JOCURI PC, ce jocuri mai jucati
![]() ![]() ![]() |
JOCURI PC, ce jocuri mai jucati
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
Nu prea am timp de jocuri, dar cand pot joc FIFA 07 (sport, fotbal) si Flight Simulator X (simulator aviatic).
|
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nici eu n`am timp dar ma mai apuca cheful cateodata
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Eh, ce vremuri cand puteam sa stau toata ziua in fata calculatorului sa ma joc...
![]() Vremurile alea s-au cam dus dar daca totusi prind un pic de timp la calculator asta joc: 1. Fifa 07 (fotbalul a fost totdeauna jocul meu preferat) 2. NFS Carbon (racing) 3. Ceva de strategie (gen Warcraft) sau un shooter (Serous Sam) Acum vezi si tu care te incanta mai mult! ![]() |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Solitare?
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
sorin1983 |
![]()
|
@fygaro
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
LFS cu prietenii online.
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Travin ! o strategie online.. http://www.travian.ro/?uc=ro1_20941
This post has been edited by AlexU: 16 Mar 2007, 18:10 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Counter strike 1.6, Mafia, Splinter Cel Double Agent, Godfather etc.
De la Fifa98 nu mi-a mai placut nici un joc Fifa in mod deosebit. |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am jucat Supreme Commander si l-am terminat cu una din cele 3 natii. Astept Shadows Of Chernobyl.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Test Drive Unlimited (racing), foarte nou si foarte bun, dupa parerea mea mult peste seria NFS ca realism. Si pentru ca jocul asta m-a convins sa imi cumpar un volan poate ma bag si la un LFS (in DaciaClub Racing Team desigur....)
![]() This post has been edited by hadessutzu: 16 Mar 2007, 19:12 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
NFS5 Porsche
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
bucsha |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 14 March 07 ![]() |
call of duty I
call of duty II test drive unlimited toca III |
--------------------
buciali
tav 12
1934
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de Test Drive Unlimited, stiati ca grafica jocului (in special masinile) a fost realizata de o firma romaneasca? Am un prieten care lucreaza acolo si castiga..destul.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Fifa si Lfs ! Si Gta cand ma plictisesc rau.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Canasta la greu pe yahoo games. Si din cand in cand mai fac fericiti pe vreo doi colegi de pe daciaclub si ii las sa ma bata la table...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Toate jocurile ce le jucați sunt cu licență, nu?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Pai...
![]() on topic Ma joc: Half Life, Quake, NFS Porsche, strategie, simulatoare... This post has been edited by EUROPE_: 16 Mar 2007, 20:37 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai am terminat de jucat Mafia, mai putin misiunea cu masina aia alba sin Workers Quarters, aia care explodeaza, Celeste parca; si ma streseaza rau ca nu pot trece de ea.
Care puteti sa ma ajutati??? A si o mai am si pe aia de la barul lui Morello, ultima fiind. Mai spuneti-mi si mie niste jocuri gen Mafia, Splinter Cell ... |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
25 to life
sniper elite carbon |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
am jucat Carbon...pana acu vreo 4 luni...
de atunci m-a palit rau un dor de strategie... si am inceput heroes 5 si Ages of Empires 3... de vreo 2 ziel joc si un joc gen Sherlok Holmes..d.a' nu mai stiu cum ii zice.. |
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|
Fisicooo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 20 March 06 From: Constanta ![]() |
joc Resident Evil 4 acum a aparut varianta pt. PC cica a fost jocul anului 2005 pentru PS2 ce pot sa spun este ca e supeeeeeeeerb cu o poveste incredibila nota 9,8 pe IGN
Nu stiti cand apare noul joc de Formula 1 de la EA pentru PC? |
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
2006, laureate
- CT-02-SEY
|
|
sorin1983 |
![]()
|
aoleuuu resident evil m`a marcat pe playstation
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
|
--------------------
X
X
X
- X
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
no one lives forever..l-am terminat ieri
![]() ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Car Tycoon
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:50 |