Capace roti-home made!, idei estetice...
![]() ![]() ![]() |
Capace roti-home made!, idei estetice...
URSUS |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 December 06 From: cluj ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310
1987 TLE
- CJ 07 XIP
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai poti vorbi cu niste tigani-spoitori sa-ti faca niste capace d-astea... si le poti lua si acasa ca sa nu ti le fure si sa le poti folosi la acoperitul vreunei oale. Asa impusti doi iepuri deodata.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vlad_4tuning |
![]()
|
banned :)) Group: Members Posts: 134 Joined: 17 November 05 From: - ![]() |
de ce trebuia sa faci 2 topicuri nu inteleg....
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
URSUS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 December 06 From: cluj ![]() |
AM GRESIT BROTHERE.....OK?
De fapt am inceput proiectul, am matrita facuta dintr-un trunchi de nuc ![]() iar tabla de aluminiu( de 3mm) o voi mula din ciocan.... Va pun ceva poze, bineee si iertati-ma c-am deschis 2 topicuri, imi merge naspa calcu' si n-am avut rabdare. sigur vor sterge moderatorii ![]() |
--------------------
DACIA
1310
1987 TLE
- CJ 07 XIP
|
|
vlad_4tuning |
![]()
|
mno amu se mai intampla...
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
URSUS |
![]()
|
spune a cui crezi ca e? sau de unde-o stii?
n-am amu poze, ca-s la lucru" ![]() This post has been edited by URSUS: 17 Mar 2007, 19:11 |
--------------------
DACIA
1310
1987 TLE
- CJ 07 XIP
|
|
vlad_4tuning |
![]()
|
pai am vazut-o prin oras de mai multe ori.....XIP.....ii o dacie albastra...nu?....sau ii alta...poate o confund
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
URSUS |
![]()
|
e rosu caramiziu, DEOCAMDATA, ca am de gand sa-i trag o vopsea la vara.
Eu vreau capace "home made" tocmai ca sa fiu original, sa-i dau alt aspect. E ok ca ma criticati toti, no offense, doar am cerut pareri ![]() Am totusi convingerea ca va iesi beeeton, vom vedea... |
--------------------
DACIA
1310
1987 TLE
- CJ 07 XIP
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Nu stiu daca o sa iti iasa si nu stiu daca merita efortul. Astept sa ma contrazici (cu poze)
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
1300Racing |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 17 January 05 ![]() |
tu esti ceva caldarar
![]() ![]() eu zic ca nu are rost ![]() |
--------------------
DACIA
1300
1980
- CJ 03 VXG SLEEPERS FAN
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mamaaaaa ce idei...
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
N-as vrea sa fiu prin zona daca se intampla sa-ti sara un capac din asta de metal de pe roata.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
S-ar putea sa nu-ti iasa
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Mai bine cureti jantele alea bine si le dai un strat frumos de vopsea si cred ca o sa arate mai bine.
Daca faci capacele din ciocan trebuie sa le finisezi cu ceva chit ... nu cred ca se merita, poate doar asa ca sa faci ceva lucru manual ![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt tare curios ce fel de chit poate fi nichelat...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Eu am vazut vopsea la spray care de ex. imita cromul.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Pt initiatorul topicului: merita sa muncesti atata, sa pierzi o gramada de timp pt. a face un rahat, o tiganie, un kitsch demn de masinile din India?
Chiar nu ai ceva mai bun de facut la dacia ta decat sa ii pui ligheane pe roti? Crezi ca te ajuta la ceva? Eu zic ca din contra, va fi un minus. Da` acu` fiecare cu pasarelele lui (fie ele si struti in cazul unora). Numai bine! |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Of Doamne, ce le mai fata mintea unora! Parca n-ar fi in comert o gramada de modele, unele chiar ieftine (10-20 RON setul) si daca le vrei "nichelate" cumperi un tub de vopsea care imita cromul cu inca 30-40 RON (insa deja nu mai merita).
Ambutisarile nu sunt lucruri care sa le faci asa usor pe genunchi. Nici un banal lighean nu iese bine fara matrita si fara presa hidraulica. Dar na, unii poate au prea mult timp liber. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Hai ca suntem curiosi cum or sa iasa capacele batute la ciocan, vrem si noi
![]() |
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
Hormonelul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand sprayurile nichelate nu te ajuta cu nimic .... in veci vecilor nu iese nichel. Sunt o mare teapa.... iese un gri deschis ! Nichelul e nichel si se obtine prin procedee specifice.
De ce-i taiati elanul omului, ideea sa-ti faci capace acasa este foarte buna, poti sa-ti alegi singur modelul ....ce-ti place ....cum iti place. Cati din cei care au spus ca e o idee proasta au incercat sa faca ceva cu mana lor ? Numai experti lenesi fara pic de practica!! Toate topicurile sunt pline de carcotasi. Topicurile sunt deschise in ideea de a-l ajuta cu ceva pe initiator, pentru a-i oferi idei si alternative. Daca nu aveti nimic constructiv nu va mai bagati. DAR se poate avea efectul de nichel pe orice. Cum ? Daca v-ati interesa inainte de a posta, ar fi minunat.........jucariile din plastic...mitraliere, sabii, masti oare cum naiba arata ca nichelate !!! Masca mea fata straluceste ca nichelul si culmea e din plastic!! Sunt cuptoare speciale unde se fac aceste jucarii. Uite experimentul meu ! Le-am facut de test, o nebunie de moment, au stat fix 2 ore pe masina. Avantajul este ca mai lasa sa se vada doar 4 cm din cauciuc, arata extraordinar parca ar fi jante mari cu slickuri. img1755jy4.jpg Spor la treaba ! |
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
![]() ![]() ![]() Arata infiorator! ![]() ![]() ![]() parerea mea. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Fara suparare, nici mie nu imi plac, parca ar fi facute de un copil la ora de lucru manual...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Se tin cu mana stanga si cu dreapta tii sabia, nu?
![]() Acu serios, fa-le o poze si montate pe o masina sa vedem cum dau. |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
QUOTE(litza @ 19 Mar 2007, 10:08) La capacele astea de vrei sa-ti faci freza in ele...pune-le si niste tzepi, poate il sperii mai tare pe colegu` litza ![]() PS: Daca nu ajunge kitch-ozitatea, adauga si spinnere! Efect hasigurat! ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
cred ca masina arata ca din filemele S F.cu capacele alea....mare ti-e forumul....
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
pfoaaa, parca ma si vad cum trec pest sinele de tramvai cu ele si m-opresc dupa intersectie sa le adun de pe jos
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa dai o fuga pana la Carrefour si sa iei capace de acolo.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
Hormonelul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Da ma baieti arata ca dracu, infiorator, mi-am dat si eu seama !!
![]() Remarci de genul "arata ca dracu" e "kitch" "naspa" sunt puerile. |
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
QUOTE(Hormonelul @ 20 Mar 2007, 08:06) Da ma baieti arata ca dracu, infiorator, mi-am dat si eu seama !! ![]() Remarci de genul "arata ca dracu" e "kitch" "naspa" sunt puerile. Considera ca sunt critici constructive si poate pe viitor va iesi ceva care ne va face sa aplaudam.... Daca n-a iesit , n-a iesit.... Oricum nu e tocmai o idee geniala trebuie sa recunosti ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
o toba de esapament "home made" nu ar fi mai misto?
![]() cred ca ar da super bine...citeva ciocane intr-o foaie de arama....mai punem de design tablite de alama si altceva.....idei ceva? ![]() |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 11:04 |