel cine stie ce mai reusea sa faca
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
iulyus1 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 13 December 06 From: Bacau ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima Solentzar de meserie
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Adevarul e ca nu te prea invata pe la scolile auto cu parcarea prea mult si oricum cand iti iei masina e alta marca si are alte chichite. Are bulina galbena stanga sus pe luneta. Si ce daca se freaca pana o parcheaza... nu incomodeaza pe nimeni.
E mai bine sa ceara ajutorul si sa se fataie de 100 de ori decat sa pocneasca masinile de langa. In general oamenii speriati cum e tipa de la volan nu prea fac trasnai. Mai degraba aia care se cred mari si tari si habar nu au sa conduca fac prostii. Atunci cand esti cel mai sigur pe tine atunci ti se intampla idioteniile pentru ca atunci fortezi limita. E bomba, asta e clar, dar poate o sa invete odata si odata, poate abia s-a suit la volanul masinii aleia. Nu-i nimic de ras la un incepator. E de plans mai degraba cand cate un veteran al volanului face cate o prostie in care mai trage dupa el pe vreo cativa. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
eram la spalatoria aia de pe Polizu, langa McDonald's, sigur o stiti...e undeva aproape de gara
e panta la intrarea in spalatorie iar daca stai la rand, inainte de a intra in spalatorie, trebuie sa stepti cu masina in panta a venit si randul unei cucoane sa faca asta, avea o masina mica (nu mai stiu ce marca...in fine) ...in spatele ei mai era o masina si apoi urmam eu... dupa ce a oprit motorul de 2 ori si a scapat-o cam jum metru in spate, vazand-o ca a ajuns aproape de masina din fata mea si ca evident era varza total am stiut ce va urma si i-am facut loc tipului din fata mea sa dea inapoi (noi eram cam la 90 grade cumva din cauza intrarii in spalatorie) apoi a mai incercat de cateva ori pt ca acum avea spatiu si apoi a inceput sa se uite la noi disperata sa ii sarim in ajutor am vrut sa ma duc eu, dar eram in masina si intre timp s-a dus tipul care raspundea de spalatorie la cat de usoara era masina respectiva sunt convins ca pleca f usor, avea motor mic iar cuplu maxim stiti ca e atins la turatii joase la astfel de motoare...deci pleaca f usor si ar fi putut sa plece doar din ambreiaj, fara acceleratie ![]() asistenta a fost formata din vreo 10 inshi pt ca era destul de aglomerat la spalatorie...care ne cam plictisisem...deci a fost binevenita "interventia" cucoanei ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Am avut o experienta identica cu o incompetenta de la mine din bloc.Pe straduta noastra de la bloc pe care abia incape o masina ea "a pierdut controlul volanului".Mi-a facut masina varza.A aruncat-o in masina altui vecin care imi plangea mie de mila ,ca pe vremea aia era masina noua.
Apropo idioata avea un matiz O alta desteapta tot cu un matiz a incercat sa intre in parcarea noastra de la bloc ,dar a nimerit in aripa unui vecin.Cand a dat in spate ca sa se care a tarsait pe tot lateralul masina altuia. Nu vreau sa sun misogin ,dar prea mare e coincidenta asta ca de fiecare data cand vezi o femeie cu un matiz e o idioata |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 15:38 |