Volan imbracat in piele(gen Prestige), unde gasesc si la ce pret?
![]() ![]() ![]() |
Volan imbracat in piele(gen Prestige), unde gasesc si la ce pret?
ady85btz |
![]()
|
||
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|||
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Uite aici:
http://www.tapiterieauto.ro/preturi.htm (linkul a mai fost pus de altcineva pe unul din topicurile alea) |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
nu si-a mai imbracat nimeni volanu in piele???
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
ba da,eu.cauta la design interior pe la pagina 6,7,8 parca,este un domn din Craiova care realizeaza huse pentru Logan.mie mi-a luat un milion si a lucrat super.dupa o jumatate de an, imbracatura e in stare perfecta. stiu ca facea drumuri la Bucuresti si lucra volane pentru forumistii din Bucuresti.sa imi spui daca vrei nr dumnealui de telefon
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=12233&st=300 |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Ia legatura cu userul Instructor, si mie mi-a imbracat volanul, se prezinta bine dupa un 8 luni.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
ady85btz |
![]()
|
Da-mi un PM cu numarul lui te rog. In ce piele ti l-a imbracat? Ti-a dat vreao garantie? Mersi
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Uita-te in profilul lui, are acolo si nr. de tel. Lucreaza super, ce garantie vrei la piele?
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
se confirma, super omul, recomand.... este al treilea topic in care vorbesc de bine despre el
![]() |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
reclama se plateste............
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Cu 3 mil. iei unul de Prestige,si arata super.Este cu mult m-ai finut decat ar arata dupa imbracare.Si poate reusesti sa il vinzi si pe al tau si ti-ai recuperat cheltuiala.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
stiancu |
![]()
|
asta o spui tu,care sigur nu ai azut un volan imbracat in piele asa cum trebuie!si te costa mult mai putin sa-l imbraci si e mult mai moale decat cel de prestige(care nici macar nu e din piele naturala).
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am studiat astazi la serviciu, in showroom, volanul de prestige... nici nu se compara cu lucrarea lui instructor... si ca sa vinzi un volan vechi? hmmm, l-as putea da cu maxim 50 lei, deci as cheltui 250 lei ca sa am un volan imbracat in vinilin. Comparam cu cei 100 lei pe care i-am dat ieri... nu credeti ca-i o afacere buna?
|
--------------------
D
Logan
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu il am imbracat de Instructor... nu ca as vrea sa fac reclama, dar inca e in stare f. buna, dupa mai mult de un an de zile de la montare (si 15.000 km), si pretul e ok... daca se va strica vreodata e mai ieftin sa-l rog sa-l mai faca inca odata
![]() Pielea era de pantof, nu stiu daca s-a mai specializat intre timp. Oricum recomand varianta asta, fata de vinilul de pe Prestige... se vede diferenta clar intre piele fina si incretita. |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
bre, poze ceva? ca alea postate de instructor sunt cam neclare...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
stiancu |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
da
frumos! merci |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
ady85btz |
![]()
|
Instructorul nu mai are drum prin Bucuresti???Vreau neaparat sa-l imbrac dar nu vreau sa ma duc pana in Craiova sau sa-mi trimita pielea prin posta! Poate ne strangem mai multi si da el o fuga pana la Buc
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
ady85btz |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
stiancu |
![]()
|
da,la instructor l-a imbracat.vezi ca facea drumuri regulate la Bucuresti,asa ca suna-l!
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
ga!nusha |
![]()
|
am auzit ca maine mai vine...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
ady85btz |
![]()
|
Am vorbit si eu cu el.Sper sa-mi imbrac si eu volanelul in pielisoara
![]() ![]() ![]() This post has been edited by ady85btz: 21 Feb 2007, 14:39 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Dsign |
![]()
|
rog a se citi cu atentie tot ce se scrie, ca sa nu punem intrebari inutile.
Dl Instructor vine in Bucuresti la cerere si poate sa lucreze maxim 2 volane+schimbatoare pe zi. Joia asta si luni este ocupat |
--------------------
D
Logan
|
|
ady85btz |
![]()
|
Mai are cineva programare vineri la volan?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
ady85btz |
![]()
|
Mi-am imbracat azi volanul si maciuca schimbatorului in piele
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
si-a imbracat careva volanul in "pele" neagra simpla ? fara alb/rosu/mov/violet samd ?
bafta |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
ady85btz |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
me too... piele neagra, asa cum zici tu simpla... tot de la instructor
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
nextor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 9 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Mi-am imbracat si eu volanul, maciulia si am schimbat burduful (la Instructor). O sa pun si o poza ca sa se vada cum arata combinatia cu albastru. P.S.: Si sa nu va aud comentand despre mizeria din masina ![]() Attached thumbnail(s) IMG_0007.gif ( Size: 693.39k ) Number of downloads: 12721 |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005
- B-46-FUG Money Talks. Mine allways says goodbye
|
|
ady85btz |
![]()
|
@nextor: sa le stapanesti sanatos
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sincer, schimbatorul e oribil
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 19:04 |